Lite uppdatering .

Barnvakt i lördagskväll och det gick bra ändå att det var nära att jag somnade ett visst antal ggr haha. Men i hade kul och hann med hur mkt som helst :) Åkte förbi öltältet och blev kvar där i några timmar. Hemma runt halv fyra och då hade jag tänkt att gå och lägga mej tidigt men så blev det inte. Kl ringde 10:00 då va det dags att gå upp för det stod match mot Hovslätt på schemat. Åkte 12:30 kom hem 20:30 med 3 poäng :) Får inte träna idag så laddar för match imorn ist! Då blire hemmamatch mot Västervik. Hoppas å ytterligare en vinst. 

Inatt har jag sovit igen lite hela 10 timmar kom jag upp i och det var skönt men är fortfarande trött! Deb och Frida har varit här och vi har suttit och snackat skit och haft det bra :) Har ju lite att ta igen om man säger så haha. Micke kommer snart och hämtar mej för en kväll i Rumskulla. Match på G! 

Jobb imorn igen och så match efter det! Blir ännu bättre för Deb kommer spenderar sin kväll och natt här med mej också :) Morgondagen kommer alltså bli kanon! :)

Paaaaaaaaaaarty !

Är bara förnamnet på gårdagens fest :) Så kul jag hade! Blev förfest med Deb, Ante och några fler hos Erik innan vi rörde oss mot öltältet. Blev en kanonkväll med mkt dricka i alla sorter, öl, vin, cider, sprit, likör, whisky m.m. Vinglade hem tidigt i morse, solen hade gått upp och där kom jag. Kvart i fem var jag hemma och sov i 4 timmar. Trött tjej idag alltså! 

Har gått en promenix och hämtat min cykel och även hängt med Debbie och inte gjort alltför mkt. Käkat lite tacos och bara slappat. Kollat på bilder från gårdagen. Jag är seriöst med på varje bild Ante har tagit och det gillas inte för som jag ser ut på vissa alltså. Kommer komma upp några här men inte nu för nu ska jag hoppa på hojjen och vara barnvakt resten av kvällen. Får se om det blir öltältet en sväng på vägen hem och snacka med lite folk bara! 

Årets öltält är snart över och vi måste vänta ett helt år till nästa. Förjävligt äre!

2-2 .

Hemma från matchen nu och de slutade 2-2. Vi kämpade på väldigt bra och det var kul att spela. Blev 9-manna så det var ju inte lite jobbigt. Helt slut än så nu ska jag krypa ner i sängen och soooova! Ladda för morgondagens bravader! :)

Godnatt!

Förskoleläraren Sofia is back !

Igår var jag som sagt barnvakt åt Stina och Elias och vad kul jag hade :) Vi hann mkt på ca 2 timmar. Spelade wii, flätade håret, spelade schack och så spelade E även gitarr och vad jag ÄLSKAR folk som spela gitarr verkligen! Så himla underbart mysigt är det. Nu är det även bestämt att jag inte ska ut på lördag för jag ska vara barnvakt! Men det kommer bli kul det med det vet jag : ) Tar väl vägen förbi öltältet på vägen hem kan jag tänka mej. Men imorn då ska det röjjas för fulla muggar! :) 

Hoppade på cykeln till Jenna efter det. Hon opererade knät igår så var ju tvungen att kolla hur det hade gått för henne. Vi käkade godis och tittade på Bella & Tyra´s Show eller vad det heter. kul kul. Cyklade hem och gick och la mej. Ställde kl på halv åtta för att jag skulle upp på en promenad men kl hann inte ringa för vi sju ringde det i hemtelefonen och jag trodde det var pappa så tänkte inte svara först. Men efter hur många signaler som helst sprang jag upp och hämtade telefonen. Det var från Bullerbyns förskola och det var dags för jobb. Var inte helt vaken när hon ringde så var tvungen att fråga vad det var för dag innan jag visste om jag kunde jobba haha. För er som inte vet så är jag vikarie på olika förskolor här i Vimmerby nu och hoppas att det blir några dagars jobb. Har två dagar till inplanerade iaf. Jag är alltså tillbaka som "fröken" som de sa till mej idag haha. 

