Final

Imorn ar de dags for final mellan Spanien och Italien. Det ar galet drag har om kvallarna och tank er da hur de kommer va imorn och speciellt om de vinner. 
 
Har rullar dagarna pa det ar GRYMT varmt nu nagra dagar nar vi ar inne i nagon varmebolja igen. Igar var det sjukt, helt sinnes och kvavt och allt. Da va I och jag ivag pa en strand hela dagen och pa kvallen gick vi till karusellerna i centrum och lekte sa de blev en heldag. 
 
Nu jobbar jag och barnen kollar pa Grease men snart ska vi ut i poolen och svalka oss lite om den inte hunnit bli for varm under dagen. Annars mer idag blir det lugnt, mer film, popcorn och mys. 
 
Ska forsoka skypea lite med pappa ocksa tankte jag men far se hur det gar! 

Paj dator

Min dator har sagt sitt sa den gar inte fa igang darfor hoppas jag ni kan lasa va jag skriver har utan prickar och grejer. Ska forsoka se om jag kan lamna in den eller gora nagot at saken for detta suger!!

Lanar familjens dator lite om dagarna iaf for att halla ming lite uppdaterad. Igar var min lediga dag och vi va vid poolen och slappade. Tranade aven lite pa morgonen, maste komma igang med det nu igen. Helt frisk nu sa det ar skont.
 
Idag hade jag turen att I skulle till en kompis pa formiddagen sa ar ensam hemma nu igen darfor ska jag nu dra mig mot stranden och slappa lite! Ha de bra! 
 

Shoppingsugen

till tusen ska jag säga er! Helt galen. Har inte varit så innan jag va på köpcentret en sväng igår med M och henne mamma. Vi letade bara present till Max och då gick man igenom allt jättefort men jag hann se hur många grejer som helst jag ville testa i alla affärer. Helt sjukt!! Så mkt färger och fina grejer.. åhhh... På söndag börjar rean så nästa vecka tar jag med mig I en dag och åker dit tror jag. :) ska försöka hitta löparskor också! Ett par nya är välbehövligt! Solen skiner som vanligt och vi badar i poolen och havet och har det bra. Nu är de ny vecka igen och inatt åker M:s mamma hem så nu är det som vanligt igen efter det men de har varit kul att hon varit på besök en vecka, bryter av vardagen lite! Väntar nu på att M ska komma hem från jobbet så vi kan äta middag, börjar känna mig hungrig så de ska bli gott. Sista natten på madrasser i vardagsrummet idag, kommer sova så skönt imornnatt känner jag i min säng med nytvättade lakan och grejer! Längtar! Snart kommer recept och grejer på godsakerna vi åt i midsommar.

Svenskt midsommarfirande i Spanien

Ännu ett långt inlägg om mat och grejer hahah!

Nu ligger jag i sängen, eller sängen och sängen. På några madrasser i varsdagrummet under fläkten och ska när som helst sova. Midsommarfirande blev så lyckat.

Hela dagen har bestått av trötthet, sol, bad, städning, matlagning och fix inför kvällen. Vid 21 kom Ulla & Javier och de börjades med en svag gin tonic medans männen kollade fotbollen, M och U satt ute och pratade och M:s mamma och jag stod i köket och fixade de sista. 

När vi satte oss och började äta vid 22.00 var de så gott så jag skulle kunnat äta de hela tiden varje dag. Shit alltså. Va jag längtat efter denna måltid och va gott de var. Färskpotatis, gräddfil, sill, gräslök, räkor och knäckorbröd. Phuf, madre mia!! Helt sinnes sjukt va vi nöt allihopa. De var så gott!! 

Sedan dags för andra rätten som va lika god om inte godare och bara så i min stil och jag kunde inte sluta prata om den och herregud, de kommer ni få smaka på när jag kommer hem säger jag bara! Så god och lyxig rätt och så lätt att tillaga att det är pinsamt typ. 

