2011 och nyårslöften

2011 nyårslöfte/mål eller vad man ska säga. Något jag sa att jag skulle göra var att jag skulle lära mig spanska och det har jag klarat. Började plugga fem veckor i Marbella och sedan nu au pair. 

Visst att jag kan lära mig så mkt mer. På en skala när det gäller att prata mellan 1-10 är jag typ 1 kanske 2, så de finns mkt kvar men har iaf börjat och kommit en bra bit på vägen. På en skala mellan 1-10 när det gäller att förstå spanska när andra pratar är jag nog iaf på en 6 iaf tror jag, fattar massa och se en film på spanska är nästan inga probelm, snart ska jag läsa en spansk bok och se hur mkt jag fattar. 

Så mitt mål med 2012 får vara att lära mig ännu mer spanska och inte sluta använda de bara för att jag kommer åka till Sverige på obestämd tid. Kan fortfarande ha spanska på filmer och sånt så. Ska även försöka hitta någon kurs eller liknande så jag kan plugga ännu mer! 

Ta och bosätta mig utomlands kanske också skulle va något jag ska försöka att uppnå 2012. Det vore inte helt fel. Får se va som händer helt enkelt men jag måste ju iaf säga att 2011 har varit en mkt bra, händelserikt och framför allt lärorikt år. 

Förstår verkligen hur det är att ha en familj och ta hand om små barn med allt vad det innebär. 

Har även fått se många nya platser. Har varit på Gran Canaria och sista veckan åkte jag mkt bortåt Puerto rico och där. Marbella, Aguilas, underbara platser på Mallorca, lite av Madrid och lite små ställen här omkring Aguilas. 

Ja, jag kan absolut inte klaga på mitt år som precis har varit! :)

Nyårsafton/Nochevieja

Sista dagen för detta år är kommen! Sjukt vad det har gått fort detta år! Nu vet jag lite mer exakt hur våran dag idag och imorn komme ser ut och det verkar bli väldigt skönt :)

Nu har vi ätit lite lätt lunch och bakat en tårta: Tarta de queso. Recept kommer annan dag! Nu ska jag sova lite siesta så jag orkar vara vaken till tolvslaget haha. 

Runt 21-22 blir det middag. 
Förrätt: Lite plock av skina, ost, nötter och lite sånt
Huvudrätt: Vet inte om vi har en eller två talrikar men det blir iaf gott kött, sallad
Efterrätt: Tart de queso
+ Champagne och vin

Efter det måste vi fördriva tiden eftersom att I vill va vaken till tolv också så då har vi hyrt dans- och sångprogram till Wii så de blir dans och sång ett tag här ikväll och med denna familj kommer det bli galet och sjukt bra tror jag :) Sedan vid tolv är det champange och vindruvor. Man äter 12 vindruvor vid tolvslaget tydligen! 

Morgondagen kommer man säkert va lite seg och så och därför har R köpt Churros med choklad till frukost som vi ska äta och efter det blir det en heldag i soffan typ. Han har hyrt massa filmer, köpt massa godis, popcorn m.m. Då blir det chill i soffan med godsaker, sallad och pizza och bara så. Typ en typsik bakisdag i Sverige. Fan va jag ser fram emot det :) haha. 

Känns som dessa två dagar bli kanonbra :) 

Gott Nytt År/Feliz año nuevo


Förra nyårsafton hos Ida

Hemma eller inte hemma??

Det är frågan!

Det är alltid såhär när man är iväg en längre tid. När man åker frågar alla: men när kommer du hem då?? Och så om man närmar sig någon högtid är frågan alltid: Kommer du hem till påsk/jul/midsommar? Och nu eftersom vi snart paserat jul och nyår och allt är frågan jag får nu hela tiden: när kommer du hem? När man väl kommit hem frågar alla: När åker du igen?

Vill de att man ska va hemma eller inte då?? ;) hahaha. Vi skrattade åt det M och jag för någon dag sedan för det är verkligen så. När man pratar med någon på skype eller telefonen frågar de alltid hur vädret är och när man kommer hem.

Jag vet att jag kommer få den frågan av många när jag väl är hemma, när åker du igen? Men så är det!

För er som missat det iaf så har jag inte långt kvar här. Åker hem någon gång innan 22 feb så mkt kan jag säga, har ännu inget bokat datum. Så passa på att njut av lilla Vimmerby för snart kommer jag hem ;) Nej, då så farligt är det inte haha. Kommer nog mest hålla mig inne med tanke på kylan ni säkert kommer ha då ;)

Svar till anonym

Ingen aning jag har inte lyckats hitta det andra än för mitt word program fungerar inte som det ska. Tyvärr!

Spanskt julbord

Tog bild på julafton innan vi satte oss och skulle äta också. Spanska julbordet! 


Ser inte helt fel ut va? ;) Mumsigt värre var det iaf ska jag säga er! 


mer bilder...




Redo :)


Söta brudar :)





Bilder från dagen

Hemma efter en heldag ute med barnen :) Va mysigt vi har haft det! Målat, lekt, kastat stenar i det iskalla havet, läst böcker, ätit lunch m.m. Tog lite bilder som jag tänkte visa er! :)




Blåsigt och kyligt













Lyckades få in några iaf innan det slutade fungera :) Resten kommer en annan dag!


Utflykt i solen

Nu har jag fixat och styrt hela morgonen med packning och grejer för idag skiner solen och jag ska därför ta med mig barnen på utflykt tänkte jag. Vi går säkert till någon mysig liten strand och sätter oss. Har gjort tortilla, sallad och mat till A. Packat i leksaker så vi kan måla, läsa sagor och leka lite. Tjock kläder ifall det blir sent och kallt. Blöjor och filtar m.m. Det är mkt att tänka på men det är kul.

Nu ska jag väcka A och ge henne lite mat sedan rör vi oss ut i solen! :)


Utflykten i somras :)


Närmar oss 2012

Säger bara en sak: Vad skönt det ska bli när I börjar skolan igen, ser fram emot det så jäkla mkt hahaha. Hon är så extremt jobbig nu och lyssnar absolut inget alls och gör hela tiden emot vad man säger och så. Det är som att prata med en vägg verkligen. Man får mer svar av lilla A som inte ens kan prata.

Men det är väl bara att stå ut antar jag. Det tar på krafterna men that´s life! 

Har städat lite idag iaf och sedan lagat god mat innan jag tog med mig barnen till en lekpark. Hemma tre timmar senare satte oss framför Mamma Mia och sedan lekte vi lite. Nu slappar jag i mitt rum för är hur slut som helst.

