Sliten tjej

Ja, efter mina tre dagar i magaluf med massa fest ar jag typ inte levande idag. Familjen hamtade mig runt halv ett och da drog vi till aqualand, jag satt mest och mos med A men nagot dopp blev det med. Sovit ca 10 timmar pa dessa tre natter sa nu ska jag duscha och njuta av renheten hahaha, bor man med tre killar ar det ju iaf inte rent kan jag lova er. Sedan tar jag och I med oss dvd upp pa tredje vaningen och sover i stora sangen sa far foraldrarna sova nere i vara sangar i natt. Later kanoners tkr jag. Mer uppdatering kommer i slutet av nasta vecka nar vi ar hemma igen. Karatefylla, norskar, blamarken, bulor, myggbett (de traditionella, skitstora som alla far i magaluf) och mkt mer inneholl dessa storda dagar men va kul. Nu sager jag snart godnatt. Buenas noches!

Jag ar kar

Ja, herregud vad jag alskar mallorca. Battre och langre inlagg kommer nar jag kommer hem men tankte visa att jag lever iaf. Tva dagar och vi har besokt sa haftiga ochnunderbara platser som jag aldrig vart pa i hela mitt liv. Pappa, nasta sommar ar det vi som tar rundaresa pa mallorca. Igar va vi pa en strand utan sand, bara massa berg, stenar och jatteblatt fint hav. Fanns aven pool, restaurang m.m. Bilder kommer hemifran da jag lanar ipaden i familjen lite snabbt nu bara. Idag var vadret inte lika fint men akte en bra bit pa en lang vag slingrig som fasen och det tog tid men det var det vart for sa mysigts och sa harligt har det bof adrig vart att bada i havet nagon sag innan. Vet inte hur jag ska forklara det, det maste upplevas och det ska handa. :) Sa calobra, ¿Nagon av er som kanske har vart dar?? Mangar genom berg for att komma till det mysiga stallet. Bilder kommer som sagt. Suger att jag inte har nagon kamera, en orsak till att jag maste tillbaka ;) Har fatt ledig sondag till onsdag formiddag och da aker jag till magaluf och halsar pa och fesyar av mej lite. Familjen kommer och hamtar mej onsdag da de blir en dag pa vattenlandet dar :) Huset vi bori ar ocksa helt underbart, bilder och mer beskrivning kommer. Kan irnte saga mer an att jaf trivs och alskar alla dessa underbara stallen. De lovade mej att jag skulle fa se de finaste stallena pa on innan vi akte och jag ar redan mer an nojd. Hoppas ni har det bra!! Nu ar det dags att rora pa sig. ¡Buenas noches!

På båten

Just nu är vi på båten och sover antar jag eftersom att vi förhoppningsvis har hytt. Framme på morgonen någon gång och då tar vi bilen och åker till lägenheten och sedan blir det väl besök på någon strand eller något kan jag tro.


Mallorca

Blev väckt i morse för M ville få lite gjort med packning och grejer så hon undrade om jag kunde ta med I till stranden ett tag så vi drog oss neråt några timmar och nu är vi nyduschade och ska snart käka. Nu är allt klart, ska bara ta på mig kläderna jag ska åka i sen runt fem drar vi oss.

Ska bli så himla skönt att få komma iväg ett tag och se lite annat och så. kul kul :) Får se hur det är med internet där nere om vi inget har och jag inte orkar ta tag i det så blir lite dött här ett tag nu. Är borta två veckor så kommer hem i början av aug igen. 

Ha de bra där hemma. Kommer komma lite tidsinställda inlägg under veckorna iaf ska jag försöka se till. 


Bild från förra sommaren på Mallorca. Ska bli skönt att komma till finare vatten och det nu :)



Tvättning och packning

Idag har jag tvättat och packat hela dagen typ. Det var länge sedan jag behövde packa resväskan nu, eller ja typ 5 månader men ändå, det är mkt för mig de senaste åren. Väskan är iaf packad och klar för avfärd. Har halva väskan tom så den blir att fylla med andra saker eller shopping haha ;)

Ikväll efter stranden och duschen ska jag måla naglarna, rött blir det idag. Imorn blir det nerpackning av det absolut sista. Sitter fortfarande och funderar på om jag ska packa ner datorn eller inte. Även om det inte finns internet så har jag min musik och allt sånt där. Får se men tror nog att den åker med.

