Packning och styr

Torsdag och jag är helt veckovild. Idag har jag fått mkt gjort, började lägga fram lite kläder imorse, tvättade och styrde. Fikade med Johannes, tränat fotboll och haft städbrudarna på mys nu ikväll :) Kul när vi kan ses alliopa :)

Imorn, fredag och sista dagen i Sverige på två veckor, känns bra :) Imorn är det stressdag som alltid sista dagen, då är det slutpackning, måla naglarna, duscha, bio?, hejdå till lite släktingar och kalas hos mormor som fyller år. Men jag ska nog hinna med det jag vill också tror jag. 

Natten till lördag åker jag mot Skavsta med min privat chaufför (min pappa). Han är snäll och ställer upp, sa att jag kunde ta bussen men skönare med bil ju. 

Har nu sett ytterligare fem avsnitt av solsidan och det är dags att krypa ner om jag ska kunna somna skapligt imorn, typ efter bion som lär va slut runt 20?!

Godnatt

Julhelgen

Julafton, två julbord, två julklappsutdelningar och dubbelt upp av allt ;) En trevlig dag som började att firas hemma hos farmor och farfar innan pappa, Helene och jag åkte ut till Gullringen för resten av kvällen. 

Julia hämtade hem mig och efter några timmars sömn vaknade jag gick upp, satte mig i soffan och försökte mig på min nya mobil. Ja, ni hörde rätt! Jag har blivit av med min knapptelefon, några år senare än alla andra men det känns bra faktiskt : ) 

Igår, juldagen är det också julfirande fast för andra sida släkten. Kände mig trött, seg och osugen på fest. Drack mitt vatten tills jag gick vidare till Jannie där jag fick ner en flaska vin och kände mig lite mer sugen på att dra till Mässhallarna och kolla läget, hälsa på folk och så.

Där var det ingen hit, jag som trodde det skulle va så bra, men när Dregen dj:ade var det samma typ av musik hela tiden och det var inte lätt att dansa till så väntade på att det skulle ändras lite men det tog ett tag men men. Blev bättre och bättre iaf. Kön för att få jacka ska vi inte snacka om, herregud säger jag bara! 

Visste inte hur jag skulle komma hem men väl utanför stötte jag på Tom Birgersson så blev superglad och så tog vi sällskap hem, stanande på palma och käkade pizza också. När jag stampade in här hemma va kl 03.45 ca. Då hoppade jag in i ducshen för att känna mig lite fräschar, la mig i sängen och somnade så gott runt 04.15.

Mobil, tekopp, talrikar, berlocker, presentkort m.m. Är lite av sakerna jag fick :) Supernöjd!

Nu ska jag kolla Så mycket bättre innan jag tar tag i lite saker här hemma. 

Julen är kommen

Jaha, då var det julafton imorn! Hur sjukt är inte det då?? Sista styret är snart färdigt och vi ska käka lite gott ikväll. Paketen är inslagna, julgranen är precis färdigklädd och jag har äntligen slängt fram kläderna jag ska ha imorn och på juldagen så det vet jag också. Skönt! Tråkigt att det inte är något nytt dock men så är det. Orkar inte bry mig om jag ska va ärlig haha. 

Bara hålla tummarna på att strumpisarna är hela imorn och på juldagen om inte vet i fan va som händer. Kul blir det nog iaf :)

Tänkte bara säga GOD JUL till er alla!!





Bilkörning

Fredag och jag var uppe med tuppen. För att va ledig ställde jag kl på halv åtta, kom till stan till nio och fixade lite saker, hemma till halv tio igen. 

Åkte med farfar till pappas jobb för att lämna papper och greja lite. Hem och kom på att jag glömt en sak och fick då med mig Conny ut på en körning igen så de blev Södra vi igen och lite mer körning hit och dit. Kul kul :)

Hem till honom efter för lite FIKA med familjen innan pappa kom och hämtade mig. Nu är det matlagning som gäller innan jag åker vidare till Hanna för lite mys ikväll :)

Imorn blir det stan med Hanna och sedan korvgrillning på ÖoB. Hoppas inte på att jag kommer frysa för mkt. Har lite uppbokat nu fram till jul och det ser ut att bli en bra helg :) Blir julklappsspelet hos fam. Ståhl/Hennestig på julafton innan farmor och farfar och Gullringen på kvällen så håll igång hela dagen :) 

Ha en fortsatt trevlig kväll! 

