1,2 mil

Redan igår kväll efter att ha suttit still i soffan kände jag träningsvärken och de var grymt mkt så ni kan tänka er hur svårt det var att ta sig upp ur sängen idag. Halv åtta var jag iaf vaken och käkade frukost, bytte om och hoppade på hojjen ner till Åbro för att möta upp Angelica och ge oss ut på en promenix. 1,2 mil senare var vi hemma och jag hoppade på hojjen och trampade/gick hemåt. 

Slängde alla kläder rätt i tvättmaskinen då de luktade efter allt os under tiden vi gick med bajs och allt va de va. In i duschen och nu har jag precis ätit igen. Höll på att hungra ihjäl där ett tag trodde jag efter jag duschat. 

Ska sätta mig och slappa lite lätt i soffan innan jag ska ner och klä på mig och sminka mig och lite smått. Sedan går Ann-Sofie och jag till Carina som yller 50 idag och grattar henne. 

Dags att röra på mig kan inte sitta still för länge för då kan jag inte röra mig sedan haha. Ha en fortsatt bra dag! 

Måste även passa på att säga GRATTIS till pappa som fyller 45 idag. (Funkade inte lägga in bild men iaf)

Mmm, va gott det luktar!

Efter en slö förmiddag med bokläsning och ingen ork till att dammsuga upp smuts och grejer och ingen ork till att diska några tallrikar och kastruller kom Carina och hälsade på och efter det fick jag ett ryck så nu sitter jag här en timma innan det är dags för träning med nystädat hus. 

Denna gång ALLA våningar och två av toaletterna. Det känns riktigt bra. Slipper jag det ett tag framöver! Ska trycka i mig en banan nu och tagga fotbollsträning. Kommer åka ner dit med min kusin som fick körkort idag :) Känns kul!

Skapligt fullt på schemat imorn, vilket känns kanon och sedan är det fullt upp hela helgen så det gillas! 


Långpromenad

Hemma efter en långpromenad med Emma. Himla skönt men det värkte lite i benen innan jag blev lite varm. Träningsvärken är olidlig men det som suger mest är att jag vet att imorn kommer det va ännu värre. Men det är bara att stå ut. Känner ju att jag gjort något iaf. 

Nu sätter jag mig i soffan och börjar läsa första boken ur Twilightserien. Får se om jag hinner komma in i den lite idag. 

Orkar nu inte skriva mer måste vila och ta de lite lugnt! Lägger in en bild bara för att de var ett tag sedan. Ha en bra dag! 




......aj

Träningsvärken börjar redan smyga sig på känner jag när jag för första gången idag sitter i lugn och ro i soffan och gör absolut ingenting. 

Fotbollsträningen gick men shit, löpning på slutet och styrka innan det. Tar på kroppen och känner redan att det värker i hela benen och armarna. I armarna även pga tennisen antar jag men det är skönt att känna att man gjort något men ja haha. Jobbigt kan de också va. 

Men jag ska inte ligga och sova hela dagen imorn utan jag ska upp tidigt och vid halv tio blir det morgonpromenad med Emma och efter det är jag redo ifall jag måste sticka till tennishallen igen. Om inte blir det nog lite slapp hemma för på kvällen är det fotbollsträning igen. :)

Väl hemma blev det dusch och sedan lagade jag hamburgare då ja inte ätit ordentligt med mat idag och efter mkt träning är jag hungrig så de satt fint. Öste på vitlökssåsen vi hade vid grillningen igår och så lite tomat, ost, stekt ägg och goda grejer :) Ett glas mjölk till det och jag kommer sova fint. 

Sitter nu och väntar på BB får se om jag orkar se hela ens, är skapligt sliten. Nu ger jag mig. Godnatt

Träningsdag

Måndag och veckan kunde nog inte börjat bättre. En seg morgon och kl va lite innan 11 innan jag kom ut på min promenad men efter en timma va jag hemma igen och då ringde Johan och undrade om jag kunde hjälpa till i tennishallen några timmar så jag åkte dit och har varit där i tre timmar nu och är hemma och slänger i mig lite käk för att sedan dra ner mot ceos för fotbollsträning.

Känns bra måste jag säga men får se hur det går på fotbollen med mitt lår. Känner inget nu men får se hur de blir med skott och sånt. Hoppas på att de går bra.

Nu ska jag käka!

