Sommaren är tillbaka idag

Igår hade vi kalas här hela dagen med trevligt folk och god mat och dricka! Helt underbar dag :) Jättevarmt och skönt. Idag vaknade vi och solen sken och det var helt underbart! Vi jag M:s mamma och barnen gick och handlade godsaker till middagen ikväll (snäckor och grejer). När vi kom hem slängde vi på oss bikinin och nu sitter vi här ute i solen och har det hur bra som helst. 

Det är jättevarmt och skönt idag verkligen så man får ju passa på medan det är så här varmt och skönt. Detta gillar vi massa!

Snart är det dags att sätta igång med matlagningen och styra lite. Känns skönt att jag har hjälp denna veckan :) Fiesta idag och imorn så I är hemma två dagar nu och M är hemma imorn och på onsdag! 

Nu ska jag fortsätta sola! Ha de bra! 


Åhh va underbart!

Har haft en toppendag verkligen! Började med en sväng till stan för att kolla läget lite och känna va jag va sugen på att äta och efter ett tag kände jag att jag ville ha tacos så de va bara till att fixa de grejer som saknades och sedan hemåt för att börja laga. Hur gott var det inte då?? Har inte ätit det sedan Ida va här så det satt fint måste jag säga! 

Efterår snackade jag med Deb på skype och det var evigheter sedan så det va också en av dagens höjdpunkter :) Mkt trevligt! Ser fram tills vi ses nästa år:) då är det vi som gör Umeå osäkert haha ;)

Efter det slappade jag lite och sedan tog jag på mig löparkläderna och gav mig ut på en promenad/joggingrunda för att sedan hoppa i ett varmt badkar kolla på Partaj och bara ha det gött! Nu en timme senare är jag nybadad/nyduschad och avslappnad och väntar på att familjen ska komma hem. Antar att det kommer om ett tag! Då är det full rulle igen. 

Kände att jag verkligen behövde detta! Bara ligga i badkaret och njuta var helt underbart! Nu ska jag sätta mig i soffan och kolla på något och äta vindruvor som jag köpte förut också, hur goda som helst! Kan va de godaste jag ätit i hela mitt liv typ!



Ensam hemma

Lördag, jag har sovit länge, familjen åkte precis iväg mot Alicantes flygplats och jag är ensam hemma fram till ikväll någon gång :) Hur skönt ska inte det bli då?? ASSKÖNT! 

Jag ska nu fixa mig lite och gå längst stranden bort mot centrum och bara titta lite och så. Har inte tänkt gå ändå bort till köpcentret men vem vet kanske hamnar där iaf! Sedan ska jag laga någon mat och bara slappa och så blir de träning ikväll med något. Får se va jag känner för att göra! 

Underbart att va lite själv iaf var ett tag sedan! Hoppas även hinna med att snacka med lite folk hemifrån på skype då det var ett tag sedan.

Ha en bra dag! Fortsätter att fixa och drar mig och sätter mig på en mysig uteservering med en filt och myser! Kanon känner jag! 



Jordbävning

För några nätter sedan runt 01.30 var det lite skakningar efter ännu en jordbävning som var störst i Almeria en bit härifrån. Jag kände de inte men vet några som kände att det skakade till lite här för några nätter sedan. 

Vi har iaf haft ltie regn nu varje dag och det känns gött! Nu ösregnar det och åskar! Nice!! :) Inte lika torrt längre vilket känns skönt! 



Julen är räddad

Familjen har ett tag snackat om något som heter polvoron och ska va så himla gott nu hösten till vintern och så. De trodde inte jag skulle tycka om det för det tog ett tag för M att gilla de när hon kom hit men nu ÄLSKAR hon det och skojjar ni eller? Fan va gott det är!! 

Vet inte hur jag ska förklara vad det är men det är som en lite kaka i en plastförpackning med mängder olika smaker finns choklad med kokos inuti (min favvis såklart), andra med smak av mandel, olivolja, rosevin - ja allt verkligen! R köpte med sig första påsen hem för några dagar sedan och är ganska så säker på att han kommer hem med fler idag eller i helgen! 

Något mer som bara kommer till julen som är sååååå gott är en choklad Turron, skojjar ni med mig eller?? Så jäkla gott det är!!! Vi har redan hunnit ätit upp typ fem sådana eller något och många fler lär det blir. Snacka om att julen är räddad haha. 

Dessa godsaker alltså!! Här ser ni några av polvoronerna ;) Vet inte vad man säger på svenska! 





Vilken runda!

Herregud hur kunde jag glömma att kissa innan jag gav mig ut på löprundan?? Det är det sista jag gör jämt innan jag ger mig ut för annars vet jag att jag blir kissnödig och då är det omöjligt att springa och idag var jag inte alls sugen på att springa men gav mig ut och efter 10 min ungefär höll jag på att kissa på mig så va tvungen att stanna och gå vidare och så gick de över och så började jag springa igen och så kom det så det blev inte mkt springning för mig idag. Fick gå en sväng ist tills jag inte kunde hålla mig mer så jag va tvungen att gå hem och kissa.

Då tänker säkert några av er iaf min pappa, varför kissade du bara inte ute? Nej för det är det värsta jag vet verkligen! Så de får bli en runda imorn med tror jag och då ska jag kissa innan! 

Dagens händelse haha.. 

