46 grader och klarblå himmel

och jag hör att ni i Sverige har sagt att ni haft så himla varmt några dagar. Tror nog inte ni ska säga någe. Här säger jag att jag svettas varje dag och att man knappt kan gå ut. Nu kanske ni fattar varför. Inte så konstigt när termometern visar uppåt 46 grader i solen varje dag runt 15-18. Har inte sett ett moln på flera månader typ. 



Idag har vi lekt, badat och jag har till och med legat några minuter i solen idag. Det är inte ofta det händer längre så ja, få inte en chock när jag kommer hem nästa gång och inte är brun som en peppakaka som alla tror. Bara för att man bor så här så behöver man inte va brun. Man orkar inte va i solen varje dag. Nu kanske man ligger ute i solen en gång i veckan eller ännu färre. 

Nu är M och handlar med brodern och efter det ska jag ta med mig honom till köpcentret en sväng. Det är slutrea nu så han ville förbi och checka läget lite men inte själv så man ställer väl upp för gästerna ;) Blir att stanna på någon/några barer på vägen antar jag för en öl eller två. I denna värmen är det omöjligt att gå i ett sträck. Vore ju inte fel om man kunde hitta något kul där borta idag. Men det återstår att se! 

Kan ju även hoppas på en skapligt skön och mysig kväll ute på terrassen med familjen, god mat och god dricka men det återstår att se det också. 

Imorn ringer kl tidigt iaf och jag hojjar bort till Ulla för lite tennis och det ser jag fram emot grymt mkt :)
Beso


Allmänt

Har vart väldigt dålig på det där med bilder ett tag nu igen, därför tänkte jag slänga in några nu från veckan som gått! 

Va ju som sagt på lite minipicknick med barnen i torsdag! 


Vi målade


:)


Lekte med A


Vid någa stora härliga palmer


Max och jag va ute i fredags och lördags. Upptäckte då att det blinkar vid några grejer som sitter i vägen haha.


A är så nöjd när hon får stå på fötterna! Snart är hon på g med krypningen också! 


Idag, måndag, ny arbetsvecka och idag är det lång dag för mig som gäller. Får se va vid hittar på. Blir nog iaf lekparken en sväng ikväll när solen är lite svagar. Annars blir det väl poolbad och så. Jag ska även laga mat idag och då blir det en köttgryta :)

Ha en bra dag!


Några droppar regn

Vilken sleten dag det var igår. Alla, verkligen alla i hela familjen var helt förstörda. Alla sov siesta(utom Ines såklart som alltid håller igång). Vissa kom upp i siesta på fyra timmar så ja pigga kan man inte säga att vi va. Gjorde inte för mkt men skönt var det iaf! På kvällen grillade vi drack öl, vin och rom. Efter ett antal timmar ute på terrassen men prat, skratt och dricka hade man blivit lite piggare så Max och jag bestämde oss för att ta oss en sväng ut iaf.

Runt 02.30 gick vi hemifrån längst stranden och så träffade vi våra "kompisar" från dagen innan, snackade lite med dom sedan gick vi vidare stannade tog en öl. Vidare mot Frankfurt drack Malibu-sprite, Malibu-piña, baileys med is och lite sånt gott! 

Jag var helt slut innan vi gick iväg så började traska hemåt lite innan 05, hemma 05.40 typ då blev det rätt i sängen och sov till 12 typ. Kollat på film nu och det har regnat typ i två minuter idag lite lätt. UNDERBART!!

Idag är jag sliten och asatrött! Blir nog inte mkt av den här dagen, bad i poolen och lite sånt men annars blir det lugnt. Nu är det dags för ny jobbvecka imorn med. Vilket faktiskt ska bli skönt! 

Snacka om att jag inte är van att festa längre. Herregud! Herregud är ett ord vi säger massa här för jag vet inte om det bara är jag som säger det extremt mkt och har gjort väldigt länge eller om många i Vimmerby gör det. Nu har vi översatt det till spanska och säger det också haha. Konstiga familjen här! 



Utgång

Igår fredag började vi dagen på stranden i några timmar och sedan gick vi hem käkade mat och sedan sov jag siesta när M slutat jobba då jag var helt förstörd efter att hållt i gång med allt en hel dag. Max och jag snackade om att vi skulle hitta på någe i helgen typ gå ut eller någe sånt så igår efter middagen slängde jag på mig en klänning, klackskor, smycken och lite smink så drog vi oss iväg.

Började gå längst stranden och stannade för lite öl och vidare bort och stannade på några ställen på vägarna innan vi till slut hamnade på Samoa runt 02? Efter det vidare och stannade efter ett tag igen på ett härligt uteställe med massa palmer och grejer, asnice drack lite mer öl och shots och var på g. Sedan blev vi trötta och kände att vi skulle gå hem och då hade vi iaf en timmes gång hemåt och då var kl redan 04.30.

Började traska och jag som hade klackskor på mig kunde inte gå så det blev att ha klackisarna i händerna och fortsätta gå. Efter lite mer än halva vägen började vi prata med två tjejer och en kille som satt på gatan. Den ena kunde engelska så vi har stämt träff med dom idag. Får se om vi träffar dom eller inte. Hoppas för dom var sköna. Det verkar att bli utgång på Tuareg då iaf. Får se vad det är för något. 

Hemma runt 06 då blev det pizza, lasagne och lite chips som fanns kvar sedan några timmar tidigare sedan däckade vi båda två ute på terrassen i det sköna temperaturen. Vaknade dock 2 timmar senare för att det var varmt så det bar in till sängen och sova lite till. 

Efter massa öl, några drickar och 4 tequilashots mår jag superbra idag :) Me like! 


Svenssonfamilj

Har gått och blivit en riktig svenssonfamilj med man och två små barn haha. Vi kände oss som det när vi gick ner till stranden i onsdags Max, jag och barnen haha. Och nu är vi snart på G dit neråt igen haha. 

Annars har det inte hänt så mkt, kort kommer inom kort för jag tog me mig barnen på picknick och lekt ute igår en sväng, himla skönt! På kvällen blev det vin, räkor, snäckor och lite gott! :)

Aja, har inte så mkt tid för internet just nu som ni kanske har märkt men återkommer. Allt är toppenbra här iaf och värmen håller i sig uppåt 40 grader. 

NU: Playan


Svetten bara rinner

idag är det galet. Känns som jag säger det ofta men det blir varmare och varmare känns det som. Idag kl 09 började vi spela tennis och jag orkade inte ens cykla hela vägen dit bort och när jag stannade och gick av och drog cykeln rann det svett i ansiktet och det blev ju inte bättre av att spela tennis efter bara någon minut var vi dyngsura typ. 

Så efter 1,5 timme rann det vekrligen, fan va äckligt men vad skönt! Man vänjer sig verkligen att stå ut med värmen här vad man än gör ändå att det är grymt jobbigt vissa dagar. 