För er som inte vet eller har missat det så åker jag med min "nya familj" till Mallorca imorn. Åker typ härifrån på eftermiddagen till Valencia och båten går så vi åker hela natten så är framme på morgonen på onsdag. kul kul :)


Barnens kläder som jag lagt fram och förberett


Och min resväska är redo för Mallis



Mysig och lugn kväll

Satte mig ute och fortsatte läsa i min bok (som jag nu läst klart). Skönk ner skönt i den skönaste solstolen med fötterna på en annan och satt där i typ två timmar innan familjen kom hem för snart en timme sedan. Helt underbart, varmt, skönt och hur tyst som helst. Skön dag, har verkligen fått vila upp mig känner jag och de behövs ibland, iaf nu när det snart väntas två veckor med familjen dygnet runt typ!

Nu ligger jag i min säng och satt fläkten på högvarv ett tag för att svalka ner mitt rum lite för snart släcker jag och kryper ner under påslakanet. Imorn står det tvättning och packning på schemat!

Buenas noches!


Åhh, vilken härlig dag!

tjalalal lalalalalal

Tog cykeln mot köpcentrets håll för att inta en mysig lite mindre strand där borta och vad härligt det var. Botten va fin sand och det var så skönt att bara ligga där och ha de gött! Massa båtar när jag kom som flöt omkring lite längre ut och man såg folk som badade från dom och allt sånt. UNDERBART!

Efter det cyklade jag en sväng innan jag cyklade hemåt efter några timmar och ställde mig under vattenslangen här ute för det var så jäkla varmt. Efter det långdusch och slapp. Nu ligger jag och väntar på att familjen ska komma hem.

Kom faktiskt ihåg att ta lite bilder idag med så jag tänkte ni skulle få se.


Vad ska jag säga? Jag kan ju inte klaga!


:)


Här är ytterligare lite nytt som fått inta min garderob! Gillert!


Börjar få lite färg igen. Men de är läskigt att man har vart så vit innan jag tänkte på det idag. Det är verkligen vitt alltså.. KRITVITT!! Herregud.

Nu intar jag min fåtölj eller kanske ska passa på att slänga mig i M:s soffan innan de är hemma. Ja, vi har "bestämda" platser här hemma. Nej inte bestämda men de har bara blivit så sen jag kom hit första dagen både vid matbordet och allt haha. 



Grill och film

M var inte hemma förrän 23 idag och då blev de alltså sen mat, vi satte igång och grillade kyckling kl 23.30. Konstiga familjen som vi kallar oss ;) Men gott vare. Sallad och öl till de fick de bli idag. 

00.30 satte vi på filmen vi hyrt, R gav upp efter 20 min och M och jag nyss efter 80 min. Så jäkla trötta så imornbitti blire fortsättningen eller hela filmen en gång till. Lite rolig faktiskt så :)

Satte ute med R och barnen förut också och sjöng massa barnlåtar ur typ Barnens sångbok eller vad den heter på svenska. Älskar när R sjunger på svenska alltså haha. Så jäkla kul! Så där höll vi på och grejade innan I halkade och fick fläskläpp.

I somnade in min säng men vi har nu burit in henne i sin iaf så de blir en skön natt för mig :) 
Buenas noches! Hasta mañana!


Försökte ta fina kort på barnen idag men de ville inte rikgit va med, inte den stora flickan iaf men det blev som det blev haha. 


Söta är dom iaf :)


3 dagar kvar

Hmm, vad har hänt. Igår fredag åkte vi till poolen på kvällen och hade de skönt. Sedan blev de pizza och tv-tittande. Vaknade runt elva idag och la mig ute och läste lite i boken då sedan slappade och sedan tog jag med mig barnen till köpcentret. Åkte med M tills hon började jobba och lekte lite med I där och sedan käkade vi glass för att sedan gå till stranden där borta.