Bokläsning

Nu har jag böcker att läsa igen vilket känns bra. Har jag inte något att göra kan jag sätta mig med en bok och nu har jag lånat fyra stycken av Malin och inte vilka som helst utan alla i Twilightserien :) Spännande att läsa ska de bli! 

Premiärgrillat idag med pappa och Helene vilket var smarrigt :) Sitter och har redan en späckad vecka framför mig med träningar, match, Västerviksbesök för lite mys med kusinerna och sånt skoj! Men hellre ha något att göra än inget alls för nu har jag varit hemma i två veckor och börjar få lite panik nu. 

Ne, har inte så mkt mer att säga. Ska bänka mig framför BB snart en det suger på söndagar för det är reklam hela tiden då. Lite tråkigt men så är det! 



Vi älskar mat

typ så har det varit denna helg. Det enda vi har gjort är att äta känns det som. Men det är ju gott! I fredags bjöd jag som sagt på tapas och då stod jag i köket och lagade mat och grejade från 11-18. Det var alltså mkt mat och många rätter. Kanarisk potatis, omelett och sallad m.m.

Igår tog vi ut och överraskade Carina som fyller 50 på onsdag. Det var en kul och lyckad kväll då vi åt mat på Monte carlo och sedan vidare hem till Nippe och Ann-sofie där det för mig och Sebbe blev tequila, mintu, öl och vin. Värsta blandningen det var ett tag sedan men det funkade. Mår inte dåligt idag är bara trött men det gör inget. 

Väret har varit bra i ett par dagar nu och hoppas det håller i sig för detta gillar jag. Då har jag något att göra på dagarna. Sitta ute och sola lite. Hur skönt liksom?! 



Älskar vädret

Till och med jag trivs och njuter för fulla muggar när vädret är som det varit nu i två dagar. Hoppas det håller i sig i helgen också, vore ju inte fel. Man blir ju så mkt piggare och gladare när man vaknar på morgonen runt 08 och man ser att det är 12 grader i skuggan redan då. 

Tar vara på dessa dagar nu för det är ovanligt antar jag eftersom vi bara är i mars. Är ute så mkt som möjligt. Idag har jag haft besök av Frida, vi satt ute i solen och snackade skit och hade de bra :) Har även gjort en tårta till morgondagen som smakade som den skulle. Nu hoppas jag bara att kroketterna blir lyckade imorn också.

Har tränat fotboll idag i bara shorts och skulle kunnat ha bara t-shirt också för det var för himla varmt. Tränade med A idag vilket var så kul tills jag sträckt mig i baksidalår. Fyfan va surt! När jag väl är på träningen. Det suger! Hoppas jag hinner bli bra till matchen på söndag bara. 

Nu är det BB som gäller sedan kryper jag ner för lång och stressig dag imorn med handling, matlagning och styr. 


Mys med brudarna!

Började som sagt dagen med en långpromenad, sedan var det så himla varmt och skönt så jag satte mig ute och läste lite tidningar innan jag kom på att jag kunde städa på altanen så man kan sitta där ute nu och ha de bra på dagarna och kvällarna! Sagt och gjort!

Dammsugning, moppning, dammning, förnsterputsning och lite rensning och några timmar senare med en paus för matlagning och bakning var jag klar. Hoppade in i duschen och dukade bordet och ställde fram dumlekakorna och havrebollarna jag slängde ihop lagom till Terese och Hanna kom hit.

Där ute satt vi i några timmar med mysbelysning, levande ljus och värmen på. Musik i bakgrunden och brasan tänd. Så mysigt, nu är man nära sommaren. Hoppas vädret kan hålla i sig några dagar nu med. De vore för skönt isf. Iaf imorn så jag kan fixa klart lite saker och grejer. 

Imorn ska jag baka och greja ännu mer, två saker som ja måste göra imorn som ska stå i kylen över natten. Hoppas det blir bra. 

Frida kommer hit på besök imorn också, ska bli grymt kul för det var inte igår inte! Rörigt inlägg så nu kryper jag ner så jag orkar upp imorn. Godnatt! 


Utlandet

Helt galet vad jag känner mig pigg och på topp idag :) Det är vädret, garanterat. Till och med sovit "länge" idag vaknade 08.45, kikade ut och solen lyser och termometern visar 11 grader. Tror det kommer bli varmare och fan till och med jag trivs idag så ska käka lite frukost och plocka lite sedan ska jag ge mig ut på långpromenad och då menar jag lång. Musik i öronen och det är toppen :)

Därför känns det lite som jag är utomlands idag för nu sitter jag och äter nya yoghurten som har smak av cocos och ananas och den är god :) Det enda som saknas är havet, strandpromenaden och palmerna men får tänka på det haha. 

