åka bil

Söndag och en bra sådan. 

Gårdagen var det pajfest ;) Nej men familjen var här och käkade och slappade, de blev några glas rött och pajer. Gott gott! Tidigt i säng då vi va grymt trötta. 

Imorse åkte pappa och Helene till Öland och jag slapapde lite i soffan och sedan gick jag till mormor för mat och fika och efter några timmar där gick jag bort till farmor och farfar och farfar och jag åkte ut till stugan och körde bil. Gick väl bra idag med tycker jag.

Åkte på rätta vägen hem och genom Sjundhult och vidare där bortåt så jag fick köra massa idag :) Himla skojjigt! Hemma efter den turen tog jag en kort promenad men de var kallt så hem och en varmt ducsh och nu har jag suttit i soffan ett tag och kollar på BB. 

Om en timme är det sängen som gäller för imorn blir en lång dag. Valborg spenderar jag i Gullringen och det blir nog trevligt :)

Bokat och klart

Fick mail idag och nu är resan bokad. Skulle åkt på torsdag men lite fel med bussar och sånt så åker på fredag ist :) Kommer flyga från Växjö, det har jag aldrig gjort ska bli kul att komma till en ny flygplats haha ;) Inte så stor antar jag men skönt att inte behöva åka så långt. 

Sammanlagt innan jag är "hemma" så hinner jag va på resande fot i ca 16 timmar. Det tar på krafterna men så är det. Det är de värt! 

Så nu sista veckan i Sverige på ett tag. Blir mkt sista veckan nu med packning, tvättning, träffa folk och massa sånt. 

Idag har jag fredagsmys med mig själv, det är skönt känner jag. Fruktsallad, hemmagjorda knäckebröd och te. Sitter under filten och kollar på Let´s dance och inväntar New girl och BB. 



Fredag

Redan fredag men jag ligger en dag efter denna vecka men vet inte varför så för mig är det torsdag. Men det spelar ju ingen roll eftersom jag inte gör något speciellt på dagarna. 

Igår kväll mös jag med Allie ett tag :) Idag ska jag ner till stan och träffa Lina så ska se på Rix Morronzoo ett tag till innan jag ska in i ducshen och fixa till mig lite. 

Fredag alltså är det dags för fredagsmys och jag ska nog fredagsmysa med fruktsallad, Let´s dance och BB. Men så får man se kan dyka upp andra saker under dagen. Lugnt blir det iaf. 

Ha en bra fredag!

------

Äntligen lyckats fixa så in ipod fått lite ny musik och grejat lite med det så nu är det klart och jag är redo för flygningen! 

Helene hämtade mig och vi åkte till Cubus och vidare mot Ica för min kanske sista handling på ett tag, vem vet? Ska bjuda familjen på middag på lördagkväll så köpte lite till det. 

Imorn är det fredag och seriepremiär så jag kommer om det inte regnar och jag har annat för mig åka och kolla men det får jag se imorn hur det blir. 

Allie kommer till mig senare ikväll och myser och snackar lite skit, ska bli himla trevlans :)



Träning

Idag vaknade jag som vanligt till runt 06.45 och idag tvingade jag mig själv att ligga kvar och sova lite längre. Sagt och gjort vaknade sedan 08.30 då gck jag upp. Satte mig som vanligt i soffan och kollade på Rix Morronzoo följt av Jims värld tror jag det heter. Har aldrig sett det innan men det blir bara att jag ser det också innan jag stänger av tv:n. 

Tog därefter på mig kläder och begav mig ut på en kort långsam promand. Vilket var skönt men så jobbigt. Har inte ansträngt mig på länge så det är jobbigt när jag väl gör något litet. Det lär bli en tuff sommar om jag ska komma igång med träningen i 40 graders värme också. Men bara kämpa på. 

Efter ett litet styrkepass i källaren blev det duschen och nu sitter jag här och luktar gott. Ska gosa ner mig någonstans och läsa lite i boken tror jag för det var för länge sedan nu. Får se om jag lyckas komma någonstans innan jag blir för trött.

