Grymt bra

Åhh, jag bara älskar Gavin Degraws nya album Sweeter. Lyssnat på det hela dagarna i flera dagar nu! Så jäkla bra :)

Ville bara säga det!! Om ni missat det så glöm in lyssna! 







BÄST!!!


Storstädning och omöblering

Oj oj oj, vad jag har hunnit mkt fredagen den sista september. Jag började med lite frukost och sedan satte jag igång att rensa, damma, moppa och ha mig på I:s rum. Snacka om att det var väldbehövlgit eller, shit va äckligt de va under sängen haha. 

När de va tomt och alla leksaker va ute typ så tänkt jag varför inte försöka göra om lite, det är ju alltid kul med lite nytt eller så. Jag försökte med ett förslag och de blev perfekt! Ines älskar de och R blev helt bara herregud haha. (bilder kommer) Mattan ligger fortfarande ute men tror inte vi kommer ha den någe mer där inne. Den bara drar åt sig massa smuts. Ser kanonbra ut nu, det tråkiga är bara att hon inte fattar att man leker med en sak sedan lägger man de på sin plats och så och leker med något annat. Så snart är det störkig och så igen men så är det med barn ju haha. 

Nu är jag helt slut efter denna dagen så nu kommer snart M hem, jag har tagit mej en skön dusch och ska nu sova siesta snart för det är verkligen välbehövligt idag! Men först frukt till A då hon vaknade nu hörde jag!!

Ikväll är det jag och R med barnen hemma då M ska ut och käka med jobbet. Får se va vi hittar på. Ha en bra fredagkväll! 


Regn

Torsdag och snart helg igen! Lite piggare idag men inte mkt så de blir ytterligare en dag i soffan och sängen tsm med A. Nu när jag ligger i sängen ser jag att de har börjat duggregna lite så himla skönt. Jag vill ha ÖSregn en heldag! Fan va de vore skönt. Dock luktar det så himla illa nä de regnar här då det bara är smuts men ändå. 

Idag ska jag inte göra någe alls, bli frisk bara. Ska laga mat också och idag blir det fajitas :) Mumsigt värre! Synd för mig bara som inte känner så mkt smak.

Igår kväll till middag blev det fisk, hela fiskar som låg på tallriken när jag kom ut i köket. De trodde inte jag skulle tka om det så det var väl kanske tur jag inte kände någon smak? Åt iaf upp mina tre fiskar utan att veta vad de smakade haha. Efter det kollade M och jag på filmen som heter typ YES eller något. Lite kul faktiskt haha. 

Nehe, nu ska jag se om A vill sova lite! Ha en bra dag! 


Ledig dag i sängen

Onsdag och jag är ledig, tur det för jag orkar inte jobba så jag kommer ligga i sängen hela dagen och försöka bli återställd. Feber har jag fortfarande, hostan är värre och snorig är jag än. Huvudet håller fortfarande på att sprängas och jag har allmänt ont i kroppen. En positiv sak jag har inte ont i halsen längre iaf. Ställde såklart in tennisen idag och vaknade för ett tag sedan. 

Nu ska jag hoppa in i duschen för febern gör så jag kokar ihjäl och då är de redan 35 grader här så vill inte veta hur varm min kropp är. Så de blir en dag i sängen med serietittande och sånt.



Sjuk

Då var det min tur att få lite feber, hosta och snor på köpet. Men så är det! Har sovit skitdåligt inatt, kunde inte ligga annat än på rygg för då forsade snoret ut och det var inte lätt det heller för de va så svårt att andas. Snöt mig och snöt mig men de hjälpte inte! Känns som jag legat i sängen i flera dagar och försökt somna men inte lyckats. 

Nu har jag legat i soffan i 1,5 timme och inte gjort någe alls och ska fortsätta med det tänkte jag. Hade tänkt storstäda I:s rum idag men de får bli en annan dag för idag orkar jag inte. Ska sätta på en film, dricka te och bara gosa ner mig i soffan tills det är dags för hämtning på skolan och matlagning. 

Ha en bra dag! 


Snoriga familjen

Alal snorar och har sig här hemma. Man märker att I har börjat skolan nu, då belv hon snorig och hostig direkt och har redan hunnit smitt av sig på allihopa och nu idag har jag nyst massa och har så ont i halsen nu. Inge kul men så äre! A börjar bli bättre iaf så det är skönt! 

Va och kollade i en ny affär som öppnat i närheten här idag Superchina heter den och det är ett lager hus med allt typ från kökssaker till smink till kläder till utemöbler, ja allt! Lite kul faktiskt! Annars har jag inte gjort så mkt idag, fixat och kollat runt lite här på internet och sedan lagat mat och nu börjar jag jobba igen till 22.30 ungefär eftersom att R är på möte i Barcelona idag. Stackarn är helt förstörd inte vart ledig något i helgen jobbat 08-22 och haft fullt upp med allt inför öppningen och tävlingen av golfbanan och idag åkte han 05 i morse så han är inte pigg ska jag lova er. 

Blev grymt sugen på räkmacka så ska nog fixa varsin till mig och M när hon kommer hem från jobbet ikväll tror jag. Om jag hittar räkor i affären här nere annars blire bara ägg tror jag. 

Kom förresten på mig själv för någon dag sedan att jag har börjat räkna på spanska utan att tänka på det. När jag stod och räknade antalet skedar till vällingen kom jag på mig själv när jag sa cinco jag bara va har jag stått här för mig själv och räknat på spanska och ja antagligen så det var bara att fortsätta! 

Nu ska jag snyta mig och I när jag ändå håller på. Fan va jag hatar att va förkyld. 



Sängdags

Kollat på så sjukt roligt och konstigt program som heter: Frank en la jungla (Frank i djungeln). Han gör allt och gillar alla djur, folk ringer till honom när de har ormar i toaletten, köket och andra äckliga saker! Han springer omkring i Thailand och hjälper folk och det roligaste han har foppatofflor och då klättrar han i träd och har sig. Fan va kul program ändå haha.

Efter det blev de en film som jag redan glömt vad den hette men bra va den iaf! 