Nu sitter jag och väntar på att M ska lägga barnen så vi kan sätta oss och glo på tv resten av kvällen! Nu är de bara två dagar kvar sedan är barnens mormor här! Får se hur det går, A har bara träffat henne några dagar runt jul och då va hon typ max 2 månader. Hoppas de blir en lugn kommande vecka för mig och jag kan göra lite saker utan A kanske ;) haha.



Tjohooo..

Torsdag och snart är de helg här igen! Idag när jag vaknade öste regnet ner och va glada vi var då alla här hemma :) I var glad för att då får hon ta på sig sin fina regnjacka och ta med sitt paraply till skolan och hur kul är inte det när man är liten liksom?? M var glad då fick hon ta fram sina stövlar och traska i till jobbet. R va glad för det var grymt skönt bara för det är inte så kallt ändå att de regnar! Jag va glad bara för då har jag en anledning till att dega hemma hela dagen och bara glida omkring.

Började dagen med att storstäda lite snabbt och nu är jag klar och ska göra mej en fruktsallad. Sedan är de dags att börja med maten och tänkte lyxa till de och köra svensk husmanskost ännu en dag - hemmagjorda köttbullar och potatis eller potatismos! Har inte bestämt mig en men tror att de lutar åt potatimos då jag gillar det mer! 

Får ge mig ut på en löprunda ikväll bara för att jag sitter inne hela dagen nu! Men va gör väl det?! I detta väder kan de väl inte mer än rulla på? Eller? Det återstår att se!

Nu ska jag fixa lite till! Ha en bra dag! 


En bild från i våras när det öste ner regn! 



Sååå gott!!

Idag gjorde M min dag typ! Sitter med A i knät och kollar på Friends som har börjat gå här nu varje eftermiddag runt 14. Älskar!! Då kommer hon och säger att idag har jag gjort stuvade makaroner och vad glad jag blev då. Vi har gått och snackat om det hur länge som helst men aldrig gjort det så det var grymt gott måste jag säga er. Stuvade makaroner med fläsk :) Mums! 

Nu är vit mätta och glada. Jag ska slappa lite nu innan jag ska förbereda (vad säger man på svenska?) kvällsmat är de ju inte, jo mellanmål tror jag man säger till A och I för efter skolan bär de som sagt av till lekparken i några timmar. 

Ska nog ta mig en varm dusch innan de då jag fryser lite om fötterna nu! 



Kvällsjobb

Tog lång sovmorgon idag eftersom att de inte är någon tennis denna vecka heller. Tråkigt men nästa vecka kör vi igen. Gick upp runt elva åt lite frukost och nu ligger jag i sängen igen och slappar. A sover och M är och handlar då kylskåpet stått tomt ett bra tag känns de som. 

Jobbar kväll idag 16-22 och de kommer gå fort, hämtar på skolan 17 sedan lekparken till 19 ca och sedan bad och middag och läggdags så de kommer rulla på fint tror jag! 

Har alltid ett glas med vatten när jag sover i fall jag skulle bli törstig och så där torr i munnen ni vet. Så glömde jag det igår och bara för de så fick jag ju ett sånt ryck i natt när jag vaknade och de va så irriterande för jag orkade ju inte gå upp heller så har legat och stört mig varje gång jag vaknat till så de första jag gjorde när jag vaknade var att ösa i mig vatten. Det var gott!!

Nu kommer maten, ska hjälpa till att packa upp. Ha en bra onsdag alla. Här skiner solen och det verkar va ganska så skönt ute! 


Tisdag och solen skiner

men vad kallt det är ute! haha. Max 25 om dagarna nu och minst 15 om nätterna. Det är askallt, fryser typ hela tiden hahah. Men så äre! Vänjer sig väl snart hoppas jag iaf. Men kan ju faktiskt ta på mig också behöver ju inte sitta i t-shirt och shorts om dagarna. Men det är mest om fötterna jag fryser men HATAR att ha på mig strumpor, känns så himla instängt. Aja, så äre. 

Morgonpromenaden är gjord och nu sitter jag och gör absolut inget alls, läser bloggar typ. Ska försöka mig på att göra potatisplättar? potatisbullar? ingen aning om vad det heter. Gott är de iaf, jag älskar min farmors och blev så sugen på de för några veckor sedan så igår gjorde jag potatismoset och idag ska jag försöka mig på detta. Kommer garanterat inte bli så gott som farmor gör men kanske går att äta dom iaf. Hoppas de annars vet jag inte vad jag ska göra för mat, då får de bli korv och spaghetti, de enda som finns. haha. 

Suger lite att de inte finns lingon också så får äta med sylt men that´s life! Ska nog sätta igång nu så de blir klart innan A vaknar och ska ha mat. Ciao!




Reeeeeeeeeeeeegn :)

Idag har det regnat typ duggat lite mer nästan hela dagen :) så himla skönt! Hann med en morgonpromenad innan de. De har alltså vart kallt idag, brr.. men skönt! 

Lagat en ASGOD grönsakspaj idag som var hur god som helst verkligen och när jag började jobba på kvällen igen tog jag med mig barnen, I klippte håret och sedan gick vi och köpte glass och gjorde pannkakor till middag, mumsigt värre! Nu sitter jag och kollar på Sex and the City och äter vindruvor som är grymt goda. 