En blandning med fläskfile, tomater, fetaost, potatis och sås. Recept kommer inom de närmaste dagarna! Jag kan inte förklara med ord hur gott det var, ni måste helt enkelt laga de själva och testa. Alla älskade även det. Det bäst var att de blev lite mat kvar och det ska jag utan tvekan äta imorn till middag antar jag att de blir. 
 
Sedan var det dags för efterrätt och då blev det enkelt men så gott, glass och bär, hallon, blåbär och jordgubbar. mumsgit värre! I helgen ska vi testa annan efterrätt bestående av fikon, ost och honung tror jag det var. 

Till all denna goda mat vi ätit denna kväll har vi druckit rött vin, öl, gin tonic och snaps såklart. Goa och glada är de dags att sova efter en toppenkväll med grymy bra mat och dryck men det bästa av allt sällskapet. 

Lite rörigt antar jag men aja, ni fattar nog att bra har vi haft de och att lite svensk mat kan göra så många människor överlyckliga! Tack för mig och godnatt!


Vilken natt

Kvällen slutade hur bra som helst igår vi satt ute och åt middag - vin, snäckor och musslor. Myste massa och satt ute och pratade tills kl var 01 då gick vi och la oss. Jag låg och va vaken ett tag till för R satte sig och jobbade till 02 typ och sedan vaknade jag runt 05 av att I grät och alla grejade och styrde här hemma.
 
(SARA här kan du sluta läsa annars kommer du bli äcklad)
Efter ett tag kommer M och lägger sig i soffan och vi ligger och vrider och vänder på oss och efter 45 min började I gråta igen och då gick M igen och tillbaka kommer R och lägger sig i soffan och vi ligger och vänder och vrider på oss. Lyckades inte somna så har varit vakna sedan 05 allihopa för I har haft skithög feber och spytt i sängen på golvet och allt. Så M har varit uppe typ hela natten och torkat spyor och fejjat. Äckligt jag vet men sant!

Hon såg helt sliten ut när jag gick upp sedan och idag var det avslutning och dans i skolan och de ville hon såklart gå på så vi gick dit och hon hängde inte alls med men men nu är det gjort iaf. Lite piggare nu och jag har lyckats få henne att äta lite.

De var säkert så att hon lyckades få någon dålig mussla eller något igår men ingen aning. Lediga idag iaf alla utom R som är på jobbet. Midsommar och jag sitter och kollar på Fem myror är fler än fyra elefanter med I, A sover och M och hennes mamma är på stan och köper grejer till kvällen.

Det är midsommarfirande som står på schemat och vi har bjudit in Ulla och Javier vilket ska bli grymt trevligt :) De blir alltså fyra svenskar och två spanjorer. :)

Långt och rörigt inlägg men aja, så ligger de till iaf. 

Semesterdag

Känns nästan som semester idag. Vi började som sagt dagen med en promenad på 1,5 timme bland klipporna och havet. Svettet rann när vi kom hem så vi slängde på oss bikinisarna och hoppade i poolen. Satte oss i solstolen och sedan poolen, solstolen och så vidare en timma innan det var dags att hämta hem I från skolan.

Frukthandling på vägen hem och ännu mer poolbadande innan vi käkade mat. Nu har jag vikt tvätt och skurit frukt till stranden. Ska snart hämta A och vidare mot stranden för ännu mer sol, bad och mys. Hur skönt som helst :)
 
Imorn är det skolavslutning och midsommar så de blir mkt god mat och dryck imorn och resten av helgen också antar jag! Hur nice liksom?
 

Min student för tre år sedan


Kusin Marcus och syster Julia på studenten förra fredagen! 

30+

Kl är inte ens tio och det är redan 30+ och riktigt hett. Skönt tycker A som är här på semester. Lite jobbigt tycker vi andra men det går allt. Sista dagen i skolan för I, imorn är det avslutning så då ska vi alla till skolan på morgonen och titta när de dansar och grejar lite :)

A och jag ska ut på en promenad nu, tänkte ta med henne bortåt de småstränderna på den promenadsträckan. Får se har långt vi orkar men de ska nog gå, bara man har med sig vatten så. 

Nehe, nu ska jag knyta på mig skorna, ville bara säga att vi har det bra här nere i Spanien!! 

