Besviken på ikea

Hemma från ikea UTAN det enda vi skulle köpa idag - pepparkaksdeg! Hur illa är det inte att de inte har det då?? De hade tydligen tagit bort massa saker i år och hon i kassan fattade inte varför. Förra året på GC fanns det men inte här inte. Det va lite jobbigt. 

Köpte formar så vi får göra andra kakor och använda formarna och det iaf. Men sånt är livet - C'est la vie!

Vi köpte lite andra grejer iaf och de hade asgoda julkolor på påse som vi köpte, lite sill, glögg, lingonsylt och så. Fick lite svensk känsla iaf och man höre till och med några fler än vi som pratade svenska där så hah. Men kul ändå att bara gå och titta där inne på alla grejer och så. 

Skönt att komma hemifrån en dag ändå om det var väldigt jobbigt för mig att gå så mkt men nu ska jag slappa resten av kvällen med glögg och lite sånt!

Idag har jag haft på mig tights och en tröja med trekvartsärm och vi höll på att svettas ihjäl då solen var jättestark och kom upp i ungefär 25 grader :) Inte helt fel med tanke på att det är 1 dec imorn. 


Ytterligare ett besök i "Sverige"

Det var inte helt fel ute i solen förut. Lite lättare klädd också men inte för mkt då jag inte är 100% än. Men härligt iaf men vad slut jag va när vi kom tillbaka hit eller. Har inte rört på mig mkt länge nu så det var jobbigt. Blev serverad med macka och te och sedan la jag mig i sängen och kollade ett avsnitt 90210.

Nu ska jag ställa mig i duschen och sedan intar jag soffan för resten av kvällen och läggdags blir det tidigt ikväll för imorn väntar IKEA :) tjohoo, va kul! :) Ja, man kan va väldigt glad för IKEA, vad är det typ 3-5 gången jag besöker ett IKEA sedan jag flyttade okt förra året haha. Men det är kul! :) Lite svensk känsla får man då verkligen!

Man läser alla roliga skyltar som står på väggarna hur vi uttalar hejdå och så står de va fika och allt är haha. Kul att man känner sig lite hemma då ;)


IKEA på Gran Canaria! :)




Martes

Då var det alltså tisdag och har bara lite mer än två timmars jobb kvar denna dag. Har inte gjort mkt alls idag, har vart lite sådär och magen har gnällt lite, antagligen för att den är hungrig eller något. Jag är då iaf absolut inte sugen på mat. Vet inte varför men det känns inget lockande att öppna kylskåpet, iaf inte att ställa sig och laga mat.

Därför var det tur för mig att R åkte till Barcelona imorse, då gjorde jag mig bara lite sallad nu, det känns lite bättre än mat. Det står lite fisk sedan någon dag i kylen men fisk är jag absolut inte sugen på ska jag säga er. Hoppas min aptit kommer tillbaka snarast!

Imorn, onsdag och lediga M och jag. Tror vi därför tar och styr bilen mot vårt kära IKEA! Sugna på pepparkakor som alla andra typ haha. Ska leta lite till barnens pysseldag som vi ska ha om någon vecka också. Så vore kul att komma iväg dit och göra någe sånt :) Tennis blir det iaf inte. Har inte rört mig knappt från sängen sedan i fredags så har ingen ork att ens gå till affären och handla vatten.

Har blivit snorig nu igen med bara för A nyser och snorar mig rakt i ansiktet varje dag så då blir man ju inte annat än smittad så nu ska jag se till att bli helt bra och ta tag i träningen igen.

Nu ska jag slappa de två sista timmarna innan I är hemma för då blir det liv i luckan ska jag lova er. Btw. så bestämde hon att vi två ska ha pyjamasparty någon gång bara för att de hade de på Bob Esponja igår på tv:n haha. Men de vore ju mysigt så de sa jag att jag skulle fixa :)

Rörigt inlägg men så blir det ibland. Hej hopp!  


Kyligt men piggare

Nu för någon dag sedan slog vädret verkligen om. Nu är det lite kyligare när man är ute och även inne känner man. Vi har till och och med på värmen här inne ibland haha ;) Har väl på dagarna nu uppåt 18 max skulle jag tro. Brr... Nu är det vinter snart!

Första advent igår också och alla har väl typ julpyntat och grejat i Sverige antar jag men inte vi nej. Här finns inte advent och så men vi firar lite mer än vad man gör i en spansk familj ändå. Här är de inte såvanligt med julgran inomhus och så under julen heller så de tror jag inte vi ska ha. 

Vi har kollat igenom lite saker iaf och ska åka till ikea och köpa pepparkakasdeg och lite andra grejer så vi kan julpyssla med I och några av hennes kompisar här hemma en dag om någon vecka :) Ska bli kul! 

Vad är det för svensk julkalender i år?? Funderar på om jag ska titta på den på internet med I eller iaf så hon får titta. Kan va kul för henne att göra en gång varje dag till julafton. Om man kan se den på internet förstårs men de antar jag väl att man kan?!

Lite piggare idag så det är skönt, har orkat röra mig ur sängen, ett bra tecken har till och med ätit mat med resten av familjen och de har inte skett sedan i torsdags så det var gott. Nu börjar jag jobba om dryga halvtimmen igen.



Tandborstning

I brist på annat att göra när jag ligger här i min säng kom jag att tänka på tandborstning, eller rättare sagt tandborstar. Ja, jag är konstig, jag vet! Men kom att tänka på att så många ggr som jag bytt tandborste detta år eller ja, sedan okt förra året då jag fick för mig att flytta till Spanien så många har jag nog aldrig bytt innan på ett år. Det är galet alltså!

Det rimliga är ungefär att byta tandborste var tredje månad! Så ungefär 4-5 ggr på ett år. Tjenis! På 1 år och 1,5 månad har jag nu säkert kommit upp i min 25:e eller något skulle jag tro. Tycker jag har ny färg tandborsten hela tiden. Typ en gång i veckan haha. Så har jag haft olika anledningar till att byta också.

  • Delade tandborste någon gång med Ida, hur fräscht på en skala? Inte speciellt men vad gör man inte för sina vänner som glömmer tandborste?? Efter en utgång också så då bryr man sig inte så mkt!
  • Tappat den i toaletten när man någon gång hade bråttom att lägga den på platsen så gled den ur handen och plopp på toakanten och rätt i plurret. Den fick sig ett bad och direkt efter i papperskorgen, då hade den gjort sitt.
  • Barn som leker, suger och slickar på dem, när det blir brist på leksaker eller vad??
  • Resor, då orkar jag aldrig ta med mig tandborsten hem igen, känns lite sådär. Vad kostar en tandborste egentligen?? Ingen aning men billigt är det här iaf och då får man tre.
  • Tappar jag den en gång på golvet kan jag absolut inte använda den igen och det är lätt hänt, speciellt när barn som precis lärt sig stå är med i bilden och är på upptäcktsfärd.
  • Förpackningarna man köper på Mercadona är det alltid tre i och det finns så många fina färger man kan välja på och det är ju alltid kul med byte ;)
Bara för det ska jag byta ut min gula tandborste idag mot en knallrosa :) Har fastnat för dessa borstar nu måste jag ju säga så får köpa med mig några paket när jag åker till Sverige sen. haha

Ett helt inlägg om tandborstar alltså! Men har mkt tid att tänka när jag ligger här och inte orkar göra så mkt mer! 