Bebisbesök

Har haft besök av Sandra och Alexander idag. Han är för go den lille killen! Fixade lite på stan först och inte så mkt mer, slappat, snackat och ätit mat. De åkte hem precis och nu väntar jag på att farfar ska ringa om vi ska kör eller inte. Senare ikväll hoppas jag på att träffa Pernilla ett tag iaf. Får se hur det blir. 

Nu sitter jag iaf framför brasan och ska få upp värmen för jag fryser. Hoppas på samtal snart i veckan också :)



Morgan & Ola-Conny

Man får ju skämmas när man kollar på detta program. Men jag måste se det för det är så sjukt stört. Är de såhär i verkligenheten verkligen? Engelska finns ju inte men de tycker det är konstigt att ingen förstår dem, men det känner jag inte är så konstigt för de pratar ju svenska när de tror att de pratar engelska.

Sitter hemma och ser på det själv och jag tycker verkligen det är pinsamt alltså men så sitter jag även att skrattar för mig själv när de håller på med alla sjuka saker. 

Nej, nu är det slut för denna vecka. Nu hoppar jag inte i duschen. 


España

Gårdagen var bra. Kursen gick bra och de andra också men blev lite avis på tjejerna när jag satte mig i bilen och den svämmade av påsar från alla affärer. Men så är det jag får väl shoppa i sommar. Men inte för mkt MÅSTE få med mig allt hem men vet antagligen hur de kommer att bli med det. 

Idag, onsdag kommer Sandra på besök ett tag och då blir det en sväng ner till stan, vilket inte va igår säger jag. Blir kul att träffa dom igen och lilla Alexander :) Ska även ut och köra lite ikväll med farfar hade jag tänkt. 

Det mesta av sommarkläderna ligger redo att åka i resväskan så jag är klar att åka när som nu :) Får se om jag hinner fira valborg här innan eller om de blir så att jag åker i helgen. Ingen aning det är det som är lite kul alltså. 

Nu ska jag se klart BB och sedan blir det dusch och fix.


Klädprovning

Frukosten ligger i magen och jag ska se klart Rix Morronzoo sedan glider jag ner till mitt rum och börjar lägga fram kläder som ska i väskan. Eller lägger fram och lägger fram. Hade tänkt pröva bikinisar och sommarkläderna och se vad jag verkligen kommer använda och ska ta med mig. 

Så musiken blir snart pådragen på hög volym och klädprovning ett tag innan de blir dusch och fix inför Jkpg. 

Nu måste jag ladda datorn. Ha en bra dag! 


Vardagsbyte

Snart är det dags för ett rejält vardagsbyte för min del. Känns bra att jag känner mig förberedd och vet hur mkt jobb det kommer bli och så men så kul :)

Nu sedan jag kom hem för 2,5 månad sedan har jag inte gjort allt för mkt. Det har varit väldigt lugnt men nu är det snart ändring på det. Går från att ha ett helt hus för mig själv, kunna sova en hel natt utan att vakna och hör barn, göra precis vad jag vill när jag vill, glida omkring i morgonrock hela dagarna o.s.v.

Nu byter jag snart ut detta mot att inte kunna sova en hel natt pga barnskrik m.m., byta blöjor, leka med barn, ligga vid stranden och poolen och steka i 40 graders värme o.s.v. Känns inte som att jag kommer att ha det dåligt iaf. Så det är riktigt najs.

Imorn, tisdag åker jag till Jönköping en sväng med Sara och Felicia. Jag ska gå på handledarkursen så har jag det gjort sedan. 

Nu inväntar jag BB sedan blir det sängen.


:)

Hunnit med mkt saker idag. 

Började med en sväng hos mormor, vi fikade och pratade. Efter det gick jag till stan och beställde studentskylt till Julia så nu är det klart också. Förbi apoteket på vägen hem också för att köpa en kräm jag måste ha med mig.