Inte nog med att träningen var klar så skulle jag ju cykla hem också och så var dt typ ingen luft i däcket heller eller säger man hjul på en cykel kanske?? Aja.. ni fattar! Och då är den cykeln redan grymt tung att cykla på sedan innan men det var bara att ta det lugnt och glida hemåt. Hemma efter 15 min eller något, helt slut, hoppar i poolen. Går in och lägger mig och sover en tidig siesta innan de andra kommer hem lagar mat och slappar. 

Nu jobbar jag och har hållt igång, såg förjävligt ut här hemma så snabbstädade lite eftersom vi får gäst när som haha. Nu är det fint igen och snart vaknar A då blir det frukt och poolhäng resten av kvällen och kanske en snabb vända till parken. 

Idag är jag på toppenhumör efter en natt med mkt skön sömn :)


Vilken dag! Ingen bra sådan!

USCH för denna dag säger jag bara! Har varit den jobbigaste dagen på länge och nu vill jag bara sova och ladda inför min lediga förmiddag imorn som jag kommer börja med tennis.

I har vart så jäkla jobbig idag och verkligen inte lyssnat något! Hon älskar, verkligen ÄLSKAR att springa omkring naken så vi får hela tiden säga, ta på dig trosor men det händer inget alls! Så man måste säga allt till henne minst 10 ggr och idag pallade jag inte det mer! 

Så jäkla irriterande ska jag säga er! Men de är bara att försöka ha tålamodet upp iaf och det är inte alltid så lätt men så äre. Så tjat, tjat och tjat idag. Hon ska alltid göra saker hon inte får också hela dagarna, varför??? Varför gör man så när man är liten?? Störande! 

När jag fått nog på henne och inte orkar mer så var det dags med nästa, den lilla som skulle äta, har jag stått på morgonen och gjort mat och så fanns det ingen purjolök i affären så det blev ju inte så gott det skulle blivit men det gick att äta för jag smakade själv men hon satt och for fram och tillbaka på stolen och lekte med huvudet så det gick ju inte träffa munnen och så är hon hungrig och gråter och skriker och vägrar gapa och allt! Då fick jag ett litet utbrott igen, gick in på mitt rum la mig på sängen den ena låg i sin säng och grät och den andra satt i köket och grät. Efter en minut var det bara att försöka igen! 

Så ja, det tar på krafterna sådana här dagar! Men det kan ju inte alltid flyta på och gå som man vill. Då hade det ju vart för lätt. 

Fick iaf prata av mig lite med Malin mitt på dagen och det har verkligen vart det bästa idag! Näst bästa va min siesta på en timme. Underbart rättare sagt.

Nu på kvällen har vi suttit ute ett tag och lekt och slappat. Nu är jag nyduschad, väntar på att R ska komma hem från jobbet så vi kan käka om ett tag och sedan ska jag krypa ner i sängen tidigt. Sova helt underbart och sedan ringern kl 08 på min lediga morgon men vad gör man inte för att få spela lite tennis i 35-40 graders värme?? ;) 


Ser fram emot att få ta på mig mina träningskläder och svettas ordentligt!

Oj, blev visst en uppsats men var tvungen att skriva av mig lite kände jag! Buenas noches!


Tisdag den 23 augusti

Vad tiden springer iväg alltså. Snart är det september och alltså inte långt kvar till jag blir 21. Shit! 

Fick sovmorgon till halv tio idag, då knackade M på dörren, ropade hejdå och så gick de båda två, jag gick upp fixade en grej som gick mkt bra. Kan nu äntligen pusta ut lite! Tvättat hela dagen hittills, kläder, sängkläder och nu handdukar och strandsaker. 

Har även lagat mat till A, fisk, potatis, morot och purjolök (antar att hon vaknar snart och ska äta). Diskmaskinen är igång, I och jag har badat och nu slappar jag lite innan det blir livat här igen. Ska snart sätta igång med maten också och idag får det blir hamburgare. I va sugen på det och det är väl bäst hon får bestämma nu några dagar för 9 sep är det skolstart. En fredag, hur konstigt är inte det då?? aja..

Kort dag idag, R kommer hem runt 14.30 och sedan M innan han hunnit åka så det är inte så anträngande idag. Får se va vi hittar på ikväll.

Imorn är det onsdag och jag är ledig förmiddagen för M är ledig helgen och då jobbar hon onsdagkväll. Kommer nog börja dagen med tennis antar jag sen sova lite och sedan får vi besök och det är full rulle hela kvällen! 

Nu börjar A vakna! Dags att gå!


-

Nervös tjej som går och lägger sig idag! Herregud!! Imornbitti gäller det!! Håller alla tummar jag har! Nu ska jag försöka lyckas somna!

Buenas noches!


Heldag med lek och håll i gång

Packat väkan och är redo för stranden, A ska bara få sova en liten stund innan så hon inte är så gnällig ;) Det blir en förmiddag på stranden med barnen, sedan går vi hem lagom till maten är klar och R och M kommer hem. Äter, chillar och har en slapp eftermiddag vid poolen. Eett rehabiliteringsbesök på det också!

Börjar jobba igen runt 17-18 tiden då tar jag med mej barnen och går och handlar lite saker och efter det blir det lekparken på kvällen innan det är dags för middagen som är sen idag då M jobbar till 22. 

Känns som en rätt okej dag måste jag säga! Därför har jag nu inte tid att sitta här och trycka, ska klä på mig någe vettigt inför stranden och fixa det sista! Skära lit frukt och så vidare! 

Ha en bra dag för det ska jag  :) 


Slappa helger! :)

Igår kväll blev det bad i poolen och efter det fixade vi lite med maten inför kvällen som var fiskspett med lax och någon mer fisk och så ost. Det var gott, sallad till det med. Till efterrätt blev det som sagt äppelpaj! Mumma! Extra god igår tkt vi allihopa haha. Vin och lite öl till det också!

Efter det tittade M och jag på film, om några som blev fast i en grotta och allt, den var bra och var inte klar förrän runt 02. Då var det bara gå och lägga sig och jag har sovit så bra idag, första gången på denna veckan. Vaknade runt 12, käkade lite frukost sedan hoppade vi allihopa i poolen då värmen är galen! 

Nu har vi ätit mat, fisk ;) och potatismos i en röra och lite vin till det och sedan frukt och paj med glass till efterrätt :) Nu är det lugna huset här, alla sitter och slappar på sin platser (förutom I som aldrig är lugn). Senare ska vi ta en sväng och kolla på lite hus och kolla in golfbanan och husen där borta. Slapp dag helt enkelt innan det är dags för en ny jobbvecka och besök och allt! 

Har ni märkt vad mkt fisk jag äter nu eller?? Åt verkligen ALDRIG fisk innan jag kom hit men då var det första R sa att när du åker härifrån kommer du äta fisk ska jag lova dej. Och jag måste ju säga att det blir bättre och bättre iaf. Så nu kan jag iaf äta det utan att hålla på att spy så framsteg där. ;)



Halvvägs

Nu har jag typ vart här ett halvår och har nu lika lång tid kvar vilket jag bara ser fram emot! :) Annars då, jo igår kväll hade vi hyrt film vi skulle titta på men M och jag blev kvar ute och fastnade och pratade om massa saker ute på terrassen medan I och R kollade filmen inne. Två flaskor vin och lite asolut vodka senare var vi skapligt lulliga då gav vi upp och gick och la oss. 