Lördag

och imorn söndag är det första advent! Shit säger jag bara, snart är denna månaden också förbi! 

Eftersom jag ligger sjuk idag lyckades jag somna några timmar förrut så är lite piggare nu när jag vaknade. Skönt! Dock så kommer det väl bara hålla i sig ett tag men ändå. Eftersom att jag inte får i mig någon mat (ingen aptit) så har jag nu gjort egen vätskeersättning som jag dricker! 

När M och jag spelade padel i torsdags sa Javier att han kunde prata med damlaget i Lorca om jag vill spela/träna lite där! Fotboll alltså. Så e gjorde han tydligen för nu när R kom hem från jobbet hade han fått ett samtal från klubben och de vill träffa mig så imorn om jag är skapligt pigg åker vi nog och kollar när de spelar match mot Almeria. Ingen aning om hur det kommer bli eftersom att det är en bit att åka och jag jobbar och så men får se. Någon gång kanske man kan träna. vore kul! 

De åker och spelar matcher överallt typ, till Mallorca och så också. Men får se som sagt. 

Nu ska jag lägga mig i ett bad idag igen! Är frusen så det är något jag behöver göra. Tar med mig boken idag också! 


Sjuk

Lördag och jag har fortfarande inte rört mig ur sängen mer än en min då jag gick på toa. Har kollat ytterligare några avsnitt av 90210 och läst några kapitel ur boken men det är jobbigt att läsa. Skönast att bara ligga i sängen, lyssna på musik eller kolla på serier. 

Usch, inge kul att va sju, speciellt inte nu när det verkar vara ganska så fint väder ute både igår och idag! Men så är det, kommer väl fler dagar antar jag. 

Nu ska jag skriva som alla andra gör när de är sjuka. Det skulle inte vart fel att va hemma, alltså hemma hemma i Sverige för min del hos pappa och få allt serverat. Just nu skulle jag ge nästan vad som helst för en stor fet påse med karamellkungens lösgodis. En himla massans lakrits. Och bara massa godsaker men nej, nu är det så att den möjligheten finns inte. Ist ligger jag här med barn som skriker och har sig haha. Men de går de också!

Tur att jag sparat en påse med turkiska peppar som jag fick av M:s mamma när hon var här. Extra gott nu! :) Nu ska jag ta stoppa in lurarna i öronen och lyssna på Gavin DeGraws nya album som är såååå bra :)



Längsta fredagen hittills

Gud va jag INTE mår bra idag! Vaknade och var seg och konstig och kände för inget annat än att ligga kvar i sängen men nej då, upp, leka och fixa med barnen och sedan lekparken en sväng men efter det tog det stopp för mig. Väl hemma igen satte jag I framför en film och A somnade och jag la mig i sängen och där har jag typ legat hela dagen och gör det fortfarande. 

Ont i magen, huvudet och hela kroppen ömmar. Som det gör när man har feber och så typ ni vet. För feber de hade den minsta och jag i morse och nu har jag fått lite igen. Inge kul inge kul. Känns som den här dagen aldrig kommer ta slut. Kl är ju liksom bara sju. 

Har badat er varmt bad för att jag frös så mkt och nu tagit på mig de tjockaste kläderna jag har typ och ligger i min säng under täcket och gör absolut inget. Jo, jag dricker lite te för att få lite extra värme. Kommer typ inte röra mig från sängen mer idag.

Känner mig svag också för har inget sug efter mat eller något alls. Har ätit några spaghettisar och lite köttfärssås idag men det var inte mkt som gick ner där inte. Får se om detta håller i sig eller om jag blir piggare. Det är ju helg nu och då vill jag ju inte ligga som en sjukling och ha mig hela tiden!

Nu ska jag återgå till boken igen. Kvinna i grönt heter den!

Ha en bra helg!

Hur gammal var jag när jag...

Under dessa än så länge nio månaderna jag har vart här hos barnen har jag börjat fundera massa på hur jag var när jag var liten. När fick jag första tanden, tog första stegen, började krypa, dricka/äta själv m.m? Tyckte jag om att bada, gå promenader, leka, sova? Var jag jobbig, lugn, grät mkt, skrattade? 

Massa sånt har jag börjat tänka på, himla tråkigt att man inte kommer ihåg något från den åldern. Under ett år händer det så extremt mkt alltså. Man går från en litet bebis (typ som en liten klump) som inte kan röra sig något alls typ och man bara vet att man ska börja rulla, krypa, gå och massa sånt. Häftigt tkr jag allt att det är! 

Idag testade jag med en tofs (ett eller två f?) mitt på huvudet. Det har jag sett på kort att jag och många andra barn hade när man var liten, iaf i Sverige. Så sött tkr jag så hon är ursöt idag! :) Hon har även börjat med att säga ette eller ese ofta och pekar på något haha. När hon hör musik står hon och dansar och nu kan hon stå still jättelänge själv så nu fattas de inte mkt tills hon börjar traska lite sakta framåt. 

Nu ska jag fortsätta kolla dåliga barnprogram ;)


Sluta regna, snälla!!

Idag vaknade jag upp till regn och jag brukar aldrig bry mig om det regnar men idag vill jag verkligen inte ha mer regn för jag kanske får chansen att spela padel ikväll också och då måste det sluta regn NU så det inte blir inställt! Visst att de inte har regnat enda sedan imorse men ändå, inte mer nu! Räcker för idag! Men ställer inte in mig på någe så får de bli som det blir. Blir det inte får de bli en löprunda. 

Eftersom att det är många som undrar vad padel är så ska ni få se två bilder.




Planerna ser ut så här instängda med galler och väggar.



Spanjorska i Sverige?

Spanjorskan mitt nya smeknamn!

Visste inte riktigt hur jag skulle skriv i rubriken men inom tre månader befinner jag mig i Sverige och det känns konstigt måste jag säga. Nästan så man kan börja nedräkningen nu typ. Ändå om man inte vill/behöver det så brukar det alltid bli så bara.

Nu till det jag suttit och funderat lite på här idag i min ensamhet.
  • Kommer jag "leva" som jag gör här i Spanien när jag kommer till Sverige? Kommer jag äta mat samma tid som jag gör här? Kanske i början men efter ett tag kanske man kommer in i svenska rutiner igen?
  • Kommer man dra sig och va ute längre än till kl 18 en vardag? När affärerna stänger försvinner alla människor från gatorna typ.
  • Kommer jag överleva kylan? hahah. Nej, men seriöst fryser man här och det är 18-20 grader är det riktigt illa. Komma hem och det säkert är runt 10-20 minusgrader. Det är en omställning ska jag lova er.
  • Kommer jag fortsätta sova siesta under varma dagar? Kanske inte blir så varmt i Sverige att man behöver göra det? Kommer inte ihåg, men det återstår att se om jag befinner mig i Sverige nästa sommar.

Aja, vet inte riktigt mer vad det är jag har tänkt på. Men ni fattar, det kommer bli en omställning för mig. Precis som det blev en omställning när jag flyttade hit och började leva som en spansk familj gör. Men det har vart en omställning som jag har gillat väldigt mkt. Det är därför jag känner att jag trivs så mkt bättre i Spanien än i Sverige. Har verkligen testat på hur det är att leva här. 

Det är inte fel att ha havet några meter från huset, att kunna gå på en lång, underbar strandpromenad varje dag året runt och se det underbara havet. Kunna gå till stranden och bara lägga sig och sola, bada, läsa och ja vad man vill x-antal månader under ett år. 

