Jobb & nackspärr

tisdag och här sitter jag med nackspärr. Första jobbdagen och vaknar med det, inte helt okej tkr jag men det gick. Vi va på ALV en sväng och sedan var det rätt lugnt, lite barn men skönt att göra något! 

Mötte farfar på vägen hem då tog vi hit gåbandet så nu ska här tränas fan. Fotboll ikväll. Men innan ska jag träffa städbrudsen hos Frida :) Deb är hemma från Umeå så det är bara att passa på.

Nu är jag arg så musiken ska sättas på på högsta dunket och jag ska försvinna in i min värld ett tag, en varm dusch på det med så jag kan tina upp lite.

Ciao

1 vecka

i Sverige är avverkad. Har hunnit med väldigt mkt saker och nu går vi in på andra veckan. Jag kan ju inte säga att jag inte sitter och kollar resor till värmen och allt men mest för skoj skull. Kan jag drömma mig bort lite.

Bjöd på middag i fredags och så var vi på Brygghuset i lördags med släkten hur trevligt som helst :) Igår var det sega människor i mitt hus kan jag säga men vi tog oss ut på tipspromenaden, lagade mat och sedan gick Hanna och jag ner till AL för att träna fotboll i två timmar. Det har idag resulterat i grymt mkt träningsvärk men det funkar. Ska ut på en promenad nu snart tänkte jag. 

Ska försöka dra mig ner mot stan med och kolla lite. Skulle behöva nya fotbollsskor då de andra är små som fan alltså.

Nehe, dags att ta tag i morgonpromenaderna och lite träning denna vecka, sluta vara lat kanske. Ciao

En bild bara för att ni inte fått se bilder här på månader. En bild på två sötnosar som jag saknar väldigt mkt! 


In Sweden

Efter 6 månader befinner jag mig nu i Sverige igen och just nu försöker jag komma in i livet här hemma. Det är mkt mörkare, kallare och tråkigare än i Spanien men det funkar nog det med snart. Bara jag har något att göra så blir det nog bra. 

En semestervecka i Turkiet med familjen vilket var helt nice och kul :) Varmt och skönt! 

Nu sitter jag i kylan och fryser, fryser och fryser lite till. Tycker inte om att man hela tiden måste klä på sig så mkt kläder men så är det. 

Har varit hemma nu i tre dagar så hittills har jag inte gjort mer än att städat, plockat upp kläder, tvättat och träffat lite släktingar och liknande. 

Nu ska jag iväg till stugan och köra lite bil med farfar så jag kommer in i det igen och kan övningsköra lite med pappa så jag någon gång i framtiden har ett körkort i plånboken kanske. Vore inte helt fel känner jag ju! 

Bilder kommer, ha tålamod! 

Osregn

Efter att vi hamtat A gick vi till stranden for att leka i lekparken och efter ett tag borjade det aska och man kande att regnet var pa vag. Vi borjade ga hemat men redan efter nagra meter kom regnet och det var inga sma droppar kan jag saga er. Alla tog skydd utom jag som hade tva barn i vagnen vi sprang hem tog pa oss gummistovlar och lekte i regnet :)

Inte ofta det ar regn sa man blir glad nar det kommer och det ar ju bara vatten, varfor ar man sa "ta skydd" nar det regnar egentligen? ;)

Imorn har det ocksa sagt att det ska regna sa det aterstar att se va vi hittar pa imorn sista dagen, god mat ska vi ata iaf och god dricka :) Kommer bli kanoners tror jag! 

Nu ska jag mysa ner mig i soffan med barnen och kaka popcorn. Skickade ivag R&M pa bio nu innan det blir stressigt for de i nagra veckor igen innan den nya tjejen kommer. 

Vi skulle gatt ut och kakat mat och festat idag M, jag och mammorna men en av mammorna kan inte for dottern har fatt diabetes sa vi stallde in det och det gor mig da inget. Kan ju inte saga att jag ar jattesugen pa att festa. 

Ciao! 

2 dagar

kvar har. Idag (torsdag) och imorn. Natten till lordagen kor R mig till flygplatsen. Kanns konstigt for nu har man borjat med hejda pussar som det ar har och kramar. Gick med I till skolan idag for att kunna saga hejda till nagra. 

Sovit daligt inatt da jag vaknat av att jag killat mig pa myggbetten? om det nu ar myggor, jag ar nog fan allergisk iaf for far stora marken som fan. Men det forsvinner det ocksa.

Ringde pappa och det har tydligen blivit andrade tider for flygning till Turkiet och grejer sa far vanta lite langre pa Landvetter men det gor inget! Tur det inte blev tidigare ju. Blir nog bra.