Skulle börja halv åtta men fick komma så fort jag kunde men snabb som jag är så klev jag innanför dörren fem över halv. Där väntade frukosten på bordet och det var gott för det hann jag ju inte äta någon innan jag åkte. Slutade vid två och nu sitter jag här och väntar på att maten ska bli klar. Ska åka till Rödsle och spela match senare. 

Nu ska jag dra på musiken på en alltför hög volym och lägga mej i soffan och ladda om batterierna efter en förmiddag med massa lekande barn, skrik bajsblöjor och mkt mer.

Onsdag .

Har luncaht på Sweet Chili med Allie idag och vad gott det var :) Efter det gick jag till Louise en sväng och pratade och fikade lite med henne! Kul att träffa lite folk man inte träffat på länge :)

Nu dunkar jag musik och ska snart traska in till grannen och vara barnvakt ett tag. Det ska bli kul!

Imorn kommer Deb hit en sväng igen och hur kul kommer inte det bli då? Match på kvällen i Rödsle sen tror jag det var. Har inte så stor koll men vet att det är match iaf haha.

Matlagning och fotbollsträning .



Kesha - Take It Off


Alphabeat - Hole In My Heart


Taylor Swift - You Belong With Me


Sister Hazel - Your Winter


Lady Gaga - Boys Boys Boys

3OH!3 - Starstrukk ft. Katy Perry

Nu börjar jag bli hungrig så ska snart gå upp och laga lite mat. Får bli lasagne idag :) Efter det blire det fotbollsträning. Ser fram emot morgondagen för då ska jag luncha med Allie som har praktik i stan denna vecka :) Mysigt!! 

Vi är även en dag närmare fredag nu :) så kul!!

Kyligt .

Kl ringde 06.45 och då var det dags att gå upp för jag mötte sedan deb halv åtta för en morgonpromenad. Blev Borgrundan idag. Det var kallt ute idag och blåste mkt. Termometern visade vara 9 grader när jag gick hemifrån idag. brrr... Tycker jag inte om!! Nu öser det ner regn också ser jag. Har hunnit med att duscha och äta frukost nu också. 

Men vad ska jag hitta på idag?? Hmm, vet inte riktigt. Blir nog att styra med något här hemma idag också tror jag. Finns alltid att göra. Ska laga mat senare iaf och så fotbollsträning ikväll!

Måndag .

Då har denna dagen snart gått! Har hunnit med att städa, stryka och lite sånt! Deb kom förbi också vilket var toppen : ) Snart blire övernattning och massa kos :)

Nu sitter jag och tittar på 2½ men och efter det blir det ett avsnitt av 90210 och sedan är kl nio och då ska jag kolla på mina norska hollywoodfruar igen : ) wiie* 

Min ena nagel gick precis av så nu sitter jag med en jättekort nagel som gör ont och är hur ful som helst. Hata det alltså!! Riktigt jobbigt äre.. haha

-

Nu går vi in i ännu en ny vecka. Solen skiner och jag ligger på altan och steker lite. Hur skönt som helst. Ska ta tag i lite här hemma snart. Huset måste städas så det står på schemat idag. Deb kommer hit senare också :) Slapp dag här hemma idag alltså men det är också skönt ibland.

Norska Hollywoodfruar börjar idag också och det får man ju bara inte missa. Har redan sett de lite men vad gör det haha. Ligger och funderar lite på vad jag ska laga för mat idag också. Får se om jag kanske väntar till pappa kommer hem.

Studentbalen 2010 .

Var nu avklarad för de som deltog i den! Alla var så himla fina! :) Här kommer lite bilder! Mest på min älskade och finaste kusin som gick. Titta och njut!




















Dabbi min älskade vän !