De jag skulle säga var att nu när det är kallare på mornarna och kvällarna så har jag slutat att ha fläkten på på natten och vaknar jag på natten så fryser jag så jag måste krypa ner under påslakanet och fatta vilken skön känsla haha. Så imorse när jag vaknade frös jag så mkt så jag va tvungen att ha huvudet under också så nu ligger jag faktiskt här i både trosor och en t-shirt. Får se hur det känns att sova med en tröja för de va länge sedan jag gjorde det måste jag ju säga men va varm tror jag nog inte jag kommer va men det återstår att se imorn.

Så mkt kläder jag har på mig denna natt har jag ju inte ens på mig på dagarna och har nästan inte haft sedan månader tillbaka.

Nej nu ska jag sova, lång jobbdag imorn väntar! 


Mycket tårar kommer det bli

Gud har verkligen inte gjort något alls idag. Visst skönt men va slö man blir. Vart hemma och myst med A och kollat på film bara. Satte mig sedan ute ett tag när solen var på väg ner för att ta in den friska luften och då kom M med en magnum vit tll mig :) Mumsigt värre!

Vi satt ute på terrassen och snackade om allt och ingenting! Och då sa hon det är att det är bara typ 4 månader kvar innan jag åker hem och det kommer bli jobbigt och det kommer bli så mkt tårar då. Mest från mig antar jag sa hon! Det kommer komma många från mig också ska jag säga er! Så bra som jag har haft det/har det här alltså. Men det är självklart att vi kommer hålla kontakten och när de kommer till Sverige och jag är hemma kommer de komma förbi och det är kul! 

När man tänker på det känns det fortfarande helt konstigt att för nästan exakt 7 månader sedan kom jag hit och hade knappt någon aning om vad det var för familj, hur deras vardag såg ut, vad de tkt om att äta, göra och allt! Nu vet jag nästan allt om alla i familjen, helt sjukt! 

Jag vet att när det är spaghetti så äter jag i djup tallrik med gaffel och kniv, M i djup tallrik fast med gaffel och sked och så R han ska absolut INTE ha djup tallrik men han har också gaffel och sked. Jag vet att det värsta R vet är ananas och gå till stranden och att han alltid dricker mjölk med kaffepulver i till frukost och så några kex till det. Jag tvivlade och tänkte att aldrig att de kommer att lära mig äta fisk här nere men redan efter någon dag var det dags för fisk och nu äter vi det flera ggr i veckan och jo det blir godare och godare och vissa gillar jag mer än andra. Skulle kunna räkna upp så mkt saker men ni fattar. 

Jag har även fått grymt bra minne här nere tkr jag. M tappar alltid bort sin nycklar, mobil, glasögon och andra saker och hela tiden så bara Sofia du har inte sett min glasögon? Jag bara jo dom är i den lådan eller på det bordet eller i det rummet osv. Eftersom att jag är hemma så mkt på dagarna och går i varje rum flera gånger om dagen så ser jag hela tiden hennes grejer och vet alltid vart de är när hon frågar. Det har nog inte hänt en enda gång att jag inte sagt vart det är.


:)


Myser med sjuk bebis

A fick feber i fredags och har inte vart pigg på hela helgen, hög feber så hon har bara velat ligga hos en hela tiden så legat i soffan med henne på mig och kollat film typ hela helgen känns de som och nu skulle vi åkte till golfbanan för lite "mingel" typ och se hur de har blivit när den blivit klar men jag stannade hemma med A ist då hon inte ätit på hela dagen heller och så. 

Har lyckats få henne att somna en stund nu iaf men antar att de inte blir så länge men men. Skönt väder ute så ska nog lägga mig ute i solen ett tag nu tror jag innan jag ska laga mat till mig själv. Kött och sallad blir de idag :) 



Nu jäklar ska här bli ändring

Har sagt att jag ska komma igång med träningen igen när de blivit lite svalare och nu har vi kommit dit nästan. Igårkväll började de regna lite och så har de regnat lite i natt också, kanon! 

Jag har bestämt mig att 1 oktober alltså om vad typ 1,5 vecka eller vad det är då börjar det på riktigt och då ska jag verkligen ta tag i vad träning heter. Jag har suttit ute i solen och skrivit ner saker jag ska göra och det är till en början innan man kommer in i det springning med intervaller 2-3 ggr/veckan, tennis en gång i veckan, promenera varje morgon med A, styrketräning - armhävningar, situps, rygglyft, utfallssteg och allt vad de heter. 

Ska även äta lite bättre eller rättare sagt skippa småätandet av chips, kex och sånt! Hoppas att det bara är mkt sånt nu för att det är sommar! Bara dricka alkohol på helgerna (vilket vi har blivit bättre på de senaste veckorna). 

Och då har jag alltså kommit från till att jag ska börja 1 oktober 2011 och hålla på till jul eller tills jag är klar här runt februari 2012 någon gång. Klarar jag det och tycker jag har gjort det så bra som jag velat så ska jag belöna mig själv med något jag verkligen vill ha i klädväg eller något liknande eller en resa! Får se va jag känner för då hel enkelt. 

Så ligger det till helt enkelt!





Bilderna


Lekparken


Fjärilen och palmer (Älskar palmer och de kommer ni få se nu)




Parken


:)


Utsiktsplatsen


Lite av Aguilas




:)


Avslutade på stranden med tortilla och sallad :) myyys


Middagsmys på stranden

Åh, vilken underbar dag vi hade igår. Började med att städa och tvätta lite då det verkligen var nödvändigt och sköljde av terrassen lite med då då också va behövligt. Hämtade I och lagade mat och sedan började jag packa för en hel eftermiddag/kväll utomhus.

Efter att ha packat ner: bikinisar, handdukar, vatten, frukt, mat och blöjor m.m. var vi redo att ge oss iväg. 15.00 kom vi iväg oc började då med att traska i långsamt tempo bortåt mot en lekplats som ser ut som en fjäril där vi va i 1,5 timme och åt frukt och så.

Vidare därifrån gick vi upp till ett ställe jag velat se va det är många ggr men inte kommit dit än så igår fick jag se det. En utsiktsplats typ. (bilder kommer i nästa inlägg) Vidare neråt och bort för att gå till en strand så långt bort hemifrån man kan komma typ men det är så härligt där och väl framme efter 3 timmar va vi slitna, svettiga och ville bara bada så vi slängde oss i havet I och jag. A låg och sov lite. Lekte på stranden och sedan gav jag mat till A och vi gick vidare mot en annan lekplats för lite lek. 