Långpromenad, dusch och sedan ska jag baka något för ikväll kommer Terese till mig och myser lite. Annars är det lugnt. Ha en bra dag Sverige och gå ut med er!! 




Tapashandling

På fredag ska jag bjuda familjen på tapas här hemma med lite spanska rätter vi åt där nere och lite andra tapasrätter jag hittat recept på. Får se hur det blir men hoppas något blir ätbart iaf. 

Pappa och jag var och handlade idag så nu är kylskåpet uppfyllt med det mesta: grönsaker, frukter, ostar m.m. ska bli så himla kul att fixa och greja med allt också. Börjar med två saker reda på torsdag som ska stå över natten. Nervöst, hoppas jag inte misslyckas nu för då blir det ingen mat haha.

Hoppas någon hittar något som de tkr om också men det återstår att se. Kul ska de bli iaf och trevlgt framför allt? eller framförallt? :) Aja, trevligt blir det!

Nu börjar BB, dags att slita sig!

Bebismys

Tar bussen till Mörlunda idag för att träffa Sandra och hennes son och förhoppningsvis tycker han om mig lite iaf så jag kan få bebismysa lite. Blev sugen på det igår när jag såg mina andra småttingar från Spanien.

Ser ut att börja blåsa nu igen ute men hoppas inte det blir lika mkt som igår för det var galet. Det som störde mig mest var att jag kom ner på mitt rum efter att inte ha varit där på hela dagen och märker att det är ISKALLT, konstigt när fönstret var öppet, de hade blåst så mkt så haspen eller va det heter hade lossnat de är lite lös tydligen. Det var inte varmt att lägga sig i den sängen men så är det. Hoppas den inte åker upp idag bara. 

Nu ska jag slänga på mig kläder innan farmor kommer och hämtar mig och kör mig till stationen. Hemma ikväll någon gång igen. 


Bästa skypesamtalet från Spanien

Haft det bästa skypesamtalet på hur länge som helst. Att få prata med min andra familj för första gången på fem veckor var såååååååå kul! De har hänt så mkt, känns som det var länge sedan jag åkte. Har pratat lite med mamman via mail men det är skillnad när man ser dem och allt. 

Så fort lilla Astrid (nu 16,5 månad) hörde min röst kom hon springande till datorn och ville se mig och så söt, grät en skvätt när jag fick se henne där. Hon kan säga massa ord nu också både på spanska och svenska vakna, mamma, pappa, vatten, tack o.s.v.

Ines va lika galen som vanligt när man ska prata i skype, man hör inget och allt men när hon pratar med mig är det väl inte så konstigt så kul att se dom. Pratade lite med Rodrigo också och han undrade om det var kallt och hur jag har haft det på GC och allt sånt. Sedan blev det mest prat med Martina om allt. Mitt rum kallas fortfarande för "Sofias rum".

Hon sa att första veckan efter jag hade åkt kändes det konstigt och så fort man skulle göra något så var jag inte där och folk frågade vart jag var och det klarade hon inte av då började hon typ att gråta. Det är ju inte så konstigt för för mig kändes det som att jag var på semester i Sverige och skulle tillbaka dit igen. Men nej, så var det inte! TYVÄRR!! 

Hon har letat ny au pair ett tag nu och det gjorde hon redan när jag var där men nu har de hjälp två dagar i veckan av en tant men det är tydligen stress hit och dit med hämtningar, lämningar och allt så det är tydligen ingen ledig tid alls så hon måste ta tag i att skaffa en ny tjej men hon drar på det för hon säger att hon inte orkar och inte vill. Vill inte ha en ny som kommer in och ska bo med dem nu. Känns fortfarande konstigt liksom. Jag skulle gärna ta mitt pick och pack och flytta dit men det funkar inte så och jag måste skaffa mig ett liv jag med och riktigt jobb och lite nu snart liksom.  

Snart ska jag iaf åka ner och hälsa på dem hoppas jag. Eller snart och snart, vi ska iaf fortsätta hålla kontakten nu via mail och skype och allt. Det känns så himla bra iaf att man inta tappar kontakten! Har fortfarande kläder kvar där så tillbaka kommer jag åka men jag kommer göra det ändå när jag har hämtat mina saker. En gång varje år borde jag åka dit iaf. 