De andra kommer väl hem snart antar jag! Kl är ju snart halv elva. Imorn är de kort jobbdag då ska jag hinna med en löprunda på kvällen också tänkte jag. Blir nog bra!



Ögoninflammation?

Igår var de ingen skojjig jobbarkväll. Eller skojjig och skojjig de gick bra med allt och så men mitt öga killade loss och ja, jag vet att man inte ska klia men det blir ju bara att man gör det. Satt och kollade på Sex and the city avsnitt i två timmar innan M kom hem från jobbet. Innan de hann jag prata på skype med mormor också :)

När hon kom hem och såg mitt öga sa hon att jag nog hade fått ögoninflammation. Fan tänkte jag. Läste lite om de innan jag somnade och är de bara virus kan de gå över av sig själv och man kan även hjälpa till med vanliga allergidroppar och de har jag här men har inte behövt ta idag för när jag vaknade var de bättre så de var skönt. Har inte kliat någe alls idag och de känns inte fel. Får se hur de blir nu imorn typ. 

Idag har jag haft en riktigt härlig dag, suttit ute i solen och läst i boken och de va grymt varmt och skönt :) Ska skypea lite ikväll tror och hoppas jag sedan ska jag ta mej ett bad och bara ha de gött! Ny jobbvecka imorn så bara ladda! 



Försommar

Tänkte på en sak när jag va ute och gick en sväng för några dagar sedan. Nu är det skönt ute här, blåser de till lite på kvällarna fryser man och lite så. Tänkte att det känns precis som försommaren i Sverige ni vet när solen är framme och man tycker det är så varmt och klär av sig lite lätt och till slut sitter man ute och försöker få lite färg på sin bleka kropp och så fort de blåser till fryser man haha. Så är det här nu typ! Jag älskar det! 

Igår när vi va i lekparken höll jag på att fysa ihjäl typ så när jag kom hem tog jag på mig långärmad tröja och gav mig ut på en löprunda! Gick mkt lätt så det var nice, sprang längst strandpromenaden och kände fan va jag trivs bra så här! 

Nu är de helg igen och familjen är på golfträningen och jag ligger i sängen och funderar på vad jag ska göra nu några timmar innan de kommer hem men kommer inte på något. Så de blir väl en promenad och lite slapp kanske. De har med sig A de här gången så jag är helt själv vilket är skönt då det vart två långa sista dagar här nu denna veckan.
Ikväll ska jag försöka få med mig I till frisören då hennes hår är som ett fågelbo, måste kapas lite alltså! Får se om jag lyckas eller inte! 

Om en vecka får vi besök av M:s mamma! Då är de fullt hus och full rulle igen haha. ska bli trevligt att träffa henne!

Nu ska jag komma en bit på vägen och klä på mig och borsta tänderna och så iaf! Får se va som händer på förmiddagen! Ha en bra helg!! 



Kortare och ljusar

de blev resultatet! Ganska mkt kortare kändes de som men det är skönt! 


Dagens klädsel fick bli denna, skön outfit för att sitta still i n frisörstol några timmar! 


Bakifrån


Kortare och några ljusare slingor


Nu har jag även ätit mat, kyckling och sallad :) Har även packat ner i stort sätt alla sommarkläder då man kan gå i tjockare kläder utan att svettas ihjäl de flesta dagarna nu iaf! Hade några bikinisar till slut tror jag kom upp i 12 överdelar och 10 underdelar eller något sådant! Och då hade jag bara tre när jag kom hit tror jag ;)


Nu får de ligga i resväskan ett tag till i vår typ! Tråkigt men så äre! 



Hårfix

Imorse fick jag för mig att det är dags att klippa och färgar håret igen så gick till närmsta frisörsalongen och beställde tid tills imornförmiddag så 10.30 är de klippning och slingning som gäller! 

Annars idag har jag och A vart och gått en sväng på stan och bara slappat, tvättat, lagat mat och så. Nu ska vi snart gå och hämta I och sedan gå till en lekpark som är inne i stan för lite omväxling! 

Dagens händelse: Badade A efter att hon käkat mat och kex då hon hade kex precis över allt från topp till tå. När jag skulle slänga i lite shampoo och grejer så ser jag att hon har bajsat i badkaret, fan va äckligt alltså! Korven hade fastnat på den stolen hon sitter i och så flöt de omkring mindre bitar i hela vattnet!! Usch och fy och blä!! Bara tömma badkaret på vattnet och sedan tvätta rumpan och allt och skölja av henne i duschen så var hon fräsch iaf haha. Men de har inte hänt innan så ;)



Härlig bildbomb

Satt och bläddrade igenom alla bilder på datorn nyss och kom till alla bilder från Gran Canaria där jag befann mig för ett år sedan så nu kommer de en drös med roliga och konstiga bilder från de tre månaderna där! Titta, skratta och njut för de gör jag! 






Skönsång

THE boat!

Tacokvällar


Knäppa hemkomster tidiga mornar efter utgång


Brandövning


Pepparkaksbak


Mexicankväll


Luciafirande


Sång på repeat


Farliga fyllefall


Cocosyoghurtar vid alla tidpunkter på dygnet


Två sorters uppladdning inför kommande utgång


Fyllemat i mängder


Udda sovplatser


Tv-tittande


Udda rökpauser


Korv på IKEA


Osköna sovställningar


Lek i sanden

Det var inte lätt att välja ut några bilder av alla de jag har men här har ni några iaf! Nu ska jag sova! Buenas noches!