Kl 20 började vi vår långa färd hemåt (ca 1 timmes gång, tur att I har en sådan där platta att stå på annars hade vi aldrig kommit hem). Hade med oss middag (tortilla och sallad) som vi stannade och åt på stranden när vi nästan var hemma och det var så mysigt. Satte oss på en handduk och åt i mörkret och bara hade de hur skönt som helst. Sedan var de bara 10 min kvar och väl hemma blev de välling till A som sedan somnade direkt och snabbdusch för I och en saga sedan somnade hon också. Då blev det snabbdusch för mig och Sex and the city sedan somnade jag innan elva tror jag nog kl var. 

Kände ig så sliten i benen igår och har sovit så skönt typ inte vaknat en enda gång på hela natten! Nu är det fredag, igen. A ligger och sover och jag slappar ska stänga på en film och tömma ut vattnet ur poolen tror jag. Idag börjar hösten här hade I lärt sig i skolan igår. Så nu är det höst (otoño). Man märker det lite för det är svalare på mornarna och kvällarna och de tar ett tag innan de blir varmt på morgonen. Men det är så skönt så! 

Ska lägga in bilderna och fixa lite nu från igår så kommer de upp här under dagen! 


Hårdaste siestan i världshistorien?

HAHAHAHAHA.. Herregud vad hårt jag sov på siesta idag men det kanske inte är så konstigt efter bara sju timmar sömn (ja jag är van att sova iaf 8-9) och sedan upp spela tennis i nästan två timmar och hem och leka lite med barnen och så äta mat och sedan sova.

Efter att ha sovit en timme (med drömmar och allt) blev jag väckt hörde M sa Sofia! och jag försökte öppna ögonen men det var inte lätt. Hon bara shit vad du sov hårt eller? Jag bara jo tack och så somnade jag om igen hon bara Sofia lyssna på mig, vakna. Då va kl 16.04. Jag bara ja jag är vaken, vad är det typ?!

Hon bara jag hade visst missat att jag jobbar idag 16-22 så jag måste åka nu bara så du vet. Lite väck jag va där eller? Men då fick vi någe att göra denna dag också, gick till stranden och badade och havet va jätteskönt, det svalkade lite. Poolen går de nästan inte bada i längre för den är så kall så havet var mkt nice! Sedan lekparken en stund och sedan hem för bad, middag och läggdags. 

Blev grymt sugen på djungelvrål förut så tur att man har några påsar, öppnade en och de va inte fel ska jag säga er! mumsigt värre! Lämnade restent till M nu när hon snart kommer hem från jobbet! Det kommer hon bli glad för. (Ja, här delar vi på allt svenskt godis vi kommer åt för dt är inte ofta och inte mkt) ;)

Suttit på internet och letat lite saker och kollat runt lite idag och har kommit på ännu en sak jag är sugen på att göra efter detta men det håller jag tyst med ett tag för det är bara någe jag kom på idag men men så äre.

Nu ska jag va social med R ett tag och sova tidigt idag ska jag också göra. Ska käka lite middag snart och sedan ska jag stänga på Svenska Hollywoodfruar och sova! 



Shoppingcentret i Lorca

M var tvungen att åka till Lorca för de ska ha speciella kläder på jobbet nu tydligen så jag åkte med med barnen och blev så grymt sugen på att spendera en dag där bland alla affärer. Idag va jag med barnen på alla lekställen som finns och nu har vi precis kommit hem. 

Shit jag älskar verkligen köpcentret där :) Hoppas på en dag där snart! Har vart ganska så duktig och sparat lite pengar de senaste veckorna också så har lite pengar nu iaf haha ;)

Imorn äre onsdag vilket betyder att jag är ledig och alltså ställer kl på åtta för att spela tennis kl nio. Men vad gör det liksom. Sa jag det förresten att mitt racket gick sönder förra veckan?? Har alltså inget nu igen så får låna ett annat av Ulla, får se om jag kanske hittar något billigt man kan köpa om dt skulle va nödvändigt! Men de återstår att se! Annars får vi väl spela paddel för det racket är fortfarande helt!

Nu ska jag krypa ner i min fåtölj och kolla tv och hoppas det är någon film ikväll. 

Hasta mañana! 


Tatuaje

Det är extremt vad jag är sugen på en ny tatuering nu alltså! Helt galet. Snart ett år sedan jag gjorde min tredje så det är dags för en ny nu igen tycker jag men har sagt att jag ska vänta tills det är lite svalare här då vi badar och är i solen varje dag så det får jag klara mig till. Typ nov kanske.

För nu vet jag att det är jobbigt att tatuera sig i solen och inte kunna bada och så. Visst att man kan det men man ska ju helst inte det! Så har lite tid på att tänka vad jag verkligen vill göra och vart! Har några idéer men får se!

Innan jul ska jag iaf ha en nu har jag tänkt! Så nu håller jag tummarna och hoppas att det blir bra! Antar att man inte behöver boka tid för långt i förväg här eftersom att vi är i Spanien och bara kan komma in och säga att nu vill jag klippa mig, tatuera mig och allt. Har väl inte fullt upp i en så liten stad som Aguilas heller antar jag! Bokar väl en dag innan eller bokar inte alls, får se hur det blir! Grymt sugen är jag iaf!

Men som vanligt är jag så rädd för att det ska göra så himla ont eller kittlas för mkt så jag inte kommer kunna sitta still och det blir fel för jag rycker till. Är ju verkligen LIVRÄDD för nålar men detta (när det väl gör ont) är en skön ondhet och älskar ljudet när man sätter igång!



Poolhäng

Tisdag och vaknade av spring och stoj då alla tydigen hade försovit sej men alla hann till sitt till slut iaf! Återigen klarblå himmel så idag ska A och jag ligga ute i solen och poolen till vi ska hämta I har jag tänkt! Ska bli skönt!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra med kycklingen som R köpte med sig hem igår. Grymt sugen på en sak men det är lite lite kyckling för det och så har vi massa pasta kvar sen gårdagen så tror det helt enkelt får bli en kycklingsallad och så en god avocadosås till det! 

Nej vet inte vad jag ska skriva mer nu! Kommer mer sedaan! Ha en bra dag! 


Sötingar som leker för fullt i poolen! Båda två ÄLSKAR att bada!