Blir det flytt för mig neråt så blir det ju ännu bättre, blir det GC kan jag ta båt men det bästa vore om det blev fastlandet. Då hade jag haft de så bra och bara kunna ta bussen och hälsa på. Det hade varit guld!









Det enda jag gör om dagarna just nu är alltså väntar på ett besked, ett JA eller NEJ! Gärna vill ja ha de NU så jag vet vad jag ska göra närmaste månaderna liksom men får se när det kommer och om det kommer något. Väntar denna vecka också har jag inte fått något ringer jag och då vet jag vad som händer.

Vilket väder

Sovit pissdåligt inatt. Kunde inte somna för de första och vaknade säkert en gång i timman och svettades och grejade och hostade och allt så de va inte så kul. När jag sedan vaknade runt halv åtta kikade jag ut genom fönstret och såg snö, blåst och hörde åska. Herregud, sjukt väder! Men några timmar senare kom solen fram men det spelar ju typ ingen roll när de blåser storm.

Har alltså inte varit ute idag då min hals har sagt ifrån och min hosta blivit lite värre. Sitter inne framför brasan nu ist och dricker te och lyssnar på musik. Väntar på att Malin ska komma med böcker så jag har lite att läsa om dagarna när jag går hemma och väntar på besked. 

Blir med andra ord ingen träning för mig idag heller men så är det. Tränar jag så lär jag blir värre och det pallar jag inte när de väntas en helg med tapas, överraskningar och fotboll. 

Hoppas på att de inte blåser lika mkt imorn, vill kunna gå ut och få lite luft med känner mig lite instängd nu. Har inte gjort så mkt idag heller. 


Mysigt ska de va

Har haft en mysdag med Malin idag. Hon kom hit och innan blev jag sugen på frukt så de blev blåbär-, hallon- och björnbärspaj, ananas, mango, druvor och andra frukter med glass och lite godsaker. 

Satt och snackade skit och avslutade med att se på Dirty dancing. Den är ju bara så jäkla bra. Fattar varför alla har tjatat på mig att jag måste se den, nu har jag sett den två ggr på en vecka och lär se den många fler gånger. En favvis måste jag säga :)

Efter de var det dags för promenaden med Linda för min tränare sa till mig att de borde jag ta en för jag vet själv att imorn kommer min träningsvärk va ännu värre en den är just nu och nu har jag ont så fort jag rör mig. Hela benen från baksida lår och neråt och in i ljumskarna värker de men fan va skönt att man känner att man gjort något. 

Nu har jag precis duschat och ska sätta mig i soffan och kolla tv resten av kvällen. Imorn är det tydligen måndag igen, vilket inte spelar så stor roll för mig, får se va som händer imorn. Träning på kvällen blir det nog iaf antar jag om inget annat dyker upp.

Fotboll och redan träningsvärk

Sov som sagt i Gullringen inatt och igår kväll blev det god mat, vin och gottigheter :) Kände mig helt slut efter några timmar idag och la mig i soffan och vilade ett tag innan det var dags att åka ner mot ceos för fotboll. Kändes tungt innan men när man väl värmt upp och va ute på planen var det hur kul som helst. Visst var det grymt jobbigt också men så är det. 

90 minuter senare på mittbacksplatsen var jag helt förstörd. Skyndade mig idag tkt jag men ändå lyckades jag va sist in och ut ur duschen precis som vanligt haha. Men det är skönt att ta det lugnt. Allie kom och hämtade mig och vi åkte hem hit och ställde fram chips, godis, vindruvor m.m. och satte på Mamma Mia och pratade och hade de mys bara.

Kul att ses en snabbis där, hon åkte nyss hem så nu ska jag dra mig ner i källaren och lägga mig och sova för imorn kommer det va svårt att ta sig upp ur sängen känner jag då träningsvärken redan skriker i mina ben. Men imorn väntar bakning och stoj för vid ett får jag besök och då är det jag som bjuder på fika :)

Nu ska jag sova, godnatt! 


G-ringen

Fredag idag och jag vaknade 06 och kunde inte somna om så idag kommer jag bli trött tidigt men vad gör det. Slängt på mig myskläder nu, idag bestående av tights, knästrumpor och en stor stickad tröja. Drar mig snart ner mot bussen för att åka till pappa och Helene i Gullringen där jag spenderar kvällen och natten. Blir käk och allmänt slappt bara. Bra uppladdning inför morgondagens match känner jag. 

