Fettofinger & ogonkill

Ar vad jag har nu! Igar kvall/natt satt R och jag och kollade (eller jag kollade, han sov mest) pa andra filmen i Sagan om ringen och jag kande mig inte ett dugg trott pa hela tiden sa jag satt pigg som jag vet inte vad. 02.13 var filmen klar och da blev de sangen. Vaknade av skrikande barn 07.30 och kunde inte somna om. Darfor jag varit grymt trott idag ju. Darfor jag hallt mig igang med stadning av barnens rum och tvattning av sangklader. 

Nu tillbaka till rubriken. Pa kvallarna ar det massa mygg och eftersom vi har oppet kommer de in till oss och biter oss de javlarna. I morse nar jag vaknade killade det loss pa foten och handen. Far pa konstiga stallen och har lyckats fatt pa ringfingret sa det ar asatjockt nu ser jag ju.

Aven lyckats fa ett ikvall pa lillfingret kanns det som for de killar som fan. Eller kanske det bara smittats lite eftersom det ar sa nara ringfingret och de nuddar varandra ibland? ;)

Fragan ar om det bara ar ett eller om det ar tva for det ar stort och killar som aldrig forr. Svart att lata bli. Ska darfor nu resa mig och ta en isbit, brukar hjalpa for mig! Har aven ett eller tva stycken mitt pa handen sa en kulle upp dar ocksa. Snyggt ju!! :) NOT!! 

Pa tal om att lata bli att killa. Det ar hur svart som helst och det vet jag att manga haller med om. Har allergi nu med mot lite allt mojligt och da killar det i ogonen och om man borjar kan man ju inte sluta och varfor borjar jag da nar jag vet att jag efter nagra kill kommer se ut som hej kom och hjalp mig i ogonen. Rodsprangda, uppsvullna & irriterande! 

Aja, kul och intressant inlagg. Visar det pa att jag inte har mkt for mig ikvall kanske ;) Godnatt Sverige! Vi i Spanien gar inte och lagger oss an ;)

Krasslig

Fredag, nej det ar ju fan lordag. Brollopet blev flyttat tills idag eftersom att Spanien inte ar vana vid regn sa blir det oversvamning sa fort det regnar ordentligt. Det blev dodsfall, forsvinnande, vagarna gick sonder och liknande igar och det visar de pa tv:n hela tiden nu.

Hade detta regn varit i Sverige hade det inte varit nagot prat om alls kan jag lova er. Men men sa ar det! Inget allvarligt har dar vi bor sa ni kan va lugna dar hemma.

Foraldrarna ar alltsa pa brollop just nu, jag sitter har och har gjort ett bra tag. Snackade med pappa, helene och farmor och farfar pa skype forrut och nu sitter jag och letar runt info och massa om mitt aventyr!

A sover och I ligger i soffan och kollar barnprogram. Ska forsoka komma i sang tidigt idag da jag ar helt slut i kroppen. Denna vecka har jag nastan inte tranat alls. Det suger och kommer suga i kroppen imorn eller pa mandag nar jag ger mig ut for en promenad till att borja med. 

Smakrasslig hela veckan med forkylning, huvudvark, slohet och daligt vader som gor en seg. Men nu ar det exakt tva veckor kvar sa nu javlar ska jag ta vara pa den tiden som ar kvar. Kommer ga sjukt fort.

Mkt rolgit ska hinnas med hoppas jag. Vi ska forsoka fa in en avskedsutgang jag och mammorna, en repris fran forra utgangen tjatar de om. Avskedsmiddag med familjen ska ocksa forsokas fa in och ovriga roliga saker. 

Storm & regn

Fredag och padel inbokat. Vaknar och det duggregnade lite och var kolsvart pa himlen. Men de blev battre och nar jag gick ut for att hamta cykeln blaste det lite, okej, ganska sa mkt. Cyklade bort till andra sidan av Aguilas (ca 15-20min) i motvind. Nar jag val var framme har jag nastan kramp i laren sa mkt har jag tagit i for att komma framat.

Ringer U och da sager hon: Jag trodde inte du skulle komma, har har det ost ner regn hela morgonen och blaser storm. Jo tack jag kande det, det var skilland dar bort och har dar vi bor kan jag lova er. Trampade med andra ord hemat igen. Val hemma borjade det regna lite mer har ocksa. Nu blaser det och regnar det massa.