Midsommarfirande

Vi kommer att fira midsommar i år :) Va glad man kan bli för lite färskpotatis, gräslök, gräddfil och sill. Helt sjukt! M:s mamma anlände hit igår med resväskan full med god mat och godis. Hur gött liksom? Vi tänkte att vi skulle ha svenskt midsommarfirande bara för det!

M är dessutom ledig fredag-söndag så de lär bli mkt kul under helgen tror jag :) nice nice!

Galet varmt och kvavt nu om dagarna så poolen används väl, fortfarande lite snorig och hostig men det går. Mkt bättre iaf och är piggare om dagarna och allt. 

Vi har varit på stranden en sväng i morse och nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar för hungrig är jag ska jag säga er. Brukar ha ätit vid denna tiden men tänkte va social idag vid middagsbordet och äta med de andra haha. Jobbar kväll idag så får se om vi går till stranden senare. 

Padel och Sverigebesök

Tisdag den 19 juli. Första gången sedan jag stukade foten jag gjorde någon annan sport än promenader och löpning. Kändes hur bra som helst med lite padel :) De blev rätt så lugnt men de va gutt iaf. Dock är de äckligt kvavt ute idag för igår kväll ösregnade, blixtrade och åskade som fan nä jag gick och la mig.

Men antar att regnet bara höll i sig några minuter för i morse var det torrt och inte ett spår av regn, vi som behöver mkt mkt mkt regn alltså. Mulet idag och det tycker vi är skönt dock kunde de varit lite svalare.

Nu har jag slängt ihop maten som inte alls blev som jag ville. Vet inte varför de inte blev bra men men de får bli så att man får äta det iaf, that´s life! De finns mat iaf, får väl tänka så kanske.

Ska springa och hämta I nu sedan får vi beösk om några timmar och då ska jag ha hunnit plocka undan och lite så innan tänkte jag. Ciao!

Utomlands

Ibland men bara ibland får man en känsla av att man är utomlands på semester! För någon vecka sedan hade jag en sådan morgon. Då gjorde jag i ordning frukost och tog med mig ut och satte mig och åt. Det kändes nog mest som semester för att jag åt kokosyoghurt. Det gör jag ALLTID när jag är på semester.

Men efter att den frukosten var färdig var de en helt vanlig vardag igen! Men fick njuta ca 10 min eller något iaf! Det va härligt! 




Gran Canaria 2010

Söndag

17 juni har vi redan kommit till. Tiden verkligen springer iväg här nere! De känns inte som de va länge sedan de va jul och nu är de juni. Helt sjukt!

Solen skiner, som vanligt typ! Det är torrt, varmt och svettigt. Lite småhängig idag också så jag kände att jag inte orkade följa med till skogen på avslutning med A:s dagis. Paella och massa gott men nej! Bättre jag tar de lugnt en dag till när jag kan. 

Nu har jag bara hosta och snor kvar. Ska bli av med det så är jag på G igen. Har inte tränat på över en vecka nu, det suger! Och det lär säkert inte bli så mkt nu heller när M:s mamma kommer på besök på tisdag.

Jag ska iaf sätta mig ute nu och läsa lite i boken och äta vattenmelon. Ciao!

Dagen efter

studenten och antar att det är många som är dåliga idag. Jag med lite! Men inte pga att jag drack igår för de gjorde jag inte, förutom vatten då. Jag är fortfarande inte 100 men hoppas bli det i helgen. 

Slappat hela förmiddagen och nu blir de mat om någon timme och sedan är det dags för jobb men de blir filmer och mys hela kvällen. Gör va som så jag slipper röra på mig för mkt! För det är ansträngande. 

Nu ska jag läsa lite om Allan, det är de enda jag har på minnet nu för tiden, Allan haha. Han är för rolig alltså. Har ni inte läst den boken gör det, ni får er några goda skratt. 100 åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann. Något i den stilen heter den. Kommer inte ihåg exakt nu eftersom jag läser den på spanska. 