Dagens tankar! Om några månader får jag alltså se hur det går för mig i Sverige. Men ni fattar inte hur kul det ska bli att träffa familj, släkt och vänner. Det flestar jag inte träffat sedan förra julen då jag va hemma i tre veckor. Några hann jag träffa under min endagsvistelse i Sverige i sep. 



Fiesta onsdag

Idag är det ledig för de som jobbar i Lorca, alltså för R och eftersom att det är onsdag är det M:s lediga dag så de tog med A och åkte någonstans när jag vaknade för att fixa lite saker. Så är själv hemma :)

Imorse var det ett himla liv här, A grät som bara den, vilket hon har börjat göra nu senaste dagarna, hon har kommit in i en period då hon bara ska va med mamma och bli buren och så nu. Det är jobbigt men så är det. I sprang omkring i klackskor och sjöng och hade sig. Det är sånt man vaknar av så här kl 08 på morgonen haha. Men I sjunger så himla bra :) Riktig teaterapa och älskar att sjunga. Det har hon fått från resten av familjen som är bra på sång, instrument, teater och dans! 

SKA läsa ut Berättelse om Pi idag tänkte jag. Passa på när det är tyst och lugn och ingen kan störa mig haha. Måste göra det idag fan, har ju 8 böcker kvar typ att läsa efter den här och vill ju hinna med alla innan jag åker hem ;)


Bio?

M snackade igår om att vi kanske ska gå på bio idag. Hon hade tänkt på det så får se hur det ser ut med det när hon kommer hem från jobbet om dryga timme. Vore grymt gött ska jag säga er. Lite surt och jobbigt att jag får se den på spanska dock men va gör man inte?? Hoppas jag kan hänga med skapligt iaf haha. 

Älskar att gå på bio i Spanien. Assköna stolar och MASSA plats vid fötterna och allt! Det är soft äre.

Annars idag har jag städat och gått promenad med A och nu leker hon i rummet bredvid och jag ligger och väntar på att vi ska gå och hämta I om 30 min typ. Käkat cocido idag, mumsigt!


Sötnöten


Musica

hahahaha, jag antar att ni som lyssnar på låtarna ett tag kommer tänka vad har hänt med henne?? Men när man är på spanska fester och sånt så hör man mkt musik i den här stilen (typ tänk flamenco) och det kan va rätt härligt att sitta och lyssa på och digga med lite haha. Vissa är grymt bra faktiskt men de hittar jag inte så tog några bara. Men ni fattar stilen ;) Härlig stämning på fester man sitter och klappar i en speciell takt och allt sånt :)












Tänk er detta. En sitter och spelar musik och de andra kommer in och sjunger och dansar och har sig, det är en typisk spansk fest ;) kul :)



Frusen tjej

säger HEJ. Idag har jag frusit massa, hur mkt som helst verkligen. Jag hackade tänder i morse så mkt frös jag när jag va inomhus måste jag tillägga. Fattar ni att det är kallt då eller?? Brr.. Nu ångrar jag att man klagade så mkt på sommaren när de var 45+. Hellre varmt än kallt ska jag säga er. 

Men så är det, det blir vinter här med snart så bara att stå ut. Bara att klä på sig helt enkelt. Gick med barnen en sväng förut, I cyklade lite och nu sitter hon och jag och kollar på en film och sjunger och har oss. Ska gå och läsa en bok och lägga henne snart.

Imorn är det nya tag, promenad på morgonen och löpning på kvällen. Det har vart dåligt med det en vecka nu så nu jävlar ska jag ta tag i det igen. Vet inte varför jag inte gjort det men men, har väl inte riktigt haft tid och ork eller någe. 



Klänning

När jag var i Lorca i lördags var jag inne på New Yorker och hittade en jättefin klänning som jag fastnade för direkt men det fanns bara små storlekar kvar, hur surt var inte det då?? Jobbigt men så är det.

Söndagen igår avslutades med Luna Nueva på tv:n eller New Moon som de flestar känner igen den som. Andra filmen och nästa söndag är det tredje. Längtar tills vi ska gå på bio och se den nya nu. Har höga förväntningar då jag hört hur bra alla tycker att den är. 

Måndag, ny vecka, lång jobbdag. Började med promenad och nu har jag käkat frukost. A ligger och sover så jag tänkte sätta mig och plugga lite spanska innan jag ska sätta igång med maten. 



Svensk låt

När jag var inne på Blanco igår börjar de helt plötsligt spela en svensk låt. Tror inte jag har hört den innan men svensk var det iaf. Det snurrar i min skalle eller något sånt. Kändes lite konstigt när jag stod där och hörde de bara haha.

Antar att ni som läser det tänker är hon efter eller, har hon aldrig hört den låten, den spelas ju typ hela tiden. Då kan jag bara säga till er att JAA, jag är efter har ingen koll på nya låtar, ingen koll på Sverige över huvudtaget.  

Ja, det går inte att missa när familjen kommer hem heller, gråt och skrik och allt verkligen. Men kul också :) Nu ska jag vänta och se på Pernilla loggar in på skype snart sedan blir det slapp i soffan.



En vecka kvar

Nu är det en vecka kvar till första advent. Helt galet! 

Idag vaknade jag och det var grått ute men det gör inget, bestämde mig då för en dag i soffan med filtar och djungelvrål. Började med att kolla runt lite här och lyssna på musik, har även kollat på Elsas Värld och 90210. Slängde ihop lite lätt käk förut sedan tillbaka till soffan, läser boken och slappar.

Ligger under filten men inte hjälper väl det, mina fötter är iskalla iaf. Fattar inte, måste gå med strumpor (som jag hatar) varje dag nu för det är så kallt. 

Familjen kommer väl hem sedan någon gång också därför jag nu passar på att njuta sista minuterna eller timmarna. Nu ska jag tillbaka till boken - Berättelsen om Pi. Mycket bra bok! 



Gårdagens bilder

Hade med mig kameran igår för att jag tänkte ta men det glömde jag ju såklart men kom på det när jag va inne i centrum på kvällen. Därför har jag lånat bilder av google för tänkte visa er lite hur köpcentret ser ut men hittade inte så superbra bilder men iaf. Det finns massa butiker, bowlinghall, massa restauranger, biograf med massa salar o.s.v.




Dagens klädval


Köpcentret




Syns inte bra men det grå är stenar och så är det galler utanför, assnyggt och detta är lite extra eftersom att det är julpynt och sånt nu


Här är också hur det ser ut på julen, så himla fint när det är mörkt ute :)

Fanns inga bättre bilder men så iaf.


Paraden eller vad det nu var i Lorca, några tjejer som dansade och hade sig med eld.


Kameler och dromedarer eller vad heter det när det är bara en puckel? 


Bajsade lite där med ja. Blä. 


Min shopping minus saxen som fick komma med på ett hörn där visst ser jag ;)



Vilken lördag

hur lång som helst. Gick hemifrån runt elva tiden i förmiddags och hade ingen aning om vilken tid de gick bussar eller tåg men vad gör det när jag är ledig och har absolut inget att passa eller något alls tänkte jag? Kom till busstationen 11.45 och då gick inte nästa buss förrän 15.00 och nästa tåg förrän 13.30 så de va ju självklart att det var tåget jag väntade på.