Idag vaknade jag lite smått bakis, kollade film, läste bok och gick sedan ut och då slog värmen emot mig, det blir bara varmare och varmare känns det som. Dopp i poolen på det! Nu har vi ätit och M är iväg och jobbar. Ikväll blir det mer vin, grillat och så ska jag göra paj också! :) Gottgott! För efterrätt måste man ju ha, typ varje dag! 


En annan sak, I har alltid kollat under vattnet när hon badat och gör det än och det spelar ingen roll om det är hav, sjö eller pool. Herregud tänkte jag som för några somrar sedan bara kunde öppna ögonen jättelite när jag badade i poolen på öland och såg inget, jag såg lite blått och fattade att jag va i en pool men det visste jag ju redan innan ;)
Men iaf. Nu när vi leker i poolen på trädgården så vill hon alltid leka under vattnet så hon bara du måste lära dig att titta under vattnet och jag såg inget i början men simmade under och tränade på att öppna ögonen så nu ser jag och det är kul :)

Igår åkte vi till poolen hos I:s kompis och badade där och det är en riktig stor, djup pool och då simmade jag från ena sidan till den andra under vattnet med öppna ögon och mötte I på vägen. Så himla häftigt kände jag att bara simma och titta på alla där under haha. Så nu tittar jag också men än så länge bara i pool, hav känns inte så skönt för ögonen måste jag ju säga. 


Här har vi fisken i familjen! Den lilla börjar bli likadan och simmar omkring i badringen helt själv nu! så söt! 



Fredag den 19 augusti

Jaha, då var det dags för helg igen! Efter en kort vecka som typ vart helg hela tiden känns det som men vad gör väl det. Började dagen med Mamma Mia för barnen, jag fixade lite här inne. Nu har vi precis legat i poolen ett tag och badat och haft dt skönt. Jag ska sätta igång med maten nu hade jag tänkt!

Jobbar kort dag idag får se va vi göra ikväll. Poolen hos Lluna kanske, vem vet! 



Filmkväll

Idag är föräldrarna på bio så I och jag har filmmys här hemma med popcorn och filmer. Först såg vi pippi och nu är vi inne på Mamma Mia för andra gången idag! Har fåt henne att gilla den och det är jag glad för för jag blir så himla glad av den men ibland är det lite mkt av den haha.

Vi kollar på den mellan 3-4 gånger i veckan haha ;) Men vad gör man inte, hur många ggr har vi inte kollat på Barbie i Svansjön, Prinsessan och grodan, Pippi, Toy story och allt vad vi tittar på! ;) 

Så nu fortsätter vi att kolla filmer :) 



Kycklinggratäng med spaghetti

Torsdag och jag började dagen med att städa av lägenheten lite snabbt då det var behövligt! Efter det dopp i poolen, vidare till affären för att handla lite av det jag behövde till maten jag bestämde mig för att göra idag. Då det fanns kyckling hemma blev det en kycklinggratäng med spaghetti och om det var gott eller. MUMS säger jag bara! Riktigt lyckat! Därför tänkte jag va snäll att skriva hur jag gjorde lite snabbt.

  • 2-4 kycklingfiléer (beroende på storlek)
  • 6 dl pasta
  • 1 gul lök
  • 2 paprikor (en röd och en grön)
  • 1 burk champinjoner
  • olivolja
  • 1 msk curry
  • 2 dl matlagningsgrädde
  • 1½ buljong
  • salt, peppar
Skär kycklingen i mindre bitar och stek med salt, peppar, cayennepeppar, paprika eller vilka kryddor man känner för. Koka spaghettin enligt anvisningen på paket.
Skala och hacka löken, skär paprikorna i mindre bitar.
Häll lite olja i en kastrull och tillsätt curry. Bryn lök, paprika och svamp i någon minut. Häll i buljong och matlagningsgrädde och låt koka i 10 min. Smaka av md salt och peppar. 
Smärj en ugnsfast form och lägg i den kokta spaghettin och fördela kykclingbitarna över. Häll på såsen. 
Tillaga i 200 grader i ugnen i ca 20 min. 

Lycka till! Enkelt att tillaga och mkt gott! 


Kokhett strandbesök

Började dagen med tennis med Ulla! Efter det cyklade jag hemåt, badade i poolen och sov ett tag innan vi tog pick och pack och drog till en mysig strand lite längre bort. Där mötte vi upp lite släktingar till R och va en heldag. Kom nyss hem och alla lyckades nog bränna sig lite tror jag för herregud. Idag kan nog ha varit den varmaste dagen på grymt länge. Det gick inte va i solen, vi satt under parasollen hela tiden men det var mysigt. 

Åt god mat och drack öl. Hade det allmänt bra bara. Idag fick vi även reda på att vi får besök nästa onsdag och 10 dagar framåt av en av M:s bröder som är i min ålder. Får se om det blir någon utgång eller något då kanske. Ska bli kul med lite nytt och så några dagar.

När man går till stranden hemma i Sverige gör man det för att sola och bada alltså för att bli brun eller ja få lite färg typ. Man har typ aldrig med sig parasoll, det har iaf vi aldrig haft typ. Här i Spanien har alla med sig parasoll, har man det inte blr man typ uttittad haha. Nej men de flesta har det verkligen. Inte så konstigt i denna värme men iaf. Man kan va n heldag på stranden och bara sitta under parasoll, spela kort och ha det trevligt! Det gillar jag :)

Nu är vi alla duschade och snart kommer väl R hem från jobbet antar jag. Imorn är det dags för oss andra att återgå till jobb igen men bara två dagar sedan är det helg IGEN! Madre mia.

Dags att inta soffan några timmar nu innan middagen serveras! Hoppas ni haft en lika bra dag som vi här. Dock lite kallare antar jag. 


Gott och blandat

För det första, i usa är det nya att när man målar naglarna så målas en nagel i en annan färg. Varför? Är det så i Sveirge också ni som bor där? I Spanien har jag inte sett någon med det iaf, man kanske skulle testa, ser ju inte jättekonstigt ut måste jag ju säga!



Detta funderar jag bara på för jag sitter här med två veckors gammal fransk manikyr och väntar på att det ska försvinna då jag inte orkar gå till mercadona och handla för att det är för varmt. ;) Men snart är det ett måste tyvärr! haha.

Det är även många som målar nagalarna i vitt nu. Det är något jag aldrig riktigt tkt om men börjar vänja mig vid att se massa folk med det nu. Ser fram ut om man är lite brun också, kanske skulle testa även det någon dag ;)^

En annan sak. Har ni någonsin misslyckats med att poppa popcorn i micron? Jag menar inte att det blir brända och så även att man kan säga att man misslyckas då med. Jag menar att det inte börjar poppa och det blir inte en popcorn. Det har hänt mig, TVÅ ggr! Detta var på Mallorca, hatade deras micro som var där, långsammare får man ju leta efter. La in en påse med popcorn och den började aldrig poppa efter 4 minuter kände jag fan va konsitgt, öppnade och där låg den lite varm bara men lika platt som innan och detta hände alltså två dagar på rad haha. 