I ett flygplan i luften

Om jag ändå hade varit det för ett tag sedan eller nu och landat när som nära Vimmerby och bara kunnat se min syster och kusin springa ut på trappan hur glada som helst. Det är en speciell känsla, även för de som tittar på. För de som inte tagit studenten vet att snart är de deras tur och de som gjort det vet själva vilken härlig känsla de är och hade gärna gjort det igen. 

Idag går det inte sluta tänka på hur de har de och vad de gör exakt just nu. Ikväll är det studenfirande hemma på baksidan i stort partytält med massa härliga människor och allt kommer bara va så bra och här sitter jag sjuk och inte alls pigg i ett land långt hemifrån.

Idag kan vara den första dagen jag längtar hem och då riktigt mkt! Men, nu är det som det är och jag är glad iaf :) Ha en fortsatt bra dag alla studenter!


En regnig dag för tre år sedan var de jag som sprang ut på trappan överlycklig!! :)

Sjukhusbesök

Igår morse kände jag mig mkt bättre men eftersom jag typ bara legat i sängen de senaste två dagarna blev gårdagen riktigt jobbig. Först va jag tvungen att gå in mot centrum och köpa present till kalaset på vägen hem kände jag att de va jobbigt så jag kände att jag orkar inte gå fram och tillbaka hela dagen för att hämta och lämna barnen.

Då bestämde jag mig för att hämta A innan jag hämtade I i skolan. Så traskade sedan bort mot dagiset och får en bebis med mig hem som precis har ätit massa mat och är trött, hämtar I i skolan och så fort vi kommer hem lägger jag A och hon sover i tre timmar. Tack för det!

I sitter och kollar på film och jag ligger i soffan och halvsover. Skönt! Sedan fixade jag I i håret och med kläder och allt inför kalaset och sedan skulle jag ut och gå igen. Det är inte långt men har ju typ inte rört på mig på hela veckan så de tar på krafterna de lilla man rör sig. Vi gick iaf bortåt och där va de massa barn och A sprang omkring och de va grymt jobbigt för mig så efter en timma när M kom gick jag hemåt och duschade mig och la mig i soffan.

När de andra sedan kom hem runt 20.30 tog M med mig till sjukhuset och väl där fick jag säga hur jag kände och de kollade tempern, halsen, och andningen och sånt. Efter det var det tack och hej och iväg mot apoteket där jag blev fyra mediciner rikare. 

Fick för hals, värk i kroppen och feber, näsan och lite sånt. Så nu är de tabletter på morgonen, kvällen och upplösande grej jag ska dricka och nässpray innan jag går och lägger mig. Nu jäklar ska jag bli pigg.

Känner redan nu att natten varit skön. Inte sovit så bra sista nätterna för jag inte kunnat andas och så men efter att ha sprutat i nässprayen igår har jag sovit inatt och kunnat andas. Så de e nog på rätt väg :)

De blev mkt men så är det. Nu ska jag upp och käka frukost och inte göra mkt alls. R åkte tidigt i morse till Marbella och kommer inte hem förrän på söndag.

STUDENTEN idag och jag hade gärna befunnit mig i Sverige men icke sa Nicke! Och alla ni som har hoppats och trott att jag ska överraska, de hade jag mer än gärna gjort men tyvärr ni kan sluta tro något för det är sant att jag inte kommer hem. Ligger fortfarande i min säng med palmer, pool och 30 grader utanför.

Musik

Låtar som spelas mkt nu. Spelades varje avsnitt i Big brother eller Gran Hermano som de heter på spanska.









Ledig sommardag

Onsdag, vilket betyder att jag är ledig och jag ska verkligen slappa och bli frisk!! Har fortfarande ont i halsen men inte alls i närheten av gårdagen. Hade så ont så jag inte kunde svälja vatten så vi trodde de va halsfluss på G men nej då! Inte än iaf! Bättre idag.

Precis vaknat och druckit en kopp te med mangosmak. Hur gott som helst är det. Hittade det på Mercadona för någon vecka sedan! Ingen hemma nu så ska passa på att njuta av lugnet några timmar innan barnen kommer hem.