Torsdag

Igår hade jag en trevlig kväll hemma hos Linda med glögg och goda grejer :) Snackade och bara hade det bra. Gillar jag!!

Har varit vaken en timma och sitter klar, det är inte ofta jag kan slappa så här mkt innan jag måste iväg. Men jag vet att när kl väl slår sju kommer jag precis ha stoppat in huvudet på körskolan. Men men. 

Körlektion om 30 min alltså, idag står vändning på schemat. Efter det traskar jag med min spanska musik i öronen vidare mot bullerby för jobb resten av dagen. Slutar halv fem, efter det hem och städa vilket är välbehövligt. 

Nu är det dags att stänga igen här så jag hinner ta på mig ytterkläderna och greja lite innan också.

Ha en bra torsdag! 

En helt vanlig dag

Jaha, alla som har längtat så mkt efter julafton, kan jag ju säga att om en vecka är den över haha ;)

Går in på min sjätte lediga dag. Det är inte okej haha. Nej men dt funkar, vet ju att jag har jobb onsdag och torsdag iaf. 

Sitter och dricker mitt te nu och slappar, går inte i många knop här hemma kan jag säga. Men nu ska jag snart dra på musiken, poppa, dansa runt lite, sjunga och fixa mig lite smått. Idag ska jag förhoppningsvis träffa lite kompisar på stan och snacka lite skit. 

Sedan är det matlagning, påsjobb och fotbollsträning som står på schemat från 17-22. 

Skype med Spanien igår och lika trevligt som vanlgit :) Nu är det inte långt kvar!!! Dags att börja räkna ner snart och börja fundera lite på packning för det kommer bli lite svårt känner jag. Dels för att jag inte har så mkt kilon och för att jag vill ju säkert handla lite där och så. Men det löser sig nog det också.

Nu fixelifix. Ha en bra tisdag! 





Körkortsteori

Sovit dåligt inatt men känner mig ännu inte trött men det kommer väl senare. Vaknade iaf vid fem och kunde inte somna om, läste en tidning innan jag gick upp drack en kopp te och sedan tog en sväng på bandet ute på altanen och dunkade musik och peppade igång morgonen haha. 

Kvart över sju var jag klar med det, hoppade in i duschen ifall de skulle ringa om jobb men har inte hört något så idag har jag suttit hemma och pluggat körkortsteori genom datorn, bra att de har fixa det så man slipper sitta där nere.

Har iaf klarat fordons fasen efter mkt om och men haha. Nu är det lite kvar men just nu har jag paus så poppar musik och försöker få lite ny energi. Matlagning och det snart med så maten står på bordet när de andra kommer hem. 

Även fixat lite annat som incheckning och utskrivning av boarding pass, kopior m.m.


Snart ett år sedan denna bilden togs. Snart ses vi igen mina sötnosar :)

.

Söndag och jag har varit lite rastlös idag. Lite jobbigt men så är det, man kan inte alltid ha kul! Vi har gjort massa köttbullar idag iaf. Nu har jag kokat ihop en kokosgegga som ska stelna lite i kylen innan det är dags att rulla bollar  som sedan ska rullas i ännu mer kokos :) Kommer säkert blir jättegott! 

Imorn är det ny vecka och än så länge har jag jobb inplanerat onsdag och torsdag. Får se om de ringer imorn eller inte. Går upp skapligt iaf, har ändå lite saker jag ska fixa och styra med så man får något gjort. 

Inget bra på tv:n ikväll antar jag och här känner jag inte för att sitta men det blir nog så iaf. Slappa lite kanske! 

Haft för lång ledighet nu känns det som haha. 

Lördag

Behövde en dag för mig själv men ändå inte. Jag har haft en dag då jag har gjort det jag har känt för. Sov ut imorse, åt frukost och slappade. Gick en sväng på bandet och duschade och fixade mig lite innan jag gick mot faster för att umgås. Där blev det lussebak och mys. 