Solfjäder

Jaha, glöm typ att jag skrev att det var mulet i morse för det försvann ju såklart lika fort! Men A och jag begav oss ut för att kika runt lite och så iaf och det var varmt! Tur att man har solfjäder man går omkring med hela dagarna. Utan en sådan klarar man sig typ inte här.

Jag tror den jag äger är i Sverige och där gör den absolut ingen nytta men I har många så tog en av dom idag och måste köpa mig en egen alltså! Finns så många fina också! 



Eftersom vi är i Spanien så lyckades jag inte hitta krossad ananas så fick krossa den själv när jag kom hem och så fanns det inte creme fraiche åt det hållet så fick gå hela vägen hem och vidare åt mercadona men hann precis innan jag skulle hämta I i skolan. Hem slänga ihop pajskal och in i ugnen och sedan börja lite med maten och när de kokade göra klart pajen och in i ugnen igen och maten var precis klar när M kom innanför dörren och hon tyckte om både pajen och fisken så det var kul :)

Tror jag bara ska ha en hemmakväll med barnen idag, bada och leka i poolen och så. Orkar inte gå till lekparken eller stranden eller något känner jag. Får bli en annan dag! Men skönt det med. 

Inte så trött idag så lyckades inte somna på siestan, lite störigt måste jag säga men så äre haha. 


Ny vecka

och idag vaknade jag innan jag blev väckt så känner mig pigg :) Bara för det ska jag slänga på mig lite kläder nu sedan tar jag med mig A till stan en sväng, kollar lite och så ska jag köpa några saker som fattas inför dagens matlagning.

Fisk gäller idag med så det blir fiskgryta typ och till efterrätt blir det Helenés ananaspaj som jag tänkte testa på att göra idag. Får se om den blir lika god men det tvekar jag på! Så nu har jag inte tid att sitta här mer! Måste iväg och hinna fixa lite innan 13 då jag ska hämta den andra tjejen! 

Posta brev hem ska jag göra med ja, det får jag inte glömma. Gör det på direkten! Ha en bra måndag!


Solig härlig dag

Igår kväll käkade vi inte förrän 23.30 och då blev det grillat asgott kött som jag inte kommer ihåg vad det heter på svenska men gott var det iaf och sallad till det :) Iskallt, asgott vitt vin och till efterrätt blev det mina snickerskakor som verkligen har blivit en favorit i huset!

Söndag den 18 september och solen skiner och det är grymt skönt. Ja, vissa dagar är det jobbigt med denna värmen men vissa är det så skönt. Idag är en sådan dag det är skönt! Vaknade, tog på mig bikinin, käkade frukost sedan satte jag mig och läste lite och badade om vart annat! Grymt skönt! Nu går vi omkring här i bikini allihopa så underbart! Kan inte klaga! 

Nu är det snart dags för matlagning och idag blire köttgryta, mumma! Eftermiddagen vet jag int vad som händer men ett strandbesök känns inte helt fel men det återstår att se. 




Cykelhjälm, vad är det?

Vart ute nu på kvällen med alla utom M som jobbar slutade nyss. I tog cykel och jag hade A. Det är verkligen INGA barn som har cykelhjälm här. Hemma har man ju det och verkligen alla. Ser man ett barn utan tänker man typ, vilka föräldrar eller något liknande. Händer det att man ser ett barn med hjälm här blir man typ chockad! 

Fattar inte varför man inte har det? Ramlar man och slår sig kan det ju gå illa! Jag hade nog velat att mina barn hade det iaf men det är väl bara så att man har inte det här. Konstgt om jag får säga det!

Nu sitter jag och hoppas på att M kommer hem med någon god mat snart, typ snäckor eller något gott! Är sugen på en mysig kväll ute på terrassen med vin och grejer! Men det återstår att se! 

Nu ska jag ta mig min tredje coronita för denna dag och nu ska jag trycka i en citron också för det kan ju va det godaste som finns :) Det är helg så! Vi har faktiskt inte druckit någe alkohol under denna vecka så vi har blivit lite bättre på den fronten! haha ;)

Ha en bra kväll för det ska vi!


Vad händer efter detta då??

Har börjat tänka så himla mkt på vad jag ska göra efter detta när jag inte är au pair längre. Visst att det är ca 5 månader kvar men ändå! Har fått så mkt frågor om det med så det gör ju inte att jag tänker mindre på det iaf!

Det finns så mkt jag vill göra så hur ska jag kunna välja?? Aja, har ju typ inga pengar iaf så får väl gå efter det kanske ;P Vill se så många länder och uppleva så mkt saker, jag vill (kanske inte vill vill men) ta ett körkort (men vågar jag?), flytta till Spanien, plugga spanska och jobba, vill bila hem härifrån för att få se lite mer av Spanien och bara ha kul! Det var lite av alla saker som snurrar runt i min skalle nu! Men hinner säkert komma på massa fler saker på dessa fem månader så återstår att se va som händer. 

Är iaf grymt sugen på en vecka utomlands nu (jag vet att alla säger att jag bor utomlands) men det är inte samma sak för nu bor jag här och som sagt så kände jag mig inte hemma när jag va hemma en dag förra helgen. En vecka utomlands med vänner sol, bada och bara ha det bra vore inte helt fel!


Egypten april förra året

Är även grymt sugen på att shoppa. Blir glad när jag öppnar min garderob nu och ser att jag har lite nya höstkläder som jag säkert kommer kunna använda ganska så snart. Slippa gå runt och så äcklig ut i tråkiga shorts och ett linne som jag gjort nu sedan maj! Snacka om att man är trött på alla dessa kläder eller?? Min garderob är full (smockfull) men känner på mig att snart blir dt en tripp till Plaza Aguilas för lite shopping! Eller om jag har en ledig och ensam dag snart så tar jag bussen in till Lorca och spenderar en hel dag på köpcentret där med alla affärer, H&M, Mango, Zara, Bershka, Strasivarius och alla verkligen alla! Har inte vart där på flera månader nu så är grymt sugen på en dag där! 


Tillbaka till verkligenheten nu kanske. Det är lördagen den 17 september, jag sitter ute på terrassen, A sover och de andra är i Lorca och spelar golf. Vaknade upp och dt var lite mulet ute och det hurrar vi för! Men tror nog solen är på väg fram nu, det ser ut som det! 