Men jag vet nu att det inte var mej det var fel på utan micron för här hemma funkar det galant och då är jag kung på att poppa popcorn. ;)

Lite funderingar och tankar så här en tisdagseftermiddag innan jag slutar jobbet och ska sova siesta! 


Ny jobbvecka

och en kort sådan. Jobbar bara till halv fem idag sen är jag ledig imorn och sen är det bara två dagar kvar innan det är helg igen! 

Solen skiner, bikinin är på och vi är redo för bus och lek hela dagen! :) Måste ringa U med och se om det blir tennis imorn, hoppas! :) 

Ha en bra dag! 


Ledig- och ensamhet

Är det bästa som finns när man jobbar så här som jag gör och alltid har barn eller någon omkring sig och därmed typ inte en lugn stund. Så igår åkte familjen som sagt iväg och har ännu inte kommit hem och det har vart två helt underbara dagar. Jag har solat, badat, läst boken, shoppat, promenerat, lyssnat på musik och bara slappnat av och gjort precis vad jag känt för. 

Nu ska ja fixa poolen, hälla i klor och lite innan det blir mörkt sedan ska jag sätta mig och läsa lite till i boken eller kolla om jag hittar någe bra på tv:n innan det blir fullt och livat hus igen. Imorn är det dags att jobba igen, vart ledig idag för det har varit någon fiestadag men ingen aning om vad. 

Har vart här i typ ett halvår nu iaf :) Halva tiden gått, lika långt kvar ser fram emot hösten och vintern här!



Mallorcabilder

Hittade lite fler bilder från Mallis som jag tänkte visa er! 


Här är vi tjejerna i familjen vid Sa calobra. Sjukt fint! 


Sötisarna 




Palma


Palma


Jag och I på båten på vägen hem


Hela familjen utom lilla A som sover så gott! 



Shopaholic

Hur kul kan det var att slösa pengar egentligen? Jo, hur kul som helst. Typ det bästa som finns :) Jag älskar att shoppa och nu idag på min lediga, ensamma dag efter att han pratat med pappa, Helene, Marie och Maja på skype var jag redo för solen. La mig och läste ut min bok och doppade mig i poolen i mellanåt. Grymt skön dag men vad varmt! Vädret går på tv:n nu precis när jag sitter här och vi här i Murcia har haft varmaste temperaturen i Spanien idag och jo tack det har jag inte missat.


Tur vi har pool :)

Runt sextiden hoppade jag på hojjen för att ta mig till köpcentret och om jag var kletig när jag kom fram eller? JA! Men vad gör väl det, är inte ensam om det tänkte jag haha.

Sista readagarna nu så vilka fynd jag har gjort. :) För endas 370 svenska kronor fick jag med mig örhängen, t-shirt, linne, stickad kofta, jeans och en väska. Bara den tjocka tröjan kostade 300 kr i vanliga fall men den blev min för endas 55 kr. Har tagit dåliga bilder nu så ni får se lite hur det ser ut iaf.


Från Lefties



Denna var ju bara så solklar min så fort jag såg den! C'est la vie precis som min tatuering! Från Bershka


Även detta linne från Bershka med fjädrar längst ner! 


Från Bershka den med


Ja, fin matchning jag vet haha men skit i det! Linnet och koftan iaf. Perfekt och jättemysig när det blir vinter

Nu ska jag poppa popcorn, hälla upp sangria och kolla Real Madrid - FC Barcelona

En toppen dag helt enkelt :) Hasta mañana


Jag har det bra

kan inte säga annat alltså! Älskar våra kvällar när vi sitter ute på terrassen, grillat någe gott eller äter någon gång mat, dricker gott vin, öl och ibland gin och tonic. Pratar om allt och ingenting och bara softar, skrattar och lever livet! M sa även att: du borde verkligen känna dig som en i familjen då vi verkligen gör vad vi känner som, går omkring nakna (Ines), i trosor (Martina), fiser och rapar (Rodrigo) och håller på. Idag var en sådan dag och jag är alltid på bra humör när jag kryper ner i min stora säng! 

Åt inte förrän 23.30 idag, miniålar, sallad och skinka :) med några flaskor kallt vitt vin så är det perfekt. Pratade om hus och Astrid Lindgrens Värld. Nästa gång familjen kommer till Sverige kommer de förbi mig och ska gå på ALVoch vi pratade om allt som fanns där och vad man kunde göra och grejer om Småland överhuvudtaget. Han som kom på IKEA är tydligen från Småland kom vi fram till när vi va där förra vecka och såg att det stod Småland på många ställen men kom verkligen inte på vad han hette eller vartifrån han kom.

Om hus, inredning och grejer eftersom att familjen för ca 4 år sedan köpte en stor mark ca 15 min härifrån (på landet kan man säga) men inte är säkra på om de ska bygga hus där eller inte. Eftersom att pappa är arkitekt så finns det jag vet inte hur många sådana tidningar i detta hus att kolla i och det gör mig inget. Älskar att bläddra igen dom när jag inte har något att göra. Inredning och sådana saker är jag intreserad av. 

Två timmar senare gick M och jag in och kollade på film. Någon gammal rolig film som hon älskade och har sett hur många ggr som helst. Missade tyvärr början men får se den någon annan gång. Bra och rolig var den iaf. Nu är kl snart 03 och det är verkligen dags att sova. 

Familjen åker till La Manga imorn till R:s föräldrars sommarhus och är där hela dagen (kanske över natten) så jag är ensam hemma och det ska bli så skönt. Har tänkt ta mig en sväng till köpcentret och ligga vid poolen eller på stranden och ha det bra! Läsa min bok och lyssna på musik och njuta av ledig- och ensamheten! Me like!

Nej, nu är kl som sagt mkt! Dags att krypa ner i mitt rum som säkert skulle visat iaf 30 grader om det fanns en termometer här inne. Men det är bara att försöka somna och va glad, har klarat det massa nätter så varför inte idag?!

Godnatt Sverige! Buenas noches España! Vi ses imorn! Hasta mañana!



Smurfarna

I var på bio för några dagar sedan och såg någon smurffilm och dagen efter sitter hon och målar och jag matar A. När jag kommer in till henne säger hon: Sofia jag målar smurfarna för jag tkt så mkt om dom. Jag bara åh va ul får jag se och går fram och kollar på pappret hon har framför sig. Det är vitt. Hmm hänkte jag och var inte så inne i det eftersom jag höll på och styrde och fixade lekplats för A. När jag sedan tittar noga ser jag att hon målat på armarna med en lå tuschpenna. Va på väg att måla hela sig blå men hann inte komma så lång som tur va haha.