Ledig onsdag och underbart väder

Ingen tennis idag Ulla har blivit sjuk så blev sovmorgon idag ist och det var inte fel. Är alltid så trött när kl ringer åtta på onsdagarna! Vaknade runt halv elva, käkade frukost och sedan slappade jag lite till. Satte mig ute i solen (mkt varmt idag) och läste i boken och sedan ringde M innan hon va på väg tillbaka från handlningen och sa att vi skulle gå ner till strandpromenaden en sväng och ta en öl.

Slängde på mig shorts och t-shirt och vi gav oss av och de va jättevarmt och skönt och massa folk på stranden, några badade till och med så jag tänkte att om det är skönt imorn så tar jag med A ner till stranden direkt efter morgonpromenaden och läser lite och bara har det gött! Får passa på nu för man känner att de blir svalare och svalare! 

Några öl och nötter senare traskade vi hemåt igen och lagade mat och nu har jag precis vaknat efter en skön siesta! Härlig dag i de härliga vädret måste jag säga :) Som pricken över i eller som gräddet på mosen ska jag nu hälla i mig en halvliver vatten och sedan ge mig ut på en löprunda! Lite varmt för de ännu men va gör de, då svettas jag extra mkt och de har jag inget emot för när jag väl är hemma vet jag att de väntar en sköndusch, skype-dejt och slapp framför tv:n.

Dags att röra på fläsket! Ha de bra!

Känns bra att klä på sig

Nu när det är svalare på kvällarna är det kul att klä på sig lite tjockare kläder typ jenas och långärmad tröja :) Igår när vi gick till lekparken gick jag klädd såhär (se bild under) och vi va tvugna att gå hem efter en timme för jag frös så mkt och då var det väl typ 20 grader och de känns pinsamt att säga men det är sant! När jag sa de till familjen idag skrattade dom åt mig haha. Kul att kunna använda lite av kläderna man har här nu! 


Jenasskjorta från Zara
Jenasen från Stradivarius
Skorna från typ DinSko



Så ska man ut efter kl sex behöver man minst så här mkt kläder om inte mer! På dagarna är det fortfarande varmt men då har jag ändå en perfekt outfit för eftermiddagen på stan eller längst stranden!


Kofta från Bershka
Jeansshorts från Stradivarius
Stövlar från Lefties


Soft outfit perfekt om dagarna just nu! :)



Sverigepaket del 2

Åhh va glad man kan bli över ett paket med lite saker i. Har redan hunnit trycka i mig några lakritsbitar och de var så jäkla gott! Har lagt de andra påsarna så jag inte ser de varje dag och förhoppningsvis glömmer jag bort dom och äter när jag verkligen är sugen. Får se hur det går eller om de är slut om några dagar! 


XL


:)

Några fler bikinisar! haha. 

Lite av sakerna! 



Sverigepaket

Ringde på dörren och de kom en tjej från posten och lämnade ett stort paket till mig för ett tag sedan :) Hur mkt får man i när de får väga 2 kg egentligen tänkte jag! Halsbad, tidningar, brev, nytt id-kort, träningsbrallor, kläder och GODIS!!!!

Det bästa var djungelvårlen och den andra salta grejen och center kokos. Fan va gott!! Så fick ja en påse med lite smågodis också från mormor men hon visste inte vad jag tkt om så hon frågade min moster och hon sa surt så hela påsen bestod av massa färger och inte så mkt som jag tkt om men glad ändå:) Några lakritsbitar var det där i också som jag äter upp de andra bjuder jag familjen på! 

Surt är det värsta godiset jag vet, trodde alla visste att mina godispåsar alltid är svarta! Men tydlgen inte ;) Kul med paket och lite godsaker var det iaf :)

Nu ska jag undersöka vissa saker lite närmare och skriva brev till mormor när jag ändå håller på! 

Tack ni där hemma :)


.

Igår såg vi på en bra film som jag inte kommer ihåg vad den heter men bra var den iaf men va trötta vi va! Stängde inte på den förrän halv tolv så vi satt och halvsov allihopa och det var riktigt jobbigt att hålla ögonen öppna men jag klarade de hela film i två timmar. 

Idag satte jag mig ute och läste lite i boken när jag vaknade och sedan slängde jag på mig löparkläderna och gav mig ut på en runda ett tag. Nu ha jag duschat och ligger i sängen. Vi ska snart äta mat och det luktar mkt mkt gott :) Resten av dagen blir lika lugn som helgen har varit antar jag mendet gör mej då inget! ska försöka få min naglar målade idag, har inte haft nagellack på säkert två veckor eller något nu och det är inte likt mig haha. 

Nu ropar de, snart dags för mat! Ha en fortsatt bra söndag!


Bröllop

Lördag och mitten av oktober och ja sa de förut, vädret är galet. Högsommar men R har tydligen hört att imorn vänder det och blir kallare så får se om de stämmer eller inte. Återstår att se! 

Ätit cocido idag med blandning av kött, grisfett, morot, potatis och lite sådana saker! Mumsigt! Nu ligger jag i sängen och har inte sovit siesta så idag är jag pigg haha. M jobbar, A sover och R och I åkte precis iväg på bröllop det var någon överraskning till I där eftersom att hennes lärare skulle gifta sig och bla bla bla. Hängde inte ritkgit med men men får se.