Nu ska jag doppa mig i poolen bara för att jag kan! ;) 





En vecka har gått

Helt sjukt det känns som det var igår jag var hemma i Sverige men det är om 30 min en vecka sedan jag åkte mot flygplatsen i Alicante. Vad fort tiden går alltså! Slutar jobba om ca 30 min så då är det helg. Får se va som händer denna helg. Har inget planerat vad jag vet iaf så det återstår att se. Bra blir det nog iaf!

Vädret är fortfarande på topp uppåt 42 grader på dagarna om inte mer! Poolen används flitigt och livet rullar på! M la fram fisk innan hon åkte till jobbet idag så det var ju bara börja leta reda på vad jag kunde göra med den och det blev wokade grönsaker, en god sås och kummel! Lyckat tkt jag och I iaf får se va de andra säger när de kommer hem. 

Såsen var iaf grymt god. 2 äggulor, 2 msk citronjuice, 100 g smält smör, 2-3 msk tomatpuré och sedan lite salt och vitpeppar. Mkt gott :)

Har även fått receptet på Helenes extremt goda ananaspaj som jag tänkte försöka ge mig på att göra imorn kanske för det blir säkert en sen middag med gott vin, och lite efterrätt och grejer. 

Nehe, nu ska vi doppa oss i poolen igen för nu äre varmt! Ha en bra helg!


Snickerskakor

Vaknade i morse och var grymt seg. Fortfarnade inte helt återställd efter den stressade helgen i Sverige men det är det värt så. Slappade lite i soffan med A innan jag kände mig lite piggare, käkade lite frukost och sedan gick vi till Mercadona och handlade lite inför mitt kakbak som stod på schemat idag. 

Blev snickerskakor och om det var goda eller?? Shit, kommer inte kunna sluta äta och baka dom! Hoppas de andra tkr om de också bara. Ines och jag älskar dom iaf! Det blev inte med sirap utan honung ist då jag inte hittade det på mercadona. Men det funkade så bra så! 

Efter det hämtade vi I i skolan och gick hem käkade mat och nu har de kollat på Mamma Mia medan jag städat av lite här hemma. 

Nu ska jag packa väskan och vagnen och bege mig till stranden med barnen, var ett tag sedan vi va där nu så det är på tiden tkr jag allt! 



Onsdag

Nu är det en vecka sedan jag fyllde år och hade en underbar födelsedag! 

Vaknade till av R:s väckarklocka i morse vid åtta (ett hemskt tjutande), fattar inte hur han INTE kan vakna av det haha! Då flög jag upp för jag kom ju på att fan det är onsdag idag så jag ska ju spela tennis om en timme! Upp i med lite mjölk och en banan, på med tenniskläderna, sätta upp håret, knyta på sig dojjorna och hoppa på hojjen! 

Framme i perfekt tid så hann slappa lite i skuggan innan det var dags. Kände mig inte alls pigg och sugen på tennis när jag klivit av cykeln där borta! Benen var sletna och huvudet var inte alls med mig. Men det var bara att köra på. 

Nu har iaf mitt racket gjort sitt. Väntat på att strängarna ska gå av sedan jag fick det typ och idag träffade jag på ramen så jag knäckte till det ännu mer och efter det var det sej inte likt. Det lät som man spelade badminton eller något helt konstigt och jag va tvungen att ta i som jag vet inte vad för att få den över på andra sidan haha. Gav upp det så det bor numera i papperskorgen och lånade ett annat av Ulla! Stor skillnad direkt.

Efter 1,5 timme var det dags för det jobbigaste varje onsdagmorgon, att cykla hem. Det är så segt så vet inte vad jag ska ta mig till alltså. Men jag har klarat det men det är precis för så fort jag kommer innanför dörren faller jag ihop typ, byter om till bikini och slänger mig i poolen och idag var den kall - ISKALL!

Nu ligger jag i sängen och ska passa på att sova tidig siesta innan det blir liv i huset! Antar att vi åker till Llunas pool hela eftermiddagen!! 

Btw. så ska Ulla ta med mig till ett ställe ca en timma härifrån någon gång när det blivit lite kallare. Hon har ett av sina barn där (ca 30 år skulle jag tro) och han är skitduktig på tennis så vi ska åka dit spela tennis och paddel och så :) Kul!



Martes

Gick till mercadona handlade lite smått idag med A innan vi hämtade I efter skolan, hem lagade mat. Torsk tänkte jag idag och jag har aldrig lagat fisk så vad ska jag göra tänkte jag men det blev nog bra tror jag. I tkt om det iaf och hos mig gick det ner. Inte den godaste fisken jag ätit men äter ju lite nu iaf. 

Slängde in den i ugnen med lite salt, vitpeppar, grädde, ströbröd och purjolök och kokte lite potatis till det och färdigt! Mango till efterrätt och vad gott det är!

M är hemma om 1,5 timme ungefär så nu ska jag nog ta med mig ungarna ut till poolen och bada lite för det steker på bra här nere i Spanien! Svettigt värre! 



Bilder

Jobbig dag idag, grymt trött men så äre. Har legat lite i solen, badat i poolen och lagat mat (kött och sallad). Nu sitter jag i fåtöljen, A sover och I sitter vid datorn och kollar cantajuegos! Ska snart börja fixa lite för jag tänkte att det får bli en sväng till lekparken om en timme typ. Orkar inte gå till stranden känner jag det får bli imorn ist! 

M sa till mig idag innan hon gick iväg till jobbet igen att gud va jag längtar efter att få ta på mig jacka och kängor och gå omkring i. Kunna gå ut och gå promenader och vilja sitta ute i solen på ett mysigt café. Och ja, jag måste väl hålla med att jag längtar med till det men när vintern väl är här så kommer vi klaga på att det är kallt så man är ju aldrig nöjd. ;)

Tog lite kort idag på lite av kläderna jag hade med mig hemifrån, ursäkta bilderna men så äre. Bara stå ut! 


Klänning


Bakifrån! Grymt skön och perfekt för stranden!


Tröja av Sara och Carina :)


Detalj!


Svart bikiniöverdel från H&M och en likadan i rosa


Och även denna bikini från H&M


Och denna fick också följa med till Spanien. Hoppas på ett paket hemifrån med i slutet av veckan eller början av nästa med ännu fler bikinisar. Lite bikinitrosor och en överdel. Nice!