Väl hemma satte jag igång med städningen som jag sagt jag skulle göra idag, dammning och dammsugning klart. Lagat och ätit mat, diskat och nu stör jag mig på att det regnar men antar att jag inte ska klaga ner på vädret nu. Jag ska nog rättare sagt njuta av vädret för nu kommer jag säkert inte ha så mkt regn denna sommaren heller. 

Två timmar kvar till pappa kommer hit och vi drar ner till träningen. Handla måste vi också göra för det finns knappt något ätbart i kylskåp, frys eller skafferi.

Har laddat ner lite ny musik som jag ska slänga in på ipoden nu om det funkar som jag vill så det är klart tills det är dags att bege sig och lite sådana saker. 2,5 månad sedan jag lämnade familjen och nu är jag snart på väg igen :)

Fick ett mail igår där stora tjejen som fyller fem på lördag skrev: Hej, jag vill att du ska komma tillbaka och jag kommer alltid älska dig och det bästa är att jag fyller 5 snart. Pussar Ines! 


Måndag, ny vecka

Igår var det inte lätt att somna ska jag säga er. Hade mkt att tänka på och till slut fick jag panik för att jag inte bara kunde ligga still och somna. Men efter ett tag lyckades jag och vaknade halv nio idag. Sovmorgon för att va mig.

Nu kokar jag ägg och väntar på att Thomas, sjukgymnasten ska ringa till mig för vi har nämligen telefontid idag. Får se va han säger! 

Idag har jag mkt att göra och ska få lite småsaker fixade för att va redo. Ikväll åker jag ner till träningen med pappa och är med på lite styrka. 



ÖVERLYCKLIG

Kan inte tro att det är sant alltså. Shit, kan nog inte va gladare just nu. Fick ett mail för några timmar sedan från "min familj" i Spanien och de undrade om jag ville komma ner och hjälpa dem med barnen till augusti. Jag trodde de var ett skämt men hon ringde upp mig på skype för ett tag sedan och sa att hon frågar ifall. Hade inte trott jag skulle säga ja.

Så nu letar de flygbiljett till mig och inom en snar framtid sitter jag på ett plan igen. Jag kan inte va lyckligare just nu! Ska bli så kul att få träffa alla härliga människor där nere igen och få umgås med denna underbara familj ytterligare en sommar. 

Känns overkligt men det är sant. Vet att jag har sagt att jag ska ta körkort innan men nu är det så att detta erbjudande går före och kan fortfarande kör och plugga under tiden så det ska nog rulla på bra iaf när jag kommer hem hoppas jag. 

Packningen blir också lättare denna gång, dels för att jag reda har massa kläder där nere och att jag vet att man INTE behöver några tjocka kläder och allt sånt. Det är toppen! 

Behöver nog inte säga så mkt mer utan att en flytt till Spanien väntar!! :)







Jönköping & Linköping

Började med att följa med pappa till Jönköping igår, blev snabbt till ikea för att köpa lite saker och käka mat. SEdan vidare till Mariebo och kolla seriepremiären. Efter det vidare till Linköping för middag och lite innan utgången.

God mat och dricka sedan tog vi bussen till stan där vi slapp betala inträde och tur var det för gubben med hatten var helt sjuk i huvudet och det var störigt. Men om man bortser från honom hade vi trevligt och kul och dans blev det men sent. 

Väl hemma i Vimmerby 03.40 eller 04.30 var jag grymt trött så det blev direkt i sängen. Trött idag så det blir en förmiddag i soffan, får se va jag hittar på ikväll. 



Linköping

Igår blev det mer bilkörning och några timmar i stugan med farfar. Kul kul. 

Idag har jag inget att göra och fick igår ett sms av syrran som undrade om jag ville följa med till Linkan idag och hämta henne balklänning och grejer och det säger man väl inte nej till. Speciellt inte i detta pissiga väder som suger!! Snö?? Va fan det är ju snart maj! 

