Fredag

Måste visst uppdatera lite här hör jag fölk som säger så det är väl lika bra att göra det då. Jobb denna veckan och har gått bra. Igår efter jobbet blev jag liggandes i soffan framför två filmer, Walk the line och Footlose med feber. Sängen tidigt och efter 8 timmar sömn vaknade jag av att kl ringde i morse och ville bara sova mer men jag pallade mig upp och gick till jobbet.

Satt där och gäspade och lekte så gott som det gick. Febrig, frusen och trött men denna dagen gick den också och nu sitter jag hemma framför brasan och väntar på att vi ska käka tacos. Hoppas jag mår bättre imorn då det vankas julbord på Metropol.

Ha en bra helg! 


Saknar familjen :) Men snart så!! :))

Helgen

Gårdagen var ju verkligen toppenbra! Men de visste vi ju redan innan men så kul att bara sitta och prata ha de bra äta och dricka gott! 

Tiden bara sprang iväg men slängde ihop mat och paj och vi åt och drack vin, drinka m.m och bara hade en bra kväll. 

Lika kul var det dock inte idag när jag kom upp och såg hur det såg ut i köket. Glas, plåtar, flaskor och kladd överallt nästan. Men det var bara att sätta igång att plocka bort och diska. Nu är det med andra ord rent och fint igen men nu är det bara ett tag kvar innan jag måste börja bege mig mot Karlbergs eller vad det nu heter för jobb med fotbollen. 

Känner att jag hellre hade gjort något annat denna lördag men men nu är det som det och är om inte hade jag säkert blivit sittande här resten av dagen och vad gör man för nytta då liksom?? Är ju hur pigg och på G som helst, sitter och käkar köttbulemacka och laddar för jobb och träning som är precis efter. Vet någon som kommer va grymt hungrig ikväll. 

Läggdags tidigt och upp ännu tidgare imorn för då åker bästa kusinen och jag till Ullared :)

Torsdag.

Efter att ha slängt ihop några köttbullar och ätit en köttbullemacka var jag redo för mer bilkörning! Conny kom och hämtade mig och vi åkte ut mot Frödinge, Tuna, Vena där vi stannade på fika hos Susanne :) och sedan hemåt igen! 

Gick bra att köra och känner mig säkrare hela tiden!! Nu sitter jag och eldar och försöker få upp värmen i huset för varmt det är det då inte!! 

2,5 timmar kvar till träningen! Får se om jag klarar den eller inte. Träningsvärk har jag nog ställt in mig på resten av veckan! Men det är gött är det! 

Körlektion

Första körlektionen är avklarad och de gick bara bra :) 

Eftersom jag varit uppe sedan 05.45 idag med så har jag hunnit med grymt mkt saker: körlektion, Södra Vi, handlat mjölk, promand med Micka och dusch. Nu ska jag fortsätta min effektiva dag med att göra köttbullar :)

Magen kurrar så nu blir det dunka dunka och köttbullebak. 

Ikväll är det Friskis och fotbollsträning som gäller och jag är taggad! 

Perfect home party

och nästan en 1000 lapp fattigare men många fina saker rikare :) Fanns hur mkt fint som helst och ville köpa massa saker men men det funkar ju inte. En servis föll jag för direkt och satt länge och verkligen funderade på vad jag skulle beställa idag, de andra får jag ta någon annan gång. 

Frukostskålar, tre skålar och äggkoppar beställde jag och får hem nästa vecka tror jag det var! :) Ska bli så nice! Kommer nog va värdinna någon gång i vår tror jag :) Kul och så lite andra som kan komma då också.

Blev först bjudna på mat hos pappa och Helene i Gullringen, gotteligottgott :) Lite jobb i morse också och de gick även det bra.

Nu sitter jag och kollar Berg flyttar in och sedan kryper jag ner i sängen för att va pigg imornbitti när det vankas körlektion. Undra hur det kommer att gå, spännnande! 