Ska sätta mig ute i skuggan och läsa lite i min bok. Ville bara säga att jag mår bättre idag, mer snorig och så men det funkar. Hellre lite snor än att inte kunna svälja. Det är jobbigt när man ÄLSKAR mat! haha. Gud va de skrattar åt mig här när jag får min ryckdagar och ska ha mat hela tiden typ. ;)

Soffhäng

Tisdag och idag kommer jag tillbringa dagen i soffan och solstolen i skuggan med boken. Mår inge vidare idag.

Kunde inte somna igår kväll på grund av värmen och när jag väl somnat vaknade jag och hade så ont i halsen att jag inte kunde somna för det. Sedan somnade jag och vaknade igen och så höll jag på och när jag vaknade vid halv sex kunde jag inte somna om, då låg jag och vred på mig till åtta då jag gick upp ducshade av mig och tog en kopp te. 

Har alltså inatt legat och svettats, snorat och haft ont i halsen. Usch va jobbigt, sovit typ tre timmar sammanlagt tror jag. Så trött idag så har suttit i soffan sedan resten av familjen åkte och här kommer jag sitta tills jag ska hämta I om lite mer än en timme. 

Ätit lite glass och kollat på Grease.

Fotboll fotboll fotboll

Hela tiden fotboll nu, man har ju alltid något att göra då iaf. Det är skönt haha. 

Sitter ju som sagt och kollar på Sverige nu. Har stängt alla fönster och satt på fläktarna på fullt för helt plötsligt kom det värsta värme vindarna ute. Det är 35 grader ut nu helt sjukt. Det är kvavt och man kan knappt andas. Va tvungen att springa ut och ta in sakerna som flög omkring och herregud. 

Aja, här sitter vi nu iaf och hejjar på. Störigt att Sverige INTE är gula för jag tänker att det är dom hela tiden men det är ju tvärtom. Det är inte lite gult och blått på läktaren inte. Först tänkte jag är det bara svensk publik haha. Konstig tjej jag vet!

Det är kul att sitta och höra på spanska kommentatorer eller va de kallas. När de ska uttala de svenska namnen får man chansa va de säger för ibland är de bara för kul. Tycker verkligen inte om Zlatan, har aldrig gjort och kommer aldrig att göra. Stör mig bara på honom när han har bollen. Men kom igen nu gör MÅÅÅÅÅL!! 

Va bara tvungen att skriva lite kände jag. Nu ska jag fortsätta glo innan det är reklam då ska jag fixa middag.

Dammallergiker

Måndag, ny vecka och bara två veckor kvar i skolan för I. En för A tror jag sedan är det sommarlov och allt vad det innebär. Lugnare på morgonen, barnen hemma hela dagarna, mer lek och stoj. Hur kul som helst med andra ord :)

Idag städade jag och tvättade lite på förmiddagen innan jag gick ut och gick en sväng. Sedan var kl redan ett och de va dags att hämta I och sedan hem och laga mat - fajitas. Nu har jag suttit på mitt rum och läst lite. Har börjar läsa samma bok som jag läste nyss om 100 åringen som hoppade ut genom fönstret och försvann fast på spanska. Utmaning men va kul och jag fattar :) 

Börjar jobba snart igen och idag tror jag de blir rätt så lugnt. Vi ska nog inte göra så mkt. Eftersom vi nu har fixat poolen så får ungarna va här hemma ute idag och leka och bada och sedan kanske vi går till lekparken senare om vi orkar men det återstår att se.

Ikväll är det iaf fotboll som gäller, Sverige spelar. Ingen koll på vilka som är med eller något, har mer koll på spanska fotbollen nu men så är det väl. 

På tal om rubriken så tror ag fan att jag är dammallergiker. Så som jag nyser så fort det är lite dammigt och grejigt alltså. Eller kanske fukt om man kan va allergisk mot fukt? Det vet i fan men men. 

Nu ska ut och bada i poolen med I :) Hej så länge!