På tal om ingenting är jag grymt sugen på rödvin nu för tiden! Bara ta ett glas lite så på kvällarna blir jag så himl sugen på! Vet inte varför men mumsigt! Kanske för att vi har massa flaskor av ett dyrt här hemma nu som är så gott! 

Helt sjukt med att det snart är nyårsafton, bara imorn kvar sedan är det lördag. På söndag börjar vi 2012. Hur sjukt?? Då börjar jag även skriva i min reseblogg, som jag bara kommer skriva om resor i. Denna resa kommer nog inte få va med så mkt men det återstår att se hur det blir. 

Nu intar jag snart soffan för kvällen! Ha de bra! 


Julbilder m.m.

Försöker få in lite bilder jag tagit på min mobil men vet inte varför det inte vill. De vill inte flyga över till datorn så får väl se om det funkar någon annan dag kanske, idag går det iaf inte. Därför slänger jag in lite andra bilder här jag hittade på kameran som jag inte visat er ännu. 


Klippte mig förra veckan och det blev är nu väldigt kort men det känns bra! 


Går ju inte få ett bra kort på de båda två men här var de avslutningen i skolan iaf då alla barn skulle va utklädda till detta vad det nu hette igen!


Våran mysiga julgran som gör den mesta julstämningen


Bästa julklapparna morgonrock och tofflor! Har inte frusit sedan julafton haha. 


Andra julklappen, tennis/padelkläder :)


Lite av allt godis jag har fått hemifrån Sverige + ca 5 påsar till!


Världens största julkort också haha. och ännu mer julkort och kort och grejer :) Tack alla så jättemkt för det! 

Det var lite bilder från julen, mer kommer!


Pyjamasdag

Går fortfarande omkring i pyjamasen, jag har alltså inte gått utanför dörren idag. Men har inte mått så bra så har legat i soffan och kollat film med lilla A på min mage. Vi har typ halvsovit båda två och bara myst. I har vart hos en kompis så det är väl bra att passa på för nu är det full rulle några veckor framöver i huset ska jag lova er.

Har skypeat lite idag med Marie, Pernilla och Angelica. Trevligt trevligt! Dock funkade de ju såklart inte så bra men det är sånt man får ta ibland. Internet har inte velat funka alls idag och vet inte varför men får se till att fixa det imorn kanske. 

Nu ska jag ställa mig i en varm och skön dusch och sedan smörja in mig med nya body creamen jag fick i julklapp av mormor som luktar hur gott som helst. Kände inget igår pga förkylningen men idag kände jag att den luktar jättegott :) 

Nu rör jag på fläsket! Buenas noches

New Travel Way

New travel way är en resesite som en som jag känner har skapat. Tycker du om att resa och det till en billig peng är det denna sida du ska besöka. Resor och boende i hela världen och även inom Sverige. 

Ta och besök denna sida, kanske är det här du bokar din nästa resa. Hoppas du tycker om den.

New Travel Way



Ytterligare en jobbig natt

har vart lite smått förkyld sedan julafton så det har varit jobbigt på nätterna och innan man somnar, ligger vaken i timmar och vrider på mig och grejar bara för att det inte går att andas typ. Hur irriterande är inte det då? Usch!

Idag när jag vaknade hade jag mer hosta än i går så nu får jag väl sådan där extrem jobbig hosta ni vet. Jobbigt alltså. Idag måste jag gå och handla och lite också men känner att jag inte orkar och vill bara ligga i soffan hela dagen så det får bli i eftermiddag tror jag.

Ska även laga mat idag en asgod gryta men känner ju ingen smak på det jag äter och det är bara jobbigt att äta så tråkigt. Lyckas alltid laga den maten när jag inte känner någon smak.

Tråkigt inlägg men mår inge bra iaf! 


7 rätter

Igår söndag, juldagen, tog vi bilen upp i bergen dit M och R gifte sig för några år sedan för att kolla snön och det menb det hade ju såklart inte kommit mkt alls eftersom att det är så himla varmt såg pyttelite bara men iaf. Började inte riktigt som vi planerat.

I blev åksjuk och mådde illa så vi stannade massa gånger för att hon sa att hon ville spy men det gjorde hon ju såklart inte, A luktade bajs och när vi tog ur henne så hade hon bajsat igenom allt (diarre) och det var så äckligt och luktade för jävligt och det kände vi alla även att alla var förkylda. Så det var ju bara ata av henne alla kläder och sedan hade vi såklart inte lagt ner några nya för man tänker ju inte att det ska hända direkt. 

Vi fick ta på henne en blöja, trosor, strumpor och I:s t-shirt sedan fick hon sitta i vagnen med en varm grej runt sig för där uppe i bergen var det ASKALLT. Termometern stod på 0:an usch, så kallt har jag inte haft på länge och det kändes, man var inte van. 

Men väl inne på restaurangen var det skapligt god mat som serverades ska jag säga er. herregud, varje talrik var så god! 7-rätters blev det och det kom in fisk, sallad, kött, efterrätt, vitt och rött vin m.m. Mumsigt värre ska jag säga er! 

Åkte hem efter att ha ätit i tre timmar ungefär och då var det riktigt kallt. brr.. Hemma satte vi på en film och sedan sängen. 

Imorse åkte R och M och jobbade och R:s föräldrar åkte hem runt 10 efter det gick jag med barnen till posten för att se om det var öppet och det var det så kom hem med ett stort paket från pappa, helene och mormor. Det innehöll ännu mer godis, ett asastort julkort och lite mer saker. 

Det är galet va mkt godis jag har nu. Ska ta kort på lite av julklapparna sedan tänkte jag och visa er. 

Hoppas ni där hemma haft en lika bra julhelg som jag har haft :)


Udda julafton men så bra

Julafton i all ära och i Sverige avslutas den ganska så tidigt iaf i våran släkt då man kollar på Kalle och sedan är det fika och julklappsutdelning och sedan åker man hem typ. Här sov vi siesta till 18 ungefär för att sedan slappa lite till och sedan duscha, fixa med maten och styra. 2,5 timme senare var vi klara med allt så satte oss ner och började käka 22.00. 

Har tagit ett kort på vår fina bord med all härliga mat och det också som jag visar någon dag framöver. Blev iaf en massa skaldjur som krabbor, musslor, räkor m.m. och sallad, kan vart den godaste jag ätit i hela mitt liv med sallad, tomat, russin, några andra små röda grejer jag inte kommer ihåg vad det heter, miniägg m.m. Asaballagott!