Skont sa man kan sitta inne och kolla pa film men inte sa kul nar man ska ut sedan och hamta barnen och allt. Jag skickade hem min regnjacka men har lanat M:s nu sa det blir bra. Tur barnen ar utrustade med gummistovlar och regnjacka idag! 

M & R ska ivag pa brollop ikvall sa efter dansen ar det jag och barnen som har myskvall med filmer och popcorn :)

Nu ska jag fortsatta se Sagan om ringen. Gillade inte den forsta filmen sa har inte sett de andra heller men nu har jag bestamt mig for att se alla, kommer sakert gilla dom nu!! 

Regn

Torsdag och det var lite blott pa backen nar jag vaknade och da blir vi alla glada :) I var overlycklig och skulle ha pa sig regnjacka och nya gummistovlarna som de tog med fran Sverige. Vet inte varfor egentligen da det verkligen inte regnar har men men.

Ar inne i en period da jag inte kanner for att trana och det suger! Imorn ska jag iaf spela padel sa de blir en promenad dit och spela lite iaf det ar skont. Far se om jag kommer igang efter det igen.

Ar inte hundra procent heller. Igar lag jag i soffan fran 19-23. Helt slut och snorig och dan, battre idag men men. 

Nu ska jag kopa grejerna som fattas till maten. Ska gora min favvoratt som M brukar gora med fisk sa far se om jag lyckas fa samma smak. Sakert inte men men har receptet nu iaf sa jag kan gora hemma :)

Tisdag

Det ar iaf host pa morgonen innan solen ar framme da blir det skapligt varmt igen. Igar kom I hem och hade varit sa varm i skolan sa hon och de kan jag tro nar jag sag henne. Stackarn, slangde fram ett par shorts och ett linne som hon hoppade i direkt. 

Hade lite egentid med A igar nar I va pa dansen och vi gick omkring i stan och pa stranden och lekte i lekparken och hon skulle absolut inte sitta i vagnen sa hon gick hela tiden. :)

Imorse vaknade jag av A som lag i sangen och skrev mama, papa hur lange som helst innan de vaknade och sedan var det fullrulle har hemma. Jag orkade inte ga upp, somnade om och vaknade halv tio ist. Skont med lite sovmorgon ibland. 

Orkar inte ge mig ut och springa sa de far bli senare ikvall isf. Hoppas iaf pa padel imorn med Ulla. Far se om hon ringer idag! 

Nu ska jag kolla vad jag ska laga for mat idag och sedan ska jag satta mig ute vid poolen for solen skiner och himlen ar bla idag :)
 

Hosten ar kommen

I natt vaknade jag runt 04 av att det blaste som fan! Helt stort, typ storm verkligen! Igar borjade de blasa i norra Spanien och nerat sa inte sa konstigt att de kom hit. De sa igar pa tv:n att de hade blast 100km/h pa ett stalle igar. Det marktes i morse nar man vaknade och alla leksaker och allt lag slangt over hela terrassen. 

Barnen fick kla pa sig tights, langtroja och converse idag. Det ar forsta dagen de bar de till skolan pa lange. Nu ar hosten har och det ar skont tkr vi allt.

Idag en slappdag! Ska inte trana idag da jag gjort det varje dag, behover vildag ocksa och idag ar en sadan dag. Har varit och handlat till maten. Ska hamta hem barnen om dryga timman och funderar pa att hoppa in i duschen innan det! Ikvall ar det dans for I som galler sa far denna kvall att ga ocksa. 

Nu intar jag duschen tror jag! Ha en fortsatt bra dag!


Mitt huvud exploderar

I fredags kvall skypeade jag med pappa och Helene och efter det har min hjarna fatt arbeta kan jag lova er. Herregud, har suttit och tankt, funderat och letat runt pa internet som en idiot efter allt och ingenting. Nar jag har suttit pa stranden och tittat ut pa havet har jag tankt. Vad ar det jag vill gora? Ska jag gora sa eller ska jag gora sa? Sjalv eller med en kompis? Dit eller dit? vad ska man tanka pa? och 1000000 fragor till som ilar omkring hos mig just nu. 

Men sager inte att detta ar nagot daligt for det ar det verkligen inte! Kan nog bli riktigt bra skulle jag tro. Nu ska jag passa pa att njuta av mina tre veckor som ar kvar har. 1 manad till med sol har jag innan jag landar i Sverige for kyla ett tag. Brr... 