När jag kom hem kom Carro och åkte hem för ett tag sedan. Vi har bara suttit och pratat och haft det mysigt. Sånt gillar jag. När jag kan göra och träffa de människor jag vill.

Har även pratat lite med Ida då hon ringde och visste inte helt va hon skulle göra stenfull och lost Jkpg typ. Men det är inte lätt när man är som hon, mig och Carro. Får man för sig något sticker man. Bort från allt och allt och ingen aning om vad man ska ta sig till hahaahaha. Men kul är det också! 

Nu ligger jag i sängen och har fortfarande inte träffat pappa på hela dagen då han varit på fotboll (de vann föresten så nu är det smålandsmästare eller något tror jag) och efter det åkte han direkt till Södra Vi där de har julmyskväll eller något. Är nog sprit inblandat antar jag för de har inte kommit hem ännu. ;)

Nu ska jag snart släcka och se till att vara utvilad tills imorn. Söndag och då blire köttisar och ska försöka träna lite med tror jag eller få något vettigt gjort iaf. 

Godnatt! 

Långhelg

Känns som jag har väldgt lång helg denna helg. Dagarna i Sthlm var kanonbra :) Trevlig dag med Tea på stan och mys hemma hos henne och massa grejer. Perfekt! Dagen efter var det dags för intervju och jag fick jobbet :)

Åkte med Ida hem till Enköping för att käka mat och slappa lite och sedan for vi vidare mot Lkpg där hon släppte av mig och hon for vidare till Jkpg. Har hunnit med mkt kul alltså och det kunde inte blivit bättre känner jag.

Idag lördag har jag varit hos faster och bakat lussekatter och bara myst lite. Nu kommer snart Carro och då blire Så mycket bättre. Sista avsnittet. 

Imorn är det tredje advent och det står köttbullebak på schemat. Så det blir till att rulla många bollar.

En natt i huvudstaden

väntar och det ska bli kul :) Göra, se något annat och träffa Tea :) Snälla hon, jag får sova över där också, vilket är helt perfekt! Så imorn har vi en heldag framför oss med bara massa mys och skojigheter.

Ligger i sängen och när jag skrivit detta klart ska jag sova för imorn ringer kl 05.30 om inte lite tidigare. Vill man njuta av en god lugn frukost så måste man ju gå upp tidigare. Får se hur det känns när kl ringer helt enkelt. Snooze eller inte det är frågan?!

Lotta kommer och hämtar mig ca 06.30 och då börjar vi vår färd mot Sthlm, hon åker dit för jobb och jag glider med för att slippa åka tåg och det är ju alltid kul med sällskap när hon ändå ska upp så. Jag åker dit för att spendera torsdagen med Tea, blir säkert lite strosande på stan, lunch och rundtur i Sthlm. Jag är ju inte den som älskar Sthlm så har inte så stor koll på huvudstaden känner jag, tur jag har en personlig guide då.

Sedan på fredag är det dags för intervju, därför jag åker, det ska bli spännande och jag får se hur det går helt enkelt. Det återstår att se. Men men kul ska de bli iaf! Försöka luncha och åka hemåt med Ida sedan. Får se hur de blir med det men det låter helt perfekt! :)

Nu ska jag släcka och får nog räkna får för så jättetrött känner jag mig inte precis exakt just nu men det kommer väl det med snart hoppas jag. Uppdaterar i helgen igen! Ha en fortsatt bra vecka! Ciao

måndag

Ny vecka och jag känner mig pigg, det var ett tag sedan så det är så kul och skönt att kunna hålla igång :) Vi har åkt så mkt pulka och grejer idag på jobbet så det är kul =)

Nu sitter jag och väntar på att gå ut igen, jag ska till Terese för att mysa lite med henne och Hanna ikväll. Ska bli trevligt värre!! Var ett tag sedan men man hittar inte tid att ses så ofta men men så är det.

Ha en fortsatt bra dag för det ska jag! :)
Ciao

Andra advent

och jag sitter själv, har ätit frukost med de två adventsljusen tända. Pappa och Helene åkte till Malmö imorse men är hemma i kväll igen. 