Godnatt

Det närmar sig

Ledig skön dag! Laddar inför kommande vecka då börjar det, jobb 2,5 vecka framöver :) Har hunnit med att tvätta, plocka lite här hemma och så har jag varit på körskolan. Fordons fasen visste jag skulle va det jobbigste och herregud vad jag måste plugga på det. Matte så det är klart jag inte kan den haha ;)

Börjar bli lite nervös inför min första körlektion som är på torsdag så se till att hålla er inne tidigt på morgonen för då är jag ute och åker på vägarna!

Nu är det några timmar kvar till det är dags för jobb med fotbollen innan kvällsträningen. Surt att vi slutar sent idag bara för imorn är det jag som börjar 07. Usch va tidigt men men, bara att hoppas på att man kan somna så fort som möjligt ikväll och är skapligt pigg imorn. 

Imornkväll blir det Gullringen för lite perfect home partaj, trevligt revligt :)

Ny vecka

Måndag, och ny vecka! Började denna med en morgonpromenad med Conny. höll bara på att halka två ggr men herrejösses vad svårt det är att gå på is, har glömt bort hur man gör?! haha. 

När jag kom hem var det frukost och fixning inför jobbet, innan det traskade jag ner till körskolan där jag mötte Julia. Vi satt och pluggade teori och hon var snäll och väntade på mig och kontrollerade så jag valde rätt alternativ och hjälpt mig även ibland att förklara varför det var rätt och inte det typ. 

Klarade alltså fas B och C idag så nu är det en fas kvar som jag ska försöka testa på och se vad det är för typ av frågor någon gång i veckan. Än så länge är jag ledig imorn, så får se om det ringer någon eller inte.

Nu är jag iaf hemkommen från jobbet, ska plugga lite innan jag ska käka mat och dra mig ner mot Anki för lite hjälp med att skriva spanskt cv. 

Ha en bra kväl! 


Behöver jag säga att jag saknar sol & värme? Antar att ni fattar det. En bild från Cypern 2010 iaf!! 


Vart är motivationen??

Söndag och denna helgen har gått hur fort som helst men också varit hur lugn och skön som helst. Hur kul som helst med Ida på besök! Vi har kollat alla twilightfilmerna och sista såg vi på bio igår kväll. Grymt bra :) Tråkigt att det är slut nu dock. 

Vi har svullat i godsaker och så fort vi inte vet vad vi ska prata om pratar vi mat. Det är typiskt men så är de när två matälskare umgås! ;) Kanonhelg har det iaf varit. Har suttit soffan större delen och det har varit så skönt att få lugna ner sig eftersom jag varit lite stressad nu i två veckor. Detta behövde jag verkligen! 

Imorse bakade vi pepparkakor innan hon begav sig hemåt, får se när vi ses nästa gång. Efter det fixade jag lite innan jag gick till faster för kalas. Nu sitter jag och väntar på att kl ska gå så jag kan gå bort till idrottshallen och träna lite fotboll. 

Något som jag absolut inte känner mig sugen på, vart har min motivation till träning tagit vägen?? Jag älskar ju att träna, men varför känner jag jämt innan träningen att jobbigt att byta om och åka/gå till träningen. Det tar max 3 minuter att gå om ens det liksom. Jag fattar inte men så är det iaf!!

När jag väl är där är det ju inget men att ta sig dit och orka, speciellt när man känner sig slö, jag har blivit så grymt lat sedan jag kom hem från Spanien men nu ska jag försöka ändra på det.

Betyder detta att jag måste gå upp ännu tidigre på mornarna för att hinna med att gå en sväng på gåbandet innan så får de fan bli så för nu jävlar, stenhårda tag!! 



Träning sedan hem och glo solsidan och dricka te! Ha en fortsatt bra söndagkväll! 

Efterlängtad helg :)

Kommer bli en toppenhelg och det vet jag. Det kan inte bli dåligt när Ida är på besök. Så kul som vi har ihop så finns det inte en chans att vi kommer ha tråkigt. Pratade nyss med familjen i Spanien och bara M visste hur bra våran helg skulle bli! Då kan ni ju tänka er ;)

Blir ändå en rätt så lugn kväll tror jag, blir middag imornkväll när hon kommer och sedan på lördag är det twilightmarathon som gäller och massa godsaker och grejer. Vi älskar ju mat båda två så det är ju perfekt!! 



