MEN, den stranden tkt jag inte om så mkt. Visst inget fel på den det är fint och så men i vattnet såg man inget och det var BARA massa stora stenar så de va inget skönt att gå där i vattnet och visste inte vart man satte fötterna så dit kommer jag inte gå någe mer. Men vi fick bada och leka lite iaf. R kom och hämtade oss efter jobbet och då åkte vi och hyrde film som vi ska se snart ikväll när M kommer hem efter vi käkat middag.

Antar att jag har nattgäst idag för det är redan tyst och I gick iväg för ett tag sedan. haha. Imorn kanske vi ska åka till någe ställe och hälsa på R:s föräldrar som är där i sitt sommarhus nu. Får se om jag följer med eller inte.

Tänkte på en sak, alltid när man träffar någon här, eller ja ofta iaf så pussas man ju. Idag när jag gick in i M:s affär jobbade tjejen som jag var ute med för några månader sedan och hon bara ge mig en puss. Man säger verkligen så med om man inte får någon eller om man precis träffats. Ska jag komma hem och säga. Ge mig en puss. haha. ;)

Aja, nu äre bara tre dagar kvar till semestern ;) 


Sol, sol och sol

Varje dag, dag in och dag ut! Alltid sol.... nästan iaf! Men jag klagar då inte! haha.

Igår kväll blev det strandbesök och bad för hela slanten inte R då såklart men han jobbade ju men vi andra mös på stranden, åt vattenmelon och grejade :) Härligt! Tog en glass på vägen hem och sedan bänkade vi oss framför tv och följde några serier fram till 01 typ. 

Nu är frukosten i magen, A ligger och sover (förhoppningsvis ett tag till) och I kollar på tv. Därför passar jag på att slappa lite, ska byta om till bikini och gå ut och sätta mig och läsa lite idag med tror jag. Var så himla skönt igår!

Idag är de fredag och halva juli har redan gått, det är helt sjukt verkligen va fort det går! I helgen är de väl dags att börja tvätta och fixa lite smått för på måndag är de jag som packar resväskan ytterligare än gång. Fast nu var det ett tag sedan så de ska bli kul :)

Ha en bra dag! 


Bilder

Nu har jag lagt in lite kort från mobilen så här kommer en blandning!


Jag innan bröllopet i Madrid


A efter bröllopet!


A och I badar!



Nattgäst

så himla mysigt haha. I förrgår när jag skulle gå och lägga mig och kommer in i mitt rum håller jag på att skrika ihälj mig typ så rädd blev jag när de såg att de låg någon där. I hade gått in och lagt sig i mitten av min säng så det var bara till att flytta och fixa lite och krypa ner bredvid. 

Shit, va så rädd att hon skulle flyga ner från sängen för hon rörde sig verkligen HELA tiden hit och dit och hostade och gnislade tänder som jag aldrig hört någon gnisla tänder alltså. Fan va äckligt! Till slut efter några timmar hör jag hur hon flyger ner på golvet och börjar gråta så de va bara att dra upp henne och lägga täcket på golvet nedanför ifall de skulle hända igen men sen vaknar vi på morgonen och då säger hon va skönt att sova där. 

Igår när hon skulle gå och lägga sig frågade hon om hon fick sova i min säng så har sovit med henne inatt också haha. Det lär väl inte va sista gången heller skulle jag tro ;) Men de gör absolut inget alls!

Har hämtat fläkten i källaren nu så har den på mitt rum så himla skönt. 

Igårkväll var vi på tivolit nere vid hamnen en sväng. Men nej, nu har jag inte tid att sitta här med, ska ta med mig min bok och sätta mig ute i solen och läsa lite. Det var ett tag sedan så börjar tappa färgen nu och de funkar ju inte ;) Passa på A sover och I leker så bra själv men antar att det lär sluta med att vi står ute på terrassen i vattenslangen haha. Skönt! I aug efter Mallis är de vi som köper pool!