Kan inte fatta att jag ska traffa familjen och nagra slaktingar om bara nagra dagar. Har nu varit har i snart 5,5 manad. Blev mkt langre an vad vi bada hade planerat men det gor inget! 

Nu lite fix och styr! Sista inlagget nu antar jag. Sedan far ni val uppdatering nar jag kommer hem fran Turkiet 21 okt. 

Ha det bra! 
Ciao!

Klantiga Sofia har halsat pa

Jag hatar nar man gor sig illa i onodan. Om man typ ska oppna nagot och rakar sla i fingret och nageln gar av det hatar jag. Eller om man rakar sal i foten i dorren aven att man har hur mkt utrymme som helst. Jag ar bast pa dessa klantiga saker och igar var det dags igen och denna gangen gjorde de riktigt ont ska jag lova er.

Skulle dra upp den grejen som ar for alla fonster har i Spanien och fastnar pa nagot vis med fingret mellan stalgrejen och snoret och rycker bort fingret och skriker till ut av bara den. Marker da att typ halva nagel hanger los och shit tankte jag inte en kort nagel och de andra langa. Sedan borjar det bloda och da borjar I nastan att grata och blir helt forstord typ. 

Jag bara det ar ingen fara, de gor bara sa jakla ont, tur det inte var du som gjorde det typ. Hon var helt lost verkligen hon och blod gar inte ihop haha. Jag hade grymt ont iaf och det pulserade i hela fingret. Holl de under kallt vatten och ville bara skrika men barnen var ju radda sa jag sa det ar ingen fara och bla bla. Sedan var jag ju tvungen att slita bort nageln och det var ju bara att ta i och shit pommes va jag skrek da. Det kandes kan jag lova er. 

Plaster har vi inte haft pa flera manader sa jag sket i det och duschade av barnen sa gott de gick och borjade med maten med en hand (vanstern saklart) svart men det gick. 

Nar R kom hem gick han ivag och kopt alkohol och plaster och rengjorde och plastrade om mig och det gor fortfarande ont nar jag bojer och stracker pa det och det ser for himla konstigt ut. Usch, detta ar sa typiskt mig. 

Har spelat padel idag med saklart var lite sa dar i borjan men de gick bra. Det var jag mot Ulla & Lisa (en mamma fran Australien) och till slut spelade jag hela planen och de var tva men jag fortsatte att vinna och till slut sager de att nu far du spela med vanster men ingen problem for mig. Jag spelade pa och vann men va jag har sprungit och svettats. 
 
Nu sitter jag nyduschad och ska inte gora allt for mkt innan det ar dags att hamta hem I fran skolan.

Lite uppdatering dar! haha. Jag har alltid varit klantig, ar klantig och kommer antagligen alltid att vara klantig. 

Ciao!

Slutspurten

Mandag och ny vecka, den sista for mig i Spanien pa ett tag! 

Helgen har gatt fort och det var varit massa att gora. I lrodags akte jag med R och I till golfbanan och spelade golf och hade de bra nagra timmar. Detta resulterade i omma hander och traningsvark. Pa kvallen tog jag med A till lekparken och pa en runda nagra timmar.

Igar, sondag hade vi stadardag. Vi tog bort poolen och rengjorde terrassen som nu ar ren och frasch. Dock haller det inte i sig sa lange da det ar sa sjukt mkt damm och grejer i luften som lagger sig men men. Sedan at vi mat och slappade framfor en film innan M och jag gick ut pa en promenad. Hem fort och duscha och sedan ivag till en pub dar R och barnen var och kollade pa matchen Real Madid - Barcelona. Tur det slutade 2-2 sa de inte blev brak kanske haha ;)

Nu mandag och morgonpromanden ar gjord. Nu ska jag fixa lite och sedan ar det dags att borja med maten. Ikvall ar det teater och dans for I som galler sa denna dag kommer ocksa springa ivag.

Ciao!

Harliga fredag

Fredagkvall och dagen har gatt sa grymt fort. R jobbar, M och barnen ar pa dans med I och jag har suttit ute och last lite tidningar i eftermiddagssolen och bara njutit. Atit for mkt paj och glass sa ska nu slanga pa mig traningskladerna och ga ut pa en kvallspromenad.


Ska bli skont, nar jag kommer hem fran den (tar ca 1 timma) blir det dusch och soffmys resten av kvallen. Det ar ju palomitas (popcorn) fredag idag och det kan man ju bara inte missa ;) Det basta med hela veckan tycker I att man far ata popcorn pa helgerna haha! 