Då var det kväll igen, denna gång fredagskväll och jag sitter hemma. Ska snart krypa ner i sängen är helt slut efter denna dag i denna värme, men så skönt det har varit :)

Började dagen med fika och mys hos kusinen med lilla Tindra som förövrigt är hur söt som helst. Vi fortsatte ner mot stan och fixade studentpresent. Därefter åkte jag till Linköping och vad kul vi har haft det! Alla har shoppat lite och jag fick med mej tröjor, nagellack och skor hem vilket gillas väldigt mkt! :) 

Nu ska jag lägga mej och läsa lite. Kommer inte framåt i boken jag läser nu och det stör jag mej på haha. Jag som läste så mkt när jag bodde i Norge. Måste Deb ligga jämte mej för att jag ska klara av det eller vad händer? Kanske måste jag börja lägga mej tidigt igen?? haha. Något jag saknar från Norge är iaf Deb när hon stirrar loss på mej när jag ska släcka lampan när jag har läst färdigt ca 30 min efter henne. Jag blev ju livrädd vissa kvällar haha. Hennes kommentarer var ännu roligare. Det roligaste kan vara detta som hon snackade om en kväll när jag släckte lampan:

Deb: Åhh, NEJ!! 
Jag: Va??
Deb: Proppen, var det inte en propp som gick nu?
Jag: Nej, vadå?
Deb: Det känns alltid som att det gör det! Åååå...

Du är för kul du Dabbi, pippi, Debbie, Deb eller kalla henne vad du vill!! :) Många fina minnen från Norge tsm med dej <3



Linköping .

Träningen blev svettig i denna värme men det var gött! :) 

Ändrade planer inför morgondagen! Jag ska träffa kusin Janet på förmiddagen vilket ska bli himla skojjsigt. Därefter åker Pernilla, Robin, Timmy, Julia och jag till Linköping. Ungdomarna ska leta skolavslutningskläder och jag får väl följa med som smakråd! :) Nej, men det skulle inte förvåna mej om det är jag som shoppar mest iaf! haha. Är så sugen på Linköping och jag har inte varit där sen i julas heller så haha. Skopunkten here I come! :) 

Känner på mej att det kommer bli en toppen dag imorn också! :) Hoppas på sol så blire ännu bättre. Nej, nu ska jag ringa pappa och se vad dom har för sej. Han kom visst inte hem idag haha. 

Godnatt folkens!

Sommarkänslor .

Åh, vad härligt väder vi har idag! :) Älsker´t! Lunchen på restaurangskolan var hur god som helst :) När jag kom hem satte jag mig ute en sväng för att förbättra brännan lite ;) Nej, men hur skönt var inte det då? Stekte på så jag tog en glass på det. Blev alltså bikinidebut i Sverige för detta år. :)



Nu sitter jag redo för att åka till mormor och äta middag med Julia och sen vidare ner på träningen. Kommer bli svettigt! 



Underbart väder .

Vaknade av att kl ringde 07.45 och det var dags för morgonpromenad i det underbara vädret. Solen skiner idag :D Just nu visar termometern 21+ i skuggan.. Ja, ni läste rätt i skuggan! Shit vad nice alltså. Denna dag ska jag spendera utomhus :) Ska ner till stan och luncha med Pernilla om ett tag och så ska jag kolla på studentpresent till Sara tänkte jag och passar nog även på att gå till skatteverket. Måste ju skriva in mej i Sverige igen haha. 

Nu hoppas jag på att detta väder håller i sej några dagar så man blir lite gladare åt detta :) Det är mkt kallare i år än vad det brukar vara för jag brukar ligga ute och steka i solen i slutet av april början av maj annars och det har jag ännu inte gjort i Sverige. Förra året flagnade jag i slutet av april liksom haha. Nu sitter jag här som en blekfis. ;p

Btw. så har jag namnsdag idag igen! :) Carolina.
Nu ska jag röra mej ner mot den stora staden. Ha en bra dag i solen! :)

Raggisdebut .