Poolfix

Idag har vi fixat poolen så nu är den på plats. Har inte badat än för det blev kyligt nu i eftermiddag, molnigt och lite så men imorn blir de säkert några dopp. Vi har haft vattenrkig så dyngsur har man blivit iaf! Helt underbart! Nu är min sommar räddad! 

Annars har vi en mysig och härlig dag. Har ätit god mat, fisk och grejer och glass i stora lass till efterrätt. Finns så himla goda smaker här så det är så gott med glass här alltså. Skulle kunna leva på det! Sedan har vi druckit lite öl och rom.

Har även sett första halvleken i fotbollen mellan Holland och Danmark senare ikväll väntar Portugal - Tyskland och bbq. Hur gott då?? Coronita och grillat!! Me like!

Har precis duschat av och tagit på mig långbyxor. Hör på det ni!! Eftersom det blåsit lite kallt nu i eftermiddag när vi suttit ute blev jag lite frusen så en varm dusch va skönt. 


Bild från förra sommaren!

Oj, vad kort det blev

Idag efter skolan tog jag med mig I till frisören för att klippa henne hår lite men de blev visst mkt kortare än jag hade tänkt men jag sa till henne att klippa bort det som va slitet och de gjorde hon men de blev bra och I blev nöjd. Får se va M säger när hon kommer hem från jobbet. 

Skönt på sommaren men lite kortare och så växer hennes hår så snabbt också så de är ju skit samma. Vi är nöjda :)

Nu har vi ätit mat och slappat lite så nu ska vi bege oss mot stranden. Kommer lite fler folk dit ner sedan men nu orkar vi inte gå hemma mer och bara va så nu drar vi. Helg nu också och M är ledig båda dagarna igen för det är festivo här imorn.

Ville bara säga det! ;) Jag måste också fixa mitt hår men orkar inte så får se när jag pallar det!

Spruta

Imorse var det dags för 18 månaders sprutan för A. Jag gick dit med henne eftersom de andra jobbade. De började med att hon ställde massa frågor och sedan spårade allt ur. A börjde skrika och sprattla som aldrig förr, helt hysterisk va hon. Och då skulle tanten bara mäta och väga henne. Hur farligt liksom? Skulle till och med jag våga ;)

Efter det satte vi oss ner ett tag och pratade lite och sedan va de dags för sprutan då började hon gråta igen men de gick ju hur fort som helst och sedan var det över och vi traskade hemåt. 

Nu kommer det ska va feber och sånt jobbigt i helgen men men. Jag lämnad henne inte på dagis idag för jag tror nog knappast att någon i familjen har sovit i natt. A har varit vaken och skrikit och gråtit och haft sig. Nu har hon sovit i snart två timmar och jag hatar att jag måste väcka henne när som för att gå och hämta I. 

Har under tiden hunnit laga mat så de är klart och då kan vi bara va resten av dagen. Får se om vi tar stranden idag också eller hittar på något annat. Jobbigt att göra samma sak varje dag också! Får nog bli lekparken eller någon picknick eller något kanske. Eller bara va här ute och leka.

Mkt och rörigt inlägg men så är det iaf. Nu ska jag slänga in maskinen i torktumlaren. Ciao



Det kokar

Det är så grymt varmt här nu. Kl är lite efter elva och vi har redan 30 grader. Det var alltså svettigt på min morgonrunda idag som blev en timme senare än vanligt. Men nu är den iaf gjord och jag kan njuta resten av dagen. 

Igår gick I och jag till stranden runt 15 och kom hem 19.30. Det var så himla varmt och skönt och vattnet var verkligen varmt skulle tippa på 26 grader kanske. Bara för att de va varmt var det några maneter också men vi doppade och lekte ändå. Hur härlig eftermiddag som helst.

Idag är vi lediga M och jag och antar de bli stranden i eftermiddag igen med barnen och några kompisar. 

Jag stör mig att jag inte har någon bok att läsa och har läst alla här. Får väl sätta mig med en spansk och försöka fatta lite ;) haha. 

Hörde att ni i Sverige va lediga hemma idag också och såg att pappa och Helene håller på att fylla upp poolen. Hur skönt låter inte de då? Se till att ha vatten kvar när jag kommer hem i aug så jag kan få bada. Har inte badat i Sverige på två eller tre somrar annars. 