Efter att ha ätit gott i två timmar ungefär bestämde vi oss att det var dags att öppna julklapparna, sagt och gjort. Runt 00.00 satte vi oss och då tog vi ett paket och den som fick det öppnade medan alla andra kollade på och så tackade man och grejade :) Man fick ju verkligen se va alla fick men de va kul tyckte jag :) 

Fick hur många som helst också. Av faster Pernilla och de fick jag två böcker och godis, av Martina en morgonrock och ett par tofflor. (som jag längtat efter det nu kommer jag inte frysa mer typ, perfekt julklapp), av Rodrigo en tennis/paddel kjol med t-shirt (testa imorn), av Rodrigos mamma fick jag ett halsband. Tror det var allt. Är iaf jättenöjd och glad för mina julklappar :)

Mitt paket från pappa och Helene har jag ännu inte fått så får se om vi kan lyckas hämta de på måndag eller om det är stängt till nästa år. Det återstår att se! 

Efter allt var öppnat var det sminkning och lek som stod på schemat såklart. Ines var ju helt uppspelt för allt hon fått och mest sminket haha. Jag fick ögonskugga och läppstil, R fick rosa naglar och grejer, herregud men va kul! Så vi har lekt för fullt nu mitt i natten och grejat men nu ligger jag här på golvet och ska sova. Ska bli så skönt med tanke på att kl är snart 03.30.

Imorn, söndag tror jag vi ska åka upp till ett berg och käka god mat och kasta snöbollar och greja men får se. Dags att släcka nu så man hinner sova lite innan man vaknar av ungar som ska leka!

Har haft en udda julafton men så bra jag har haft det och jag ångrar verkligen inte att jag valde att stanna kvar och fira den här!

Rörigt och lång inlägg men det får ni ta, tänk på att jag har druckit lite cava, champange, vin och grejer och att det är mitt i natten! Godnatt, Buenas noches.

Svenskt julbord

Igår firade vi som sagt svenskt julbord och det blev en lyckad kväll. Ulla och Javier kom runt 21 och då började vi med lite glögg för att sedan fortsätta med köttbullar, janssons frestelse, sill, lax, julskinka och sådana grejer och såklart en massa öl och snaps som slutade i gin och tonic.

Mkt gott var det och jag smakade alla sillsorter och det gick att få ner. En trevlig kväll som slutade runt 02 eller något sånt, inte koll riktigt men vi kom i säng sent och vakande tidigt eftersom att jag sover på I:s rum nu några dagar blev det ju ingen sovmorgon precis men det är sånt man får ta. 

Vaknade och nu är vi alla lite smått bakis och sega men det är bara att ta nya tag för ikväll är det spanskt julbord som gäller. M jobbar och de andra är och handlar skaldjur och grejer och jag är hemma med A. Idag blir det alltså lite sallad, skaldjur m.m. och vin!

Julafton idag också, det är ju inte så att man känner det riktigt men våran gran har paket under sig så det är så himla mysigt. Men ni får ha en bra julafton där hemma iaf för det ska vi ha här. 

Jag ska gå och knacka dörr här sedan också och se om någon vill va tomte hos oss ikväll haaha ;)

GOD JUL

300 dagar

Dagen innan julafton och jag har idag vart här i 300 dagar! Hur många år låter inte det som att det är då?? Asmånga tkr jag! Men nej, det är inte ens ett år men det känns länge när man säger så iaf.

300 dagar som har varit bra :) Härligt härligt! 





Stressigt värre

Fredag och haft fullt upp hela dagen! Har nu fått ihop julgranen med pynt, glitter ljus, stjärna och allt :) Hoppas resten av familjen blir nöjd haha.
Har badat barnen och klätt dom i lite söta kläder och fixat håret så dom är färdiga. Har själv duschat, sminkat mig och gjort en fläta så det är kläderna som återstår men det blir sist för snart ska vi sätta igång med matlagningen hoppas inte jag lyckas få för mkt os på mig bara. 

Ingen aning om när folket rullar in heller men antar att de från Madrid är säkert här om någon timme iaf. 

Nu håller jag på att göra fransk manikyr och väntar på att pappa ska logga in på skype så vi kan skypea lite innan och så. 

Fick ett paket idag också :) denna gång från fam. Rinaldo med lite godis och ett julkort på Ebba och Ester och ett kort som Ebba gjort :) Jättesött! hihi. Tack så mkt för det hörrni!!



Mkt att göra innan jul

Torsdag. I har slutat skolan för detta år så nu är det jag med båda barnen om dagarna! Tufft men det kommer gå utmärkt :) Idag har I dock vart grymt jobbig men så är det ibland och det är bara att ta. Vi va iaf i stan och kollade på en teater idag igen, mkt bra var det :)

M hämtade oss med bilen och nu har vi precis kommit hem typ. Är grymt trött så nu är det jag som intar soffan resten av kvällen. 

Imorn är det mkt som händer så det är bara att planera. Börjar morgonen med en snabbis promenad till Mercadona med barnen för att handla lite saker som fattas och sedan hem, så får de leka lite och jag dammsugar av mattan lite vilken är välbehövligt. 

Sedan bada barnen och klä på lite fina, juliga kläder om jag hittar något och efter det käka lite mat lite lätt för min del eftersom att det är julbord som gäller imornkväll. Sedan är det min tur att duscha och sminka och greja. 

Även detta år har jag inte köpte julkläder och liknande som man alltid gör när man är hemma, letar jul- och nyårsklänningar och grejer. Därför får jag alltså hoppa i något som jag har här hemma men det funkar nog bra det också skulle jag tro. 

Imorn kommer R:s föräldrar och bor här några dagar eller rättare sagt bor i mitt rum haha. Jag ska sova hos I iaf så det blir då ingen sovmorgon här inte men så är det. Funkar nog några nätter skulle jag tro.

R kom hem med julgran nu också, plast blev det detta år! Så imorn är det I och jag som ska klä granen också! :)

Rörigt inlägg men så blir det ibland!

Svar till anonym

Fick en fråga av en som undrade vad typsnittet på mina tatueringar heter och den är en fråga som jag har fått så många gånger och jag är ledsen men jag kommer inte ihåg. Kollade igenom alla snitt jag hittade på det textprogrammet som jag har på denna dator och där kunde jag inte hitta det iaf men ska försöka leta lite till och återkommer senare.

Har för mig om att det heter något på M men det säger ju inte så mkt men ska fortsätta leta!! 