Skulle ge vad som för att få komma iväg till Spanien! Men tyvärr funkar det inte så får göra det bästa. Lär bli en kul eftermiddag iaf, det är jag säker på :) Pernilla följer med och kanske Timmy? Återstår att se. 

Morgondagen åker jag också till Linköping med Helene hennes syster och barn och lite för att hälsa på hennes dotter och kolla på ett band som spelar och lite sånt. Ska bli trevligt :) De andra sover över men inte jag eftersom jag är allergisk mot katter känns inte det som en bra idé men kul blir det iaf :)

Nu måste jag springa och klä på mig, snart kommer faster:)

Ha en bra helg! 


Första gången bakom ratten

Herregud har gått och varit smånervös hela dagen och när farfar ringde vid fem och sa vi åker en sväng blev jag asaballanervös. Han hämtade mig och vi körde ut till Snokebo och jag ställde massa dumma frågor på vägen ut och väl vid grusgropen var det dags att köra.

Det kändes helt fel när jag satte mig på andra sidan alltså bakom ratten måste jag säga men jag gjorde som farfar sa och det var inte lätt att släppa kopplingen sakta men de kom jag också in i lite. Gick faktiskt mkt bättre än både farfar och jag trodde så de va kul :)

Åkte framåt och tillbaka och runt lite, upp och ner för backar, backade och körde runt lite på småvägarna omkring ute i skogen. 

Sedan skulle jag köra från stugan till ett ställe och hämta en kärra och då backade jag ut och upp och de gick ganska så bra och sedan skulle jag köra iväg och de gick lite fort så då var det nära vi körde ner i diket men de va tur jag märkte de och hann bromas. Tur jag kom ihåg hur man bromsade hahha. Sedan ut på vägen och vidare bort och så var jag klar :)

Kul att jag har gjort det en gång nu. Imorn hämtar farfar mig vid 09 och vi åker ut till stugan, hugger ved och grejar lite och självklart ska vi köra lite bil också haha. Måste ju passa på! 



Första dagen

Hemsk natt med feber och grejer - svettats, frusit, svettats, frusit o.s.v. Men hade saker jag va tvungen att göra på morgonen så det va bara att ta tag i det.

Lyckades få på mig ett par gåskor idag med snörning och allt, visst att det gjorde lite ont men inte mkt så det va härligt. Det var även första gången på länge jag gick ut och gick och det blev en kort långsam promenad ner till stan för lite småfix och hem igen och vägen hem var grymt jobbig. 

Helt slut när jag va hemma då gjorde jag mina övningar innan jag hoppade in i en skön varm dusch och nu sitter jag och kollar på vädret som är helt sjukt konstigt idag. Solsken, klarblå himmel, snö, hagel, och så håller det på. Konstigt att de kan va så tycker jag! Tur jag hann in innan de börade snöa iaf. 

Nu är jag sliten och intar därför soffan några timmar innan jag ska laga mat till pappa och Helene som kommer och äter här idag. :)


Storstädning

Uppe runt 07 och satte mig i soffan och kollade Rix Morrozoo till nio och sedan käkade jag frukost och fortsatte slappa i soffan men kände att nej, nu får det räcka. 

Slängde in en maskin tvätt och började städa och plocka i ordning lite. Efter denna helg såg det hemskt ut här hemma men nu ca två timmar senare är jag klar och hur skönt är inte det? Alla våningar är gjorda med allt, dammning, dammsugning, moppning och toaletterna är fräscha de också. 

Har hunnit med två maskiner tvätt också som hänger på tork och nu har jag precis fyllt i körkortstillståndspappret som man ska skicka in men måste gå ner till optikern igen och be han skriva på pappret bara sedan ska de skickas in. Blir en promenad ner dit i eftermiddag eller imorn får se hur jag känner mig.

Nu ska jag köra min träning så jag kommer igång med foten. Blivit lite mer svullen efter denna helgen men det kanske inte är så konstigt med tanke på lördagens dansande? Aja. 