Vaknade och hade ännu värre hosta idag dock men nu är jag så inställd och sugen på match så bara jag inte får feber eller något så spelar jag imorn. Ska bli kul faktiskt men jobbigt haha ;)

Nu ska jag packa väskan sedan drar jag mig tror jag.

Så kan man också göra

pappa ringde till mig idag när jag satt och åt pannkakor hos mormor och sa att dom ska till Julia och äta mat och då undrade jag såklart varför inte jag hade blivit bjuden. Hon tänkte säkert inte på att jag va hemma. Hon sa att hon hade ingen stol och så hade hon ingen mat till mig hon hade bara köpt fyra kycklingfiléer så jag tar med mig egen matlåda och sätter mig haha.

Tar tacopajen jag tog med från mormor igår så kan jag också va lite social med familjen haha ;) Udda tjej men så är det!

Har iaf fått värsta braiga idéen efter att ha suttit och läst Maria Montazamis bok. Så snart är det jag som bjuder på middag här hemma och det blir ju inte vad som helst utan spansk tapas såklart :) Det lär bli kul! :)



Middagsbjudningar

Blir bjuden på middagar hit och dit hela tiden känns det som. Folket säger att de vill passa på att träffa mig nu för de vet inte när jag sticker iväg igen haha. Och det stämmer det vet jag inte själv heller. Men jag tackar inte nej till det, gott med mat ju :)

Igår var jag hos Carina, Svonke och Tove och åt en jättegod tacogratäng och god glass till efterrätt. Mätt och belåten och efter mkt prat traskade jag hemåt och blev typ "jagen" av en katt. Nej men den hoppade så konstigt över till min sida av gatan och då blev jag livrädd men den blev skrämd av en bil sedan så den stack. 


Idag vaknade jag och kände mig lite sådär, halvkrasslig i halsen och allmänt trött och seg. Men efter att ha legat och kollat på Big Brother i soffan några timmar tog jag tag i mig och gick och lämnade fat, dukar och filmer och saker hos folk i släkten och va hemma några timmar senare efter att ha pratat och grejat.

Hoppade in i en skön dusch och kände mig hel färdig nästan som jag hade fått lite feber och la mig och vilade lite innan jag slängde på mig lite mascara och lite kläder och gick bort till mormor för att äta middag med resten av familjen.

Ytterfilé, potatis och tacopaj. Mumsigt! Ännu mer glass och godsaker. Kan inte äta så här mkt onyttigt nu känner jag. Är inte van så två ggr i veckan eller två ggr i rad är väldigt mkt för mig. 

Nu är jag hemma igen och ska kolla BB igen innan jag kryper ner i sängen.

14 plus i skuggan

i Sverige! Det är galet, vet inte när det var så varmt och skönt som det har varit idag senast jag va i Sverige. Var säkert 1,5 år sedan om inte mer. Skönt iaf!

Började dagen med en morgonpromenad för att handla vissa saker som fattades till maten jag fick för mig att testa idag. Vilket blev mkt god :) Gulaschsoppa med bulgur! Mumsigt värre måset jag säga! Receptet kommer för er som skulle vilja testa det ;) 

Efter det fortsatte jag med tvättning och sedan städade jag av huset lite och grejade. Sedan hade det gått x antal timmar och då klädde jag på mig träningskläder och begav mig ner till träningen. Tror inte jag vet vad det var jag tränade först för de gick så dåligt och jag var trött och helt lost men efter att ha stått på sidan 2 min och kommit in i det lite blev det bättre och sedan rullade de på med styrka, skott och löpning. 

2 timmar senare var vi klara och då hade jag efter bara några minuter in på träningen lyckats snubbla på bollen och gjorde värsta vurpan, flög ner och landade på knäna och sedan vidare ett halv varv runt och kom på ryggen så det värker i knäna och det är inte skönt, får se hur det är när jag vaknar imorn. Men så är det! 

Ska tydligen va med och spela match på lördag också. Det blev jag förvånad över, konstigt. Fick va med på träningen imorn också men då kan jag inte men iaf. Galet. Har ju inte spelat mkt fotboll alls se senaste två åren. Men det blir säkert kul att spela några minuter för mkt mer lär jag väl säkert inte orka men men. Räcker för lilla mig iaf ;)

Nu har jag sett på BB och ska gå och lägga mig och sova. Godnatt! 


RSS 2.0