F I E S T A

Vi har haft bra väder i vad typ en vecka nu och jag kan inte tro det är sant!! Helt underbart efter att ha haft så dåligt väder nästan hela maj. Hoppas verkligen att detta kommer hålla i sig nu och det verkligen blir högsäsong om ett tag! :) Hotellet fylls med mer och mer skandinavier och det är så mkt barn på minidiscot på kvällarna! kul kul :)

Man kommer vissa gäster jättenära och snackar och hänger med väldigt ofta medans andra märker man inte av! De man kommer nära måste man dock säga hejdå till efter en eller två veckor och efter det välkomna nya. 

Igår var en tuff dag för vissa för oss så efter jobbet blev det en snabbdusch och sedan gick vi ut och det slutade med riktigt partaj! Det var ett tag sedan så det var kul :) Var hemma runt 06 i morse kanske! Kommer inte riktigt ihåg! Sovit typ två timmar så har varit grymt trött idag men har varit ledig så har legat på stranden hela dagen och halvsovit!! 

Nu har jag tagit en skön dusch och ligger i sängen och väntar på att Paula ska vakna till liv så vi kommer iväg och käkar middag! Tror det blir kinamat =) Vi snackade med en gäst om att gå ut idag men det känner jag inte alls för nu kan jag säga er så får se va som händer! Blir det utgång blir det utan alkohol iaf för det ska jag inte dricka någon idag. 

Kommer slänga in några bilder om några dagar när jag har tid och ork med det! 
 
Ha en bra nationaldag om man gör något speciellt på den!! 

RSS 2.0