Jag ska kolla om jag hittar någe att se på här, har ju några serier jag följer så stänger på något av det.


Sommarvärme i oktober

Det är galet vad varmt vi har fortfarande alltså! Det verkligen kokar när man är ute! Tycker det är grymt varmt nu fattar inte att man orkade stå ut när de va 20 grader + på dessa 25-30 som vi har nu typ. Men skönt är det iaf. Det är ju inte så att vi går till stranden och så längre men idag tog jag på mig bikinin och satte mig ute med boken ett tag och det va svettigt. 

Nu väntar jag på att A ska vakna så hon kan käka mat, seadn kommer de andra hem från golfträningen nu när som helst och då ska här lagas mat och styras. 


230 dagar

De låter mkt när man säger att jag har vart här i 230 dagar! Låter som flera år typ men nej då! Men va kul jag har haft och vad mkt jag lärt mig om barn, familjeliv, mig själv och mkt mkt mer! Kul kul helt enkelt och bra att ha med sig! För någon gång kanske det är dags för mig att ha ett barn, vem vet?! 


Fredagkväll och de menas fredagsmys och nu ska vi snart käka middag, de blir lite smått plock idag av skinkor, ost, sallad, chips, pan con tomate och sånt blandat mumsigt och såklart ett gott röd vin till det! Efter blir det att inta soffan och fåtöljerna och se film som R har hyrt idag! Idag är det Black Swan och den tkr jag inte så jättemkt om men de går att se iaf, lite äcklig har jag för mig om att den var. 

Ne, nu ska jag kika runt här lite innan det är dags att inta middagen! Ha en bra kväll folket! 


Kul när det händer

Nu var det ett tag sedan men har inte haft tid. Har verkligen haft fullt upp i två dagar nu därför är jag väldigt sliten och trött just nu! Men har iaf sovit lite siesta nu så lite piggare iaf!

Igår gick jag med A bort till köpcentret och tittade lite va som fanns där. Har velat ha ett par stövlar men inte hittat några jag tkt om och så såg jag ett par igår som inte fanns i min storlek då blev jag ledsen men när jag gick in i en annan affär fanns de massa! Jag testade typ alla och de var massa som var snygga men de slutade med att jag inte kudne välja så fick med mig tre par hem. Då blev jag glad! Ännu gladare när jag betalare och de bara kostade ca 700 kr för tre par stövlar! 






Ínte de bästa bilderna men så ser dom ut iaf! 

Hittade en väst på bershka också! Sedan gick vi vidare mot Decathlon som var målet med den långa promenaden i hettan. Där skulle jag leta träningskläder och fick med mig strumpor, linne, och löarkläder.


Värsting färgen på tröjan som jag gillar massa och ett par brallor! :) Perfekt för löpningen när det är svalare ute! 


Linnet!

Nu är jag alltså redo för löpning och allt, lite roligare i nya kläder! 


Det var gårdagen nu till fredagen! Morgonlöprunda med A i vagnen och styrka på det. Sedan hittade vi mer kläder igår till A två kartonger så de var bara att gå igenom allt det och se va hon kunde ha och inte så de har jag styrt med idag. Passade även på att städa lite i min garderob som bara blir fullare och fullare. Ansåg då att hur ska jag få hem allt?? haha


Har några skor bara det är en resväska haha. Nej men ska inte ha med alla hem men 14 par skor har jag här nu iaf!

Till min hjälp hade jag den här lilla sötsaken! Så kul hon lekte med sig själv typ.









Fiesta

Fiestadag och alla i familjen har vart hemma hela dagen och bara slappat och inte gjort någe alls typ. Jag var grymt trött när kl ringde och tog mig bortåt ulla för tennis och spelade ett tag med en pappa och hans barn som var där. Grymt kul! Cyklade hemåt, duschade och däckade i sängen. Helt slutkörd. Hängde med M och handlade mat och lite och käkade sedan gott :)

Däckade efter maten också och vaknade för ett tag sedan. Shit helt slut i kroppen verkligen. Ska sätta mig ute med frukt och bok nu och ha de bra innan de blir slökväll i soffan. Imorn äre dags för lång jobbdag så måste ladda ;)



1 år sedan

Idag är det 11 oktober alltså exakt ett år sedan jag tog mina sommarkläder och flyttade till Gran Canaria för sol, fest, bad och allt vad de innebar. Tre galna månader där nere. 


Skulle inte tacka nej till att bli pepparkaksbrun igen typ ;)

De va tider det! Tänk att de gått ett år redan. Då tänker jag så här: Hade jag inte gått bartenderutbildningen på Mallorca förra sommaren hade jag aldrig fått för mig att flytta till Gran Canaria och leta jobb som bartender och då hade jag inte förstått hur mycket jag älskar de spanska språket m.m. Och då hade jag inte hamnat i Marbella i början av detta året och pluggat spanska i fem veckor och fått för mig att jag kan ju inte åka hem efter detta om jag vill lära mig mer spanska. För vem och hur många pratar spanska i Vimmerby?? INGEN! Då fick jag för mig att ja men varför inte stanna kvar och jobba som au pair och nu sitter jag här eller rättare sagt ligger i min säng och har hand om två barn och har lärt mig så grymt mkt spanska på ca 8 månader. Så hade jag inte gjort allt de innan hade jag aldrig vart här och träffat denna underbarq familj och fått uppleva massa saker jag gjort under min tid här. 