Nu har jag badat och legat ute och läst min bok lite och jag kan ju inte klaga, går omkring i bikini hela dagarna, det är gött ska ni veta ;)



Är så grymt sugen på tatuering nu, min lillasyster har gjort två st sen jag åkte hemifrån för typ 7 månader sedan. Dags att göra en snart, innan jul ska jag se om det går att göra. 





Nu slutar jag tänka för denna dagen!

Herregud vad jag fixade och styrde igår kväll och i morse eller. Det var länge sedan jag tänkte så mkt på viktiga och komplicerade saker! Blev riktigt irriterad där ett tag men då kom M som räddaren i nöden och allt blev genast mkt lättare. Allt är fortfarande inte klart och kommer inte bli än på länge men det skiter jag i. Det viktigaste är fixat och jag är överlycklig :) 

Annars idag, lördag den 13 augusti. Dags att säga grattis till min vän Louise som fyller 21 idag! Många som har födelsedag denna månad, för tre dagar sedan fyllde Hanna & Sara 21 år. Snart är det även min tur, börjar känna mig lite smågammal måste jag ju säga! Men vad gör väl det! ;)

Nu ska jag gå ut i solen och bada i poolen med I. Fiesta här på måndag så alla är lediga och har jag tur är jag ensam hemma imorn till måndag! Vore skönt måste jag ju säga! Men det återstår att se. 

Ha en fortsatt bra dag alla för det ska jag ha! 
beso


Viernes

Då var det fredsg och första jobbveckan har gått fort så nu känner man att man är tillbaka i det att veckorna bara springer iväg och allt! Men jag klagar inte för det! 

Idag har jag städat, lagat mat, tvättat och tagit hand om två ungar samtidigt! Svettigt måste jag säga men det blev några dopp i poolen i mellan varven. Efter det badade vi och lekte ute och hade de bra. Nu sitter jag och väntar på att pappa ska logga in på skype så ska vi snacka lite. Dom är på öland för sista gången i år antar jag! Tydligen dags att plocka ner husvagnen, herregud, har sommaren redan tagit slut i Sverige? Den har knappt kommit känns det som. 



Strand- och poolhäng

Ja, imorse bestämde vi oss för att ha en heldag med sol och bad och bara lek utomhus. Visst, inte för att vi är inne och leker så mkt om dagarna men ändå. Började morgonen med att vi hade två män här som fixade i trädgården, klippte palmerna och buskarna och det!

Packade ner lite god frukt, vatten och grejer och begav oss till stranden. Låg där och lekte med A met för I hittade kompisar och allt som vanligt! Efter några timmar gick vi hem och då var trädgårdsmännen tillbaka och den ena glodde som aldrig förr och det störde mig hårt men så äre det. Vi badade i poolen innan jag gick in och fixade mat, satte oss ute och käkade och mös. Mer pool och sol i timmar :)

Br dag helt enkelt! Nu har jag pratat lite med Jenna på skype och det va trevlans :) Nu ska jag duscha av mig lite innan middagen serveras! Ha de bra alla!



Sant elm, Ibiza och Valencia

Sant Elm
Besökte vi för någon dag sedan och det va mysigt ställe de med och med skön sandstrand och skön botten och allt men jag är nog ändå mer för lite klippor och så nu. Det är så irriterande när man får sand precis överallt. Kul att vi testat på allt möjligt här iaf. Jag har inte längre fobi för att bada när det är värsta steniga bottnen och sjögräs och alger och sånt längre. Skönt! Har även besökt stranden här i Banyalbufar de senaste kvällarna för ett dopp, skönt! Så himla skönt på kvällarna nu, vi njuter verkligen för det lär inte va skönt att komma hem, då får man börja sitta inomhus igen för då är det för varmt på dagarn
Det blev två besök vid stranden i Sant Elm och det va mysigt ställe de med och med skön sandstrand och skön botten och allt men jag är nog ändå mer för lite klippor och så nu. Det är så irriterande när man får sand precis överallt. Kul att vi testat på allt möjligt iaf. Jag har inte längre fobi för att bada när det är värsta steniga bottnen, sjögräs, alger och sånt längre. Skönt! Har även besökt stranden här i Banyalbufar de senaste kvällarna för ett dopp. Så himla skönt på kvällarna, vi njöt verkligen för det var perfekt värme! 


Saknar! 

På vägen hem två veckor senare stannade båten till vid hamnen vid Ibiza så såg ltie hur det såg ut också haha ;) 


Många gamla hus och vissa såg jätteslitna ut men det kostar inte lite att köpa dom precis i detta läge!

Väl framme i Valencia efter ett bra tag åkte vi och tittade på lite häftiga saker där och det är tydligen en spansk arkitekt som är världskänd som har gjort värsta grejen där och fan va häftig den va och så stor och herregud alltså! Försökte hitta bild men blev inte så bra men lite iaf! 


Så jäkla häftigt och vatten i mitten av allt så man kan gå där och kolla och allt! Coolt!


En annan sida av det! 

Ja, tror ni har sett de flesta bilderna från denna semester som var UNDERBAR! Nu får vi se när jag åker utomlands nästa gång! Och till er som INTE har vart på Mallorca kan jag bara säga en sak - ÅK!


Tennis

Gick upp i min ensamhet i morse och smög så mkt jag kunde för att inte väcka resten av huset och tror jag lyckades ganska bra. 40 min senare satt jag på hojjen mot andra sidan Aguilas för lite tennis och tur som vi hade så var det inte en av de varmaste dagarna med värmebölja eller värmevarning (som det burkar vara). Nej, idag när jag kom ut var det lite mulet och solen hade inte kommit fram riktigt än.


Vi spelade i vinden som var ganska kraftig och det gick pissdåligt i början. Benen ville inte springa som jag ville. Har inte rört på mig sen jag åkte och det va då segt men när vi satte igång och köra lite blev det bättre och jag ägde typ haha ;) Det gick bra helt enkelt så nöjd cyklade jag hemåt efter ett snabbdopp i poolen efter 1,5 timmes träning. Tog på mig biknini och hoppade i poolen och stekte lite i solen medans de andra hade tagit sig till stranden tidagare på dagen! 


Sätta upp håret ordentligt är ett måste då det annars svettas fast på kroppen. Först utbakad fläta sedan toffs och fläta i den också! Kanoners! 


Och min snygga outfit! Så lite och korta kläder som möjligt så man inte svettas ihjäl på grund av kläderna!

Lagade mat, spaghetti och köttfärsås som nu ligger i maten och jag har fått ny energi! Supergott :)

Nu ska jag sova lite siesta sedan blir det bad i poolen som nu ä fylld till max :) 


Tennis i hettan

Slog en pling till Ulla under dagen och undrade om vi skulle spela igen nu och det är väl klart så imorn kl 09 ska jag va borta hos henne och inta tennisplanen i hettan. Runt den tiden är det ca 25-30 grader så det lär bli svettigt och speciellt tungt eftersom att jag inte rört på mig sen jag åkte härifrån och det är tre veckor sedan nu. Men kul ska det bli :)

Precis pratat med faster och lillasyster på skype ett tag medans resten av familjen är på någon grej för barnen i stan eller något antar jag. Passar på att njuta så sitter ute med ett glas öl och boken. Nu är det hlt underbart skönt väder ute men man måste vänta hela dagen och nästan hela kvällen innan det är det. Nu är det ca 28-30 grader! Perfekt!