Nu ska jag forsoka komma in i min bok igen som jag inte last pa ett tag och koppla bort allt annat och njuta av tystnaden och lugnet innan familjen kommer hem igen. 
 
Ciao

.

Irriterande smaflugor fanns det gott om pa stranden idag kan jag lova er. Fyfan va arg jag var dar ett tag. De skulle hela tiden va pa en och gick omkring sa de killas pa hela kroppen och sa slar man bort dom och sa kommer de tillbaka direkt efter. Usch! 

Tog mig iaf ett snabbt dopp, borjar bli kallt nu men skont iaf nar man val varit i ett tag. Annars satt jag och lyssnade pa musik och bara tog det lugnt. 

Nu sitter jag nyduschad i ett nystadat hem och senare ska jag sova i min nytvattade sang :) Hur underbart som helst!! 

Blir en lugn kvall. Hade tankt ta mig en svang genom staden men orkar inte kanner jag sa intar soffan senare och kollar pa nagot. 

Harliga lordag

Att ga upp 08.55 en lordagmorgon har inte hant pa hur lange som helst men jag kunde inte sova langre sa det ar val lika bra att ga upp och gora nagon nytta. En persika och jag gav mig ut pa en morgonpromenad. Lagom skont innan solen gatt upp. 

Hem och duschade och at en god frukost :) Nu ska jag packa ner bok, musik, frukt, vatten och solstol och bege mig till min favvoplats: stranden! 

Efter en vecka och vi har inte suttit i solen nagot alls (eftersom det knappt varit nagon) sa ska de bli sa skont att bara sitta dar, hora vagorna och ha de bra. 

Har aven kopt sa jag tankte lyxa till det och kaka tacos idag. Kunde inte halla mig tills jag kommer till Sverige, sa fatta hur gott det ska bli. Har inte atit det pa 5 manader typ. 

Aja, ni fattar att min dag kommer bli toppen. Nu sticker jag! Ha de bra! 

Det ar helt enkelt inte meningen

att jag ska spela padel med Yolanda. Vi skulle spelat forra torsdagen men da vaknade A med feber och var jattedalig. Imorse var jag pigg och hoppade upp ur sangen ikladd traningskladerna. Nar jag kommer in i koket sager M att A har feber och varsting hostan och kan inte ga till dagis.

Fan va surt, ni fattar inte hur jobbigt men det ar riktigt irriterande bara for jag ALSKAR padel verkligen. Men men. Far se om vi lyckas nasta torsdag kanske. Jag vill verkligen! 

Blir alltsa en dag hemma idag igen. Men ska forsoka fa lite gjort iaf. Maste ivag till affaren och handa lite grejer som fattas till maten. Tankte testa nagot nytt idag och sa ska jag lamna lite klader och greja. Lillan far helt enkelt hanga med pa ett horn dar i vagnen! 

Lite molnigt idag ocksa, typ fjarde dagen i rad, vilket vi tycker om aven att det ar grymt ackligt varmt. Men hoppas pa solsken i helgen sa jag kan ligga pa stranden! Utan sol fyra dagar och jag ar blekare an blekast. Det ar sjukt hur fort fargen forsvinner. I helgen var jag verkligen brun alltsa men inte nu! 

I´m off!! 

Tisdag

Hade skrivit men allt forsvann sa har kommer en sammanfattning.

Snygg kille har igar och fixade tv:n och snack om middagsbjudning & traningssamtal. Allt for att hitta en kille till mig!!! 

Idag - promenad+jogg+styrka.
Imorn - promenad+padel+promand+styrka
Torsdag - Padel+promenad+styrka

Pepp pa livet!!

Sand mellan tarna

Det ar grymt varmt har i Spanien nu igen och det ar underbart! Tog mitt pick och pack och gick ner till stranden for lite ensamtid och dar jag har nu varit. Det ar sa skont och jag kanner mig verkligen sa avslappnad nar jag kan ligga sjalv, lasa en bok eller lyssna pa musik, titta pa havet och hora vagorna. Hur underbart ar det inte liksom?? Idag ar det dessutom KLARBLA himmel, inte ett moln.

Pa vagen hem stottet jag pa en i I:s klass och hennes mamma sa jag satte mig med dom pa ett cafe och babblade lite innan jag gick hem. Ska snart satta igang med maten. 

