Bio i Västervik .

Åker till Viken om två timmar med brudarna och kollar Bröderna Karlsson heter den va? Får se hur den är! Annars idag har jag städat, tvättat och fixa med min "nya" dator. Fixa med lite innan jag åker till Magaluf för den ska med dit så ni kan få uppdateringar, bilder och liknande! :)

Gårdagen startade lite lugnt med jobb på Bullerby Cup 8-12 efter det kom Angelica och barnen och hämtade mej och vi åkte hem till de och spelade fotboll, gungade, lekte och bara hade det bra! Käkade god mat och sen lite senare på kvällen spenderade jag några timmar hos Malin! :)

Imorn blire jobb igen 8-12 och efter det äre match i Egnahem som gäller tror jag. Imorn är det bara en vecka kvar!! :))) Pepp tjej! 

Nu ska jag fixa mej lite, ha det bra!!

Det börjar närma sig !

Om 10 dagar åker Sara och jag till Magaluf!! :))) Det är nära nu och vi bestämde oss igår för att ses och planera lite med packning och lite sånt. Så idag drog vi en runda på stan och sedan hem och lagade pannkakor och planerade vad vi skulle ha med oss och massa sånt. Så himla kul! Jag älskar att packa! Det är klurigt och man måste tänka (iaf jag) men det är det som är skoj! :)

Vi fick ihop en lista på olika saker men kommer nog komma på något nästan varje dag nu så den kommer fyllas på garanterat! Något speciellt man ska tänka på att ha med sig??? Tacksam för all hjälp! För er som inte vet snackar jag såklart om bartenderutbildningen som varar i tre veckor på Mallorca.

Det är också klart att Sara och jag kommer blogga åt barskolan när vi är där nere. Hur ni ska komma åt den bloggen skriver jag så fort jag vet det själv! Men självklart kommer jag försöka uppdatera här också. Vet inte hur mkt tid man kommer ha men det är sånt som märks. 


<3

När jag ändå bloggar kan jag ju passa på att slänga in några bilder från veckan som gått! Öland och så gårdagens bilder från harrys. Toppenkväll btw. :)


Pappa och jag åkte norrut och besökt olika platser





















Nu orkar jag inte lägga ut fler. Det finns några till på fb. 

Nu ska jag kolla film och ha det bra resten av kvällen! :) Imorn blir jobb på Bullerby Cup 08-12.


Norra Öland .

Tillbaka i husvagnen efter en tripp på norra öland. Pappa och jag gav oss av runt elvatiden och åkte till massa olika ställen såsom Böda Sand, Byxelkrok, Solliden och massa affärer på vägen dit och tillbaka. Sju timmar så vi hann med att se massa och åka till det vi ville :) skojsigt! 

Lite skillnad på Böda Sand och alla andra campingar på öland måste jag ju säga. Så stort och så fint det är! Där skulle jag vilja campa på somrarna! 

Nu ska pappa laga lite mat och sen blire slapp framför tv:n och det som vanligt! Vi har inte haft något regn idag iaf så det har varit skönt! Vore toppen med en varm och skön dag imorn så man hinner steka lite. Men det återstår att se hur det blir med det! 

Bilder kommer i slutet av veckan när jag är på hemmaplan igen! Ha det bra!! 

Btw. så måste jag ju säga att om två veckor befinner Sara och jag mej i Magaluf :) Fan vad jag längtar, man känner att det börjar närma sej nu and I like it! :)


Första regndagen !

Har varit massa på öland i sommar och har haft strålande väder varje dag. När vi kom i onsdags regnade det på kvällen men dagen efter var det fint igen och det blev stek på stranden : ) Idag har det regnat nästan hela dagen så vi åkte in till Kalmar och satte Abbe och Julia på tåget hem och shoppade lite. Stannade och kollade på fotboll innan också och nu sitter vi i förtältet igen och kollar på film.

Terese kommer och hälsar på imorn och det blir chill! Stannar över natten också så det ska bli mys :)
Internet lever sitt egna liv här nere men nu funkar det så det är väl dags att passa på då!

Ska sova inne i husvagnen inatt också, har inte gjort det än. Första natten gick jag ut efter en timme när jag inte kunde somna pga att Abbe snarkar så in i... Gick inte så jag gick ut och satte/lade mej i två stolar i förtältet och sov där. Natten som va nu lånade jag grannens luftmadrass och sov på ute i förtältet. Det var skönt iaf! men inatt ska jag sova inne i en stor egen säng :)

Hoppas ni har det bra där hemma! Solen kommer nog tillbaka snart igen får vi hoppas på :)

Öland .

Dålig uppdatering, jag vet! Har hunnit med så himla mkt denna sommar så det är helt sjukt. Var på Arvikafestivalen onsdag-söndag veckan som va och det var kul : ) Såg hur mkt bra band som helst och hade det bra i solsken och ösregn! 

Nu har jag varit hemma två dagar och då har jag passat på att umgås med Micka vilket ar väldigt massa mys <3
Nu har jag precis packat klart för om några timmar bär det av för ännu en vecka på öland! : ) Ska bli skönt, hoppas bara att vädret håller i sig så man kan få några dagar med sol iaf. 

Släng in lite blandade bilder från de senaste veckan.

Jag har hunnit med att bada på grodis med två barn! 


Festat med underbara människor!


Varit på Öland med brudarna! :)


Dansat loss!