Själv ska jag slappa lite i soffan innan jag intar duschen och fixar mig lite inför dagen. Fam. Rinaldo hämtar mig idag och vi åker till idrottshallen för att kolla på dansuppvisningen som tydligen är idag. Ebba och Ester ska va med så det ska bli kul att se, vet inte hur många år sedan det var jag kollade på det senast. 

Ska bli skönt att va lite social, var ju ett tag sedan efter denna tråkiga veckan då jag mest legat i soffan. 

Nu ska jag slänga in lite mer ved i brasan och hänga upp tvätten som jag slängde in när jag vaknade. Ha en bra dag! 

Pulkaåkning

-13 och jag var på G till jobbet. Herrejösses vad kallt. När jag kom dit var jag helt slut för ansträngningen av att gå dit (10 min).

På rasten gick vi ut och åkte pulka och madrass i backen :) Hur kul som helst för det var några år sedan jag gjorde de va jag kan komma på! Men jobbigt att gå upp men denna rast gick grymt fort så ser fram emot nästa vecka när jag är lite piggare och snön förhoppningsvis ligger kvar. 

Nu fredagsmys på hög nivå. God mat, godis och slapp i soffan! Imorn ska här lagas kåldormar så det kommer stinka i hela huset men gott och kul ska det bli! Får besök från Linköping som också hjälper till :) Så mkt bättre på kvällen. Så denna helg kommer nog bli bra den också.

Det blir iaf en lugn helg för min del då jag ska försöka bli bättre och av med snoret och allt det som stör mig just nu. Känner inte så mkt smak på maten så det är det värsta som finns när man är förkyld, när man äter mat man vet är god men inte känner någon smak. Det suger rent ut sagt om man älskar mat som mig! 

Ha en bra helg! Ciao

Torsdag

Det snöar, snöar och snöar!

Idag tog jag mig lite sovmorgon, ringde jobbet 06.20 och sa att jag inte kom idag heller och somnade om och vaknade lite innan nio. Kände mig lite sisådär men efter att ha klivit upp ur sängen blev jag genast mkt piggare. Skönt! Men sen går det upp och ner. Så fort jag gör något som är lite ansträngande blir jag ju helt slut som att jag inte rört mig på flera år ;)

Men har iaf lyckats få lite städat här hemma då det var behövligt! Resten lämnar jag till övriga familjen! Nu ska jag sätta mig med körkortsböckerna ett tag tror jag. 

Imorn SKA jag till jobbet :) ska bli kul! 

Saknar värmen

Efter att ha suttit inne i två dagar känner jag mig instängd, behövde jag säga det? NEJ, antar jag!! Har bara varit utanför dörren när jag skottat snö och hämtat posten. Som jag känner och har bestämt mig för nu så blir det soffhäng imorn också. Känns onödigt att chansa när jag känner att jag inte kommer orka och har feber ibland. 

Jag saknar iaf värmen nu, sitter framför brasan ibland och det är ju bara så skönt! Har varit i Sverige vad typ 1,5 månad kanske? och solen har typ varit framme max 5 gånger om ens det. Hemskt! Jag behöver sol och värme. Vill bara boka resa och åka iväg och njuta men har inte pengar till det nu när det står körkort högst upp och det är ju inte billigt kan jag ju säga. 

Det enda jag kan göra är att sitta och titta på bilder från resor jag gjort och drömma mig tillbaka och komma ihåg härliga minnen, sjuka saker och allt som hänt.Därför ett bildregn men bara från de senaste tripparna för har inte alla på denna dator upptäckte jag!


































 
 

Snöskottning

Vem ringde och väckte mig i morse 06.53??? Störigt, vaknar av att telefonen ringer och orkar inte gå upp men det slutar ju aldrig att ringa heller. När jag är på väg upp slutar det. Irriterande!! Lykcades somna om 30 min innan det var dags för annat väsen här hemma, lika bra att gå upp då tänkte jag som hade tänkt sova till det lite idag. 

Gud va det är tråkigt att skotta snö och inte för tala om jobbigt. Mina armar kommer nog värka lite framöver om detta väder fortsätter.