Stora tjejen har fått en liten tand när jag vart borta i två dagar! 


Ännu större tjejen! :)


Hittade även några fler bilder sedan Ida va här. Vet inte hur jag kunnat missa dom kanske för jag inte brytt mig om kameran eftersom den gick sönder då men nu har jag iaf tagit med pappas hit så har en nu och det kanske blir lite fler bilder!


Söta tjejer som antagligen är på väg mot karatefyllan


Söt tjej redo för lite fajitas?


Byxorna på G också hahaha.

Nej, det var ett blandat inlägg nu ska jag fixa lite frukt innan vi drar till parken!

En dag i Sverige

Yes, jag chockade alla med att komma hem över en dag. Överraskning för farfar som fyllde 70 och där dök jag upp. Alla satt och gapade och grät och trodde inte det var sant men yes det stämde jag befann mig i Vimmerby. Blev en mkt lyckad dag och jag hann med hur mkt saker som helst.

Efter jobbet i fredags körde M mig till Alicantes flygplats och jag satte mig på ett plan mot Arlanda med massa stenbruna pensionärer och kände mig grymt blek. 23.50 landade vi och då va pappa där och hämtade mig och vi åkte hemåt Vimmerby. 3 timmar senare va vi framme, la mig och sov några timmar sedan väckte jag Julia på morgonen dagen efter och fick komentaren: Vad fan gör du här?? haha. Surprise!!

Träffade folk hela dagen och det slutade såklart med att jag satt på Chaplin med mina kusiner och sedan efterfest på ett ställe jag aldrig sett i Vimmerby och efter det var det kallt och jävligt så pallade inte gå hem så det blev övernattning hos Tobbe! Fick en chock när klockan ringde 10.00 igår, flög upp fattade inte vart jag var, ringde pappa, han hämtade mig och då var det dusch och packning sedan åkte vi mot Göteborg.

Så det blev verkligen en snabbvisit men såååå lyckat! Kul att träffa lite folk, det var ändå 8 månader sedan. Fick presenter och grejer med bara för att jag fyllt år. Smycken, berlocker, kläder, godis m.m. 

MEN, jag kan säga er att jag kände mig INTE hemma i Vimmerby. Kändes som jag bodde på hotell så det var skönt att komma "hem" till Spanien nu igen. R hämtade mig på flygplatsen igår kväll och M satt och väntade på mig när jag kom hem och frågade ut mig om allt i reklampauserna när vi kollade på Sex and the city 2. 

Imorse vaknade jag grymt trött lite innan nio (sov max 8 timmar denna helg) gick upp och då blev det kramkalas med I som saknade mig så mkt och va så glad att jag kommit tillbaka! Tänkte därför ta med mig lite lakrits till henne när jag hämtar henne i skolan om 30 min. A har jag gosat med massa idag också. Men har framför allt legat ute och solat och badat i poolen som vi fyllt upp igen. Underbart, nu är det inte lika jobbigt med värmen än eftersom jag frös så mkt när jag va hemma haha. 

Det blev ett långt inlägg men så är det ibland. Tack alla för en underbar dag i Sverige iaf! :)


Pronto pronto

Fredag den 9 september! Vaknade och I hade redan gått till skolan så det var så tyst och skönt! Det var länge sedan haha. A och jag va hemma till kvart i ett då gick vi bort till skolan och hämtade I. A käkade mat, jag slängde in en pizza till I och mig då jag inte hade tid att göra i ordning kycklingen och fixa. 

Nu har jag duschat, målat naglarna och ska bara klä på mig sen är jag redo för äventyr ;) haha. 

Ne, har inte tid att sitta här ska fixa lite frukt till lilla tjejen nu med tror jag så det är gjort och så börjar jag känna mig lite kissnödig också. Bara så ni vet alltså ;)

Ja, men det var allt. Hörs en annan dag!

25 exakt

det är så nära nu och det känns så konstigt men så bra. :) hahahah

Idag har jag städa och plockat i ordning lite på mitt rum då det har sett ut som jag vet inte vad i mina garderober så nu är det fint igen och jag hittar mina kläder. Får dock se hur länge det håller sig så ;)

Nu på kvällen var jag i lekparken en sväng med barnen och efter det blv det badkaret för de båda två och sedan somnade A och efter det käkade I och jag middag och efter det la hon sig direkt i sängen utan protester och somande inom 10 min. Det har nog aldrig hänt på mina 6,5 månader här tror jag inte. Det var tyst och ensamt innan kl 22.00. Föräldrarna är och spelar paddel, äter middag och så med några kompisar idag så jag är själv nu. underbart.

Tror hon ville lägga sig direkt bara för imorn börjar äntligen skolan. Det ska bli så jäkla skönt tror nog vi måste va ifrån varandra lite och inte va och tjata på varandra hela dagarna haha. Dock så går hon bara till 13 om dagarna nu hela september tror jag det är. Det får inte mat i skolan förrän i oktober. Konstigt men så äre.

Blir stek och lek i solen med A imorn här hemma på terrassen eller på stranden, det återstår att se! Har nog lite att fixa med under dagen så blir nog här hemma! Lite tvätt som ska tvättas och vikas och så. 

Nehe, om man ska kolla om man hittar någe bra program på tv:n kanske innan jag somnar! Har inte sovit siesta idag så det blir nog sängen snart för min del tror jag. 

Buenas noches!


Presenter :)

Imorse klädde jag på I, A och mig själv och vi begav oss ut i kokande värme för att gå till posten som ligger låååångt hemifrån men saker man måste göra så det var bara att börja traska. Hann inte ens ut på gatan innan jag kokade men så äre. That´s life! 

Först stannade vi till i en fotoaffär och jag tog ett kort som jag hoppas jag kan ha iaf till mitt nya leg jag måste fixa på något sätt! Efter det vidare mot posten för att hämta ut två paket. Efter det stannade vi på strandpromenaden och åt glass och I träffade en kompis från klassen så satt där i någon timme så de kunde leka lite och jag passade på att mata A och slappa lite. 

Hemma några timmar senare slängde vi alla av oss kläderna och blötte av oss i vattenslangen utanför! (Ja, poolen håller vi på att tömma för den måste rengöras, får se om vi fyller den igen). 