Väntat på bussen och dansat i timmar på Strand!


Tittat på solnedgången på Öland!


:)

Nu ska pappa och jag åka ut till stugan och bada för jag håller på att koka ihjäl här hemma och då kan jag säga att jag sitter på mitt rum i källaren så det är inte så himla varmt! 

Uppdaterar lite under veckan från öland också! Ha det bra!


Fest, öland och alv!

Här har det inte hänt så mkt på några dagar men det har ju varit fint väder och då sitter man inte inne vid datorn. Det är säkert inte bara jag som tycker det! 

I onsdags blev det iaf utgång vilket var väldigt roligt :) Torsdagen städade, tvättade och fixade jag lite innan jag drog ut till stugan för lite sol och bad. I fredags var det dags för städfest och harrys på det. Det var hur skoj som helst :) Hoppas på snart igen men då blire en onsdag för då är harrys som roligast.


Debbie


Bellis


Debbie och jag


Norgebrudarna! :)


Fritte 


Bullis 

I lördagsmorse efter 2,5 timmes sömn bar det av till Öland med Hanna & Terese. Stek i solen när vi kom dit och sedan blev det grill och fix inför kvällens roligheter som även detta år blev Strand :) Dansade i flera timmar så svetten rann och man kändes sig allmänt ofräsch men vad gör det? Man var ju inte ensam om det precis. Innan i åkte hem hann vi med sol och bad igen i värmen :) Hur bra helg som helst har detta varit med andra ord! :)

Nu går vi in i en ny vecka igen och idag skulle jag gått till alv men det regnar ju så det får bli imorn ist. Hoppas på bättre väder då! :) Annars går vi ändå. Ska bara hämta min gummistövlar då! 

Nu ska jag fixa lite saker! Ha en bra dag alla! 


Onsdag .

Har hunnit med stan idag, tagit kort på mina ärr, lämnat papper på banker och hämtat pengar och massa shit! Skönt att ha det gjort nu.. 

Ligger ute på en filt i solen nu men ska snart in och duscha och fixa mej inför kvällen som kommer börja på Kinan med folket och sen vidare till Cajsa på förfest : ) 

Ha en fortsatt fin dag alla och njuta av vädret! :)

Partyvecka !

Oj oj oj, idag har det hänt grejer! Började dagen med en cykeltur runt krön med Lotta sen frukost och mys hemma hos henne. Hemma fyra timmar senare och då var det dusch som stod på schemat och en timme efter det kom Terese och Lovisa och plockade upp mej och vi drog till Hanna. Handlade mat och drog oss ut till lilla Djursdala för en dag där ute. Åkt båt, badat, grillat, firat Lovisas 20-årsdag och haft det trevligt! :) Lyckad dag måste jag ju säga! :)

Blev lite saker bestämda under denna dag. Anna Borre satt i kassan på ica och sa det är ju fest imorn och det verkade som det var många som skulle ut så jag blev väldigt pepp på det. Även Lovisa och Terese lite så får se hur det blir för dom men jag ska ut iaf. Rumskullagrabbarna och annat härligt folk ska ut så jag med :) Hanna och Terese var sugna på att åka iväg och festa på lördag också och vi har bestämt oss för bästa Öland i år igen :) En repris från förra året kanske? Får se om vi kommer in någonstans men det ska vi nog fixa ;) Blir iaf Öland lördag-söndag denna vecka också och jag bare älskert!!


På fredag blire städfest hos Frida med Björkisbrudarna och det kommer bli toppen! Avslutar med harrys på det så det blir fest onsdag, fredag och lördag denna vecka. Men vad gör det när det skulle varit festival och fest onsdag-lördag annars liksom? haha. 

Måste jag säga att jag känner på mej att denna vecka kommer bli bäst!! :)

Hemresa .

Sitter i skrivandes stund på en parking i Kalmar och väntar på att pappa ska komma så vi kan åka till Ikea och käka. Fråga är vad man är sugen på idag då?? Sen blire att åka hemåt. 

Sugen på Öland igen, hade lätt kunnat stanna till torsdag men jag måste hem och umgås med vänner och lite. Pernilla och jag ska på en liten roadtrip imorn till Värnamo. Får se vart vi kommer haha. Robin spelar golf iaf.. 

Hoppa vädret håller i sig några dagar till för detta är ju bara för härligt! : ) Sol och bad hela dagarna! :) Kommer bli annorlunda nu när man kommer hem när man inte har ett hav precis utan för husvagnen typ. 

Nej, nu ska jag se till att pappa kommer snart, börjar bli varmt häri i bilen. Ha det bra!

Öland is the place !

Sitter och har precis käkat lunch i husvagnen. Lite avbrott från solningen på stranden som pågått ett antal dagar här nere nu och jag älskert!! : ) Mkt bad och lek i havet! Tanken var väl att jag skulle åkt hem idag men vad ska jag göra hemma när jag kan vara här? Jag stannar till söndag och åker med pappa hem som kom ner för några timmar sedan också! 

Nej, nu har jag inte tid att sitta här mer, måste till stranden och steka på lite till! Man kan ju inte bli för brun?? haha. Ha det bra där hemma, jag saknar mina vänner massa!! Är också väldigt sugen på städfest nästa helg med underbra städtanter : ) Planera in något brudar! :)
Stekheta kramar från Öland!

RSS 2.0