Satte mig på en cafeteria en bit ifrån, tog mej en öl och väntade någon timme. Jättevarmt och skönt i solen idag ju så det gjorde då inget :) Tåget kostade 1,60 euro alltså knappt ingenting för att åka en timma. Herregud va billigt haha. Fin utsikt var det också i början lite efter Aguilas. 

Framme på stationen då tog jag mig till köpcentret och började min shoppingrunda. Jag fattar inte varför man inte kan hålla i pengarna när man går så där? Jag skulle ha en jacka det var det jag verkligen skulle köpa idag för det är så kallt här på kvällarna och jag har ingen ordentlig jacka som ser ut som en jacka. Aja, ni fattar säkert men nu har jag en iaf :) Hittade en kappa eller vad man säger att det heter och den fanns att välja på i ALLA färger verkligen. Från rosa till grön till blå till svart. Jag köpte mig en grå! :)

Hittade även en kavaj som jag letat efter ett tag men inte hittat någon jag gillat så mkt! Nu har jag en sådan också alltså. Lite underkläder igen men det kan man ju inte ha för mkt av eller?? 

Och jaaa, jag vet att jag har massa väskor men hittade en som jag bara var tvungen att köpa alltså. Fastnade för den direkt och det är inget märkvärdigt med den men gillade den iaf, den fick det bli utan att ens tveka och den var den ganska stor så en mindre plånbok skulle kunna få plats därför köpte jag en sådan också. Ingen plåt som jag har nu i alla mina väskor bara för att min "vanliga" plånbok är större än mina väskor ;)

Det var kul att komma till ett stort köpcenter med större utbud, har inte vart inne på H&M, Zara, Mango, Blanco m.fl. på hur länge som helst så det var kul :)

Sedan efter några timmar kände jag mig klar då hade de stängt kinamaten, då tog jag mig in till Lorca centrum med tanke på bussar och tåg. Där inne fick jag reda på att första och sista bussen hem går 21.30 så de va bara att vänta med tanke på att kl var typ 18.30. Men affärerna är ju öppna till 21-22 så sprang och tittade i lite butiker där också. Det var för övrigt då jag hittade jackan ;). Efter det drog det igång musik och grejer och då var det tydligen som en carnaval eller något, vet inte varför alla hade klätt ut sig och gick och dansade, red på hästar och kameler och lekte med eld och grejer. Men ställde mig där ett tag iaf för att få tiden att gå och efter 1,5 timme frös jag så mkt så då tog jag alla min påsar och gick in på en mysig pizzeria för att käka pizza och dricka öl. 

Efter en timma där inne var kl nio och jag gick mot stationen igen för att hoppa på bussen halv tio och var framme i Aguilas 22. Då var de jobbigaste kvar, att gå hem, men det gick ju som på en dans. 25 min senare tar jag av mig stövlarna och känner och ser alla min skoskav som jag lyckades få innan jag hoppade på tåget mot Lorca på morgonen. Det ena blödde de andra var stora!! Typ enorma! Men va gör väl det.

En dusch och sedan kröp jag ner under filten, satte på Grease och nu ligger jag i sängen och ska äntligen sova. Mina ben värker så ont har jag men det är det lätt värt. Långt inlägg men så äre ibland. Bilder från dagen kommer imorn, orkar inte det nu kl är ju snart 02.

Godnatt säger jag även att ni säkert sover redan allihopa.

Mot Lorca

Yes, nu har jag duschat, sminkat mig och slängt på mig kläder så nu är jag redo att traska 30 min till busstationen för att åka buss någon gång mot Lorca. Har turen med mig idag med det soligt och fint ute :)

Så nu beger jag mig , återkommer ikväll hur dagen blev :) Planerat att käka kinamat där så hoppas det är öppet :) sugen på det ju :)



Några timmar i ensamheten

Har vart ensam i 4,5 timma nu och familjen har inte ens kommit fram till Madrid än. Jag har pratat med pappa och Helené på skype, ätit middag, kollar Sex and the City och läst lite i boken. En hel del alltså. Har även vart och köpt lite god frukt så sitter nu och smaskar på vindruvor. 

Ska kolla lite till på tv innan jag tappar upp ett varmt bad och lägger mig där någon timme med boken för att sedan krypa ner i sängen. Fryser massa nu så filten har åkt på och det är riktigt gött.

Ja, alla undrar säkert vad det är för fel på mig när jag säger att jag fryser för då frågar alla hur varmt/kallt det är och då säger jag ca 15-18 grader och ja, det är kallt för att va här så man får säga att man fryser. Men fattar inte riktigt hur jag ska klara mig när jag kommer till Sverige. Brr.. För det kan väl fortfarande va minusgrader i februari eller?? Har ingen aning längre känner jag!

Nu är reklampausen slut så nu blire mer Sex and the city! :)

Tyst och lugnt

Nu precis åkte familjen iväg och det är så tyst och skönt nu och så kommer det förbli hela helgen fram till söndag. Hur underbart är det inte då liksom. Jag älsker´t! 

Ligger i sängen och funderar på vad jag ska äta för middag idag. Måste ju äta något jag verkligen vill ha och som är gott! Ska iaf ta på mig ett par skor och springa ner till fruktaffären och köpa aset goda vindruvor som jag kan smaska på under kvällen. Sedan blire att prata på skype med några från Sverige innan jag gosar ner mig i soffan med filtar och M:s tofflor och bara göttar mig framför någon film. 

Efter det hoppar jag i badet med boken och läser några kaptiel innan jag kryper ner i sängen för att vara utvilad till morgondagen då jag ska försöka hoppa på en buss som kan ta mig till shoppingcentret i Lorca. Men det ska nog gå bra. Jag är ute efter en jacka då jag inte har någon tjockare och det är kallt nu och ett par tofflor så jag slipper nöta ut M:s haha. 

Ha en bra helg!


Laddar inför helgen

Fredag och vaknar upp till en riktig höstdag - grått och regn. Vi gillart väl ska jag säga. Man har en anledning till att inte gå ut haha;) Skönt det med! Just nu väntar jag på att M ska ringa så jag kan börja packa barnens kläder inför helgen. Familjen åker nämligen till Madrid i eftermiddag/kväll efter jobb och kommer hem på söndag så jag har heeela helgen för mig själv. Om det ska bli skönt?? Ehh, JAAA!!! Underbart!

Jag ska slappa, äta gott, läsa böcker, plugga spanska, sova, bada varma bad varje kväll innan läggdags, kolla på filmer, åka till Lorca och kolla in stora shoppingcentret och bara glida omkring. Åh, vad jag älskar mina ensamma helger alltså! 

Så idag tvättar jag och fixar lite för att sedan kunna packa lite och så. A sover så ska nog hoppa in i en dusch nu innan hon vaknar tror jag. 

Igår blev det som sagt paddel med Ulla och Javier och det var grymt kul. Paddel är sååå kul:) M tror jag kan bli riktigt bra om jag skulle sätta igång med träningar och sådant. Har bara spelat tre ggr och är redan väldigt duktig tydligen haha. Men det är kul :)

Annars måste jag erkänna att jag kommit in i en lite svacka när det gäller träning och sådant. Varför de vet jag inte. Har gått morgonpromenad en eller två ggr denna vecka och brukar göra det varje dag, löpning har jag inte gjort en enda gång tror jag, i söndags var det väl senaste gången. Aja, det får det bli ändring på redan ikväll eller efter helgen! Det återstår att se. 

I´m off! 