Familjen har akt ivag. Vet inte riktigt var men sag har pa datorn att det var uppe en sida om nagon slags djurpark eller liknande i Almeria. Gor val inget att jag inte foljde med da. Hade mest varit radd antar jag ;)


Nu mat och sedan ska jag slappa lite och ikvall blir det promenad och sedan ar det dags att sova for att vakna upp och det ar annu en ny vecka. 


Hemresa bokad

13 okt 06.55 mina vanner flyger jag mot Goteborg city airport. Tar darifran flygbuss till Goteborg, Landvetter och moter upp familjen for att sedan flyga vidare till Turkiet, Side for en veckas semester. Hemma igen i Vimmerby 21 okt med andra ord sa nu vet ni. Lite mer an en manad kvar bara sedan ar jag hemma pa svenska mark igen ett tag. 

Jag vet att manga tanker herregud va konstig hon ar. haha. Lite kul tkr jag! Dock kommer jag val inte tycka det ar sa himla varmt i Turkiet med det funkar. Ska bli skont iaf :)

Idag var vi pa standen en svang i morse iaf och det var underbart. Klart vatten och hur skont som helst. Det gillade vi! 

Nu ska jag ut pa en promenad/loprunda! Far se va jag kanner for nar jag gar dar ute. Ville bara uppdatera alla oroliga sjalar dar ute som fragar dagligen nar jag kommer hem.

21 okt kan ni se mig igen!! 

En dag i lugnt tempo

Snart har denna dagen sprungit forbi och jag har inte gjort en enda vettig sak! Suttit har eller i soffan da A varit sa seg hela dagen och inte velat gora eller ata nagot. Bara sitta i soffan och titta rakt fram om inte tv:n ar pa. Stackarn kokar av feber annu en gang. For angra timmar sedan var hon feberfri men nu har den stigit igen och hon kokar!

Hon har iaf lart sig nu att hon maste ta medicin sa hon blir battre sa nu oppnar hon munnen utan att man slipper trycka upp munnen och allt kommer ut lika snabbt. 

Ska joina henne i soffan nu, vet ju att jag kommer bli smittad da jag har ont i halsen sa skulle inte forvana mig om det ar min tur att ligga med feber i helgen eller nagot. Har har jag varldens samsta imunforsvar. 



Bebismys

Torsdag och jag ar som sagt hemma med sjuk bebis idag. Ar inte hundra jag heller da jag igar kvall fick en down med halsont, snor och slo. Vaknade idag och madde battre men har fortfarande grymt ont i halsen. Darfor kommer denna dag inte ga i manga knop. 

A och jag ligger i soffan och ar inne pa forsta filmen men fler lar de bli for hon ar sloare an sloast typ. Stackarn vaknade igar kvall och KOKADE har aldrig kant en sa varm bebis alltsa, la mig med henne ute och kylde ner henne lite. 

Vi hamtar I sedan och hon aker med till poolen under eftermiddagen men jag och lillan stannar nog har, onodigt att gora det varre med poolbad kanner jag. 



Snor, feber & smitta

Efter 1,5 vecka pa dagis och tre dagar i skolan ar jag nu hemma med en liten tjeja som fatt feber och snorar ner alla i narheten. Sitter har sjalv nu och snorar ocksa, sa skulle inte forvana mig om jag smittats. Man marker att man ar tillbaka i skolan.

Jag som skulle spelat padel imornfm med en av mammorna, det far bli flyttat till kvallen eller nagon annan dag for antagligen kommer inte A ga till dagis imorn. Hon kokar sa varm ar hon. Har precis somnat sa nu sitter jag sjalv ikvall medans de andra akte pa bio nyss. 

Ska skypea med familjen dar hemma i Sverige sedan och se hur dem har det! Sedan intar jag soffan! 

Forsta gangen

Forsta dagen i skolan och det ar skont att va sjalv pa formiddagarna nu sa man far lite gjort. Idag har jag stadat, tvattat och lagat mat. Sedan var kl 13 och det var dags att hamta I. Slappat pa rummet med musiken i oronen och kvallen spenderade vi pa stranden. Nu sover de bada tva och jag vantar pa foraldrarna att det ska komma hem. 

Imorn blir det traning pa morgonen och pa kvallen kanske ett poolbesok om det ar fint vader (och varfor skulle det inte vara det?) 