Ju närmare helgen vi kommer desto varmare visar prologerna (säger man så?) att det ska bli. Kommer bli en tuff vecka.

Har pratat med två st hemifrån Vimmerby som åker till Rhodos inom tre veckor och det låter ju inte helt fel heller! Hade gärna följt med. Jag vill iaf åka till ön där Mamma Mia spelas in. Har kollat på den filmen två dagar i rad nu och fått I att gilla den, eller ja gilla låtarna. Blir så glad när jag ser den jämt :) Och jag som absolut inte tkt om den första gången jag såg den haha. Vad man kan ändra sig. Och tur är väl det!

Ligger och har det bra i min ensamhet nu och kollar på bilder från de senaste åren och lyssnar på musik. Hittade en bild från Egypten förra april. Min första tanke var, herregud, har jag varit så blek! Såg ut som ett spöke, shit! Blev typ rädd! Tyvärr har jag inte bilden på datorn så orkar inte hålla på att fixa.



Galna partynätter i Magaluf

Tre sjukt galna dagar i Magaluf
Shit, vet inte ens vart jag ska börja och hur jag ska berätta dessa dagar på världens festställe. Börjar och inleder första kvällen med en karatefylla, blåmärkne, bulor och grejer. Fortsätter med att inte kunna röra mig ur sängen förrän sent på eftermiddagen och inte kunna äta eller drick något förrän runt 20 på kvällen. Då menar jag verkligen att det inte gick, kunde inte ens dricka en klunk vatten typ. Då är de illa men va värt det! Tacokväll på Vistasol och vidare till Oas för fribar och jag med fribar, det säger ju bara en grej. haha. Träffade tre stora gäng med norska killar varje dag som jag umgicks med på kvällarna och gick ut med. Skittrevligt folk så det var kul :) Blev en dag på stranden och lite käk med Hilda också och efter det träffade jag ytterligare fler norska killar på stranden som jag va ute med sista kvällen. kul kul! Alla blev helt chockade när jag sa att jag va där i tre dagar bara och själv. Så alla ville ju va med mig bara för de tkt synd om mig så va inte ensam något alls typ. haha. Ja, bulor, blåmärken, bett, fyllor och mkt mkt mer. Nu har jag festat tillräckligt, nu kan jag hålla mig till jul typ ;)
Familjen hämtade mig på onsdagmorgonen runt tolv och då åkte vi till aqualand och badade och lekte lite, jag va ganska så lugn eftersom att jag fortfarande var full typ men de gjorde inget. Sov lite på vägen hem och efter det var jag barnvakt på kvällen/natten. Ines och jag la oss högst upp i föräldrarnas säng och kollade på film och sov hur skönt som helst.
Shit, vet inte ens vart jag ska börja och hur jag ska berätta dessa dagar på världens festställe. Börjar och inleder första kvällen med en karatefylla, blåmärken, bulor och grejer. Fortsätter med att inte kunna röra mig ur sängen förrän sent på eftermiddagen och inte kunna äta eller drick något förrän runt 20 på kvällen. Då menar jag verkligen att det inte gick, kunde inte ens dricka en klunk vatten typ. Då är de illa men va värt det!

Tacokväll på Vistasol och vidare till Oas för fribar och jag med fribar, det säger ju bara en grej. haha. Träffade tre stora gäng med norska killar varje dag som jag umgicks med på kvällarna och gick ut med. Skittrevligt folk så det var kul :) Blev en dag på stranden och lite käk med Hilda också och efter det träffade jag ytterligare fler norska killar på stranden som jag va ute med sista kvällen. kul kul! Alla blev helt chockade när jag sa att jag va där i tre dagar bara och själv. Så alla ville ju va med mig bara för de tkt synd om mig så va inte ensam något alls typ. haha.

Hann med att träffa några av alla jag ville träffa iaf så det var trevlans :) Men skulle absolut inte palla säsonga där, fattar inte hur folket som är där orkar! Aldrig i livet att jag skulle det. Känner mig verkligen klar med det festandet. Så är det! Börjar ju bli gammal. Fyller ju hela 21 år om en månad. Shit!

Ja, bulor, blåmärken, bett, fyllor och mkt mkt mer. Nu har jag festat tillräckligt, nu kan jag hålla mig till jul typ ;)
Familjen hämtade mig på onsdagmorgonen runt tolv och då åkte vi till aqualand och badade och lekte lite, jag va ganska så lugn eftersom att jag fortfarande var full typ men de gjorde inget. Sov lite på vägen hem och efter det var jag barnvakt på kvällen/natten. Ines och jag la oss högst upp i föräldrarnas säng och kollade på film och sov hur skönt som helst. 

Bilder från dessa dagar har jag såklart inte då jag inte har någon kamera som fungerar och mobilen hade jag väl ingen tanke på! Det var galet kul iaf! Men var sliten till söndagen samma vecka så det tog på krafterna och eftersom att jag inte är så van längre heller.



Tisdag den 9:e augusti

och jag får väl börja med att säga grattis till min kusin som fyller år idag :) Grattis Timmy, hoppas du får en bra dag!!

Sovit mkt mkt bättre inatt och det blev till och med lite kallt där ett tag så man fick krypa ner under påslakanet då jag hade både fläkt och ac på gång. Skönt! Nu har jag käkat frukost och hoppas på att få skypea med bästa Deb snart innan jag drar ut och leker i poolen och har det gött! 

Kort dag idag, kvällen bestå väl antagligen av poolhäng eller skumdisco! Återstår att se.




Hur orkar hon???

Börjar med att slänga in en bild på I från i förrgår när vi fixade pippi haha. Så söt och så går hon och sjunger på Här kommer pippi långstrump på så bra svenska som möjligt!



Sovit max tre timmar natten som varit. Kunde inte somna igår för vi såg en ödla som höll på at krypa omkring ute och när jag precis hade lyckats somna till x antal ggr under natten vaknade jag till av ett ryck. Ena gången fick jag för mig att ödlan var i min säng, en annan gång killade det loss på mitt bett jag fått på foten, ytterligare en annan gång höll jag på att koka ihjäl av värmeslag och kissa på mig. Gick upp och kissade 04:45 och stängde på ac:n och sedan kunde jag somna och vaknade inte förrän några timmar senare iaf. 

Snacka om trött tjej idag då?! Första ordentliga jobbdagen på tre veckor och den börjas med att A gråter i 1,5 timme innan hon till slut somnar. Hon har kommit in i en period som barn gör mellan 7-9 månader. Det tror att när man går iväg så lämnar man dom för alltid så hon gråter så hon håller på att dö låter det som varje dag och typ hela dagarna. Blir hon inte buren så gråter hon typ. Det är så jäkla ansträngande ska jag säga er. 