Varit ute en gång idag och skottat bort allt, tanke på att pappa gjorde de några timmar innan känns inte bra med tanke på att mina skor försvann när jag gick ut. Sluta snöa, nu räcker det väl ändå?! 

Extra jobbigt när man inte är helt hundra också. Men men nu är det gjort iaf! Blir ytterligare en dag i soffan.

Igårkväll avslöjade jag ju för M att jag kommer ner över nyår och hon blev helt chockad. Hon var helt inställd på att åka till Madrid som hon hade planerat och grejat men det blir det inte nu. Hon blev glad iaf :) Ska bli så kul! Hoppas bara inte det är massa strul med snön så de blir inställda flyg och grejer. 

Nu ska jag ringa posten och fråga varför jag inte får någon post för?!

Ciao





Överraskningen

förblir tyvärr ingen överraskning tills jag kommer till Spanien. Men vi har hållt det hemligt bra länge så det ska på ett sätt bli skönt att berätta det också. 

Efter att nu har tittat på lite inspelade avsnitt och filmer känner jag mig lite mer utvilad men huvudet värker fortfarande och lite så men det känns bättre som sagt. 

Fick ett samtal från R på skype och han sa att M nu börjar planera nyår för fullt där hemma och han säger att vi kan inte åka iväg och jag vill bara vara hemma som förra året och bla bla bla. Men hon styr och grejer. Hon bjuder in folk hit och dit och träffar här och där. Därför måste jag ikväll prata med M och säga att jag ska komma så hon kan sluta med alla planer haha ;)

Så jag har nu skickat iväg ett rätt så tråkigt sms till M att jag har bokat skypetid med henne i eftermiddag/kväll någon gång. Får se när hon ringer upp. Då ska jag iaf säga att jag ska komma efter ett tag där och se hennes reaktion ska bli så kul ändå om jag hellre sett den i verkligenheten men man kan ju inte få allt här i livet haha ;)

Ville bara säga det iaf! Nu ska jag fortsätta min slöa dag. Ska läsa lite körkortsteori har jag tänkt får se hur det går! 

Ciao


Vinterland

Alla har pratat väldigt mkt om att varför har nästan hela Sverige snö utom vi som brukar va först typ nästan eller något i den stilen. Men så hörde jag igår kväll att imorn kommer de va mkt snö. Tjena tänkte jag och tittade ut och såg att det redan då hade börjat snöa lite och imorse när man vaknade hur såg det inte ut om 2-3 dm snö.

Helt sjukt! Jag är ju inte den som gillar snö men nu kände jag helt okej iaf för att då kan vi ha kul med barnen ute på rasterna, ta fram pulkan och bara ha kul :) Men efter att ha varit uppe drygt en timma kände jag som sak som de senste dagarna JAG ORKAR INTE!! 

Ringde till Hjördis och sa att jag inte har någon ork av att komma till jobbet även att jag bara hade kort dag så kände jag nej. Hon fattade eftersom hon såg hur jag var igår, hon sa stanna hemma så kanske vi ses imorn annars på torsdag så ska du nog se att du känner dig bättre. 

Nu ska jag ta och sätta mig i soffan och bli frisk, jag ska kolla på massa underbara filmer,  Walk the line, Dirty Dancing och Footlose och bara bli bra. Ska inte gå i många knop här idag inte det kan jag lova er! 

Ha en bra dag ute i snön allihopa! Här ska de va en bild på snön men har inte tagit någon än så får nöja er med en bild från denna dagen förra året!




Monday morning

Ny vecka och denna måndag börjar jag som de senaste dagarna med snor och lite feber men jag sitter nu och käkar min gröt och börjar inte jobba förrän 9.30 idag. Ska snart hoppa in i duschen innan det är dags att röra sig bortåt. 

Jobb till 16 sedan hem och käka innan jag ska ner till stan, upptäckte nämligen igår att jag har körlektion idag igen.  Men det ska bli kul! :)

Riktigt jävla kallt idag med såg jag, usch och fy och blä säger jag på det! Men överlever förhoppningsvis det också. 

RSS 2.0