Jag öppnade paketen och är supernöjd över det jag fick :) Tack så mkt Pernilla, Julia och Marie med fam. 


Spännande! 


En t-shirt, två kort, ett armband med ett hjärta, lakrits och två böcker. Kanonbra! Godiset ska vi äta ikväll säger I haha. Böckerna var perfekt eftersom att jag snart läst ut alla svenska och engelska böcker som finns i huset. Måste väl gå in på spanska sen då antar jag? ;) Och t-shirten satt perfekt och är kanonbra för vädret som kommer om ca en månad! TACK SÅ JÄTTEMKT HÖRRNI!! 


Av min spanska familj fick jag ett silvrigt linne och tre par trosor med Bob Esponja hahah. Bara för jag sa att jag inte hade så mkt trosor innan vi åkte till Mallis så köpte hon dessa på skämt och så sköna dom är eller. Vi går omkring i trosor hela dagarna här så haha. Perfekt! 


Inte dåligt att få så mkt presenter när man bor i ett annat land va haha ;) Duger gott och väl till mig:) + en bh också som M har med till affären idag och ska byta för den var för stor! 


Mitt lilla bord som är fullt med massa kort från er där hemma också! Tack så mkt alla!



Bikinisar

Nästan alla (framför allt tjejer) älskar väl typ att shoppa, lika så jag! Därför vet väl alla att man kommer in i vissa perioder i sitt liv när man känner för att bara handlar t.ex. väskor, klänningar, skor m.m.

För massa år sedan hade jag det för lång halsband, sedan blev det sjalar, efter det skor, efter det en viss färg och nu de senaste två åren efter jag slutade skolan har jag vart ganska så galen i skor och väskor. Nu när jag bott utomlands i snart ett år så har jag blivit galen men verkligen GALEN i bikinisar! Det är väl egentligen inte så konstigt då jag nästan har bott i det hela tiden! 

Tänker på det när man går på en strand med hur mkt folk som helst att det är inte många som har samma bikini, tänk vad många olika det finns, härliga, häftiga och rent utsagt ascoola modeller och färger. Jag älskar bandeau-modellen och kan säga att jag har nu bara fem olika här som går att använda har lämnat av några st på vägen och känner att jag vill ha nya då jag går i det så ofta. Dock blir det mindre och mindre nu kanske om ca en månad men ändå! 

Därför beställde jag några som just nu befinner sig i Sverige tror det är typ fyra olika överdelar och några underdelar! Det var ett tag sedan och hoppas det kommer hit till mig snart. Nu sitter jag här de sista timmarna på min födelsedag och kände att jag ville ge mig själv en present. Får man känna så? Jag klickade iaf hem några fler nu. ups. Men så är läget iaf! Man kan väl inte få för mkt av en sak??

Vad kan jag säga än att jag har blivit galen i det! Har gått omkring i bikini nu varje dag sedan mitten av maj och då kan jag säga er att man är ganska trött på de man nu har och det är ju alltid kul med nya färger och mönster! Ser fram emot att få testa de nya godsakerna! 

Vet ju att de någon gång kommer till användning, inte så att jag tänkt va i Sverige så länge när jag väl kommer dit liksom. 


En strandbild bara för det! Står dock helt snett och vint så jag vet inte hur jag ser ut men men. 





Lång inlägg men ändå! På tal om att jag haft en underbar födelsedag så måste det väl tilläggas att min spanska familj sjöng för mig på spanska och jag fick presenter (trosor, bh, linne), kort, god mat och dricka. Vad kan jag säga mer än att det har vart en toppendag :)

Nu ska jag sova. Imorn blir det posten, har två paket som väntar på mig och så vidare till någon fotoaffär och kolla om man kan fixa pass och legfoto då det går ut snart sedan hem laga mat, käka och vidare ner på stranden har jag tänkt!

Buenas noches! 



21 år

Nu har jag levt i 21 år! Känns inget speciellt, lite gammalt bara men så äre ;)

Har fått massa grattissms telefonsamtal och grejer idag :) Började dagen med att spela tennis med Ulla iaf. Vidare hemåt och I är mer uppspelt än jag är för att det är min födelsedag haha. Hon pratar om tårta och tårta och sådana grejer hela tiden haha. 

Jobbar lite nu på dagen också, inte så jobbigt dock bara I och jag hemma så vi kollar film och slappar då jag känner mig seg i kroppen efter all träning denna vecka haha. Otränad? JA! 

Idag ska vi iaf äta paj och denna gången har M köpt ananas bara för att jag tkr om det så det blir hälften äpple och hälften ananas antar jag då R inte tkr om ananas och det vore ju taskigt om han inte skulle få någe. 

Men denna dagen måste jag ändå säga ett STORT GRATTIS till världens bästa FARFAR som fyller 70 år idag och just nu befinner sig på någon kryssning eller någe liknande! Ha en bra dag!! 


Ett år sedan på våran födelsedag!





Jag blir tokig

Varför är det så svårt att lyssna för och göra som man säger efter en gång bara? Behöver jag säga mer än att jag inte har en av mina bästa dagar idag eller??? Men så äre, livet kan inte alltid va en dans på rosor! 

Tur är det väl att jag slutar jobba om ca 45 min då ska jag sova siesta sedan ska jag ut och springa tror jag! Måste rensa huvet och få bort all ilska jag samlat på mig efter denna dag!

Men vi har iaf vart på stranden i värmen och badat och solat lite! 

1 och 3 :)



Fixardag

Började dagen med att städa och tvätta lite lätt och fortsatte sedan med att gå och handla svamp, paprika, barnmat och lite till dagens matlagning som blev en favorit i repris - kycklinggratäng med spaghetti. Nu har vi precis ätit och det var mkt mkt gott! Nu äre dags för siesta så nu är det lugna huset iaf två timmar framåt typ.

Ikväll har ines och jag bestämt att vi ska gå till stranden och så ska vi köpa glass och äta på vägen hem, blir nog en bra kväll detta ska ni se! :) 

Ha det bra!!


Löpning

Hemma efter en löprunda som gick över förväntan. Det gick så lätt så när jag va hemma gick jag inte in utan fortsatte vidare ett litet varv till. Skön känsla! 

Nyduschad och har precis snackat med Marie på skype så nu ska jag sätta mig i min fåtölj och umgås lite med min familj som jag inte sett på hela dagen typ. Blir sängen tidigt idag för jag tror att jag börjar jobba tidigare imorn då M ska iväg innan. 