Dansa pausa

Vet inte vart jag ska börja. Borde räcka att skriva att gårdagen var sjukt rolig och väldigt speciell. Kvällen innehöll det mesta. Mys hos Hanna E med laget vilket vat trevligt, hemma runt halv elva och då var det värsta draget. Ledarna släppte loss verkligen. 

Det blev dans, lekar och mkt skratt. Kommer en ganska fartig låt och då säger Håkan att den här brukade jag dansa tryckar eller något i den stilen iaf. Så det var bara att sätta igång, jag hade dock inte valt den låten till tryckare men så blev det iaf. Då va Johan snabb med kameran. Men vad gör man inte för att få va med på seriepremiären nästa fredag mot Hjorted? Jag SKA va med så ska försöka träna bara för att jag vill men det återstår att se hur de blir med det, 

Till slutet blev det ännu mer dans till de spanska låtarna och JA, vi höll igång. 03 gav vi upp och sängen var skön då måste jag säga men vaknade tidigt iaf och då var man inte pigg. Trött så in i men nu efter en dusch känner jag mig fräschare. 

Disken såg heller inte så lockande ut när man kom upp i morse. Hela bänken var smockad med glas, tallrikar och ölburkar. 40 min senare var det diskat. De tog tid men nu är det gjort iaf. Det är minus med att inte ha diskmaskin om man är mkt folk.

Resten av dagen blir lugn, ska åka och handla sedan blir det film eller något antar jag. Ska komma på någong god mat att käka också!! 


Lagmys

Lördag och jag har GÅTT ner till sjukhuset, inte för att det är långt men ändå, så långt har inte jag gått på länge. Där nere träffade jag en sjukgymnast so klämde och tittade på min fot och grejade och sedan fick jag lite övningar och grejer som jag ska börja göra nu. 

Får även gå ut och gå korta promenader om det inte gör ont och foten svullnar så jag är överlycklig. Det tänker jag göra :) 

Lagmys/fest eller vad man vill kalla det ikväll och jag blev bjuden för alla tränarna ska vara hemma hos mig och det känns inte så kul att va hemma då kanske haha ;) Så jag tar med mig vinet och drar mig mot Hanna E ikväll. Kommer nog bli trevligt! :)

Hjälpte pappa lite med dukningen och salladen så han slipper göra det antar han ska grilla och det också så. Nu sitter jag och väntar på ett spännande skypesamtal. Lite nervös men det ska nog gå bra! :) Mer om det någon annan dag! 

Nu ska jag ta på mig lite kläder. Ha en bra lördagskväll. 


Uttråkad till tusen

Nu börjar detta verkligen bli riktigt tråkigt. Att gå hemma hela dagarna och inte kunna gå ut och träna och greja, detta är verkligen inte min grej. Två veckor har jag suttit och nött ut soffan och fått sittsår typ. Nej, men usch. De tre sista dagarna har jag verkligen inte gjort något vettigt alls typ. 

Pusslade två pussel men det räckte har inte tålamod för fler nu så har gett upp de andra två och därför vet jag inte vad jag ska göra nu. Går omkring och bara ställer mig och tittar på inget alls och tänker KUL LIV!! 

Nej, kan inte gå så jättelångt innan det gör ont och så men måste ut och röra på mig, få frisk luft jag blir galen och helt knäpp i huvudet här inne. Känns som Big brother och jag är den enda som är kvar. 

Besök igårkväll gillas och besök ikväll gillas men ändå det är dagarna som är de jobbiga. Men det är väl bara göra något åt saken, dock vet jag inte vad för kan inte komma på någon sysselsättning. Tips?? 

Otränad med nu bara för att jag inte rört mig på två veckor och de tkr jag inte om för när jag väl börjar igen kommer de va segt och jag är då tillbaka på ruta 1.

Ett positivt besked nu och jag är på banan igen! 



Kul inlägg men hade inget att göra och tänkte dela med mig av mina uttråkade dagar. Hoppas alla andra har de bra och mkt att göra iaf ;)


Torsdag

Två dagar och jag har typ inte lämnat huset eller de har jag inte gjort senaste två veckorna men ändå usch börjar bli riktigt trött på detta nu. Tur att det händer ltie nu iaf. 