Träning

Igår var det fotbollsträning som stod på schemat efter en tripp i Lorca och det var kul :) Körde lite övningar och passade och hade oss och jag fick va med tränaren, han bara Sofia du är med mig så de gick bra! Hemma tidigt denna gång, eller tidigare, runt 22.50 då snabbdusch sedan bänkade jag mig i soffan med skinka och gottigheter :) 

Imorse ställde jag klockan för att åka och spela tennis med Ulla men då hade hon ringt på morgonen och sa att det inte var någon tennis/padel förrän ikväll men hade ändå sovit till halv tio så de gjorde inget. Blir mat nu om ett tag sedan slappa lite innan jag ska gå bortåt för träningen. Gött kött! 

Idag ska vi äta lentejas alltså linser i en gryta. Mumsigt värre! 

Ska kanske nämna också att det är gymt varmt ute idag, sommar typ ahah. Nej, men solen steker på och när vi va ute förut gick jag bara i t-shirt :) de gillas! 



Sverigepaket varje dag :)

Det är inte helt fel att fira jul här, känns mkt skojigare och värdefullare när man får paket på posten med olika saker än att få en fjuttig julklapp när man är hemma. Man uppskattar det verkligen så mkt mer så här.

Igår fick jag ett som var från farmor och farfar och jag vet att farmor läser detta så tack så jättemkt :) Kunde inte vänta till julafton men det innehöll iaf två påsar djungelvrål, två påsar skumtomtar, ett julkort och ett kort på mig från julen 1991. Men ännu har jag inte öppnat något! Duktigt av mig som har längtat efter skumtomtar så länge haha. 

Idag hämtade vi ännu ett paket på posten M och jag och även det va till mig :) Öppnade och i ligger det fem inslagna julklappar och nej det är inte så svårt att gissa vad det är i men kul iaf och dessa ska jag inte öppna förrän på julafton. Tur att de var inslagna då måste jag ju klara mig, fattas ju bara några dagar nu. Från Pernilla med fam och lillasyster, tack så mkt hörrni :)

Det bästa är att jag vet att det kommer komma ännu ett paket idag eller imorn från pappa och Helene. Jippi :) Massa post till mig och besök på posten varje dag för jag lyckas aldrig va hemma när de kommer med paketet och ringer på. 

haha, har redan massa julkappar så jag kommer väl typ ha fler än barnen när det är dags att öppna haha. Nej då men nästan! ;)



Julefin

eller säger man så?? Aja, jag tycker det låter ganska så bra iaf så det får funka med den rubriken. Imorse snabbade jag på mig, käkade frukost, satte på mig första snabbaste kläderna och klädde A i söta kläder :) Sedan drog vi till frisören, hade beställt tid som jag typ hade glömt bort så de va tur att det plingade till i mobilen. 

Satt där från 10-13.30 men va gör väl det? En bra bit kortare och ljusare :) A sov lite, käkade kex och alla gullade med henne och tyckte hon skulle söka något så hon kan bli barnmodell för hon var så söt haha ;)

Väl hemma fick A mat och sedan slängde jag ihop kycklingfiléer och potatis till R och mig och nu slappar jag lite innan jag ska bort till skolan och hämta I. Tror M skulle till Lorca ikväll och isf följer jag med för jag har träning så slipper jag åka buss eller med någon annan. 

Imorn, onsdag redan och det är tennis på morgonen med Ulla och sedan rullar de bara på. Massa att fixa nu innan jul och så måste vi storhandla till all mat vi ska göra och sånt också men det ska bli kul :)




10+ och iskallt.. brrr...

Igår satt M och jag och pratade om allt och ingenting i fyra timmar efter maten och drack vin. Mysigt! 

Idag måndag och jag har jobbat och gör det fortfarnade, dock sover barnen så jag sitter och kollar tv och väntar på föräldrarna som rullar in inom 50 min typ. 

Idag har det varit ISKALLT både ute och inne. Vi har haft på värmen nästan hela dagen (31 grader) men efter I slutade skolan tänkte vi gå till lekparken en sväng och så stötte vi på Lluna i hennes klass och då ville de till lekparken tsm så vi gick dit och så fick vi reda på att det var teater i centrum idag också, denna gång Snövit så vi kollade på det 19.30 hemma 20.30 och då hade jag frusit sedan 18 ungefär så ni kan fatta hur kall jag var eller. 

Kunde ju inte känna på stackars A om hon var varm eller kall i vagnen för jag var ju så kall själv om händerna och allt så hem i ett varmt bad för I, A fick mat och sedan somnade hon och efter att I somnat duschade jag av mig och nu sitter jag och dricker te och myser med massa tända ljus och under mysiga filten. 

Hur kallt undrar ni säkert då och ja det är ungefär 10+ och fyfan säger jag det var länge sedan jag hade det så kallt, ett år ungefär så ni kan fatta hur jag fryser då. Tänker då på hur jag ska klara kylan i Sverige när jag kommer dit. Usch vill inte ens tänka på det! 



Teater & 4:e advent

En heldag med genrep, teater, sminkning och grejer blev det igår. Började med att följa med M och I mot centrum för första genrepet någon timme sedan hem käkade mat och efter det sminkade jag I och klädde på henne kläderna och så söt! Lite nöjd hon var med målade naglar, smink och hela köret :)

Nu vet jag vad det heter på svenska iaf och det var Askungen de gjorde och mitt i allt var askungen som var en av I:s kompisar tvungen att kissa haha. 


Hann med att ta en snabb bild innan det var tvunga att springa iväg till andra övningen.

Efter någon timme tog jag med mig A i vagnen och traskade mot centrum för att kolla teaten och va kul :) Efter det åkte vi till köpcentret för att käka middag och sedan blev det såklart lite lek där och hemma efter 22 någon gång. Himla mysig kväll :)

Idag söndag och fjärde advent, herregud, vi har ingen julkänsla och det är mindre än en vecka kvar till julafton men så är det. Blir nog bra iaf :)



Vad heter det på svenska?

Det är nog den vanligaste frågan jag ställer mig själv nu för tiden, eller andra också. Pratar jag med någon hemifrån på skype eller vad som helst och ska berätta något så kommer det, vad heter det på svenska nu igen?? Säger jag det inte högt så tänker jag det. Hur irriterande är inte det då? Vissa ord som man använder 111 ggr/dag här är vanligt att jag säger när jag pratar med någon annan. 

Det blir liksom fel, en blandning, svenska och så petar jag in spanska ord. Så ligger det till så bara att förbereda er där hemma för snart är jag i Sverige och pratar konstigt säkert. 





Inte riktigt min dag kanske?