Ha de bra hörrni!


Fem och en halv :)

and I´m so ready for it! :)

Söndag den 4 september och jag hoppade på hojjen och cyklade bort från Aguilas till några mysiga mindre stränder en bit bort och la mig, läste lite i boken, lyssnade på musik och bara hade de hur bra som helst. Käkade lite vattenmelon och badade i havet som är grymt klart! 


Bild från idag!




Nu är jag hemma två stränder senare och har nog lyckas få lite färg idag tror jag! Känns bra! Mer, jag kokade två korvar nyss också och nu ska jag ta med mig boken ut och sätta mig i skuggan och läsa lite i den och ladda inför kvällen. Nu ska jag komma igång med löpningen igen har jag tänkt då det har blivit svalare på kvällarna. Ska bli skönt men det kommer nog va grymt segt nu i början men så äre innan man kommer in i det! 

Igår målade jag mina naglar och det blev vitt denna gång och så många som har det hela tiden och jag kan ju inte säga annat än att jag tror jag gillar det faktiskt hahaha.


Resultatet

Jag har fått på mig ett par bikinitrosor som jag inte använt på hur länge som helst och det är inte samma modell som på de jag haft nu hur länge som helst så ser inte för snyggt ut heller hahaha.


Hett ju ;)



Ensam söndag eller inte?

Det är frågan det. De andra drog till flygplatsen nu för att lämna av Max som åker hemåt Sverige nu igen efter 10 dagar här i värmen! Jag vaknade precis och vet att de iaf är borta ca 5 timmar. Får se om de åker hemåt hit efter eller om de stannar till i La Manga hos hans föräldrar. Vore gött om de gjorde de så jag kan få en heldag för mig själv. Känner att det vore skönt just idag då jag haft någon hela tiden nu en bra stund.
Jag ska iaf åka till någon mysig strand idag hade jag tänkt och bara slappa och ha det gött! Låter inte helt fel tkr jag! Klarblått och skönt ute så hoppas det håller i sig hela dagen!

Igår natt efter regnet så vaknade jag och frös och det var för härligt att kunna gå upp stänga av fläkten och ta på sig påslakanet. Det var ett tag sedan. Igår kväll satt vi till och med ute och kände att man rös till lite ibland eftersom att luften blivit mkt friskare nu. På väg att bli lite svalare kanske?? 

Jag sov iaf denna natten utan fläkten och frös även inatt när jag vaknade till så har legat invirad i påslakanet hela natten och det är så skönt! Nästan så man kan stänga dörren snart också tror jag!
Nu ska jag gå upp, kolla om det finns något man kan äta till frukost och sedan hoppar jag på hojjen! Ha en bra dag allesammans! 


Perfekt temperatur

Igår kväll blev det god mat, vin och film ute på terrassen! Idag vaknade jag upp till solsken och vi drog till stranden ett tag. Det började blåsa lite men va skönt. Perfekt väder och stranden har de nu städat för nu har alla turister dragit så det är inte mkt folk där nu och stranden och havet var helt underbart fint. Havet var så himla klart så man såg botten och allt! Himla nice! 

Efter ett tag där drog vi hemåt när det börjad3 blåsa grymt mkt, jag hoppade in i duschen och sedan blev det filmtittande. Törnrosa haha. Dålig film men va gör man inte för barnen hahaha.

Maten idag var iaf paella vilket var mumsigt värre! Glass till efterrätt och nu har jag precis vaknat efter en timmes siesta. Mkt skönt! Blir inte mkt mer av denna dagen tror jag inte, ska sätta mig och läsa lite ute sedan och sen får vi se va som händer. Blir säkert lite gott käk och dricka efter M slutat jobbet idag då det är Max sista dag här.



Kan inte sluta tänka på DET!!! :)

Reeeeegn

Ja, igår kväll sa de på tv:n att det skulle regna massa inatt och idag och jag vaknade 03.03 inatt av att det ösregnade och åskade. Lite skönt ju!! Eftersom att vi för tillfället bor i en öken typ så klagar vi inte!!
I morse när jag vaknade var det mörkt ute och I slet tag i mig med en gång och började dansa ute och sjöng att det skulle regna och att hon då skulle få se en regnbåge. Så dt var absolut inga sura miner över vädret idag. Det är så himla skönt ute nu ska jag säga er. Frisk luft!!

4 månader tog det ungefär innan det började men nu jäklar. Kanske är man på väg mot lite kallare väder nu. Just nu känns det lockande men jag vet att när det väl är vinter kommer jag klaga på att det är för kallt. Varför är man aldrig nöjd för? ;)

Titta vad mörkt det är!


Nu sitter vi bänkade framför Mamma Mia och denna lilla tös har börjat åla sig framåt nu och är aldrig stilla haha. 


Sötisar!

September

Ja, nu var det ett tag sedan det hände någe här igen. Men har fullt upp på dagarna, det är värre än vanligt nu känns det som. Har en till att ta hand om nu som inte vet mkt alls ;) men så äre.. 

Igår var jag ledig, började dagen med tennis i värmen borta hos Ulla, 2,5 timme senare var jag hemma och då åkte vi till stranden några timmar innan vi åkte hem fritierade kyckling och käkade. Efter det hann jag med en snabb siesta på ca 40 min innan det var dags för lite jobb då M var tvungen att fixa bilen. Senare, bad i poolen och chill. M åkte till Lorca för att shoppa lite så jag va ensam hemma mes barnen och det var inga problem. Badade dom och sedan somnade A på en gång och I och jag tittade på film och slappade innan de andra kom hem. Det var skönt då jag inte vart utan gästen en min sedan han kom typ. Detta var vad jag behövde.
Igår var det en vecka var tills jag fyller 21. Ines fixar och styr och ska göra så mkt saker för mig haha. Fick ett grattiskort från Sverige igår iaf :) Vi har nu gått in i september och det är galet. Det händer lite saker framöver nu! Nästa helg blire en lite resa med familjen här och så så det ska bli kul :)
Nu är dags att jobba igen! Får se va kvällen har ett erbjuda, känner bara för att vara för mig själv, läsa en bok och slappna av men det återstr att se och jag tror inte att det blir så haha.

RSS 2.0