Redan onsdag och denna dag började också med en promenad med Debbie men det blev ett långsammare tempo för jag var inte helt 100 när jag vaknade i morse men de funkade iaf. Dagen annars har jag tvättat lite igen och fixat med lite annat smått och gott!
Åkte och "storhandlade" med farmor. Blev sugen på frukt men det fanns ju ingen hemma så passade på att handla det mesta som behövdes. I morse fick jag för mej att jag skulle pröva om jag kunde göra raggmunk. Något jag gillar väldigt mkt men pappa tycker är för krångligt att göra?? Vart är det krångliga? Att riva potatisen eller?? Det undrar då jag det! Jag satte iaf igång och som vanligt när jag är i köket ser det förjävligt ut rent sagt! Potatis på golvet och fönster och smet över hela spisen och lite på den nydiskade disken osv. Men vad gör det?? Jag lyckades iaf få till några raggisar och goda blev dom också :) Lite stolt över mej själv där! Till och med den första blev bra! ;p Hade föreställt mej att det skulle vara svårt att göra det eftersom att vi ALDRIG har gjort det i detta hus innan. Men det var de inte så det blir fler ggr. 

När maten var uppäten kom Micke och hämtade mej och vi drog till dagiset och hämtade Ebba och Ester för att sedan åka ner till dem. Barnvakt stod på mitt schema och som jag gillar det :) Ester slocknade nästan direkt så henne fick jag bära in till sängen och då satte Ebba och jag igång och spela Wii - Mariokart och shit vad kul det var även att jag förlorade varje gång haha. Ebba är lite grym på det alltså! Man märker att övning ger färdighet! 

Därefter stack Micke och jag ut till Rumskulla för att kolla andra halvleken på derbyt mellan Rumskulla och Djursdala och ett stort plus till Rumskulla som vann med 1-0. : ) Hade några släktingar och kompisar som var där också som det var kul att träffa! :) En mkt bra dag alltså! 

Imorn blire morgonpromenad med iPoden och sen lunch på restaurangskolan med faster Pernilla. Middagen blir hos mormor :)

Tisdag .

Just nu sitter jag i soffan och tittar på Vänner. Är sugen på att gå ut för termometern visar hela 19 grader men är inte helt på G så det blir till att va inne. Kanske sätter mej ute och läser lite eller något om jag orkar. Vill träna ju men nej då.. 

Imorn ska jag iaf vara barnvakt på kvällen och det ska bli kul :) Leka av mej lite haha. Kan behövas ibland. Ska träffa Deb lite med tänkte jag :) Morgonpromenad är inbokad imorn också. 

Vill ha fruktsallad men har ingen frukt hemma för pappa orkar inte handa idag. Jobbigt detta alltså haha.

Morgonpromenad .

Ställde kl på halv åtta idag men vaknade lite innan sju och steg upp. Tog på mej träningskläderna och mötte upp Debbie för en promenad på morgonkvisten :) Kändes lite som i Norge en söndag för vi mötte inte mkt folk haha. Gick förbi mormor på vägen hem också och sa hej. Det var skönt iaf och jag hann precis hem innan det började ösa ner regn. 

Nu sitter jag här och är lite trött och vet inte riktigt vad jag ska hitta på ikväll. Har redan hunnit tvätta lite. Men jag ska nog hitta på något snart! 

Igårkväll blev jag grymt sugen på att åka till Öland och åka runt och titta på massa olika saker där och bara vara men självklart har pappa inte ställt upp husvagnen än. Det tycker jag inte om för det skulle va perfekt för mej att åka dit nu och bara slappna av och ha kul! 



Helgen som varit .

Nu har vi gått in i ännu en ny vecka. Jag ska alltså hitta på nya grejer jag ska göra om dagarna. Det kommer inte bli så svårt för nu är min Norgesambo tillbaka i Vimmerby! :) Så jäkla gutt äre ska jag säga er! So jag har saknat den bruden. 



Helgen som varit då. Förlorade matchen i fredagskväll och det gick inget vidare för mej. Kom hem runt elva och då packade jag ihop lite saker till morgondagen och la mej i sängen direkt. Upp vid sju igen för en helhelg på ceos med massa tjejer. Träningspass och matcher blev det. Mkt skratt, skrik och fotboll :) Kul helg! Vi lyckades utse 32 st som ska vidare till Västervik också. 