Pannkakor

Det var verkligen länge sedan jag åt pannkakor och va gott de va och va kul vi hade när vi gjorde dom. Jag stod och blandade samman allt tillsammans med I och sedan var det dags att steka och jag kastade upp dom i lufte och fångade dom och vi lekte och hade oss. Glass, hallonsylt och banan - mumsigt värre!

I är inte så förtjust i pannkakor har M sagt och jag tänkte herregud nu kommer hon bara vilja ha glass med men nej då hon bara Sofia det här är jättegott! Så de va tur det :)

Nu ligger jag i sängen och väntar på att M ska komma hem från jobbet så jag kan få sova lite siesta innan vi säkert ska handla lite och sedan hitta på någon på kvällen, pool, stranden eller tivoli. Får se va de blir.

Ska försöka få in bilderna från helgen ikväll eller imorn också hade jag tänkt. Ha de bra! Fortfarande inte kommit något regn. 


Snälla börja regna

Just nu ör det extremt varmt, kvavt och äckligt här. Svårt att andas och allmänt jobbigt att gå ut bara. Har vart lite mulet och så i två dagar nu och jag bara hoppas på att det ska regna en dag ordentligt. Vore så himla skönt! Men ännu har de inte kommit någe. får fortsätta hoppas.

Vart och köpt glasögon till att ha under vattnet idag med I som alltid ska simma under vattnet och titta. Så nu är vi redo inför Mallorca ;) Stannade på vägen hem och köpte galss och bananer också för idag ska vi äta pannkakor :) Ska faktiskt gå och göra dom nu, hoppas jag hinner klart innan A vaknar och ska ha mat. 



Flytta till Spanien?!

Ja, det är något jag är väldigt sugen på att göra. Dock så vill jag ju resa runt lite mer innan det men det återstår att se hur det blir.

När jag va i Marbella åkte vi hem till Marias släktingars hus och det var ett stort mysigt hus med massa rum, fin inredning, härlig trädgård, pool, solstolar och bara helt underbart. I helgen nu när vi va i Madrid och va hemma hos R:s föräldrar var det likadant. Smågator man kör omkring på och sedan kommer man till en rad massa härliga hus med våningar upp och ner och rum hur som helst och så på baksidan är den där underbara trädgården med massa stolar, pool, litet poolhus, solstolar och det igen.


Hittade ingen bra bild men. Gräsmatta och poolen lite längre ifrån huset.

Kan ju inte säga annat än att man blir grymt sugen på ett eget sånt litet hus. Pool är ju iaf nästan ett måste om man ska bo så här iaf. Denna värme och en bit till havet så finns de inget annar alternativ. Vi har själva snackat om att köpa en pool och ställa här hos oss eftersom att vi inte kan gå till stranden på dagarna för att det är så varmt men får se hur de blir. Vi har slangen än så länge iaf. 


Madrid

Efter en lång bilresa på ca 5 timmar kom vi fram lite sena till hotellet och hade bara 40 min att byta om, fixa smink och hår och allt och fattade inte hur vi skulle hinna men vi skyndade iväg men efter ett tag fick vi reda på att vi skulle inte träffas förrän fem, tur det en timme extra. Lockade håret lite gjode några flätor, sminkade lite och slängde på mig klänningen och var färdig efter ett tag. Då var det Ines hår som skull fixas lite. 

Uppklädda och fina var vi redo att åka till R:s föräldrar för korttagning och grejer med bruden och sånt. Sedan vidare till kyrkan och då var man en aning svettig kändes det som. 45+ på kvällen där och det verkligen kokade. Det är mer fuktigt här hos oss eftersom vi bor vid havet och alltså blir de mer kletigt varmt här än i Madrid. Efter ett tag i kyrkan gick jag ut med barnen så de fick leka lite och sedan runt nio var vi tillbaka på hotellet för middag. Och det var massa mat men det var inte så gott men fick i mig lite iaf. 