Tisdag .

Igår tog jag fram täcket så nu sover jag med täcke och första natten den natten som va nu har jag sovit så himla bra. Gosat in mig i täcket och haft de jättevarmt och skönt :) Samtidigt som de känns lite sådär då de fortfarande är uppåt 30 grader ute på dagarna men jag fryser på kvällarna då de bara är typ 20 så. Därför efter kl 18 nu kan man ta på sg lite mer kläder och de är mysigt de också. Igår när jag gick till lekparken klädde jag på mig dessa sköna kläder. 




A har nu blivit så stor så hon kan ställa sig upp själv och är så nöjd då haha. 

Idag började jag morgonen med en morgonpromenad som alltid och sedan lite styrka efter det. Joggade lite lätt med barnvagnen i morse också så de va nice! Tog på mig bikinin, smörjde på lite cocosolja och satte mig ute i solen ett tag, såå skönt :) Måste passa på nu! De är ju inte så att man får så mkt färg nu för tiden haha. 

Nu är jag nyduschad och ligger i sängen och är trött och sliten, ska snart hämta I i skolan sedan slutar jag jobba då ska jag lägga mig och kolla Hollywoodfruarna och lite serier och sedan sova siesta. Imorn är jag ledig och då väntar tennisträning med Ulla :)




Mysig dag uppe i bergen

Igår kväll fick jag hoppa in och jobba för R va tvungen att åka till jobbet så jag tog med mig barnen till lekparken och sedan gick vi en sväng längst stranden och fastnade på en uteservering där, jag tog öl, ines juice och så chips till de. Där satt vi och mös ett tag och det va asnice! Lite kyligt på kvällen också så jag frös lite (20-23 grader).. brrr.. 

Idqg blev jag väckt runt elva då M stoppade in huvudet och undrade om jag vill följa med på utflykt till bergen och de tackar jag inte nej till. Slängde i mig lite frukost på med jenas och en t-shirt och tog med mig tjockare tröja då vi skulle högt upp i bergen och trodde de va kallt där. Men så fel vi hade. Va helt lagom och grymt skönt :) 

Har haft en jättemysig dag och stannat och kollat på olika saker och vart högt uppe på berg men snön hade inte kommit dit upp än. Stannade och åt på ett mysigt ställe som hade så grymt god mat så vi slängde i oss maten allihopa. Tog in några rätter och delade på allt och de va bland annat renkött tror jag, vildsvin, svamp, ägg av något slag och massa goda efterrätter och så öl och vin till det :) Helt underbart var det iaf! 

Mätta och belåtna åkte vi hemåt och alla va trötta så vi tre "barn" sov på vägen hem och nu är vi hemma och ska slänga oss i soffan och glo tv resten av dagen och ladda inför en ny jobbvecka. En bra dag helt enkelt! :) 

Nu har jag inte tid eller ork att skriva mer! Ha de bra!


Helg igen

Säger de en gång till men tiden verkligen springer iväg, det är galet! Helg hela tiden känns de som! Lördag, familjen är på golf jag ska mata A nu och sedan gå en sväng tänkte jag! Friskt väder ute idag de lilla jag ha känt ska va lite svalare i helgen såg jag på vädret typ bara 23-25 grader och sen på tisdag till torsdag ska de va 32 typ. 

Men undra om det stämmer för tittade ut nu och det är klarblå himmel men får se när jag tar mig ut snart haha. 

Nehe, nu ska jag röra mig från sängen. Ha en bra helg! 


Marängsviss

Shit fick värsta rycket och blev grymt sugen på marängsviss. Hur gott är de inte liksom? Kanske man skulle köpa till ikväll?! Det återstår att se! Egentligen inte men det är ju iaf helg och jag har vart duktig denna veckan. 

Ändrade planer i mitt jobbschema då M jobbar morgon och kväll. Slutade 14 och då hade jag precis lagat mat som vart mkt lyckad. Kycklinglår, potatis och morötter med lite god smak i ugnen. :) I följde med en kompis hem efter skolan så det är lugna dagen för mig idag. De skulle  göra croquetas så hoppas hon har med sig några hem så de blir vår middag idag :) 

Nu åker snart M iväg till jobbet igen så då tar jag med mig A inåt stan för att se om jag kan skriva ut pappret någonstans och leta frimärken. Sen hemåt bada barnen och slappa framför tv:n. 



Ännu en helg på ingång!

Fredag och jag känner mig jättepigg :) Kanon där! Hade tagit på mig kläder och fixat allt och va redo att ta A byta blöja och ta på henne kläder för att sedan ge mig ut på morgonpromenad men nej då, har fortfarande inte kommit ut då A hade somnat i sin stol framför tv:n så hon sitter och sover där nu. Så söööt alltså! 

Hoppas hon vaknar snart, har lite jag skulle behöva göra idag. Ska gå till Mercadona för vi har slut på vatten, toapapper och lite sånt och sedan ska jag hem och lämna de och traska vidare åt andra hållet inåt stan för att se om en affär där har så man kan skriva ut papper och sånt. Om inte får jag ringa R när jag kommer hem så han får hjälpa mig med det! Men får se hur mkt jag hinner, beroende på hur länge hon sover. Måste även leta frimärken, orkar inte gå till posten och köpa de men får se hur de blir med det. 