Här är några få bilder från härliga dagar när vi bodde på Gran Canaria! Mkt skoj har vi haft tsm! Ha en bra helg för det ska ju som sagt vi ha!! 

Ciao! 

Solen i ögonen

Torsdag och jobbade bara till halv tolv. Var ute sista timme med solen i ögonen och som värmde härligt! Saknar solen!! Ganska så skönt faktiskt, har hunnit med lite här hemma med efter det. Sitter ner för första gången nu idag. Skönt! Tvättat två maskiner, städat och nu lagar jag mat, Helene är här och snart kommer även pappa då ska vi äta.

Har bara ätit frukost idag så är grymt hungrig kan jag lova er. Tur för mig då att jag gjort spaghettilasagne med kyckling :) Mumsigt värre!! 

Sedan åker vi och handlar lite också för nu skriker kylskåpet tomt igen ;)

En jobbdag kvar 9-15 sedan får jag träffa min underbara vän som kommer hit från Enköping för att spendera helgen här :) Kan inte va gladare och kan inte bli en bättre helg!

Vart tar vägen vägen??

Jobbat 8.30-15.45, en dag som gått fort och det har varit skönt att va ute då det inte var ett dugg kallt. Det tycker jag om! :) När jag slutade gick jag förbi farmor och farfar för att kolla om de ville köpa julkalender som vi ska sälja med fotbollen och de ville de ju såklart :)

Åt även lite mat och sedan åkte farfar och jag ut till pappa och Helene i Gullringen för att lämna en cykel och hämta två till och vi åkte småvägar dit, Rumskulla, Ydrefors tror jag det hette och sedan över Åhl och Snokebo hem. Vi åkte lite efter fyra och var hemma runt halv sju igen, jag har kört hela vägen och det var varit KOLSVART men det gick bra. Ibland var det verkligen så jag undrade vart vägen skulle ta vägen efter backen eller svängen eller något.

Nu sitter jag med en kopp te och inser att jag måste köpa nytt för nu är det slut verkligen! Det suger för på morgonen är en kopp te typ ett måste, men de får bli på jobbet imorn ist. Imorn jobbar jag från halv åtta eller kvart i åtta till en kommer runt 11-12 någon gång. Men jag ska väl inte tro för mkt på att jag kommer komma hem tidigt inte, det är säkert någon som inte kan komma eller något så jag blir kvar fast på någon annan avdelning. Inte för att det gör så mkt alltså haha ;)

Nu börjar fotbollen också ska halvkolla lite på den och sedan krypa ner och ladda inför morgondagen! 


Tisdag

Tisdagens jobb har rullat på bra som vanligt och imorn är min lediga dag men den var inte fri länge, hann bara säga att jag var ledig imorn så blev jag uppbokad på annan avdelning. Idag har jag iaf varit på bio och teater med två av killarna på förskolan och då gick förmiddagen.

Efter det var det fotbollsträning som gällde, helt okej, det tråkiga är att man kommer hem och har duschat och ätit så jäkla sent och då måste man se till att bli trött, vilket inte är lätt. Men bara lägga sig i sängen och se till att somna för imorn är en ny dag med ännu mera jobb.

Nehe, jag ska släcka ner och krypa ner i sängen i mitt rum i källaren och sova. Godnatt! 


<3

Måndag, ny vecka och idag skulle mamma fyllt 45år. 

Jobb till kvart i ett men eftersom det var kris på avdelningen bredvid hoppade jag över dit när jag slutade och stannade till fyra. Vilket inte gjorde mig något. Nu har jag precis snackat med Ida som kommer hit i helgen :)

Sitter nu och invätar farfar, vi ska ut och köra lite i mörkret. Inte min starkaste sida men måste ju lära mig det också så bara tuta och köra ;) får se om jag måste ha en lampa tänd i bilen i början kanske eller inte, det återstår att se. 