Paddel

Åhh va kul jag ska spela paddel med Martina ikväll mot Ulla och Javier! :) Rodrigo kom hem och undrade om jag kunde/ville spela ist för honom då han fortfarande har ont i knät. Så kul, laddad till tusen. Det var senast igår jag spelade det så det va tur jag tränade för andra gången igår haha. 

Springer iväg och hämtar I om dryga timman efter det kör vi lekparken en sväng innan vi far bortåt för träning :D

A har sovit typ hela dagen idag så jag har tagit fram spanskaböckerna och fått för mig att jag ska plugga lite i dem nu igen. Kul nu när man tittar tillbaka på det första kapitlet man tkt var så himla svårt när man satt där första dagen och aldrig hade läst spanska. Det är skitlätt nu ju haha. 



Sista minuten

Ja, ni kanske märker att jag är sugen på att resa haha. Det stämmer helt, assugen. Speciellt nu när vi har lite fint och så ibland om dagarna :) Det var ju ändå typ tre månader sedan jag va på stranden. Shit, aslänge från att va där varje dag typ ;)



Men nu är det så iaf att jag vill åka till Dubai, gör jag inte det i mars som jag är sugen på så kommer jag åka dit någon gång iaf har jag tänkt. Hade inget att göra så kollade in på lite olika sidor på sista minuten för att se om det finns något i slutet av feb/mars men än har det inte kommit upp. 

Kollade då lite bara för att se va det kostar ungefär. Och jag har aldrig vågat åka ospecificerat men skulle lätt våga göra det nu tror jag. Har bott på så konstiga ställen och äckliga och allt och så lite tid som man spenderar på hotell så va fan gör det? Har man tur kan man till och med komma på ett skitfint så man vet ju aldrig. Värt att prova har jag kommit fram till alltså. 

Det finns resor till Jordanien, Egypten, Gran Canaria m.m. Ospecificerat i 7 eller 14 dagar är det vanligaste och det finns för under 2000 hur gött är inte det då?? Det ska jag lätt satsa på när jag kommer hem. Är det någon som är sugen på att hänga med utomlands i början av mars så äre bara hojta till för jag ska åka iaf :) Men då vet ni vad som gäller ospecificerat, en överraskning och se vart man hamnar :) Man får bara göra det bästa av situationen helt enkelt. 



Bilder

Nu kommer några bilder från senaste tiden. Har inte tagit många bilder alls sedan några månader tillbaka. Vet inte varför men har bara inte blivit så. Nu kommer några nyare som ni inte fått se iaf.


Myser


Stora tjejen :) Ställer sig upp nu och vill börja gå så snart kommer det nog några vingliga steg.


Så söt. Det finns så mkt söta barnkläder så man blir helt galen ju! Kolla in söta västen här då! Min uppfinning med nappen då den andra försvann en dag haha. 


Kul att vi har ett ben i köket haha. Fan va äckligt men grymt god skinka :) Hoppas den åker ut på sin plats när de blir lite svalare. 


Den andra tatueringen som ni ville ha bild på. Syns inte så bra men iaf. 

Inte så roliga bilder men det var de jag hade. 


Sommarkänslor

Idag är det ytterligare en fin dag här i Aguilas. Solen skiner och det bränner verkligen på. Jag började med sovmorgon till tio sedan gick jag bort till Ulla för 2 timmars tennis som idag blev en timme paddel och en timma tennis. 

Jag älskar verkligen att spela paddel, hur kul som helst :) Kul att man måste tänka så mkt eftersom att man får slå på väggarna och allt sånt. Ja det gillar jag. Kommer bli fler sådana träningar ska jag säga er :)

Har stått och spelat i två timmar med solen rätt i ansiktet och framsidan av kroppen och detta har såklart resluterat i värsting brännan haha. Nej inte riktigt men har märken efter mina kort, korta short och mitt linne. Men vad gör väl det, underbart med sol och värme :) 

På vägen dit gick jag längst strandpromenaderna och havet var helt still och så klart. Det så härligt och hur skönt som helst ut men antagligen är det skitkallt haha. 

Nu väntar jag på att maten ska bli klar sedan börjar jag jobba om dryga timman. Men det blir lugnt, ska kolla fotboll som är på tv. Sverige - England och sedan bara slappa eftersom att I kommer följa med en kompis hem efter skolan. Aset gött ska jag säga er :) Blir alltså mys med bebis idag :)

Senare idag kommer bilder och jag LOVAR!


Shit va kallt!

Gud vad jag har frusit idag. M tog med A till doktorn och då gick I och jag till lekparken och har inte frusit så mkt som jag gjorde då sedan jag va hemma i julas, (snart ett år sedan). Herregud va kallt. Och nu ska de bli kallare och kallare också typ max 18-20 om dagarna och minst typ 10-14 eller någe det är askallt.

Vi kanske hade 18 idag, skönt var det då inte. En timma klarade jag att stå ut efter det sprang vi typ hem och hoppade i ett varmt bad båda två och lekte lite med leksakerna. Nu har hon ätit och kollat lite tecknat och till och med somnat och jag sitter och väntar på att resten av familjen ska komma hem. 

Imorn jobbar jag eftermiddag men vad gör väl det är jag hinner göra saker innan på dagen. Inte så mkt. Familjen ska troligtvis åka till Madrid i helgen så ensam hemma hoppas jag :) Fan va skönt isf :D haha.

Nu ska jag klicka runt lite och se om det är någe att ha på tv:n antagligen blir det Supernanny eller Sex and the City.
Ciao


Bikiniväder

Hur gött är det inte att kunna ta på sig bikini i mitten av november och lägga sig ute på terrassen under klarblå himmel i 25-27 graders värme? Inte helt fel ska jag säga er! Det är precis vad jag har sysselsatt mig med idag när A har sovit några timmar. Tog med mig boken, vatten och lite frukt ut. Gilla gilla gilla! Det är inte så att jag kan klaga ska jag säga er.



Nu är kl redan tre och jag har lagat mat idag, djungelgryta blev det. Btw. så gjorde jag kokostoppar igår och de uppskattades ska jag säga er. Mkt goda och alla gillade dom:)

Ska hämta I om ett tag sedan slutar jag om lite mer än en timme när M kommer hem så ska jag ta på mig shorts och linne och ge mig i väg på en promenad/joggingrunda. Ska bortåt dit jag va förra veckan längst massa småstränder och i bergen och kolla lite. Sedan svänger jag ut om jag hittar någon väg och tar stora vägen tillbaka. Blir säkert 1-1,5 timme. Måste ge mig av så fort hon kommer hem annars hinner det bli mörkt och då ser jag inget om jag ska va i skogen och traska omkring. 

Imorn är jag ledig också då ska jag spela tennis med Ulla och lite sånt kul!

Jag vet det är grymt dåligt med nya bilder men får se till att fixa det nu i veckan känner jag. 


Varmt bad

kan vara det bästa som finns att fylla badkaret med kokhett vatten och sedan ligga där ett bra tag med bok eller framför någon serie. Det är min nya favvo nu när det börjar bli kallt och dant. Älsker´t helt enkelt.

Idag la jag mig där med I och vi mös framför Bob Esponja. Helt plötsligt kommer R hem och vågade nästan inte öppna dörren till badrummet sa han haha. Ingen fara då jag badar i bikini bara för att vi inte låser eller något. Måste ju höra om lilltjejen vaknar och så med. 