Sara kommer hit om någon timme och vi ska glo film och slappa och imorn slutar Hanna tidigt då ska vi "leka" ;) kanske Terese också och blir säkert matlagning och lite fredagsmys. Lördag blir det nog en tripp till Hanna också för lagmys/fest. Ut ska jag iaf INTE! 

Så himla svårt, jobbigt och tråkigt att komma på rubriker! 


Kommer jag våga??

Har äntligen tagit tag i lite saker nu när jag släppt kryckorna och kan röra mig lite om dagarna. Har tvättat, bytt sängkläder, dammsugit och lite sånt smått så de nu känns lite fräschare här hemma. Mina dagar ser fortfarande likadana ut i stort sätt - pussel, läsning, tv och dator. 

Idag har jag även beställt blankett för körkortstillstånd som kommer hem nästa vecka så jag kan fylla i det och skicka in och då behövde jag även synintyg om jag va och fixade idag så nu är det snart på G också. Men fråga är om jag kommer våga kör? Tänk första gången jag ska sätta mig bakom ratten, de kommer ju bara kännas så fel. Kommer va livrädd men hoppas jag tycker det är kul när jag väl har testat några gånger så detta kan rulla på och gå fort när jag väl börjat. 

Nu ska jag bänka mig i soffan resten av kvällen! Ciao

En sommarbild bara för det är mkt inlägg utan bilder nu för tiden.



Sjukbesök?

Dags att ringa till sjukan imorn igen och se om jag får komma ner en gång till och om de gör något, kanske ytterligare en röntgen för foten är inte bra. De gör ont uppåt smalbenet nu och har fortfarande kryckor så det är illa. Gör ont så in i.... 

Får se hur de går iaf! Suger att inte få träna, jag blir helt störd av att inte kunna röra mig som jag vill. 

Idag har jag iaf haft besök av min fina städtanter :) Fika och massa prat och Deb kommer även förbi en sväng imorn :) Så himla kul att träffa henne igen, var verkligen för länge sedan. 

Nu på kvällen har syrran och Tom varit här och käkade tacos :) Nu ska jag sätta mig vid pusslet någon timme igen innan jag intar soffan framför BB. 



Påskbravader

Nu är påskfirandet över för min del. Blev inte riktigt som jag hade planerat men det blev bra iaf :) Efter påskmat, snapsar, vin, öl och allt vad vi drack i fredags fick jag för mig att åka in till Köket och fick med mig Angelica och Patrik så där kom jag med en stövel, en toffel och kryckor.

Kände att jag ägde hela Köket! Inte riktigt kanske men kul att träffa lite folk iaf, vi gick (jag hoppade) hem hit efter på natten och när vi va hemma kom vi och tänka på varför vi inte tog taxi för. Ofta men inte tänker på det liksom?! Aja, de gick bra iaf i all snö och jag kände inte igår att jag hade hoppat så långt, ingen träningsvärk eller ont i händerna eller något så det var inte illa haha ;)

Väl hemma blev det varma mackor och sedan däckade vi alla i sängarna runt 03, jag vaknade 08 såklart och gick upp, kollade tv, pusslade och latade mig till de andra vaknade några timmar efter. Sedan var det dags för dusch och fix igen inför ytterligare en dag med godsaker.

Gick in till grannarna med massa folk och åt, pratade, spelade paketleken och hade de trevligt :) Kul att alla "barnen" var med, de var länge sedan. Drack typ inget alls och somnade tidigt redan efter tolv och vaknade åtta och pusslade (nytt för klarade de andra igår) och slappade lite innan vi åkte till farmor och farfar och käkade påskmat. 

Nu sitter jag hemma igen, ska bädda rent i sängen, duscha och gosa ner mig i soffan och vänta in BB och ha de skönt resten av kvällen. Imorn kommer mina fina städflickor på besök och de blir babbel och massa sånt kan jag tro. På kvällen bjuder jag syrran + pojkvän på tacos :)

Nu slutar jag efter ett långt och rörigt inlägg, detta var iaf min helg! 