Pa tal om ingenting sa var det forsta gangen jag hade pa mig jeans sedan jag kom hit 5 maj i lordagskvall/natt nar vi var ute och det var perfekt. Fros inte och svettades inte! 

Det var aven forsta gangen jag fros riktigt mkt igar kvall nar vi satt och kollade pa tv. Stangde dorren och gosade ner mig under en filt. Det var lange sedan. Ar aven lite kyligare pa natterna nu sa man kan ha pa sig t-shirt och gosa ner sig under lakanet. 

Ville bara sig det! Nu intar jag soffan. Godnatt

Dansa men inte pausa

Dansa pausa dansa pausa

Herregud vilken lordagskvall det blev! Borjade med att ga bort till kopcentret for att kolla i affarerna eftersom jag fick presentkort och det fanns sa mkt fint sa fick med mig lite saker hem. Kanns gott!! Det ar inte ofta M och jag ar sjalva utan barnen sa maste ta vara pa den tiden!

Nar M slutade gick jag och vantade pa henne och sa akte vi mot den mexicanska restaurangen for att kaka jattegod mat! Borjade med varsin margarita, fortsatte med ol och till efterratt varsin tequila. Matta och belatna drog vi oss efter det runt 00 mot Samoa for annu en drink. 
 
Tidigt i Spanien sa inte sa mkt folk sa vi satt och snackade och blev trotta och bestamde oss nastan for att ga hem men gick in ist dar musiken var pa G och borjade dansa lite smatt. Efter ett tag droppade folket in och det blev ett valdigt hall igang.

Jag upp och ner hos DJ:n for att onska latar och vi dansade och verkligen agde dansgolvet. Det var vi tva och till slut stod alla killar langst kanterna och bara tittade och dromde sig bort typ. Det var galet, det later stort men det ar sant! Vi dansade konstant fran 00.45-03.45.

Nar Loreen kom blev vi galna och da fattad hela stallet att vi var svenskar efter att DJ:n ropat ut det! haha. Sa kul hade vi och tur jag hade med mig M. Det blev mkt groggar och shotar. Finns ju inget stopp nar man gar ut sa och alla bjuder! 
 
Till slut drog M med mig mot bilen och vi akte hem. Somnade pa en gang och igar var ingen rolig dag. Smabakis och helt slut. Badade i poolen hos Ulla pa kvallen och det var det basta pa hela dagen! Kallt vatten hahah ;)
 
Nu sitter jag har med varsta nackvarken men kanner att det ar sa vart att ha ont efter den harliga kvallen. Tack och hej for mig! 

=)

Idag ar det som sagt min och min farfars dag!! 
 
I morse nar vi fick besok kom de saklart med ett paket och i var det ett par traningsbyxor och det tackar jag for :) Perfekta var dom ocksa!! Efter det har jag suttit ute i solen med M, snackat och badat och bara haft det bra med andra ord.

Sedan var det dags for pajkak och sjungande. Fodelsedagssangen pa spanska och svenska och efter det paketoppning saklart!! Efter veckor med funderande pa va de skulle kopa kom de fram till ett presentkort pa Stradivarius (aven kand som notaffaren IDA). Glad tjej som snart styr kosan mot kopcentret for lite shopping :)

Latt shopping kanske sa man far ner de i vaskan eller?? Asch, det aterstar att se! 
 
Har iaf haft en kanonbra fodelsedag :) Tack igen alla som grattat mig :)

Ett ar aldre

Jaha, da var det 7 september igen och det var dags att bli ytterligare ett ar aldre. Denna gang hela 22. Men passar pa att gratta min farfar ocksa som fyller 71 idag :) Stort grattis till dig :)

Blev ryckt i oronen 22 ggr i morse av R & M, man gor tydligen sa har haha ;) Och en gosig kram av lillan men storan som ar i sin varld ar helt lost sa henne har jag inte fatt hora nagot av an. Kommer val senare i eftermiddag/kvall nar vi ska ata paj och presentoppning haha ;)

Snart kommer I:s kompis hit for att leka lite och jag ska bara slappa i solen har jag tankt. Mat finns det kvar sedan igar sa slipper laga mat, det enda jag ska gora ar pajen och det gar pa 20 min typ. Far se va som hander ikvall. 

Har hort att det ar lite planer pa att M och jag ska ut imorn efter hon slutat jobba och kaka och ta nagra drinkar och dansa typ. Vore trevligt sa far se va som hander. Blir en bra dag hur eller hur.
 