Igår var jag hur trött som helst så gick och la mej tidigt och vaknade 12 timmar senare. Lite gutt!! Idag började jag med en god frukost och fortsatte efter ett tag ner till stan för att möta upp Debbie. Vi gick och kikade lite i affärerna och fixade lite saker. Så himla kul att träffa henne igen! :) Vi funderar även på utgång på fredag. Några fler som ska ut eller ?? Hörde något om att det var Klubb 29 igen. Kanske ska man ut i helgen iaf? Hade inte tänkt det eftersom att det är öltält nästa vecka och då ska jag självklart ut men vad skadar en fest denna helg också??

Kanondagar !

Vet knappt vart jag ska börja! Blev som sagt Örs i onsdags och det var ju superkul :) Träffade några trevliga killar från Hjältevad i bussen ner och umgicks sedan med dem resten av kvällen enda tills vi gick av bussen hemma i Vimmerby igen!  :) Vi spenderade timmarna på dansgolvet och röjjde loss inne i dimman! 

Det började med förfest hos Amanda med Michaela och henne och det blev ölspel och jag tror nog vi alla lyckades bli lite runda under fötterna. Det kändes iaf när man reste sig och skulle gå vidare till bussen. Det regnade och då var Pernilla snäll och skjutsade ner oss till taxi. :) 

Träffade ytterligare lite trevligt folk när vi kom till stan igen och regnet öste nere. Vi var tillslut fyra st under Lovisas poncho (stavning?) Himla trevlig kväll var det iaf :) 


Detta fick bli kvällens outfit


Pepp tjej i glasögon! 


Amanda & Michaela


Vad gör jag? Spänn ut magen lite till gärna! haha.


Amanda, Michaela & Lovisa på dansgolvet.


Håll i gång på dansgolvet! :)

Vaknade av att Pernilla rusade in och tände i taket. Det var alltså dags att gå upp och börja fixa inför kvällen. Vi skar frukt, grönsaker, kött, kyckling, dukade bordet, fixade med hur mkt saker som helst. En heldag på sjukhuset blev det helt enkelt med massa trevligt folk. Började med vattengympa och sedan blev det lite yoga på det! Efter yogan väntade maten som var hur god som helst. Lite spa/fotbad på det och det var underbart. Vidare till efterrätten och sen började folket röra sig hemåt. Malin, Pernilla och jag stannade kvar och satt och snackade och var inte hemma förrän 03.00. Tiden går fort när man har roligt! Himla trevlig kväll!! :) 

Har alltså inte sovit mkt alls nu på tre nätter så känner mej lite sliten just nu men det går väl snart över. Idag blire match mot Torpa och åker runt 4-5 någon gång. Många snackar om utgång ikväll men det finns inte på min karta, inte än iaf.. Zon-läger lördag och söndag vilket inte alls känns lockande i detta pissväder som kommer va. Usch! Men men man får väl göra det bästa av saken. 

Nu är det dags att röra på sej! Ska nog ta och slå en pling till Carro och se vad hon gör. Ha en bra kväll!

I got a feeling...

that tonights gonna be a good night!

Hunnit med besök hos mormor, farmor och Pernilla idag! : ) Har även målat naglarna och styrt lite smått. Men just nu är jag bara så sjukt pepp på fest! Hoppas på en kanonkväll!!

Lovisa kommer hit sen och vi drar vidare på förferre och peppar ytterligare.. Ha en fortsatt bra kväll alla för det ska jag ha!

Dags att sova .

Träningen rullade väl på skapligt. Ska iaf vara med på B-lagsmatchen på fredag, eller jag ska väl sitta på bänken men kanske får spela lite. Till Torpa ska vi tror jag det var. Ingen aning om vart det ligger men det är säkert hur långt härifrån som helst bara för det haha. 

På lördag och söndag är det dags för zon-läger med F96, det blir alltså övernattning i AL. Hoppas på kul folk, god mat, bra väder och inte alltför jobbiga ungar. 

Carina ringde och ville att jag skulle vara barnvakt åt Tove med i helgen men tyvärr var det ju samma dag som lägret och det har jag ju redan sagt ja till. Det var synd för det hade varit hur kul som helst verkligen! Hoppas på att det blir någon annan gång :)

Imorn blir det lite promenad och lite fix och styr inför kvällens bravader : ) Ska ut med Lövit såklart! :) Röjja lite och det ska bli så kul! 