Pussel

Min nya sysselsättning som Michaela tipsade mig om är pussel så nu har jag så jag kan underhålla mig om dagarna. Ska bli kul så jag får timmarna och dagarna att gå. 

Ikväll har jag iaf varit hos bästa faster och myst och nu är BB sen ska jag sova. Imornkväll ska jag träffa Hanna och Terese vilket ska bli kul för behöver komma ut ur huset. 



Kraftig stukning

Carina hämtade mig och vi åkte ner mot sjukan och trodde vi skulle få vänta hur länge som helst men det gick rätt så fort iaf. Träffade en som sa direkt att detta måste röntgas så det var bara att gå vidare ditåt och vänta lite och sedan in och ta kort och när jag satt där och väntade och läkaren kom ut och skulle säga hur det såg ut trodde jag han skulle säga gips faktiskt.

Men nej, kraftig stukning och så är det något som är lite vad han nu sa kommer inte ihåg. Inte av men lite konstigt på något sätt men det kan va från tidgare skador också. Det var skönt men det är linda runt foten i några dagar som gäller och kryckor tills jag kan gå lite på foten och ingen träning på några veckor. 

Att höra det sög! Nu när jag kommit igång med träningen och allt, det är så jäkla självklart att det ska hända mig också. Men får se det positivt att det inte var brutet för det trodde jag för denna smärta, shit säger jag bara! Kan inte ens nudda foten i marken typ och inte hoppa så länge för jag får ont i armar och händer. Kul vecka jag har framför mig känner jag.

Nu håller jag på att laga mat vilket tar tid när jag inte kan använda händerna typ till att ta med mig saker men det funkar och nu är det inne i ugnen och snart kan jag förhoppningsvis äta. 

Hanna kommer och hämtar mig ikväll så åker vi ner till träningen en stund och tittar vi skadebarn ;) Hoppas inte det är iskallt! 


Besök på sjukhuset

Jaha, natten va jobbig. Kunde för det första inte somna och foten värkte och allt va bara jobbigt men till slut lyckades jag få några timmars sömn men vaknade vid fem och var pigg och hade ont i foten så de va bara till att gå upp. 

Vilket var lättare sagt än gjort. Fanns inte en chans att jag ens kunde nudda lite med foten i golvet idag, herregud va jobbigt det var att gå på toa och allt. Stoppade lite saker jag behövde i en väska och hoppade upp för trappen. Tog panodil och la mig i soffan och kollade film. 

Har ringt sjukan för att få en tid och de skulle ringa upp runt nio hoppas jag får en ganska så snart så slipper jag tänka på det mer idag förhoppningsvis. Hoppas bara det är stukning och inget annat jobbigt nu.

Något positivt är ju iaf att Lina ska komma till mig en sväng sen :) Tjoho va kul! Det var inte igår inte. Nu ska jag läsa boken lite och hoppas att det ringer snart. 

Ha en bra dag i snön och kylan! Tur att man inte kan gå ut typ ;)


Jobbigt läge

Kanonbra dag igår i i Mörlunda med brudarna :) På kvällen blev det kalas här vilket va trevligt!

Idag laddade jag för fotboll och satt första halvleken på bänken och får hoppa in när en blir skadad i knäet och efter ett tag inne på planen 20 minuter eller något kanske så är det min tur att gå bort från planen med stukad fot. Ont så in i.... Inget kul inte! 

Blir så arg när jag känner att jag kommit igång med träningen och allt igen så ska detta hända. Nu hoppar jag på kryckor och har bänkat mig i soffan för kvällen och kanske natten. Foten värker och det går inte stödja på den mkt alls. 

Nu håller jag bara tummarna att jag blir bra snabbt. Resten av dagen blir det vatten, godis, film, BB och bokläsning.


RSS 2.0