Får se om vi tar tag i att fixa vår lilla minipool snart också, de vore skönt. Men vi måste rengöra den ordentligt och fixa nytt filter och sånt så vi slipper algerna och de som kom hela tiden förra året. Palla fylla och tömma hela tiden liksom.

Tatuering

Nu är de typ 8 månader sedan jag tatuerade mig vilket innebär att jag är sugen igen. Har lite idéer på vad jag ska hitta på men får se va de blir. Hemligt än så länge. De blir ingen förrän i höst iaf för nu är de för varmt och soligt här. Bara jobbigt med allt då. 

Tog ett par bilder från google bara för att! Helt random



Sverigebesök

Om två veckor får vi besök från Sverige av inte mindre än Anki. M:s mamma kommer hit en vecka, över midsommar tydligen. Hon hinner va med på I:s avslutning i skolan också. Ska bli så kul att träffa henne igen :)

Denna gång kommer de bli massa strandbesök och sånt mysigt :) Jag ska va snäll och låta henne sova i min säng också denna gång för förra gången hade hon så ont i kroppen varje morgon så jag ska sova på en madrass på I:s golv tänkte jag.

Två veckor bara, det känns helt sjukt! Är de någon som vill komma och hälsa på mig är de bara att säga till :) Vore skitkul!! 


November 2011

Öligt

Måndag den 4 juni och idag började jag som vanligt dagen med en promenad/joggingrunda och lite styrka på det. Men va för trött för att orka köra mkt så blev dusch och sedan frukost ist. Efter det tvättade jag ur frysen eftersom vi ofta glömmer att vi lägger i öl där så luktar de och kletar och idag blev jag trött på det.

Har även passat på att tvätta några maskiner och laga mat. Nu är M hemma på lunch. Jag är ensam med A några timmar ikväll för I ska på kalas. Hur skönt liksom? haha. Nej men de ska bli kul bara vi två.

Får se va vi hittar på. Nu ska jag lägga mig i sängen och läsa lite och sedan sova lite siesta. Känner att de behövs i denna värmen som är idag.

Strandmys

Idag åkte vi iväg hela familjen till en mysig strand och satte oss i skuggan under palmerna och bara mös. Badade massa då havet idag var helt underbart skönt. Tre ggr va jag i :)

Vi gick till en av restaurangerna och åt väldigt god mat, som vanligt när man är ute och äter med denna familj :) Jag börjar verkligen tycka om fisk nu, här iaf. Har inte ätit det så mkt hemma men idag beställde vi in musslor, bläckfisk, torsk och så någon liten fisk som va hur gott som helst. 

När vi ändå pratar mat kan jag ju säga att jag har smakat chili con carne också och hur gott är inte det liksom? Jag älskar´t! 

Vi har iaf haft en toppendag på stranden i San Torreros eller vad det heter och nu är alla nyduschade och ska snart inta soffan. Sega är vi men imorn är de ny vecka och ny energi får vi hoppas.



Utflykt Utflykt

Nu har vi extrem värme igen. Det är smo högsommar nu! Igår tog jag med mig I och vi traskade långt långt långt och stannade och doppade oss vid varje liten strand och sedan var vi framme högt uppe och satte oss och bara va och åt frukt :) Tillbaka till stranden hemma sedan för att leka med alla andra som nu kommit till stranden. 

Där satt vi till runt halv åtta oc bara njöt av den underbara kvällen. När vi kom hem fortsatte vi och satt ute på terrassen och åt middag och njöt av lite snäckor, räkor och vin :) Hur trevlig och mysig kväll som helst :)

Idag vaknade jag tidigt som vanligt. Kl är nu 12 och det är redan 30 grader ute i solen så de är inte helt fel! Har nu suttit ute och läst lite i körkortsboken och nu sitter jag och väntar på mat och det är typ två timmar kvar men är hungrig känner jag haha.

Börjar jobba 15.30 idag då lär vi ta ett besök på stranden igen antar jag :)



RSS 2.0