Sedan ska jag laga mat också haha. Känns som jag har mkt att göra men om några timmar sitter jag här igen och tkr jag har gjort så himla mkt saker och kl är inte mkt alls. Vid tolv igår hade jag dammsugat och moppat golven, morgonpromenad + styrka, lagat mat och gett A mat och duschat och allt detta på två timmar. Inte illa!! 



Plugga?

Jag tänker väldigt ofta på vad jag verkligen vill bli och vad jag verkligen kan tänka mig att jobba med om några år. De finns mkt och vill resa massa men har kollat runt på massa utbildningar och grejer nu och är ju mest sugen på distanskurser då jag kan befinna mig vart jag vill. Men har hittat en som inte finns att välja som distans så det är väl kanske bara så att jag får bo i Sverige ett år och plugga och sedan åka iväg och förhoppningsvis få någe jobb.

Kan ju fortfarande resa på lite korta resor och så under tiden och se till att fixa praktik utomlands. Jag har tänkt mkt på att jag kan tänka mig jobba inom handel eftersom de var det jag gick. Skulle kunna tänka mig ett jobb på ett köpcenter i en klädbutik eller något liknande men det är inte vad jag verkligen vill. Det är väl mest därför jag har kollat runt lite, jag måste skaffa mig en annan utbildning helt enkelt. 

Något som är säkert är att jag inte vill jobba i Sverige. Älskar att bo som jag bor just nu. Jag vill jobba på flygplats, hotell eller något åt det hållet. Något inom turismen o.s.v. Tycker om att träffa nya människor m.m. Därför är jag nu 90 % säker på att jag har hittat rätt utbildning och tror jag klarar ett år hemma i Sverige och ett år med plugg. Ändå att jag inte känner mig redo för skolan igen men nu är de något jag verkligen vill borde de väl gå utmärkt eller?? 

Jag vill iaf plugga Hotell och Turismutbildning! De finns att välja på i Jönköping, Nässjö och Stockholm. Nu ska jag se va som händer om jag bestämmer mig för att verkligen göra det. Isf börjar jag väl plugga någon gång nästa år. De återstår att se! Detta är jag som sagt väldigt säker på att jag vill göra. Jobba på ett hotell i värmen i något land man verkligen tycker om! Skulle va underbart! 


När jag trivs som bäst! I värmen! :)


Ledig onsdag med Frank

Onsdag och min lediga dag! Är alltid så slö på onsdagar då jag går upp en timma tidigare än vad jag brukar göra för att cykla, spela tennis och cykla tillbaka hem hit. Åker hemifrån 08.35 och är hemma ca 11.00 då blire dusch och sedan däckar jag i sängen tills det är mat och sedan sover jag siesta och helt plötslgt är kl typ 17-18 och då är de kväll och lite lek med barnen typ sen badning, mat och sedan middag för oss och tv-tittande sedan ligger jag i sängen igen för att sova. 

Men det är skönt, det är verkligen en ledig dag så det är underbart! Det tar på krafterna att ha barn att ta hand om det ska jag säga er. 

Om en timma sitter jag bänkad framför tv:n med de andra två och kollar på Frank en la jungla! Som jag älskar den galna, knäppa, konstiga killen. Ja, kalla honom vad som helst men normal, de tror jag då inte han är haha. Går omkring i djungeln med foppatofflor som man säger hemma och kan allt om ormar och allt, blir biten, håller på att dö och allt. Han är för kul att se på! Undra vad som händer idag! 

Middagen idag blir en god sallad och de ska bli mumsigt för jag är hungrig redan nu känner jag! Sova skapligt sedan imorn är de morgonpromenad + styrka som gäller. Lång jobbdag imorn så luft behövs och speciellt den friska luften som är på morgonen och kvällen nu! Underbar! 



Höstkläder

Igår kände jag att fan min garderob är smockfull och de går inte in ett klädsplagg till och då måste jag snart börja använda jeans och de igen så slängde ner några av bikinisarna och lite klänningar och så i resväskan och tog upp jenas och lite tjockare tröjor. Kändes bra men samtidigt inte. Hade jenas på mig för någon dag sedan på kvällen faktiskt! Känns ovanlgit som fasen! 

Morgonpromand + styrka gjort idag och nu har jag precis sovit siesta en timme och ska nu vila lite till innan jag ska ge mig ut på en springrunda som säkert kommer va grymt segt eftersom jag vsrt sjuk och inte tränat på länge nu. Men nu är de nya tag och imorn är det återigen dags för tennis :)



Två tatueringar rikare

Vaknade och var jättepigg idag efter att ha kollat på 90210 igårkväll innan jag somnade. Bestämde mig för att se alla avsnitt från första början så nu har jag något att göra haha. Har inte följt det så himla bra så nu jäklar ska jag hänga med! 

Idag gick jag och A ut och gick en sväng och då förbi tatueraren och det var öppet och där inne satt en tjej och en kille så jag sa att jag vill tatuera mig och vad jag ville göra och tänkte fråga om jag kunde göra det någon dag denna vecka men nej då jag gjorde de på en gång med A i knät satt vi där och lekte och det var så skönt. 