Nu är jag inte så bra på att skriva här längre men vet inte varför så blir det helt enkelt ibland. Igår, torsdag, vad gjorde jag då? Jo, jag jobbade lång dag 09-22 och det flöt på A och jag gick och fixade lite saker på stan och lite sånt småfix innan vi gick hem lagade mat och mös innan det var dags att hämta I på skolan.

Då gick vi och handlade lite på Mercadona och sedan hem, satte på Enredados och glodde på den och sjöng och dansade :) Så himla bra film verkligen! Har ni inte sett den gör det! På engelska heter den: Tangled

Senare på kvällen kom M och R hem från jobben, bytte om och drog iväg och spelade padel och då lagade jag middag till I och mig och hon va sugen på tortilla och det såklart med potatis (det som tar längst tid) så det var bara att sätta igång. 

Slängde i med lite lök också och gjorde en stor så de andra kunde få när de kom hem från träningen också. Till det sallad eftersom att R igår kom hem med en stor kartong full med sallad så nu är de bara käka loss men det gör då inte oss något så gott som vi tycker det är :)

Lagom när jag satt mig i soffan och alla sov kom de hem och blev glada över att middagen stod redo :) Aldrig något bra på tv:n på torsdagar så jag gick och la mig tidigt och läste lite i boken som nu heter: Begravd

Idag gick A och jag bort förbi köpcentret mot Decathlon för jag va tvungen att leta underställ och fick med mig en tröja jag hittade där så nu har jag en underställströja och så köpte jag lite fler nya strumpor också. Fortsatte mot köpcentret för att hälsa på M och passade då på att luncha med henne där. Sedan tittade jag bara igenom klädaffärerna lite snabbt och det är glitter och paljetter som gäller nu verkligen, det går inte att missa de inte! 

Sedan gick vi asfort hemåt för jag skulle hinna in till posten innan och posta julklappar åt M och självklart hade det börjat blåsa och värsta motvinden hade jag men hann precis innan det stängde.

Hem slappade 30 min i soffan innan jag hämtade I och efter att M kom hem somnade jag i sängen en timma innan det var dags för träning. Inget jag ser fram emot eftersom att det är drygt att åka tåg/buss och så dit och man måste liksom åka 2 timmar innan men så är det. Kul när man väl är där. Skulle kommit hem ungefär nu ser jag på kl som visar 23.18 men nej då jag kom inte iväg på någon träning. 

M körde mig till tåget och precis när jag såg det så åkte det iväg så jag gick hem och gick ut och sprang och körde styrka så nu känner jag i mina ben att jag gjort något iaf. Hade lite otur idag det med tåget att precis när jag såg det så åkte de och varje trafikljus lyckades precis slås om till rött när jag kom fram och skulle gå över. Men så är det! 

Nu är R ute med jobbet och M med sitt jobb så jag tog en hemmakväll med popcorn, glögg, film och mys i soffan med bebis och I :) Himla nice! Nu sover de och jag ska lägga mig i sängen och läsa tills R kommer hem för tror nog han snubblar in snart. Ja, snubblar, M sa att han vart hemma en snabbis förrut för M ringde och frågade om han kunde köra mig till Lorca och då var han lite lullig tydligen haha.

Salig blandning men så är det ibland. 

Imorn är det dags för teateruppvisning. I går på teater och de ska visa upp ...... va fan heter det på svenska? Hon som ska på bal och tappar en sko och det iaf. Den ska de visa upp :) ska bli kul! 

Godnatt! Buenas noches!

Julbak

Igår blev det träning på kvällen, hann precis med bussen som gick 18.45 efter att M skjutsat mig och träningen skulle börjat 20.30 men så är vi i Spanien så kom igång runt 21 och var klara 22.30 och hemma i Aguilas igen 23.15. Fan va segt eller?? 

Då blev det snabbdusch och middag 00.00 bestående av pizza som jag delade med R som också kom hem sent denna kväll. Helt stört men bara att vänja sig, är bara två dagar i veckan så de får funka. Kul på träningen iaf så :) Inte lika kul dagen efter när jag har träningsvärk över allt typ men aja. Vristerna är nog värst haha. Men gud va jag inte orkar mkt. Spelar vi är jag helt slut verkligen så mer träning behöver jag verkligen.

Ställde kl idag på 09.30 för tennis med Ulla några timmar så efter det va jag helt slut, hem duschade och somnade på direkten vaknade lagom till maten och efter det satte vi igång med degen till lussekatterna. Två timmar senare kom två av I:s kompisar med föräldrar och småsyskon så fullt hus. Vi bakade lussekatter, några andra småkakor och kolor och gjorde även lite pyssel och allt blev kanonbra :) Lyckad kväll = kaksmulor och glitter över hela huset :)

Det resulterade såklart i att M och jag är trötta så det sjuger om det därför ska jag nu redan kl 22 lägga mig i sängen med en bok och kommer somna nästan direkt känner jag men det behöver jag, imorn väntar en lång jobbdag, 09-22 ungefär. 

Godnatt kära läsare! 


Julklappsshopping

Detta år blir ju lite udda eftersom att jag kommer fira jul här i Spanien med min andra "familj". Därför ska jag säga till alla er där hemma att jag har inte köpt en enda julklapp till någon av er och kommer inte heller göra, orkar inte skicka och greja så vi får helt enkelt ha lite minijulfirande i feb om det är så.

Har hittat lite julklappar till barnen här och så. Det är lätt att köpa till I eftersom hon kan säga va hon tycker om och så vet man vad hon gillar men det är inte lätt att hitta på något till A för hon är fortfarande så liten och tycker det är kul att leka med alla som ligger på golvet. Från mat till bollar till stolar o.s.v.

Idag gick jag runt lite på stan och kikade iaf och det finns så många fina dyra barnaffärer som det är kul att gå och titta i bara. När jag får barn kommer jag skämma bort dom haha. Nej men älskar barnkläder, så himla söta och så ju. Gick in i en av dessa affärer idag för på rutan utanför stod det från 5 euro och uppåt och då måste de ju finnas några billiga fina saker tänkte jag. Kom ut med ett par bikinintrosor till A och en hel bikinin till I och även ett par söta rosa vantar till A. Detta för 10 euro och egentligen skulle de gått på 70 euro ungefär.

Bikinin kan man inte ha för mkt av när man bor så här så det kommer bli perfekt till sommaren och vantarna är perfekta nu när det är kyligare ute. Så första julklapparna till A är inköpta, nu ska jag komma på någon rolig leksak också vilket är svårare men funderar lite på en rockring men den kan de båda två ha så det är lite tråkigt för A. Men får se va det blir. 