Nej, nu ska jag gå och lägga mej för min pollenallergi tar kol på mej alltså. Näsan rinner, ögonen kliar och jag är allmänt irriterad på den. Hoppas det blir bättre imorn. Godnatt!

Krön runt resulterar i rövskav .

Vaknade vid sju av att solen lös in i mitt rum. Vad skönt med sol äntligen tänkte jag och sov vidare lite till ;) Vaknade sedan runt halv nio och gick upp käkade lite frulle och satte mej sedan på hojjen för en runda runt Krön. Vet inte riktigt vad jag tänkte där egentligen. Så dåligt tränad som jag är just nu, hur ska jag orka var min första tanke när jag var vid Odal och hur trött som helst. Då har jag bara nedförsbacke dit för er som inte vet det ;) Det var alltså nära att jag vände där men jag hann också tänka, vad ska jag göra annars idag om jag inte cyklar?? Inget, så jag fortsatte och efter Åbrobacken var min puls högre än den varit på väldigt länge. 

Men jag gav inte upp och med min iPod på högsta volym klarade jag det! Väl i Södra Vi runt kvart över tio ringer jag till pappa men då svarar någon annan tjej och säger att han är på möte till halv 12. Vad gör man i Södra Vi en timme tänkte jag helt lost! Bestämde mej för att ta en liten cykeltur där också bara för att få tiden att gå men jag hann inte långt innan jag såg Lina sitta vid ett hus. Hade ju glömt bort att hon & Jonte bor där så jag stanna och snackade lite där och fick tiden att gå :)

Vid halv tolv skulle jag ju varit hemma egentligen men då fortsatte jag bort mot Ljunghäll AB för att skriva ut en sak och passade såklart på att snacka lite med Malin. Det är ju inte varje dag man är i Södra Vi liksom haha. 

Ont i stjärten och öm över allt var det dags för hemfärd och när jag satte mej på hojjen igen var det inte skönt alls ska jag säga er. "Rövskav" som Lövit kallade det på hög nivå!! Sara slår en pling på vägen hem också så snackar lite med henne och kommentaren du är för fan dum i huvudet Sofia gav mej en extra vilja! haha. Hemma runt ett och då packade jag en väska lite fort och efter det hoppade jag på min underbara hoj igen och trampade/rullade vidare till Pernilla. 

Därifrån fortsatte jag fortfarande på hojjen ner till stan för att hämta mina glasögon sen efter det blev det äntligen hemåt. Ingen lugn stund för det inte. Maten måste lagas och sen äre träning så fullt upp hela dagen! 

Sitter med glasögonen på nu iaf. Måste ju vänja mej lite, det var ju inte igår jag använde dom om jag säger så haha. Nu ska jag lägga mej i soffan och läsa skvallertidningar och slappa lite innan träningen. Btw. så är det väldigt jobbigt med pollen för min del idag. 

Härligt väder idag! :)

Glasögon .

Har precis suttit och slagit in lite presenter och styrt lite. De ringde från synsam för ett tag sedan också och sa att mina glasögon är klarar så jag ska försöka ta mej dit ner idag och hämta dom också tänkte jag :) 

Solen lyser nu så en lite cykeltur ner till stan eller något kan det säkert bli. Passa på när det är lite finare väder. Varmt är det iaf och det tycker jag om! :) 

Nej, nu ska jag ta tag i nästa grej innan jag ska laga lite mat till de andra i familjen. Kött och potatis får det bli idag.

10 maj, 2010 .

Ny vecka, nya möjligheter!

Ställde klockan igårkväll för att gå upp skapligt idag och ta en morgonpromenad och jag orkade. Jag klev upp tog på mej och gav mej ut på en runda och det var väldigt skönt! Tur att det är varmare idag än förra veckan och att jag slapp regnet. Nu ska jag försöka ta mej upp nästan varje morgon på en liten runda. Mår mkt bättre då det känner jag ju själv så det är bara att komma igen. På onsdag morgon kommer min klocka ringa ca 05.30 då gäller det att komma upp haha. Det ska nog gå bra det med.