Satt vi barnbordet och mös med ungarna och lekte och lite. Gick upp till rummet med A som hade somnat lite innan tolv så det blev en lugn kväll för mig, skönt det! Efter ett tag kommer även I upp och sedan en annan liten tjej så de va jag och tre barn med åldrarna 8 månader, 2 år och 4 år. Jag sov inte så bra den natten, vissa vakande lite och jag kände att tänk om hon ramlar ner ur sängen, om hon börjar gråta och blir hungrig, om de vill till sina föräldrar, om hon öppnar dörren och går ut. Lyckades få tre timmars sömn till slut iaf och det räckte absolut inte. Skapligt sliten när jag vaknade kl sex på morgonen för att byta blöjor, fixa mat och leka men så äre. 

Hotellfrukost några timmar senare iaf och det var inte helt fel. Vissa va piggare än andra om jag säger så hahaha ;) Vissa va fortfarande fulla när de vaknade, vissa spydde m.m. Det var iaf ett kul och lyckat bröllop och alla var så fina :)

På dagen åkte vi hem till R:s föräldrar igen för att äta lunch, hur mkt gott som helst och det blev även lite bad i poolen och lite sånt. Men gud så varmt herregud säger jag bara. Vi åkte hemåt runt halv sex och kom hem vid elva. Vid kl 21 igår kväll stod termometern på 38 grader i solen. När vi väl var hemma var det på med kallluft och fläktar för att kunna somna och jag somnade på direkten och kunde knappt ta mig upp i morse när M knackade på dörren. 

Det var lite av vår korta helg som kändes som en vecka typ. Nu äre en jobbvecka kvar sedan drar vi på semester. Och nej jag har inte så många bilder. Vi kom på igår på vägen hem att vi glömde ta kort på mig och barnen men så äre. Kommer en på mig och en på A sen.



Väskan är packad

och jag ligger i sängen och ska snart släcka efter denna dag som bestått av huvudvärk, öl, mys med A, frisören och packning. Mitt hår luktar gott, väskan och en påse är redo inför morgondagen. Bara kläder inför bilresan som ska väljas imornbitti men de tar ingen tid. 

En handväska och en påse och då har jag med mej, ett par skor, klänning, smycken, smink och sånt till bröllopet och så en kjol och ett linne till dagen efter när vi kommer glida omkring med familjen lite och så antar jag.

Satte ute med M förut och hon berättade lite om morgondagen. Det är tydligen ett litet bröllop för att va i Spanien bara ca 150 gäster ;P och MASSA mat. Man äter tydligen lite tapas i början, lite småplock och öl och efter det sätter man sig och äter förrätt och till huvudrätt är det en fiskrätt och en kötträtt (JA, man får båda), efterrätt och sen tårta och glass. Kommer nog inte gå därifrån hungrig iaf skulle jag inte tro. Herregud ska bli kul att se. Det är även ALLTID gratis dricka till alla på festen efter (ingen koll på hur det är i Sverige) men ingen och då menar jag verkligen INGEN blir full. I Sverige kan det lätt spåra och bli värsta partyt har jag hört. Det va lite, mer kommer på söndag eller månad när vi är hemma igen.

Satt ute med A i den skönaste solstolen jag någonsin suttit i och hon låg på mig och till slut somnade vi båda två, så mysigt :) 

Ha en bra helg för de ska jag :) För er som missat de men imorn väntar 5 timmar i bilen mot Madrid!


Freeeedag

Och idag har jag vart och klippt håret lite och lagt i lite öjusa slingor men tkr inte det är så stor skillnad, men skönt ändå! Nu är det bara packningen inför morgondagen som ska bli klar också men antar att man inte behöver ha med sig så mkt eftersom det bara är en natt.

Vet fortfarande inte vad jag ska göra med håret men det återstår att se. Nu ska jag måla naglarna så det är klara iaf! 


Que calor!!

Tittade precis på den här kartan och såg att idag är det varmaste här i Murcia, 38 grader stod de på den! Konstigt att jag svettas? så ja ca 40 grader här och havet ligger på ca 30 om inte mer skulle jag tro. Det är riktigt varmt!




Bilder på klänningen

Nu har jag tagit några bilder på klänningen som ni ska få se! Ser ju inte för glad ut men så äre. Håller handen på ena sidan med för jag orkade inte knäppa den ;) Vet dock inte vad jag ska göra mer håret och så än men de återstår att se! 