Halv vilodag

Igår kväll var jag nere hos kusinen med familjen och hade det mysigt :) 

Idag, söndag och jag känner att idag ska jag sitta i soffan hela förmiddagen. Sedan ska jag äta mat och vid fyra är det dags för träning, känner att jag måste vila så det blir det några timmar till. Efter träningen är det snabbt ner till Julia för då kommer pappa och Helene in, vi ska bjuda på mat, farsdag ju!

Imorn är det ny vecka och nya tag med jobb och grejer! Börjar lite lätt imorn slutar typ kvart i ett så efter det får det nog bli körskolan tror jag. 



Körkort

Frukosten hos mormor var supergod :) Efter den var jag mätt och redo för lite körkortsplugg, så satt på körskolan i nästan två timmar. Klarade fas A och testade även på fas B och fick inte så många fel där heller. Gick sedan upp på kontoret och bokade körtider så nu jävlar är det på G och jag ha några tider framför mig. 

Nu är det alltså skitsamma om det är massa snö och grejer, ut och kör och va glad ;) Körde sedan med farfar och det gick bra och idag tkt jag det var himla kul :) 

Kom precis hem och har varit borta hela dagen, nu ska jag tända upp i brasan, sätta mig och kolla igenom lite frågor och greja lite med olika saker jag styr med. Om några timmar kommer brudarna och hämtar mig då är det myskväll på hög nivå som gäller! :)


Torsdag

Även denna dag har varit full med saker att göra. Jobb 08.30-16.00. Gick till farmor och farfar där Helene väntade på mig och vi åkte och handlade. Packa upp maten, fortsätta med dammsugningen som jag påbörjade för några dagar sedan, fortsatte att städa lite snabbt och under tiden slängde jag in en tvätt.

En timma senare var jag klar och redo för en varm och skön dusch innan jag intog soffan där jag nu sitter och ska se New girl innan jag ska krypa ner i sängen. 

Imorn är det körskolan som gäller, sedan ska jag gå förbi mormor på vägen hem och äta "frukost", hennes egna tomtegröt :) På kvällen är det mys med brudarna som gäller! 

Ciao

Jobb & tennis

Så fort jag hade dragt fram dammsugaren i morse runt 08:45 ringde de i mobilen och det var Norrgården så dags att släppa allt och ge sig av för att jobba lite. Halv fem var det slut så hemma lite innan fem, byta om till träningskläder och hoppa på hojjen till tennishallen för att spela två timmar med Marcus.

Så efter många timmar iväg är jag äntligen hemma och ligger i soffan och slappar och är helt slut så nu är det snart dags för sängen. Imorn väntas nämligen mer jobb! :)

Nehe, nu ger jag upp, några min till av Berg flyttar in sedan kryper jag ner!

Godnatt 

Uppdatering

Onsdagmorgon och jag sitter och väntar på om de ska ringa i mobilen och det blir jobb eller inte. Om inte blir det städning och sådana grejer idag för det är välbehövligt men måste vänta ett tag till innan jag kan veta det.

Sitter med en kopp te framför MTV för att vakna till lite för idag är jag trött kan jag lova er. Har inte piggnat till riktigt än men det kommern! 

Jobb igår på skogsbacken vilket var skojjigt :) Efter det träffade jag Allie ett tag innan det var dags för den sena fotbollsträningen. 



Fas A

Måndag, ny vecka och nya tag i livet för Sofia Berg. Körkort och jobb står hogst i mina prioriteringar nu framöver.

Bad Julia visa mig lite på körskolan och hur man gör eftersom att jag ALDRIG? varit där inne förut. Satte mig utan att titta i böckerna och försökte med fas a bara för att se hur mkt jag kommer ihåg. Det var väl runt 1,5-2 månader sedan jag läste något om körkortet.

Gick helt okej så efter två ggr gick jag hem för då började jag känna magen skrika efter mat. Nu sitter jag här och ska iväg till Louise mys med Sara sedan så innan det tänkte jag plugga teori och kika lite. 

Jobb idag på ny avdelning på Norrgården. Kul kul :) Fick även så jag ska jobba på torsdag och två veckor när Åsa åker till Thailand på semester. Det kändes riktigt gutt när hon frågade om jag kunde jobba då. Kanske inte är alla dagar då det är planeringsdagar och lite sådant men så jäkla nice! 