Vi har bestämt oss att vi inte ska ta upp henne hela tiden när hon gråter nu för hon vet att hon får som hon vill när hon gråter så nu sätter vi oss bredvid på golvet och leker lite med henne tills hon lugnat ner sig men det spelar absolut inget roll så hon sitter och gråter hela dagarna och jag får panik när hon gör det. Känner mig jättestressad och elak men så äre. Hon måste också lära sig att man inte alltid får som man vill här i livet inte! Det tar extra mkt på mina krafter också men jag fattar inte hur hon orkar. Att hon pallar gråtar (då menar jag verkligen skrika tills hon knappt kan andas) i timmar.

Har även hört att detta inte slutar förrän de börjar gå och kan följa efter en när man går iväg. Shit, A som precis lärt sig sitta, hur länge ska detta pågå tänker vi då! Nu är det vi som övar på att gå varje dag ska jag säga er haha. Men de stunderna när hon inte gråter är hon ju så söt iaf. Här sitter hon efter maten och kollar på pippi, helt i sin ensam het.



Vi har badat i poolen hela dagen idag med. Vi solar våra bleka rumpor som I säger att vi gör. Det är därför vi badar haha! Jasså, är det?? ;)


Inte helt fel med lite palmer och sådant runt poolen heller. Inte helt fylld än men!


Glad tjej ;)


:)

Lyckades somna och sova siesta idag iaf i två timmar och det behövde jag verkligen eftersom att jag jobbat lång dag idag. Gick till lekparken en sväng på kvällen och sedan badade vi lite snabbt innan vi käkade middag. Nu ligger jag i sängen och ska försöka sova tänkte jag. Buenas noches! 



Mallorca

Dag 4 - sjukling
Astrid höll på att gråta ihjäl sig igår kväll när hon skulle sova för hon har fått feber och snorig och det är värre idag så jag är hemma med barnen medan de andra två är i Palma och shoppar lite. Kommer hem snart, får se va som händer ikväll, imorn åker jag iaf. åt grymt god mat, kött och färskpotatis från Mallorca, mumma! En magnum på det. Efter det gick jag, rodrigo och ines till stranden här i Banyalbufar och badade. Häftigt och skönt :) Pytteliten strand utan sand, bara alger typ och grejer men de funkade så bra. Nu mys och lite packning på kv
Astrid höll på att gråta ihjäl sig en kväll när hon skulle sova för hon hade fått feber och snortet bara rann så jag var hemma med barnen medan de andra två var i Palma och shoppar lite. Åt grymt god mat, kött och färskpotatis från Mallorca, mumma! Synd att de inte har färskpotatis här men det är bara för att det var från Mallorca. Gott var det iaf ska jag säga er!

R, I och jag gick till stranden i Banyalbufar och badade. Häftigt och skönt :) Pytteliten strand utan sand med massa sten, bara alger typ och grejer men de funkade så bra.









Utlandsresa och tankar om framtiden

Nu börjar sommaren gå mot sitt slut, skolan sätter igång igen och folket börjar snart åka utomlands och vid jul åker typ alla till Thailand. Typ så är det varje år. Jag fick ett ryck nu när jag ligger här och ska sova. Jag är så himla sugen på att åka utomlands. Alltså extremt. Tänker grymt mkt på det, skitofta verkligen!

Visst att jag kom hem från Mallorca i tisdag och bor i Spanien men Spanien är inte utomlands för mig längre. Mallorca var det men inte här för jag bor här nu och har gjort det i ett halvår och ska göra det ytterligare ett halvår. När jag tar mitt pick och pack och kommer hem i vår ska jag resa lite till. Någon vecka här, någon vecka där innan jag bestämmer mig vad jag verkligen vill göra.

Kommer på saker hela tiden som jag är sugen på att göra:
  • Resa resa resa i x antal månader till alla länder jag är så himla sugen på att besöka. Skulle jag räkna upp dom här skulle det typ aldrig sluta. Pengar löser väl sig på vägen, tänker jag?! Eller gör det det??
  • Bo hemma ett tag (typ max 1 månad haha) - ta körkort (ja, jag skulle faktiskt kunna tänka mig det, då det verkar var ganska så skönt att ha det. Men jag kan dock inte se mig själv köra en bil och tänk första gången, kommer jag överleva den?) och bara umgås med familj och vänner.
  • Ta mitt pick och pack och flytta ner till Spanien, söka jobb eller plugga mer spanska för att lära mig och kunna prata flytande och sedan fixa ett jobb jag känner för och verkligen bosätta mig här. Detta land är verkligen ett land jag gillar starkt!

Ja, det finns ju inte lite saker man kan och vill göra inte! Lika bra att passa på!





Poolhäng

Snacka om soft dag eller?? Började med ett dopp i poolen som vi fyllt till hälften bara då vi ska flytta på den någon dfag i veckan. Efter någon timme kom en av R:s systrar med familj för att äta och dricka gott. Vi grillade, drack vin, öl och gin och tonic. Sedan slutade det med att vi alla fem vuxna satt i poolen och drack gin och tonic i någon timme. Soft eller vad? Ja, jag kan ju inte klaga iaf känner jag! 

Efter det snackade jag lite med Hannah på skype innan min dator dog och då var det dags att sätta på grillen en gång till. Ja, man äter mkt i Spanien och typ hela tiden. Då äter vi i våran familj väldigt lite skillnad mot alla andra spanjorer och så. Men det blev lite mer pan con lomo, pollo och sånt mumsigt!

Nu är jag proppmätt och ska hoppa in en snabbis i duschen för att sedan krypa ner i sängen. Imorn vaknar jag av en knackning på dörren för då är det tillbaka till vardagen som gäller. Vi alla i familjen har fått lite mage under denna semestern så tillbaka till nuttigare mat är det som gäller haha. 

Bilder kommer under morgondagen! Nu ska jag snart sova, är sliten, värmen tar kol på en och idag har det vart olidligt verkligen. Klarblå himmel hela dagen! Buenas noches! 


Pippi och pool

När föräldrarna var iväg hade vi inget att göra så vi badade oss i slangen och efter det gjorde jag pippiflätor på I och klädde henne i lite färgglada kläder och lite haha. Så himla söt och vad roligt vi har haft det! Lyssnat på pippi och nu håller vi på att fylla poolen som är enorm typ haha. Kom på att oj det blir visst lite tungt för det är garage under så man får bara ha en maxvikt så får se va vi gör men bada ska här göras iaf imorn! 

Bild på pippi och poolen kommer imorn eller på måndag! Nu ska jag hoppa in i duschen och sedan blir det middag! 


Que calor, por favor

Jag fattar inte att jag orkar stå ut varje dag med denna olidliga värme alltså. Men det gör man. Tur att vi har slangen men nu är föräldrarna iväg och letar pool och jag hoppas verkligen att de kommer hem med en så vi kan bada hela dagarna typ. Vore inte helt fel! 