Innan har jag känt lite men nu kände jag knappt att han höll på och då var jag livrädd för att de skulle göra så jäkla ont bakom örat där en blev placerad men nej då! Så nu sitter jag här 70 euro (ca 640 kr fattigare) men två tatuerinar rikare! De känns ju inte helt fel måste jag säga! De blev två saker jag velat göra hur länge som helst dels en g-klav och den hamnade bakom örat och så en palm eftersom jag älskar palmer på sidan av handleden typ! 

Bilder kommer någon dag! Så länge får ni nöja er med denna!





Kvällspromenad

Idag efter maten och lite rödvin stängde vi på en film men jag kollade nog inte mer än 10 min innan jag blev grymt trött så jag sprang in i mitt rum la mig på sängen och somnade direkt. Vaknade 1,5 timme senare och shit vad jag sov skönt.

Då slängde jag på mig lite träningskläder och gav mig ut på en härlig kvällspromenad nu när det är lite kyligare framåt kvällarna är det underbart att gå ut och gå och det ser jag att det är jag inte ensam om att tka haha. Väl hemma blev de lite styrketräning och nu har jag precis kommit ut från duschen! Nu har alltså min träning börjat. Imornbitti blir det promend med A också och styrka efter det. Tisdag blir det löpning, onsdag tennis osv. ska bli skönt att komma igång igen. Speciellt nu när jag typ inte vart utanför huset på över en vecka då jag vart hemma med sjukt barn och jag själv vart dålig. 

Imorn har jag även tänkt att: Alt. 1. Sitta ute i solen och bara steka i kokosolja för att försöka få lite färg på min numera extremt bleka kropp innan jag ska laga världens godaste mat (lasagne). Alt. 2. Gå bortåt stan för att kolla läget i lite affärer och kolla om tatueraren har öppet eller om den är stängd. Sedan hem och laga mat! 

Det återstår och ser vad jag känner för imorn. I börjar skolan ordentligt imorn iaf så hon gå enda till 17 imorn då hon även har teater. Så nu börjar min "semester" igen haha. Så jäkla skönt :)


Brun brun kommer jag inte bli mer här i Aguilas men lite brunare än jag är nu iaf kanske man kan lyckas med. Detta är en bild från min och Idas misslyckade? utgångskväll. :)



Söndag

och jag har sovit så himla bra inatt :)

Gick bort till köpcentret igårkväll för att gå på bio med M och vi såg Colombiana. Och Ja, de var spanskt tal och allt men jag fattade nästan hela filmen så det va kul:) Hemma runt halv ett då var det rätt i sängen som gällde! 

Idag började jag morgonen med massa lek med I. Nu har även R fått hosta och förkylning och allt. Det går runt så snart får man väl det igen, var typ jättemkt sjuk i våras när I gick i skolan så det är därför men de får man ta. Jag har ännu lite hosta och snorig men annars är det bra nu så det är skönt det iaf! 

Nu ska jag kolla på någon serie och slappa lite! Det är det skönaste man kan göra på helgerna verkligen för man blir så himla sliten under veckorna. Man märker att man gör något hela tiden typ! 

Om en månad fyller A ett år! :)

Veckan i bilder

Lite bilder från senaste veckan! 


Ny tröja, halsband och armband som jag fick i födelsedagspresent :)


Mer nya smycken och berlocker :)


Sötnosen själv :)


Tröja som jag köpte för några månader sedan men använde första gången för någon dag sedan


Storstädning på G


Hur mkt leksaker har man som barn egentligen? Herregud! 


Före


Efter


Efter



Barnkläder

Har som sagt plockat och fixat i barnens garderob lite den här veckan och de är så himla kul med barnkläder, så himla små och söta. Igår hittade jag ännu mer som I har haft och som A kan ha nu och de var så mkt söta tjocka tröjor och sådana där med jättegosigt material ni vet? Gud det gillar jag!

Det som är ännu roligare är att det är jag som får klä på A varje dag också och så, tkr det är skitkul :) Nu under sommaren har hon ju bar i stort sett haft på sig blöja men nu så när det är svalare ska de bli grymt kul! :) Lika så att jag tycker att det ska bli kul att själv kunna klä på sig lite kläder. Har lite nya saker jag ännu inte haft så. 

Idag, lördag 1 oktober. Shit! Jag har suttit ute i solen och kollat i tidningar på massa fina hus runt om över världen. A sover och de andra är och spelar golf. 

Oktober - fem helger och fem måndagar! Det är absolut inte ofta det händer! 


Filmkväll

Yes och nu ligger jag i sängen och ska släcka efter detta blogginlägget då jag är gryyyymt trött efter allt jag har styrt med denna dag! Hoppas nu bara jag slipper hostattack och kan sova länge imornbitti, inte röra mig innan elva vore skönt! Men de återstår att se. 

M gick lite innan 21.30 då la jag I i sängen läste tre korta böcker och killade henne lite på ryggen sedan sov hon, då kom R hem och då fixade han ägg, korv och lite vi kallar det basura comida (skräpmat) och efter det popcorn och filmen Sin limites (limitless). Så nu har jag också sett en filmen som alla säger är så himla bra och jag kan säga att jag gillade den väldigt mkt! :) 

Så ja, godnatt mina vänner! Buenas noches! 


RSS 2.0