Det plus att jag har en dag i veckan i nov på annan avdelning också och att de i morse även ringde från Bullerbyn så där kanske det också blir några dagar framöver! När jag kom hem från jobbet ringde de även från Skogsbacken så dit ska jag imorn och jobba 8.30-ca 1515. Hur gutt som helst! Träning på kvällen också,

Så nu vet ni hur mitt liv kommer se ut framöver. Blir nog bra och jag lovar att ja ska hinna träffa alla efterlängtade vänner som jag fortfarande inte har haft tid till. Det blir mkt "avbokningar" nu när jag jobbar som vikarie och jobbet går först but that´s life!
 
Ciao

Gasen i botten

Gårdagen var riktigt kul :) Kul att träffa alla igen! Höll mig nykter så kom hem till 12 och då blev det sängen. Sov länge idag, halv nio haha. Satte mig och kollade på tv och åt frukost innan farfar kom och hämtade mig för att köra lite bil.

Åkte 1,5 timme så när jag gick ur bilen efter en tur till stugan, nossen, frödinge och allt vad det var var jag helt slut. Det är jobbigt att koncentrera sig så länge ;)

Nu har jag slängt på mig kläder och ska traska till mormor för mat innan det är dags för fotbollsträning i idrottshallen :) 

En dag med mkt saker att göra, det gillar jag! Imorn väntar även jobb och så ska jag se om jag får med Julia ner till körskolan så hon kan visa mig lite hur man ska göra och allt haha ;) Nu jävlar är det körkort som står på schemat haha ;) 



Årsfest

Igår fredag var det dags för den årliga årsfesten. Jag har inte varit på många år så det var riktigt kul att dansa loss med brudarna på dansgolvet. God mat var det också, en kanonbra kväll med andra ord :) Det var kort om den kvällen. 

Idag är jag lite seg och trött men ska senare ikväll träffa några brudar som är hemma i Vimmerby. Ska bli kul att mysa och snacka skit med dem. Annars blir det lugnt fram idag. Sitter här och gör lite nytta för en gång skull.

Har pratat på skype med M och A. A fyllde två igår så hon visade vad hon fick och grejade :) Så söt alltså. Man blir alltid på bra humör av att prata med den familjen! 

Nu kommer snart matleveransen ;) Farmor ringde och hade gjort potatisplättar och hennes sådana säger man inte nej till det lovar jag er. Så det ska bli riktigt gott för idag är jag hungrig! Även mormor ringde och ville bjuda mig på mat så blir henne imorn innan fotbollsträningen.

Ciao!

Jobb & träning

Torsdag, 1 november. Två veckor kvar till Twilight, part 2. M och jag som tkt det var så långt kvar, nu har det snart gått ett år sedan vi såg första delen. Får se om det blir bio här eller i Spanien men se den det är ett måste. 

Vaknade "sent" idag 7.28 gick upp la mobilen på bordet och skulle börja med frukosten eftersom jag va grymt hungrig. Kände mig redo för tennis träning och mer hann jag inte tänka innan jag hörde mobilen ringa och såg numret från Norrgården. Svarade och de undrade om jag kunde hoppa in och jobba och det säger man ju inte nej till.

Några minuter senare var jag där, hur trött och seg som helst men efter en god frukost var jag redo för bus och lek. Lång dag, 16.30 var det slut och då var jag trött kan jag lova er. Inte van att hålla igång och jobba så mkt men vad skönt det är när man kommer hem och känner att man gjort något vettigt. Fler dagar som denna tack! 

Tur jag har några fler dagar att jobba inplanerade. Nu ska jag bara ta tag i massa andra grejer som jag hela tiden skjuter framåt. Varför egentligen? Hur svårt är det att ringa några samtal liksom? Men men så är det. 

Nu har jag gåband, balansplatta och gjort lite mer plats på altanen och kallar det numera för mitt träningsrum. Dagarna då det regnar/snöar mkt och verkligen inte känner för att gå ut går jag ut på altanen bara och svettas loss. Det ser jag fram emot! 


RSS 2.0