Nytvattade sangklader sa forhoppningsvis ska jag sova grymt skont inatt ocksa och kanske kan sova lite langre an 09 imornbitti nar jag anda ar ledig? Men det aterstar att se, har kommit in i en rythm nu sa det ar inte latt att inte vakna nar kl ar mellan 8-9. 

I'm off! Ciao

Sista helgen

Fredag och herregud vilken natt!! Igar kvall lovade jag I att hon skulle fa sova hos mig och da skulle jag lasa saga och greja sa jag blev sa trott sa somnade sjalv innan henne med kladerna och allt. Vaknade sedan runt 01. A har verkligen inte velat sova inatt for vi hittade inte nappen igar och vilken natt. 

Vaknat hela tiden av att hon gratit och gnallt. Stackars M som varit uppe i stort sett hela natten. Tuff dag for henne pa jobbet sa idag bestamde jag mig for att stada vilket nu ar klart. Ska nu laga maten sa det ar klart och tankte aven gora en efterratt sa det ar lite gott har nar hon kommer hem fran jobbet :) Far se om den blir bra. 

Sista helgen ar pa ingang och den ska jag ta vara pa. Nasta fredag ar det tydligen ledigt har sa vi ska ut pa torsdag med mammorna har vi bestamt :)

Packade och testade grejer infor Turkietresan igar sa det ar jag klar med och slipper tanka pa mer. Inte mkt grejer jag ska ha med mig sa det ar skont :) 

Traning

Traning traning traning, fan alskar att jag kommit igang lite igen! Promenad i mandas, padel i tisdags, tennis igar och promenad idag. 

Igar skickade jag ivag M pa zumba da hon vill dansa och dansa sa jag tog barnen och hon gick och dansade och nar hon kom hem var hon svettig och glad och hade kopt traningskort :) Det tkr jag om! Har hon ocksa lite egentid om dagarna ibland! 

Idag akte jag med M bort till kopcentret for att ga darifran och hem. En annan runda an vad jag gor alla andra dagar ar ju kul ibland. Gick forbi decathlon pa vagen bara for jag skulle kopa med mig ett par shorts hem som jag alskar och tankte nar jag hittat ett par jag tkr om sa varfor inte kopa ett par till ? 

Nu sitter jag och kikar runt och grejar lite har ska forsoka hinna med att satta mig lite i solen innan det ar dags att hamta hem I. 

Ciao!

Varmt och skont

Tisdag och jag var grymt seg nar jag vaknade men det var bara till att ga upp, dricka te och sedan fixa sig for padel. Cyklade bort och vi spelade i tva timmar i solen som stekte pa och svettigt blev det! Men det ar gott, har saknat solen nu nar den varit borta nagra dagar ;) Cyklade hem och duschade av mig lite snabbt.

Man ska tydligen inte duscha eller tvatta handerna eller nagot nu i vattnet for eftersom oversvamningen inte kan ta vagen nagonstans i byarna runt omkring oss sa har de sett pa filtret att vattnet nu ar smutsigt sa det ar inte bra tydligen. Men det kan val inte va sa farligt kanner jag? Man maste ju duscha, annars blir det val klorvatten fran poolen da ;P

Sag pa nyheterna igar fran Purias, herregud, det ar som ett hav mitt bland alla hus och allt. Det ar sjukt mkt vatten och de vet inte riktigt hur de ska fa bort det heller men men. 

Nu ar maten i ugnen och jag slappar innan det ar hall igang. 

Imorn vantar mer padel och liknande formiddag som denna :) Nice! 

12

12 dagar kvar....

Helt sjukt men sa ar det! Mandag och jag kanner mig mkt piggare och inte lika snorig sa blev morgonpromenad och nu har jag gjort kottbullar. Ska aven koka potatis och gora sas sa de blir en riktigt svensk maltid idag :) Uppskattas av alla i familjen ocksa sa! 

I lordagskvall fros jag massa sa rotade i resvaskan efter mina mysbrallor och en langarmad troja, tog aven pa mig strumpor och en filt. Fatta att det var kallt (20 grader). Men igar tittade solen fram igen efter en vecka i franvaro typ. Det var alltsa en skon dag igar med promenad med M och barnen pa morgonen och lek i lekparken. Hem kaka mat och pa kvallen promenad/joggingtur med M :)

Idag ar det teater och dans som galler sa fullt upp med aktiviteter for I men det tkr hon bara ar kul och det ar jag som gar med barnen till alla stallen! 

Ulla ringde forrut och imorn ska jag spela padel med henne och tva andra damer ;) Ska bli kul, men hoppas bara att de blir av man vet ju aldrig med barnen och allt haha. Haller iaf tummarna!

RSS 2.0