Mer till I har jag hittat en barbiedocka, målarbok och smink som hon älskar så efter jul kommer här sminkas för fult haha. Ska bli kul att se :) 

Allt är nu inslaget och gömt i min resväska så ingen ska se det nu är det bara att invänta 24:e och 6:e för att de ska öppna alla också. 

Imorn är det även dags för julbak och julpyssel med barnen :) Kul kul! 


Hur mkt kan man gråta?

Det är galet hur mkt man kan gråta/skrika. Det är inte många gånger A har vart helt hysterisk och skrikit och gråtit tills jag vet inte vad. De slutar ju ALDRIG, hur orkar dem? Borde man inte bli trött efter ett tag och ge upp?

Idag var en sådan dag, eller dag och dag. A sov lång siesta från halv sex till åtta och när hon vaknade grät hon och hade sig hur mkt som helst och jag antog att hon va hungrig så fixade mat och grejer och hon vägrade äta och försökte med yoghurt och lite sånt men nej då. De fick bli välling och det gick såklart ner men herregud, hon slutade inte efter det heller så då vet jag att hon har ont någonstans och antar att det är i magen för hon har tryckt och tryckt och de har inte kommit något och det är så jobbigt för man kan ju liksom inte göra något åt det. 

Efter det la jag henne och hon sover igen så det kommer nog bli en tidigt morgon för M imorn tror jag eller så vaknar A snart och är aspigg. Shit! Men det är jobbigt när de gråter och så jag får typ lite panik speciellt när de inte kan vänta en minut på maten som är i mircon liksom. Usch! 

Men aja, nu sover de båda två, R kom nyss hem så nu ska jag ställa mig i en varm och skön dusch innan M kommer hem och vi ska käka lite middag. Några bilder från Marbella i våras bjuder jag på då jag kollat igenom alla bilder på datorn och fixat och styrt lite med en kul grejer som jag hoppas blir som jag vill nu. Det återstår att se! 








Ny vecka

och tredje advent var igår. Vi tände det tredje ljuset i vår speciella ljusstake och myste här hemma igår hela dagen med god mat, gott vin m.m. Efter lite siesta blev det en löprunda för min del och efter det åkte M och jag och handlade lite saker till onsdag då vi ska ha tre barn här som ska baka kakor, kolor och julpyssla lite. Hyrde en film på vägen hem också Pan negro.

På tal om filmer så har jag inte sett så här många filmer jag sett här sammanlagt i mitt liv innan haha. Filmfamilj här. Men det är kul så nu har jag sett lite iaf men har typ ingen aning om vad det heter på engelska så när jag kommer hem och ska se på film kommer jag säkert låna flera st som jag redan har sett här nere. Kommer säkert också av ren reflex titta på spanska då jag är van vid det.

Idag ska jag göra en rätt med fläskfilé får se hur det blir men det blir säkert ätbart får vi hoppas iaf. Mer idag, blir det lekparken lite senare och sedan får jag se va som händer med barnen ikväll, jobbar heldag idag iaf.



Lördag 10 december

Lördag och jag blev väckt och för att ta hand om barnen då drt var dags för lite julklappsshopping så vi gick mot centrum och lekte lite i lekparken och sedan traskade vi hemåt lagade mat och kröp ner under gosiga filten och kollade på Enredados. Bra och rolig film :)

Nu kom nyss de andra två hem och M stack iväg direkt för att jobba fram till 22 nu och vi andra är hemma. I blir hämtade runt 18 för att åka till centrum och leka bland hoppborgar, karuseller och lite sådana saker som de har här på kvällarna. 

Då hade jag tänkt ta mig ett varmt och avkopplande bad med min bok för idag har jag fryser jag här inne. Vi hade värmen på i morse så det värmdes upp lite den är ställde på 31 grader haha. Men nu är det kallt igen så bäst att stänga på den igen antar jag. Senare ikväll blir det såklart fotboll Real Madrid - FC Barcelona (skulle egentligen vart där men eftersom att M jobbar kan ju inte R och jag åka) 


Igår skypede jag även med pappa och Helene och så Marie lite senare efter det! 

FARMOR jag vet att du läser detta så här får du svaret på ditt mail för min hotmail är konstig så kan inte svara, kan läsa medelandet men inte svara. 

Jasså, det tänkte du göra va snällt ju, godis går alltid ner och speciellt runt jul. Djungelvrål är helt rätt, vad som helst bara det inte är surt. Skumtomtar tycker jag också om och är sugen på så här runt jul och det fanns ju såklart inte på ikea heller. 

Ang. julklapp har jag inte tänkt på vad jag önskar mig då jag sagt att ni INTE ska skicka ner det hit för jag har redan en smockfull resväska och kommer köpa en till som också kommer bli smockfull så om det är så att ni vill köpa julklappar kan jag ta det i feb när jag kommer hem isf. Något jag är sugen på är en morgonrock och tofflor. Vill ha det redan nu men en morgonrock tar ju massa plats så får vänta med det tills jag landar i Sverige.
Skicka ett mail igen som svar eller om du undrar något mer! Ha de bra.



Fredagsmys

Igår var det fotbollsträning och nu fattar jag verkligen hur extremt dålig kondition jag har. En övning några varv och jag är helt slut men bara att hänga i. Kul var det iaf :) Men det är alltid lite speceiellt att sporta i Spanien har jag märkt men så är det. Det som är lite jobbigt är verkligen att det är i Lorca och jag måste åka långt innan och kommer hem så sent och långt efter. Det tycker jag inte om men så är det. 

Träning ikväll igen och tror det är vid 20 eller 20.30 idag så det blir en lång kväll för mig. Har grymt mkt träningsvärk också i typ alla muskler. Mest i högra armen efter tennisen i onsdags och så i vristerna från fotbollen. Så A och jag sitter fortfarande i pyjamas och myser i soffan. skönt. 

Tror hela tiden att det är måndag idag bara för att man vart ledig i tre dagar nu men nej nej, nu väntar helg och mera ledighet! :) Aldrig fel. 

Nu ska jag fortsätta mysa under filten med bebisen innan hon är hungrig! Ha en bra fredag alla! 


Castillo de San Juan

har jag varit sugen på att besöka sedan jag kom hit så i morse tog jag mig upp och promenerade bortåt. Tänkte bara kolla en liten snabbis för att en annan dag lite mer. Så jag gick alla trappor upp och sedan den jobbiga uppförsbacken och sedan var jag där uppe och vilken utsikt över hela Aguilas. 

Hade såklart inte med kameran så gick i stort sätt bara upp och vände men nästa gång tar jag ed kameran och tar lite kort och så.