Och alla ni som grattat mig hittills, tack sa jattemkt :) 

Hopp i plurret

Torsdag och imorse akte I och jag med M till Lluna (en kompis till I), hem till dem for att ata frukost pa deras underbara balkong som har utsikt over hela havet och skithaftigt lagenhet. Efter en timma dar drog vi ner till deras pool for sol och bad.

Efter ett tag kom ytterligare en kompis i ganget och vi var nagra stycken dar och badade och hade de bra. Hur skont som helst utan bebisarna ;) Da kan man verkligen slappna av. Vi vuxna ser verkligen fram emot att skolan borjar pa mandag sa man kan fa lite egentid och saker gjorda typ haha. 

Efter nagra timmar dar, hamtade vi hem A och sedan hem och laga mat och efter det badade jag i poolen har hemma och nu maste M jobba kvallen ocksa sa en dag full med jobb fran 09-22.30. Men de gor da inget. Filmtajm nu och senare nar solen gatt ner drar vi till lekparken en svang tankte jag.

Imorn ar dagen med stort D och I ar mer uppspelt an jag och det ar inget ovanligt haha ;)

Fri

Onsdag den 5 september och jag ar ledig. M tog med sig I till frisoren nu pa morgonen vilket innebar att jag ar ensam hemma ett tag. Ska ta med mig boken och satta mig ute tror jag och bara slappa. 

Far se mer vad som hander ikvall, ska forsoka ge mig ut pa en promenad eller nagot men det aterstar att se, kanske maste vara barnvakt eller nagot ikvall man vet aldrig. 

A har som sagt borjat pa dagis nu och det verkar ga bra, hon pratar mer och mer for varje dag som gar och lar sig massa grejer och det kommer ga annu fortare nu nar hon kommit tillbaka dit. Kul att se utvecklingen fran det att jag kom, herregud verkligen!! 

Konstig kansla

Igar kvall var jag ute och gick med M och da sa hon att hon hade hittat en ny aupair hon ska ringa och prata med idag for att se om hon ska komma ner. Kandes sa kosntigt att nagon annan tjej ska komma hit och bo hos "min" familj. Nej, men hon sa sa nu far du inte angra dig. Visst jag skulle kunna tanka mig att stanna men nej nu har jag gjort mitt har. Dags for andra aventyr. 

Blir det som jag tankt ar det inte langt kvar tills jag ska hit och halsa pa dom sa det blir nog bra. Vanner for livet har jag verkligen fatt! 
 
Det kuliga ar att tjejen som kanske ska komma hit efter mig isf heter Sofie haha ;) 

Idag borjade A pa dagis iaf men bara en lite stund for att vanja sig lite vid det igen sa nu sitter vi har hemma och leker och snart dags att satta igang med maten. 

I eftermiddag blir de fullt hus da jag bjudit in mammorna med barnen sa barnen kan leka. Kommer tre st kanske sex hit sa full hall igang. Men de ar trevligt :) 

Nu ska jag rora pa mig! Hemkomsten narmar sig med stormsteg!

Snurrigt

Lordag och jag har sovit hur skont som helst inatt. Sa skont att jag har tagit av mig ringen i somnen for nar jag vaknade kande jag att nagot saknades och nar jag reste mig upp lag ringen dar. Konstigt verkligen men men. 

Har suttit pa mitt rum hela formiddagen och varit sjalv och last ut boken jag borjade med for nagra dagar sedan. Har kant mig lite snurrig/yr idag nar jag rest mig upp sa har bara kant for att va sjalv och i min egna varld ett tag. Nu efter maten har jag borjat jobba och jobbar tills 22.30 ikvall da M kommer hem fran jobbet. 
 
An sa lange ar det lugnt da A sover och I sitter och kollar pa film. Far se va vi hittar pa senare, kanske ska ta med barnen till stranden eller ferian om jag orkar ga dit. Det ar ju verkligen sa kul tycker dom sa varfor inte liksom. 
 
Hade mer an garna varit hemma i Sverige just idag da det vankas kraftskiva med slakten i Rumskulla nu om 30 min men nu ar det sa att det inte funkar sa ni fa ha de sa kul utan mig och sa far vi dra ihop nagot nar jag kommer hem. :)
 
Ha en fortsatt bra lordag for det ska jag ha! 

RSS 2.0