Det är alltså denna klänning jag kommer ha på bröllopet på lördag :)


Torsdag den 7 juli 2011

Har tänkt på en grej. I början när jag kom hit och tittade på tv var de ju inge kul för jag fattade typ inget alls för de går så fort och man måste verkligen tänka så himla mkt. Nu kan jag sitta och kolla på spanska filmer och förstå väldigt mkt. För någon dag sedan hittade jag en film på tv:n och när R efter ett tag säger går de inte få talet på engelska eller? (Jag byter ofta till eng tal när de går). Jag bara jo, men det är på eng. Han bara jaha, tkt det lät som spanska. Och efter ett tag när jag tänker efter börjar jag skratta och säger det är ju visst på spanska, hur kan jag inte ha märkt de??? Såg halva filmen på spanska och halva på engelska. 

En till grej jag blev sugen på för några dagar sedan när jag låg och var på väg att somna. När jag kommer hem någon gång i vår ska jag ta med mej någon/några som är sugna på att åka utomlands och så ska vi åka upp till Gbg eller Sthlm utan att veta vart man ska men vi har packat resväska och är redo att åka på semester en vecka. Sitter och kollar sista minuten och så kommer man ju hitta något skitbilligt. Fan va bra ju?! Så är du sugen, hör av dej ;)

Nu ska jag ta på mig min klänning igen och ta kort och se om ni kan få se hur den ser ut. 


Present

M var i Lorca idag med A och skulle pröva sin klänning och greja inför bröllopet som är om ett par dagar. Under tiden va jag med I och några av hennes kompisar på stranden på ett jättemysigt ställe! Synd att man måste åka bil dit annars hade jag vart där varje dag kan jag lova er. Så mysigt och så underbar botten! I va i vattnet hela tiden, fyra timmar haha. Havet är verkligen varmt nu med! Snacka om att man inte svalkar sig. 

Bra dag iaf! M fick klart allt med sin klänning och skulle hämta den på fredag sa hon. Jag hoppade in en snabbis i duschen och sköljde av mig att salt och all sand och när jag kommer ut ligger det en jättefin blommig klänning på min säng och jag skriker, åh va fin är de den klänningen. Trodde de va hennes, men sen tänkte jag skojade hon bara med mej då och sa att hon skulle hämta den på fredag, men varför skulle hon göra det liksom?

Hon bara vi har köpt den till dej idag! Om du tkr om den och kan ha den! Så jag prövade den och gick precis att få ihop så nu blire inget onyttigt fram till helgen för då kommer jag inte i den haha. Bild kommer under morgondagen! Jättefin verkligen :) 

Nu är jag grymt trött, ska käka middag sen sova! 

Drog en kommentar förut i bilen på väg till stranden som de skrattar åt här hemma. Jag har börjat med siesta och sover typ minst en timme varje dag verkligen, så jäkla skönt men idag när jag satt i bilen sa jag: Shit, jag har ju inte hunnit med min siesta idag och så blundade jag några minuter! Därför jag är grymt trött nu och så har det vart full rulle hela dagen med fix och trix.



Värmerekord på ingång

De sa dom igår så får se om än så länge tror jag på det för shit, har vart ute lite idag och det är då inte kallt. Precis duschat av mig i slangen utanför. Nyss hemkommen från frisören med I, de tog 20 min och kostade 7 euro. Snacka om billigt eller. Jag skulle fixat mitt ikväll men eftersom det är så bra väder idag så har jag bestämt träff med en av I:s kompisar vid havet en bit bort så åker med M efter jobbet dit innan hon åker till Lorca och köper klänning inför bröllopet.

Bokade om min tid och de fanns ingen förrän fredag så fredagmorgon är det dags och blir de inge bra med färgen så är de lite jobbigt då blire att färga hela håret mörkt på fredagkväll. Men de ska nog bli bra, kan väl inte bli sämre än vad det är nu känns det som haha. 

Testade klänning och lite idag inför bröllopet och jag får nog ta min svarta och de blomiga skorna tror jag, blir nog för varmt annars och så lite smycken och lockigt hår till det så är jag nog redo skulle jag tro. Får se va M säger om det idag. 