Efter det två sagor för I och sedan sov hon gott. Jag sitter i soffan med R nu och kollar tv. M kommer hem om dryga halvtimmen. Så ja, lugn vanlig kväll. 

Har skypeat med Moa som befinner sig i Marbella en gång till för några veckors spanskaplugg. 



Måndag

Måndag och ny vecka. Idag har A och jag inte gjort mkt alls för stackarn är sjuk, feber och diarre sedan några dagar tillbaka så det blir mkt blöjbyten och sånt äcklgit nu. Men får gosa mkt med henne nu iaf när hon är lugn så jag klagar inte. Vi ligger i soffan och slappar och har oss. 

I är även hemma och jag har börja jobba nu igen då jag jobbar kväll, ska göra omelett med korv till I sedan och efter det ska hon och jag lägga oss i badkaret och kolla på tecknat och sedan är det sovdags för henne. Tar tecknat i badkaret ist för i soffan ikväll. ska bli skönt för det är kallt haha. 

Bara hoppas jag lyckas få A i säng och att hon somnar och inte gråter, igår somnade hon efter mig typ runt 01 eller något för hon grät och grät och grät och grät för hon har väl ont i magen eller någe sånt. 



Kanske skulle besöka Dubai?

Jag är som alla antaligen redan vet extremt sugen på att åka utomlands. Har funderat massa under en lång tid och lite hit och dit och så ni vet som man kan göra när man sitter och kollar på alla resesidor och drömmer sig bort. Det är typ min hobby haha. Nej inte riktigt så illa är det men jag gillar det iaf. 

Nu när jag skulle kolla flyg hem, ja jag vet det är tidigt än men ville bara se om det fanns flyg överhuvudtaget liksom då såg jag att man kan flyga för typ 1200 till Dubai alltså ca 3000 fram och tillbaka. Hur billigt låter inte det?? Är det bara jag som tycker det eller?? Har velat åka till dubai länge och kommer jag dit ska jag lätt åka till Abu Dhabi och kolla in läget där. 

Man borde ju åka och hitta billigt boenede där nere isf hoppas jag. Det kostar lite och jag är ju inte rik direkt. Har typ ingen inkomst alls och så. det är inte lätt när man vill massa saker. Men jag har iaf planer på att åka hem i feb någon gång här ifrån och sedan fixa nytt pass de första jag gör typ och sedan i början av mars åka utomlands. Vet inte vart exakt men det tålas att tänka på att åka till Dubai ska jag säga er. Det tar bara 6,5 timma att flyga dit också så. Får se, utomlands ska jag iaf! 


Cypern förra året


Farsdag

Det är tydligen farsdag idag hemma i Sverige så får väl säga grattis till min pappa! GRATTIS du är bäst <3





Lördag 12 november

Lördag och lite mulet idag men vad gör väl det? Vi är ju trots allt inne i mitten av november så det är ju normalt. Nu har A fått diarré och I feber och de andra två är allmänt trötta och sega pga. för lite sömn och så vidare. Så är det att ha barn hörrni. Räkna inte med att ni får sova ut förrän barnen är tonåringar typ ;) 

Jag gick ut på en promenad för ut iaf. Det gjorde jag enbart för att jag kände mig lite frusen och ville duscha och det känns ju onödigt att duscha bara för att duscha så då tänkte jag att jag skulle svetta ner mig lite innan så varför inte ge sig ut då liksom?? 

Åt mat och sedan dess har jag slappt på rummet och målat lite med I. Har även hunnit med att skypea med Marie :)

<3 Idag är det 12 november och idag skulle världens bästa mamma fyllt år. Tänker på henne extra mkt idag! <3

På tal om något helt annat så kommer jag säkert missa min bästa kusins födelsedag (även detta år). Illa av mig! Va inte hemma när hon fyllde 20 detta år och inte när hon fyller 21 nästa år. Därför har jag idag bestämt med henne att när jag kommer hem ska jag bjuda henne på tre rättersmiddag och presenter och massa mys bara hon och jag. Det ser jag fram emot! Längtar verkligen! :) 


<3



Min jul kommer se ut så här:

Nu är den stora frågan från de flesta hemma om jag kommer hem i jul. Nu vet jag svaret och kommer säga att nej, det gör jag inte. Vet att många i släkten säkert inte kommer känna sig säkra på det svaret men det är sant iaf. Jag kommer stanna kvar här och fira en norsk, svensk och spansk jul i år. 

Norsk för att M:s familj hade någon norska i släkten och firade på norskt vis och det är alltså att man äter julmat dagen innan julafton alltså den 23:e.
Svensk för att vi firar även den 24:e då vi kommer ha tomte och lite julklappsutdelning och sånt.
Spansk för att vi är i Spanien och den 5:e jan på kvällen är det godisregn och grejer för alla barn och så 6:e firar man med paket och grejer. Man ställer sina skor vid soffan kvällen innan och så placerar man ut julklapparna där och när man vaknar på morgonen ska man leta efter sina skor vi soffan och så är julklapparna där. 

Något så har jag fattat det som, men det får jag uppleva i år så det återstår att se. Julen är mkt kortare här sägs det med tydligen, det börjar inte bli riktigt förrän 24-25:e december och så till barnen början skolan igen typ 7-8:e jan. I Sverige känns det lite som att julen börjar när det är första advent.

Hur kom vi nu fram till detta undrar ni säkert? Igår kväll hade M och jag en kväll med mat, vin och mys bara vi två och då undrade hon om R hade frågat mig om jag ville åka hem några dagar i jul men de hade han inte hunnit än så hon sa att jag fick det om jag vill det iaf. Hon trodde att jag inte ville för att jag åker ju ändå hem i början av feb så det är ju inte långt kvar efter jul liksom. 

Det är precis vad jag har tänkt, visst kul att va hemma med släkt och familj och så under jul men vad gör det att fira här ett år? För mig inte så mkt så därför bestämde jag mig för att va kvar här. Som sagt innan har jag en himla tur kanske jag får fira nyår med min bästa kusin med familj. Men det återstår att se även det. Om inte så klarar jag mig! 

Har nu bara 2,5-3 månader kvar här och det känns inte långt alls när jag sitter här och tänker på det. Hela december och januari och så det som är kvar i nov och så kanske några dagar i feb. Men det kommer gå så fort dels för att det är jul och man ska fixa massa med det och det är fiestadagar och grejer. 

Har även börjat få lite frågor på julklappar och grejer och har sagt att jag vill inte ha de hitskickade då jag redan har grymt för mkt grejer att få med mig hem på något sätt så mina julklappar vill jag ha i feb när jag kommer hem. 

nej ni kommer inte få se mig mer hemma i Sverige i år. Ha en bra jul allihopa för det ska jag! :)


Nyår i Enköping förra året!


Lek på köpcentret

Slö och lekdag hemma med A och sedan hämtade vi I tidigt som sagt och gick mot köpcentret och solen brände på bra när vi va på väg. Väl framme blev det lek bland bollhavet och allt som finns där och sedan åt vi glass och sedan spelade vi bowling I och jag och efter det hade det gått två timmar då gick vi till M:s jobb och sedan åkte vi hem.

Jag ska duscha av mig nu och sedan blir det slapp och sedan soffan. Imorn jobbar M sent ist för tidigt för det är invigning på golfen imorn så R:s släktingar kommer hit så de blir väl en heldag med besök och grejer kan jag tro. Men ännu vet jag inte så mkt så det återstår att se.