Dessa är från google.


Där uppepå toppen var jag! 


Ena sidan av lilla Aguilas

Nu är det snart lunch som gäller och idag blir det lasagne :) Sedan är det dags för träning! 


Dagen efter popcorn

kan va det godaste alltså haha. Äckligt tänker säkert de flesta av er men jag tycker det är jättegott att äta popcornen som blir kvar från dagen innan. Slänger aldrig om jag inte vill ha mer! Igår åt jag popcorn och då blev det kvar och nu blev jag sugen på det så nu står de här igen i soffan hos mig. MUMS!

Nu har jag skypeat med Pernilla hemma i Vimmerby och Moa nere i Marbella. Nu börjar Desperate så de blir det och dagen efter popcorn och tar mig ett glas rött till det också :)

Detta kallar jag ledighet och ensamtid :) Sedan ett varmt skönt bad innan jag kryper ner i nytvättade sängkläder! Någon kommer sova bra i natt.



Träningsdagar

Mycket träning är det nu och jag älskar det :) Idag gick jag för att möta upp Ulla för tennis och när jag sitter i hennes bil säger hon att vi åker och ser om vi kan träna med min son lite (han är asduktig) så vi åkte en timma genom små mysiga ställen och kommer fram till värsting anäggningen med hur många hus, stugor, lägenheter, golfbana, tennis, paddel och fotboll. Ja allt, till och med ett oöppnat 5-stjärnigt hotell.

Det har de byggt, byggt och byggt och när de var färdiga med allt är det inte många alls som köpt hus och sånt där så det mesta står tomt och därför har de ännu inte öppnat hotellet som har stått där i några år. Det är så himla synd för det är jättefint och allt sånt men så går det ibland. Nu gör de allt för att försöka få det lite uthyrt och så. 

Vi fick iaf lite tennisträning av riktig tränare så nu vet man vad man gör för fel och så vad man ska träna på och lite. kul. Efter det spelade vi lite själva och sedan drog vi hemåt igen så det blev några timmar borta där. Hemma stekte solen på så jag tog på mig bikini och satte mig i min stol i mitt rum, öppnade fönstret och solade. Hur skönt var inte det då liksom. Älskade det. Nu efter dusch och lite har jag fått ltie färg faktiskt. Visst att det är lite så det försvinner direkt men vad gör väl det? 

Nu väntar jag på att tvättmaskinen ska bli klar så jag kan slänga in mina sängkläder i torken och sedan ska jag ta på mig skorna och jackan och gå en sväng in till centrum tänkte jag. Titta lite och bara ha de bra. Se på all julbelysning som snart lyser när solen gått ner och sedan tar jag strandpromenaden på vägen hem och kanske stannar och tar ett glas vin eller något.

Idag har jag haft lite träningsvärk i benen och imorn väntar väl mer antar jag och då är det dags för fotbollsträning igen. 




Spanien och punktlighet

Det är något som absolut INTE hör ihop med varandra. Här är ingen punktlig. Säger man en tid kommer man minst 15 min senare och det har jag varit med om idag. 

Tränaren ringde och sa att jag skulle stå vid ett ställe 16.00 och då tänkte jag tjena, när kommer de komma då liksom men jag gick dit så jag va där runt 16 och efter att ha väntat, väntat och väntat lite till så kom de 16.42, träningen börjar 17. Aldrig att vi hinner eftersom att det tar 30 min att åka men så är det här.

När vi kom fram till planen där vi skulle träna idag hade kl hunnit bli 17.22 och då stod alla och väntade på oss så vi började efter vi hade kommit. Inte så att de andra hade satt igång och så. Ingen som säger något heller så här börjar man när alla kommer, spelar ingen roll om träningen börjar vi en viss tid. Lite speciellt men man lär sig att leva med det.  

Efteråt fick jag skjuts hem av den snygga unga tränaren haha. Pratade om allt mellan fotboll och ikea, trevligt :)

Nu har jag duschat, ätit middag och precis pratat med M på telefonen. Nu ligger jag i soffan och kollar Grey´s och snart kommer Sex and the city. 

Imorn blir det upp skapligt för att spela tennis eller paddel med Ulla! :)


Tränar fotboll

Om allt stämmer nu och jag hittade dit jag skulle bli hämtade springer jag nu omkring på en konstgräsplan i Lorca med några tjejer och förhoppningsvis går det lite bra iaf. 



Bilder

Jag har faktiskt tagit lite bilder senaste tiden som jag inte visat er än så här kommer en blandning


Lekt massa med söt bebis




Köpt badkarsmatta så A kan bada och ha det skitkul :)


Varit på IKEA och klätt mig i tunna kläder och ändå svettats :)



Snö

Alla säger att det är snö hemma nu. Känns konstigt för när jag tittar ut är det även idag klarblå himmel och strålande sol dock lite kallt säkert men ändå. 

Nyss vaknat och då hade familjen åkte och lämnat en lite lapp till mig och så lite pengar. Nu ska jag ringa någon i laget och se om vi ska åka bil eller buss till träningen idag och sedan ska jag lägga mig i soffan och läsa lite i boken tror jag. Njuta av tystnade.

Ska nog slå en pling till min kära far sedan också och se va han styr med! Men först en varm och skön dusch! 


Packar och styr

Igår hade jag inte tid med datorn på hela dagen då vi på morgonen åkte in till Lorca för att kolla på deras damlag där. 11-manna ute alltså som jag har varit sugen på att spela ute eller. Det var ett tag sedn jag gjorde det nu typ 1,5 år tror jag och nu ska jag börja träna lite med dom. Ska bli så kul! Tre dagar i veckan är det träning så jag hoppas kunna komma iväg två iaf. 

Tar ca 1 timme fram och tillbaka och de tränar inte förrän 20.30 på kvällarna så det blir sena kvällar för mig men vad gör väl det, åker ju snart hem så det ska jag nog klara. Får se om jag spelar några matcher också, det återstår att se. 

Denna vecka åker jag iaf och tränar tisdag, onsdag så jag är ensam hemma och det passar perfekt, är träning även fredag så får se om jag kommer iväg då också. 

Efter det åker vi och käkade på en restaurang och gick lite på köpcentret innan vi åkte hem när det precis mörknat (runt 18.15-18.30) då blev det handling och sedan tog vi in bordet vi har haft ute i sommar och bytte och fixade ännu mer här hemma så nu känns det nästan som vi flyttat. Men det blev bra :) 

Jag fick ta in lite saker på mitt rum, ett bord och en stol så nu har jag ett databord :) Perfekt för mig! :) Bilder kommer imorn! 