Fortsatte med en dusch och frukost på det! Nu ska jag sätta igång med ett annat projekt som jag ska ha klart om några dagar : ) Lite hemligt så det skriver jag inget om här! ;) 

Ikväll blir det fotbollsträning, vilket var ett tag sedan. Har haft lite ont i halsen och så veckan som har varit så det har stoppat mej från träning men nu är jag på G igen känns det som så får se hur det går ikväll när det väntas styrka och kondition, mina svagpunkter förtillfället haha. Tur att jag får träna upp det då.

Dags att sätta igång med lite nytta! Ha en bra dag!

Tatuering .

Har varit och kollat på alla duktiga dansare idag. Drog med mej Mikaela dit och det var riktigt trevligt! :) Det fick bli dessa kläder dagen till ära.



Annars har jag inte gjort alltför mkt idag. Rensade lite bland gamla skor och det tar verkligen emot att slänga ändå att de är sönder och man knappt ser att det ska va en sko. Va tvungen att fråga pappa om jag verkligen var tvungen att slänga dom och det var jag! Han undrade vad jag skulle göra med dom annars?? haha. Det hade jag inget bra svar på så de blev soptunnan för dom! Men då har jag ju plats för att köpa massa nya så :) Får se det så ist.

På tal om något helt annat så är jag grymt sugen på att tatuera mej för tredje gången och det blir nog snart hoppas jag! :)



Kvällen blir lugn och kanske en Wallanderfilm med pappa idag igen. Nu laddas det för en ny vecka med massa skojjiga saker!

Mysig hemmakväll .

Lovisa och jag hade lite saker att fixa på stan så hon kom och hämtade mej och vi drog mot den "stora" staden. Jag var ute efter ett par gummistövlar för vädret var ju som jag skrev innan inte kul alls idag. Regn, regn och åter regn. Eftersom att vi skulle kolla på fotboll sen så kände jag att jag inte kunde åka dit i mina tygskor och jag hittade mej ett par stövlar : )

Matchen då gick inte lika bra. Slutade med förlust och det verkar inte som att någon är nöjd med den. Mkt mål blev det iaf! När jag pratar om fotboll så blev jag tillfrågad att vara med och spela på onsdag men jag var tvungen att säga nej för jag ska festa haha. ; ) Någon mer än jag och Lovis som ska till Örs och röjja eller ?? :) Redan pepp som fan så det kan inte bli annat än lyckat  :)

Precis käkat mat med pappa och nu sitter jag och väntar på att vi ska glo på Wallander och bara ha en mysig hemmakväll!!



Lördag & regn??

Ligger i soffan och hör hur det smattrar mot fönstret. Är det så tråkigt väder som det var igår idag också eller ??? Vill inte titta ut. Men men, jag ska väl inte klaga för det regnar ju inte ens i närheten av så mkt som det gjorde under mitt liv i Bergen. 

Jag har schemat fullt idag iaf : ) Lovisa kommer in hit en sväng sedan och vi ska till stan en sväng och sen efter det ska vi upp till vallen och kolla på damernas match. Ikväll ska jag se till att det blir någon god mat här hemma och någon bra film att slappa till i soffan.

Dag att röra på sig nu. Magen kurrar så det ska bli gott med frulle! : )

Älskade Öland.

Snart är det sommar och jag ska spendera massa tid på Öland som jag älskar så mkt! :) Har varit där varje år sedan jag var liten så det är kanske inte så konstigt att jag är galen i Öland! Älskar att bo i husvagn, mysa på kvällarna, grilla, bada, sola och bara ha det bra. 

Det är självklart att jag kommer vara på Öland i midsommar. Någon mer än jag som ska dit och röjja eller ? :)

Här kommer en bildbomb på några härliga minnen jag har från denna underbara ö. Titta och njut!



Dags att ställa upp husvagnen snart tycker jag. Måste nog tjata lite på pappa om det så jag kan åka dit snart!

Nu är det dags för sängen, godnatt folkens!