Nu ska jag slappa lite innan det är dags att börja laga maten som idag är herrgårdskyckling för det ble en favorit här förra gången jag gjorde det! Mums! 


Hårig morgondag!

Vart en riktigt bra dag idag :) Vi har lekt massa och nu på på kvällen har vi vart på stranden och badat och solat. IDA du skulle dött om du vart med på stranden idag. Du hade verkligen fått panik i vattnet för idag kan vi snacka om sjögräs eller vad man säger att det heter.

Jag är LIVRÄDD för det när jag badar hemma i sjöar i Sverige, tkr det är så äcklgit när man känner något mot fötterna/benen men här har jag lärt mig även det att det försvinner ju på direkten och de har vart mkt mer här än vad det någonsin har vart hemma. Men visst tkr jag fortfarande det är äckligt men inte lika.

Idag var det galet, hade typ hela benen helt fulla av sjögräs slingrnade runt mig. Mysigt värre ju ;) Men vi badade och hade så kul iaf!

Va och beställde klippning och de tills imorn med. Jag går med I på morgonen kl 12 och så går jag själv och klipper mig och slingar det runt 18. Ska bli skönt att bli av med lite och sen få de lite mer färg men ännu ingen aning om hur de blir men det märks. Jag som inte kan spanska helt heller får se, det är ju lite spännande haha ;) Resultatet kommer imornkväll!

Nu ska vi fixa middag! 


Kung-fu panda 2

Igår gjorde vi absolut ingenting! Herregud va sega vi va. Efter vattenkriget käkade vi sedan sov vi siesta och slappade framför tv:n innan M och jag tog med oss barnen till lekparken en snabbis innan R, I och jag drog på bio. Kung-fu panda 2. Inte för att jag har sett ettan men tkr om att gå på bio i Spanien. Visst att den va på spanska men va gör de liksom? haha

Kommer man senare efter att filmen har börjat här så går man in med en som jobbar som lyser med en liten ficklampa så man ser vart man kan gå för det är verkligen mörkt. Det är mkt skona stolar och mkt plats vid benen! Här i Aguilas har de åtta salar, åtta!! Herregud. De har mugghållare och allt sånt med, kanonbra! Mkt härligare att gå på bio här :)

Synd att de inte har engelska filmer en gång i veckan som de hade i Puerto Banus. Men så äre! Funkar på spanska, är så himla van nu men ändå. Skönt att kunna se en film och inte behöva tänka så extremt mkt haha. Eller vara så himla koncentrerad. 

Idag har jag plockat och städat ordentligt på I:s rum och det är så fint nu. Ska försöka få henne att plocka undan efter sig nu, får se hur de kommer gå. Denna vecka har vi ganska mkt att stå i inför bröllopet med kläder och hår och grejer så ikväll eller imorn tar jag med I till frisören och hoppas på en tid direkt och så ska jag också hinna dit och göra något med min slitna kaluffs. 

Nu: SIESTA! Godnatt!


Vattenkrig

Satte ute och läste min bok när I kommer och vill duscha av sig i vattenslangen utanför och de slutar med att vi lurar ut R för att visa en sak och sprutar ner honom och sedan får han slangen och då är de ju kört för oss andra fyra tjejer kan jag ju säga. Det slutar me att vi alla är dyngsura och har hur kul som helst. Men va skönt det var! Äckligt varmt ute idag alltså. Säger ju att jag har hamnat i en knäpp familj haha ;)

Nu lagas maten och sedan blir de stranden en sväng skulle jag tro. 



Klädvisning

Orkade inte ta på mig kläderna och ta kort men har iaf tagit lite snabba, suddiga och dåliga bilder med mobilen så ni har en liten aning om vad jag kommer gå omkring i i sommar! 


Linnen i olika färger, längst till höger är ett rosa


Gul tunn jacka, ville haft den i en härlig orange färg men de fanns inte så fick bli denna härliga!


Urskön t-shirt 


Mysshorts


Shortsdress som också den är hur skön som helst och älskar färgen


Stensköna brallor med assköna mönster!