Så en helg med massa att göra och denhar sprungit iväg. Måndag igen, solen skiner, klarblå himmel och jag ska sätta mig och käka lite frukost nu och sedan rullar dagen på med matlagning, packning av barnens kläder och lite sånt. Lite svårare med packningen denna gång då det är typ askallt dit familjen ska på sin lilla minisemester (5-10 grader) så det är typ vinterjackor, tjocktröjor, mössa, vantar och sånt som gäller haha.



Att göra saker i sömnen

Det finns folk som pratar, skriker, leker, går och ja massa saker i sömnen. Helt sjukt egentligen att man kan göra det tycker jag.

Jag är själv en av de som pratar i sömnen, nu vet jag inte men jag gjorde det ganska mkt förr vet jag iaf. Kommer ihåg många ggr när jag vaknade upp i husvagnen på öland och pappa frågade om jag kommer ihåg vad jag gjorde på natten och hade ingen aning om att jag suttit och svurit och pratat och haft mig. Även när jag var på tennistävling och vi sov massa i ett stort rum hade jag tydligen snackat loss. Galet!

Vissa kan prata om så roliga saker och sånt verkligen. Vissa hör man inte ens vad de säger, utan de bara sluddrar. I (det stora barnet i familjen) pratar och skriker väldigt mky i sömnen, minst 3 ggr i veckan hör jag henne. Hon pratar om allt, saker som hänt under dagen, saker hon tjatat om hur länge som helst som hon vill göra och fortfarande inte fått göra.

En dag pratade hon om att hon ville ha klubbor och godis. För någon natt sedan skrek hon något som jag inte kommer ihåg. Men det är helt sjukt! 

Läskigt med sådana som går i sömnen tycker jag, kan ju trilla ner för trappor och sånt. Kommer ihåg någon berättade för mig att den hade gått ut på gatan och grejer, livsfarligt ju!


1 år sedan

Hur kul! Satt och tittade genom bilderna från studenten och framåt till nu och tänkte på vad gjorde jag exakt för ett år sedan? Jo, 2010-12-03 var vi på inflyttningsfest eller vad det var hos Camilla och Frida och såhär såg det ut!


Johan och jag


Johan, Stephanie och jag


Snart är det lucia också men det är inget vi firar här men såhär firade jag det förra året iaf haha ;)

Har fler bilder men orkar inte just nu, ska snart käka middag och måste kissa innan känner jag ;)


Fix hit och dit

Rensning, städning och omöblering är vad vi har gjort sedan jag vaknade och ja det känns nu större och bättre. Det är alltid kul att möblera om lite. Fick en chock när jag vaknade och tittade på kl och den visade 12.15, när hände de senast liksom? Men skönt, känner mig utvilad och det är väl vad jag behöver kanske. 

Eftersom att vi hållt igång hela dagen var idag även första dagen jag kände lite hunger sedan en vecka så det var gott att äta kött och lite mer saker idag till maten! :) Ytterligare ett tecken på att jag är på rätt väg, kan jag väl säkert komma igång med träningen snart också. Kul :) Men de blir att börja lätt med promenader och de tror jag sedan ta i hårdare. 

M är nu iväg och jobbar och R tar med sig I på bio så jag är hemma och har egentid med lilla A. Då blir det lite lek och mys antar jag! Vi kanske och kollar på film eller någe. Tänkte leta efter julsakerna, de har några men vet inte vart så letar igenom garderober, väskor och grejer så får vi se om jag hittar de lilla de har. 

Igår kväll blev de några glas rött och massa goda snäckor, älskar när man lyckas hitta en bra påse utan massa sand som bara ska knastra när man tuggar. Fick bara två st igår av alla så det var riktigt gott :)



Räknar ner

Igår när jag kom hem från lekparken var det bara att byta om för jag skulle visst spela padel igår också och det var det så kul efter att inte ha rört på mig något på en vecka. Visst var jag trött efter men va kul :)

Efter det kollade M och jag på The Killing och de är bara ett avsnitt kvar nu och vi tänkte titta på det på engelska på internet för de va så spännande men de hackade såklart så vi gör nog de idag. Har ju kommit säsong två hemma också har jag sett men vi är vana att höra andra röster eftersom att vi ser på spanska så lite irriterande när man kollar på engelska haha. 

Nu har jag städat lite och håller på att tvätta mina converse och löparskor så de blir lite vitare igen då de var nödvändigt! Annars inte så mkt! Fredag och helg igen!

Nästa vecka är jag ensam hemma några dagar igen då det är lite lediga dagar och så här så familjen åker iväg en sväng där. Ska bli skönt!

Nu ska jag fixa lite till innan A vaknar så tar jag med mig henne ut en sväng tänkte jag. Verkar vara ganska så skönt väder idag också. 

Nu kommer det gå så fort när man räknar ner dessa 24 dagar då alla har kalendrar och grejer fast jaf har faktiskt inte någon i år men jag klara mig iaf haha. 



Julkänslor trots stekande sol

Igår köpte vi lite ljus som vi fick med oss hem från ikea, ljusstake fanns ingen så vi har två ljus men man får ta va man har och så mysigt det blev, mörkt och med ljusen tända drack vi glögg med russin och mandlar och mös. Det var julkänsla och härlgit var det! Så mkt mer än så har jag inte fått än men de räcker gott och väl. Vi ska julpynta lite smått i helgen tänkte vi det lilla vi har. 

Men nu ska jag ha tända ljus varje dag har jag tänkt när jag äter frukost och sånt, himla mysigt är det ju! Någon snö kommer jag ju inte få se förrän feb, om det är någon kvar då det vet man ju inte heller men sånt som märks. Är de inte någon kvar så gör de mig absolut inget. 

En jul bland palmer kan va kul det också :)




Solen skiner

och det bränner på lite. Har suttit ute ett tag och de va inte helt fel. Känner mig mkt mkt pigg idag skillnad mot alla andra dagar så det är skönt att jag börjar bli bra nu igen. Men fortfarande känner jag ingen hunger och sug efter mat men måste ju äta ändå så.

Nu kommer snart R hem på lunch jag drar och hämtar I om ca 30 min elr någe sedan blir de nog lekparken en sväng eftersom det är så fint ute :) Passa på!

1 dec idag så ska leta efter julkalendern om man kan se den på internet. Har gjort en kalender lite snabbt till I idag med 24 små paket som innehöll lite godis och sånt jag hittade här hemma haha. Kommer nog uppskattas skulle jag tro. 



RSS 2.0