Hemmafru ?

Man kan nästan säga att jag inte är arbetslös längre tycker jag! Jag har nämligen gått och blivit en riktig hemmafru! Nästan så jag ska ställa upp i Svenska/Norska Hemmafruar ; ) Idag har jag hunnit med att damma, dammsuga och torka hela huset, tvättat två maskiner och även strykjärnet har gått varmt. Städat och rensat på mitt rum och tagit tag i posten från Norge. Vad har jag gjort mer?? Jo, jag har även varit och fixat med glasögonen och passade på att handla med farmor.

Nu sitter jag och tänker på vad jag ska laga för mat. Inte lätt att komma på något för jag känner mej inte speciellt sugen på något heller! Får se vad det blir alltså. Någon som har något bra tips?? Isf vill jag höra era bästa recept :)

Ha en fortsatt bra fredagskväll!

Börjar om på nytt !

Nytt år, ny blogg! Ändringar kommer ske, ska bara komma på hur jag vill att den ska se ut först så det kommer ta ett tag men ni får stå ut.

Ja, vad händer i mitt liv nu undrar många har ja hört. Jag är arbetslös kan jag väl börja med att säga.. Jag ska inte jobba i sommar om de inte ringer från Björkbacken och verkligen behöver hjälp vilket jag tror att de behöver så räknar med några dagar/veckors jobb under sommaren iaf..

Vad ska jag då göra i sommar?? Sol, bada, öltält, resa, festival, shoppa och allt sånt som jag älskar att göra! Ska försöka spendera mkt av min sommar i husvagnen på Öland. Om någon är sugen på att följa med så hör av er! Festival blir det också såklart! En resa till Göteborg med familjen i juni är redan inbokad. Det var lite av alla saker jag ska göra! :)

För er som inte vet så åker jag och min kusin Sara till Mallorca/Magaluf i aug på bartenderutbildning :) Längtar hur mkt som helst! Efter det vet jag inte riktigt hur mitt liv ser ut men jag vet iaf hur jag vill att det ska se ut. Kommer åka hem det datumet våran grupp åker hem för ca 1 vecka efter hemkomsten fyller jag år och inte vilket år som helst utan hela 20 år!!  : ) När jag väl har firat den dagen så kommer jag förhoppningsvis åka till något land (vet inte vilket) och jobba som bartender hoppas jag väl då! (Mer uppdatering kommer när jag har något bestämt)

Nu lite uppdatering från veckan:
Måndag: Kollade synen och fick höra att jag hade fått mkt bättre syn och då kan jag säga er att jag inte använt mina glasögon på ca 5 år! Det ni! haha. Men varför kollade jag då synen undrade han på synsam och säkert några av er läsare också. Jo, för på sista tiden har jag känt att jag kanske skulle behöva glasögon när jag anstränger mej som t.ex. när jag läser, tittar på tv och sitter framför datorn. Det tyckte han också så denna vecka har jag funderat, funderat och funderat och imorn ska jag ner dit igen och då ska jag ha bestämt mej för vilka jag ska ha.
Fikade och hälsade även på hos faster Pernilla och det var lika trevligt som vanligt! Efter det fortsatte jag ner till Åbro närmare bestämt Brogatan för ett besök hos min kusin. Senare på kvällen var jag barnvakt åt deras barn :) kul kul!

Tisdag - Onsdag: Åkte med pappa till Västervik på eftermiddagen och sov hos mina kusiner i deras mysiga lilla hus de har byggt ute på trädgården :) Spenderade lite av onsdagen på stan med faster. Shopping, god mat och mkt trevligt sällskap!

Onsdag - Torsdag: Fotbollslaget åkte till Växjö för att springa Vårruset vilket var trevligt och vi hade tur med vädret så det var ett stort + : ) Stannade kvar hos Sebbe över natten och strosade runt på stan några timmar idag och kom hem med ännu lite nya saker! Kom hem för någon timme sedan och nu har jag satt på en tvätt som för att ligga ett steg före tills imorn när det blir städning av huset, tvättning och strykning.

Det var allt för denna gången!

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0