Annars idag har vi inte gjort så mkt, legat och läst i skuggan och ätit mat.Nu är det bara 1 dag kvar sedan börjar vi återgå till vardagen med jobb och allt. Men det känns skönt det med. 

Var barnvakt igår kväll och käkade lite god middag medan jag pratade med pappa och Helene på skype. Efter det kollade I och jag på film innan vi somnade båda två.

Nu gråter lillen, dags att röra på mig!! 


Jag är kär

i Mallorca, besökte en härlig strand i Andratx utan sand. Det var alltså bara stenar och berg och dt va underbart skönt. fanns även pool, restaurang och grejer. Gillade ställe hur mkt som helst. Vi käkade paella och sedan badade vi typ hela tiden i det knallblåa havet som var väldigt salt men så varmt och skönt. Älskar de verkligen. Idag (fredag) - Underbaraste platsen. Vi åkte lång idag genom Soller och tittade lite och sedan vidare mot Sa calobra, slingrig lång väg man åker för upp på bergen och sedan neråt för att komma till en strand som är så härlig. Finns en vanlgit med berg runt och så fint och så finns de den vi va på. Det är nog de vackraste jag har sett i hela mitt liv och så bra det känndes när man låg där i vattnet och hade de bra. Tog lång tid att komma dit men de var det lätt värt. Man gick igenom två små grottor för att komma till stranden som bestod av stenar så de gjorde ont i fötterna men va gjorde väl det när man såg knallblått hav och ur fint det var?! Herregud säger jag bara att jag inte har en fungerande kamera, därför måste jag sno bilder på google så länge men det tar inte lång tid innan jag tar med mig familjen eller några vänner och tar en rundresa på Mallorca ska jag lova er. Det ser jag verkligen fram emot.
i Mallorca, besökte en härlig strand i Andratx utan sand, alltså en klippstrand. Det var alltså bara stenar och berg och det va underbart skönt. Fanns även pool, restaurang och grejer. Gillade ställe hur mkt som helst. Vi käkade paella och sedan badade vi typ hela tiden i det knallblåa havet som var väldigt salt men så varmt och skönt. Älskade de verkligen.







Underbaraste platsen. Vi åkte långt idag genom Soller och tittade lite och sedan vidare mot Sa calobra, slingrig lång väg man åker först upp på bergen och sedan neråt för att komma till en strand som är så härlig. Det är nog de vackraste jag har sett i hela mitt liv och så bra det kändes när man låg där i vattnet och hade de bra. Tog lång tid att komma dit men de var det lätt värt. Man gick igenom två små grottor för att komma till stranden som bestod av stenar så de gjorde ont i fötterna men va gjorde väl det när man såg knallblått hav och hur fint det var?! Herregud säger jag bara att jag inte har en fungerande kamera, därför måste jag sno bilder på google så länge men det tar inte lång tid innan jag tar med mig familjen eller några vänner och tar en rundresa på Mallorca ska jag lova er. Det ser jag verkligen fram emot.


Hur slingrig och lång som helst


Stranden

Dessa dagar var verkligen kanonbra! 


Båtresan och huset

Dag 1 - båtresan
Gick bara bra. Vi gick till vår hytt, la oss och sov några timmar och sedan hoppade vi på bilen igen för att åka till Banyalbufar på Mallorca. Jag fick typ värsta allergianfallet när vi skulle sova, näsan började rinna och jag nös och nös hela tiden. Men även de blev bra til slut och jag fick några timmars gungig sömn.Efter
Efter tre timmar i bilen var vi framme i Valencia och I började gråta för vi hade ju faktiskt sagt att vi skulle till Mallorca och hon ville inte till Valencia haha. Men båtresan gick bara bra. Vi gick till vår hytt, la oss och sov några timmar och sedan hoppade vi in i bilen igen för att åka till Banyalbufar på Mallorca. Jag fick typ värsta allergianfallet när vi skulle sova, näsan började rinna och jag nös och nös hela tiden. Men även de blev bra til slut och jag fick några timmars gungig sömn. Det hade tydligen varit jättegungigt ett tag där på natten men det märkte inte jag för jag sov ;)

Stannade åt frukost på ett café för att sedan åka vidare till huset som jag ÄLSKADE från första stunden. Herregud va häftigt. Fyra våningar. Längst ner tv, soffa, kök och liten toalett. Detta är nyrenoverat. En våning upp två sovrum och ett lekrum. Ännu en våning upp föräldrarnas sovrum, garderober + ett nyrenoverat fräscht badrum. Ytterligare en våning upp tvättrum m.m och takterrass med havsutsikt och kvällssol. Helt underbart och jag älskade det verkligen.

Vi fick träning under dessa veckor av alla dessa trappor med tanke på att vi inte har några hemma i Aguilas haha. Käkade mat ut på en god restaurang, gick hem sov siesta och efter det gick M och R och handlar och vi andra tre satte oss och kollade på film. Skapligt slitna!


Lekrum med så jäkla mkt leksaker va! Herregud!


Tredje våningen


Lite av badrummet


Takterrassen


Utsikten


Sötisarna



Tillbaka i hettan

Ja, det har ju inte vart så bra upplddning här inte när jag vi vart iväg men nu är jag tillbaka och på G igen. Har så mkt jag vill berätta men vet int hur jag ska orka göra det! Snacka om att det var en bra resa eller?? Herregud va fint Mallorca är. Kan inte sluta tänka på det! Så nu har jag bestämt mig för att lägga in lite om några speciella dagar och skriva lite bilder!

Dock så har jag ju inte så mkt bilder eftersom att jag inte har någon kamera så någa har jag tagit på google för att ni ska få se iaf lite hur det ser ut. 

Hemma i Aguilas nu igen iaf och det är så varmt så nu sitter vi inne på dagarna igen för ute går de då inte va. Idag tog vi en tur till Murcia för ett besök på Ikea och termometern stod på 40 grader och det gick typ inte va ute, herregud va det var varmt! 

Nu har I och jag vart på stranden på kvällen med och badat och hon träffade en söt liten kille som hon tkr är så snygg och allt haha. Så söta! Va vi skrattade här hemma när hon berättade och sa att det var hennes novio (pojkvän) nu haha ;) 

Nu ligger jag här i sängen, nyduschad och väntar på middag. Köpte sill idag eftersom att vi va på ikea så ska väl smaka det idag, usch ser inte fram emot det. Men hon köpte räkor till mig iaf haha. 

Jag säger alltid att jag inte tkr att jag är brun (för jag tkr inte det) har vant mig vid att se mig själv som jag är nu typ lite ljusare eftersom att jag vart lite brunare i stort sätt sedan förra året och så. När jag blir blek så känner jag mig som ett spöke verkligen det är hemskt! Man vänjer sig! Men nu kan jag säga att jag tkr att jag är lite brun så har fått lite färg på Mallorca iaf haha. Familjen kallar mig neger men så brun är jag nog inte tror jag inte iaf! Men lite iaf!

Detta blev ett blandat inlägg men imorn börjar berättelsen om semester!


En bild på mina "lite" bruna ben och min nya älsklingsdress :)

RSS 2.0