Närmare titt på mönstren


Vit härlig t-shirt


Ny väska igen, jag vet det är pärlor på men tänkte kanske som ny lite strandväska då den jag har nu ser för risig ut alltså!

Ja, det var lite av de nya sakerna och jag är så nöjd :) Får se om man hittar något på Mallorca med kanske, vem vet! 



Rea och strandbesök

Gårdagens kväll blev kanoners! Sen middag runt elva någon gång och då var det maskar som låg på min tallrik såg de ut som men det var tydligen inte ålar för de va för små för det men det var rester av massa olika fiskar/miniålar typ och shit va gott det va haha. Smakade typ som spaghetti när de slank ner haha.

Till de snäckor och vin :) Mumsigt. Hur kan tre personer bli berusade på två flakskor vin??? De undrar vi, snacka om att några är orutinerade haha. Trevligt vare iaf. Satte uppe några timmar och sedan blev de sängen.

Va upp halv nio idag för att åka med M till köpcentret och kolla om jag hittade någe på rean och om jag gjorde det eller??? Vad jag älskar att shoppa och älskar färger just nu känner jag ju. Fick med mig några linnen i olika färger, tröja, smycken m.m. och IDA håll i hatten - köpte med mej ett par älsklingsbrallor hem också även att de inte fanns i den storleken jag ville ha. Va bara tvungen, de va ju rea ;)

Tänkte på en sak när jag gick där och tittade bland allt fint som fanns att hemma i Sverige om man ska köpa ett vanligt baslinne kostar de om jag inte kommer ihåg helt fel ca 100-130 kr, de va så för några år sedan, vet inte när jag köpte någe senast i Sverige men iaf. Här i Spanien får man ett baslinne för 20-30 kr. Lite skillnad! 

Aja, ska försöka ta lite kort på kläderna med min sugiga mobilkamera så ni får se lite kanske. Efter gick jag hem bytte om till bikini, hämtade I och gick ner till stranden och badade - skönt.

Nu har vi precis käkat mat och det är nu dags för siesta och JA, jag har börjat med siesta men mina blir väldigt långa, somnar och vaknar 1,5-2 timmar senare haha. Men va skönt det är och man behöver det verkligen i denna värme! Så godnatt ett tag, efter jag satt på mig hörlurarna med lite musik somnar jag på direkten! 



Mot Mallorca

Idag bokade R biljetterna! En kille och fyra tjejer, han kommer ha de bra haha ;) Vi åker bil till Valencia tisdagen den 19 juli (alltså om två och en halv vecka) och åker båt därifrån i ca 7 timmar över till underbara ön Mallorca. Stannar i två veckor och kommer vara tillbaka i Aguilas 2 eller 3 augusti. Härligt härligt! Nu kommer jag få se lite annat på ön också än bara bargatan i Magaluf. Ska bli kul för alla säger att det är så himla fint där. 

Vet dock inte vart vi ska eller hur vi ska bo eller någe men det märks, jag hänger bara med haha. Längtar :) 

Just precis nu i skrivandes stund tittar jag ut och ser att det regnar lite, eller okej de droppade lite. Shit va skönt, måste springa ut en sväng. Ha de bra allihopa!



Viernes, 1 de julio

Nu går vi sakta men säkert in i julimånad. Inte långt kvar tills det är julafton igen. Tänk om jag inte kommer till Sverige förrän i jul?! Då är de ca 5,5 månad kvar. hihi.

Från idag och nästa vecka har jag lite annorlunda jobbtider eftersom att rean har börjat så jobbar M andra tider. Är det rea hemma vid den här tiden också?? Känns inte som det men det är väl bara för att man inte har tänkt på det antar jag. Idag jobbar jag förmiddag och kväll, lång dag idag alltså. Men de gör inte så mkt. Får se om vi tar en sväng till stranden sedan i eftermiddag/kväll. Känns som det var ett tag sedan jag va där nu.  

Annars vet jag inte, tvättmaskinen och diskmaskinen går på högvarv här hemma idag. Ska sova skönt i nytvättade lakan idag hade jag tänkt.



RSS 2.0