Sommar sommar sommar

Känns verkligen som att det är sommar när solen lyser och det är så varmt så jag sitter ute på terrassen i bikini och läser böcker, inte helt fel. :) Me like! Ta vara på solen för snart blir det sämre antar jag.

Efter att ha suttit ute ett tag fixade jag mat - lasagne och de blev grymt god, precis ätit två stora portioner! Man får äta mkt när man gör sin favvorätt! Den blev extremt god idag vet inte varför men det belv den iaf haha. R kommer snart hem på lunch antar jag.

Själv ska jag ta på mig kläder och fixa mellanmål eller vad det heter på svenska åt barnen och sedan hämtar vi I tidigt i skolan idag och går bort till köpcentret för att leka lite i bollarna och det som finns där. Sedan åker vi med M hem när hon slutar jobbar runt 18.

En liten efterrätt nu sedan är jag på G! Ha en fortsatt bra dag för det ska jag ha i solen :)



Sol och värme

har vi haft nu i två dagar och det är så skönt :) Nu när solen inte är framme och värmer lika ofta så är det underbart när den tittar fram. Då ger man sig ut på dirren. 

Idag tog jag sovmorgon till lite innan tio, käkade frukost och traskade mot Ulla för att spela tennis i nästan två timmar med solen stekande rätt i ansiktet, inte fel hörrni! Därefter fick jag se deras lägenhet för hon körde hem mig och så lånade jag med mig åtta böcker hem så nu har jag att läsa ett tag haha. Ska bli skönt :) alla verkar så bra också! 

Åt mat, tog en kort siesta på ca 40 min och lekte sedan lite med A innan de andra tre gick till lekparken. Jag stannade hemma för lite egentid och slapp. Nu är solen på väg ner snart och då blir det kyligt direkt. I natt frös jag så mkt så var tvungen att gå upp och ta på mig strumpor. haha. så äre! 


Igår kväll var jag ute och sprang och i skogen/uppe på bergen/på stranden typ. Ashärligt! :) Härlgi löprunda jag hittade där. Den blir de fler gånger. 

Imorn är det torsdag och då blir det lite lugnare när det gäller träning, kör en morgonpromenad och lite styrka bara. Tror jag iaf!

Nu ska jag skypea med Sverige lite! Ha de bra! 


Mästerkocken har briljerat igen

Vaknar upp efter en natt med god sömn och blir glad när jag drar upp "vad det nu heter" den där grejen som finns för alla fönster och dörrar i Spanien och ser att det är klarblå himmel och solen redan skiner. Då kan man inte bli annat än glad, morgonpromenaden blev i t-shirt och de va varmt! 

Väl hemma tog jag min frukost som idag var frukt och satte mig ute och läste i min bok och det var så varmt så jag tog på mig bikinin och satte mig. Hur underbart tror ni inte det var då?? Mitten av november snart och bara 1,5 månad kvar till julafton. Det känns konstigt måste jag säga er. Känns som det är mitt i sommaren idag. Annars iaf inte som att det är så kort tid kvar till jul då man inte har någon julkänsla här direkt. 

Där ute satt jag iaf dryga timme och lyckades få lite färg men den har väl redan försvunnit men ändå. Det var grymt skönt ska jag säga er. 

Har briljerat i köket idag IGEN! haha. Nej men gjorde en favorit i repris och det blev lika gott denna gång. Kycklinggryta med spaghetti. :)

Ska snart traska upp till skolan och hämta hem I och sedan ska jag vila lite för att orka ge mig ut på en löprunda senare under kvällen. Känns som det var ett tag sedan nu men det var inte så himla länge sedan. 

Dåligt med bilder senaste tiden så sllänger in en random!


På min älskade kusin och mig för några år sedan. har jag tur så får jag kanske fira nyår med henne här i Spanien i år :) Håller alla tummar för det! 


Tankar och funderingar

Har fått lite frågor av olika person under tiden här om hur det är att bo i Spanien, jobba som aupair, bo så långt hemifrån familj och vänner, vad man äter, skillnader på Sverige och Spanien och mkt mkt mer! Allt från folk som ska göra skolarbeten till intervjuer och sånt.

Därför har jag börjat tänka på att kanske fixa en reseblogg där jag BARA skriver när jag är ute och reser, korta som långa resor. Resor till någon plats i Sverige eller utomlands. Då har jag tänkt att försöka skriva så mkt som möjligt om den staden/det landet jag är i och ge tips på olika saker man bör tänka på, hur jag upplevde stället och vad jag tyckte m.m. Lite mer i den stilen. Vad tror ni om det?

Så får se om jag sätter mig och pillar lite på ny blogg och så en dag. Isf så kommer jag börja att skriva i den nästa år så har typ 2 månader på mig att fixa och trixa lite. 



Mysdag och shopping

Som vanligt så blir min dagar då jag är ensam hemma helt underbara. Efter att ha slappat bra länge imorse duschade jag av mig och slängde på mig kläder och lite mascara för att sedan ta en taxi till köpcentret. Det tar 40 min att gå så ja man får ta taxi. 

Väl där runt två strosade jag runt och kikade på allt från små söta bebiskläder till gubbiga kläder. Nej inte riktigt men gick in nästan i varje affär och bara tittade och pillade på kläder och grejer. 

Varför är det så kul att shoppa och göra av med pengar?? Jag älskar det verkligen! När jag sedan traskade hemåt, solen sken och de va lagom skönt så gick faktiskt hem hade jag med mig tre påsar. Det blev en shoppingdag med baskläder. 

Har länge letat efter någon polotröja eller liknande som går pp i halsen då det blåser och är kallt här nu (22 grader) och jag hittade massa fina och olika färger i massa butiker. Så fick med mig tre olika och dessa var kortärmade och i färgerna svart, grå och så en turkos typ. Jättehärliga, gillar extremt mkt! Så de kommer jag gå i nu om dagarna! Snyggt, enkelt och praktiskt! Fanns så många härliga färger skulle lätt kunnat tagit en av varje men det har jag inte ekonomi till. 

Köpte en ring i somras som jag hann använda typ tre ggr innan jag åkte till Magaluf och festade bort den så idag köpte jag en ny. 

Gjorde även ett besök på M:s affär och köpte med mig lite underkläder, vilket alltid är bra att ha och hur skönt är det inte att gå omkring i nya?? Även en mysig tjocktröja som kallas träningströja här men vet inte om jag ska träna i den men ha den till en träning visst men den är soft iaf! Får se om de kommer bilder någon dag. 

Hem, käkade god mat och sedan tappade jag upp ett kokhett bad och la mig och kollade på ett avsnitt av 90210 vilket bara är för bra. Har börjat om från början så det är gött! 

Nu efter att ha badat 1,5 timme och tagit på mig mysiga kläder ska jag måla naglarna både på fötterna och händerna och sedan ska jag gosa ner mig i soffan med en kopp te, en filt framför Sex and the City och invänta familjen. 

Ja, ni fattar kanske att jag har haft en bra dag! Nu är jag uppvilad inför en ny jobbvecka! 


Tatuering

Söndag den 6 nov och jag är ensam hemma och då är man alltid överlycklig ska jag säga er :) Skypeat med moster Ann en snabbis nu och ska hoppa in i duschen (fryser om fötterna) och sedan ska jag klä mig varmt och gå (ev. ta taxi pga. storm typ) till köpcentret och kolla runt lite och slappa och ha de bra för mig själv. 

Efter de hem äta god mat och ikväll ska jag lägga mig i ett varmt bad och kolla film och bada slappa, då är man ledig verkligen! 

Många som vill se de nya tatueringarna och slänger in en dålig bild på en av de nu, den andra kommer senare eller någon annan dag har ingen bild på den än. 


Nu ska jag hoppa in i duschen. De som är bra är att solen skiner idag iaf så lite varmare än de vart de senaste dagarna hoppas jag på :) Ha en bra dag! 


Bada bada bada

Det var ju inte igår man badade i havet, vart säkert 2,5-3 månder sedan jag gjorde sista doppet för detta år. Tråkigt! Men så äre! Blåsigt och allmänt kyligt ute så de va bara att hitta på saker att göra inne med två rastlösa barn. Vi satte igång och bakade chokladbollar för de gillar ju alla barn och även vuxna. I och jag kladdade ner hela köket och hade kul.

Efter det blev det badkaret där låg vi två och kollade på Bob Esponja 30 min typ och efter det satte jag i lilltjejen också så tre st i ett litet badkar, de va trångt men va skönt att bara ligga och slappna av i ett badkar. Älskar det så himla skönt. 

A somnade direkt och nu sover även I och jag sitter och kollar Sex and the city och väntar på att föräldrarna ska komma hem. Nu kom visst R.

Skypeat med pappa och Helene också! De va inte igår! 


Blåser som aldrig förr

Shit säger jag bara! Typ storm ute eller vad liksom?? Vulkanutbrott på väg på en ö El Hierro väntas också har jag sett på tv:n. Det händer lite. Men det är lugnt inte här men ändå! 

Idag lördag tog jag sovmorgon som vanligt! Inte helt fel! Sedan blev det en promenad med A en sväng i blåsten. Nu är de andra och jobbar, R fick hoppa in och jobba idag med så jag jobbar nu och när A vaknat ska jag ta med mig dom ut en sväng vi funderar på att baka något ikväll I och jag så får se om vi gör det. Annars blir de väl lekparken och lite så ett tag antar jag. 

Imorn är jag nog ensam hela dagen de andra åker till Murcia en sväng och kollar på hundgrejen som hennes mamma är med och dömer i och dit vill jag då inte följa med. Bara massa hundar som springer omkring och grejar haha. Så de ska bli skönt :)



Regn, regn och åter regn

Regnade igår och de regnar idag just nu! Har regnat massa under natten. Vi älskar detta vädret jusdt nu känner vi :) Så himla härligt! En anledning till att gosa ner sig i mysiga kläder och bara softa hela dagen. Blir bättre att det är fredag idag också :) Ändå så har denna vecka gått så fort och de har vart fredag nästan varje dag har de känts som! Idag är de sista dagen på M:s mamma.

Vad vi ska hitta på idag vet jag inte, kolla tv/film, laga mat typ. Lugn dag! Har sovit så himla skönt i natt. Man sover bra när det regnar fick jag höra i morse. Stämmer det?? 


Cartagena

Igår (tisdag) åkte vi tjejer förutom I till Cartagena en sväng för att kolla lite i hamnen och fixa pass och personnummer och grejer. Passet behöver tydligen bara vara giltigt i tre månader om man inte flyger inom Europa så jag hinner komma hem innan mitt pass går ut så nu vet jag säkert att jag kommer hem innan 22 feb iaf för efter det kan jag inte flyga mer på mitt pass. Så de första jag ska göra när jag kommer till Sverige är att åka och fixa ett nytt så jag kan komma iväg på lite semester och grejer haha ;)

Man var tvungen att fixa passet i Madrid så de va ju himla tur för mig liksom så nu hoppas jag verkligen att det stämmer. 

Sedan traskade vi runt lite bland den mysiga shoppinggatan och kollade i affärerna, fikade och åt lite tapas och bara hade en skön dag. Hemma lagom tills vi hämtade I sedan gick jag bort till Ulla för att spela lite tennis och sedan gick jag hem så blev borta några timmar där. Hem, duscha och sedan var det middag och The Killing på tv:n sedan sov vi allihopa efter det! Hur skönt som helst!

Idag onsdag regnade de när jag vaknade så städade lite snabbt och nu sitter vi vid varsin dator, ska snart gå och handla lite som fattas till maten vi ska göra sedan och efter vi hämtat I i skolan drar vi bortåt köpcentret för att hälsa på M i affären och kolla runt lite för att sedan åka med henne hem :) Nice dag detta också. 

Nu ska jag ta mig någon frukt att tugga på lite hungrig känner jag! 


Häftigt

Idag åkte vi som sagt till golfbanan och kollade och när man ser det så nära och går in i lägenheterna och kollar är det riktigt snyggt :) Fick även följa med R in på kontoret och se minibyggnader av hela hur det ska bli om x antal år. Trodde de typ var klart som det var nu. Fem stora lägenheter, golfbana och ett klubbhus men oj så fel jag hade.

Det ska va ASSTORT, flera tusen lägenheter, spa, hotell, pooler, tennis-, paddel- och fotbollsbanor och mkt mkt mer! Ashäftigt att det ska bli så stort får åka tillbaka hit om massa år och kolla igen. Hade inte vart fel att bo där ska jag säga er! Asfint verkligen!

Det som är häftigast är att det är R (pappan i familjen) som har kommit på hur allt ska va, vilka möbler det ska va och vart allt ska stå och vart palmerna och andra växer ska va och ja ALLT verkligen har han bestämt! Hur coolt är inte det då, han ska verkligen vara stolt för det är sååå snyggt. 


Dålig bild men lite på hur det ser ut iaf! 



Jätteblek

Igår var en jobbig jobbdag ändå att vi va två vuxna, I blev ledig från skolan och hon va så trött hela dagen och då blir hon gnällig och ja allt. Jag va så argo ch trött på henne igår så när de sov båda två vid åtta var det underbart! M kom hem 22.30 då lagade vi mat och satt och drack gott vin och shotar och åt snäckor, räkor och godsaker :) Klara runt 01 och då gick vi alla och la oss, helt slitna! 

R sa att jag är iaf skitvit nu skillnad mot när jag kom hit haha. Jo jag känner mig blek måst jag säga och de blir ju bara värre ju längre tid de går nu! 

En annan sak, jag pratar massa spanska på dagarna med I men när det är någon som hör så blir man lite blyg och vågar inte riktigt göra det. Det va likadant för de andra två svenskarna som befinner sig i huset just nu. Så det är ju inget konstigt egentligen men M:s mamma sa att hon pratar ju jättebra spanska för jag har allt hör henne lite idag så haha. Nu gör de allt för att jag ska prata haha. Men de kommer lite ibland och så men man vågar inte, man gör verkligen inte det! Men de kommer väl det med någon dag hoppas jag! 

Nu är de tisdag och alla är hemma så fullt hus, fyra vuxna och två barn. Ett besök på golfbanan och sedan lite mat och så på det! Imorn hoppas jag på tennis och så hoppas jag att vi tjejer åker en sväng till Cartagena för att gå runt och mysa lite och sedan ett besök där jag kan försöka fixa nytt pass. Får se hur det går dock! 

Nu ska jag läsa några rader i min bok ett tag till. Vädret är förresten soligt och fint idag också :) Det är första november och inte omöjligt att sitta ute i biknin och svettas. Det känns inte helt fel faktiskt! 



RSS 2.0