Hultsfred X??????

Vad är det som händer!! Jag sitter och läser lite olika viktiga papper från Norge och försäkringskassan b.la. när min mobil plötsligt får dampet. 13 sms på rad. Trodde det var någon som skämtade med mej och ville ha kul så pallade inte kolla direkt förrän det började plinga ännu mer. Det blir inget Hultsfred! Hultsfred är inställt! Ingen festival i år! Helvete jag dör att festivalen är inställd osv. Ni fattar. Hultsfred är ju en tradition. Skulle firat 5 år där detta år hade jag tänk men nej då!!

Jag fattade direkt att det inte var något skämt och blev lika upprörd som resten av Vimmerby som skulle dit. Fan också. Tänk på de som bara hade festivalen att se fram emot typ då. Kul att man inte ens kommer få tillbaka pengarna så man kan göra något kul för dom. Jag som var så jävla pepp eftersom att midsommar blev så bra! 

Får väl nöja mig med att jag iaf åker på festival om två veckor! Arvika, here I come! 

Det som är positivt med detta är att vi slipper jobba med fotbollen, jag hinner umgås med mina vänner som jag för några timmar sedan inte fattade hur jag skulle hinna med överhuvudtaget pga. fullt schema. Endast några strödagar lediga lite här och var. Och det sista positiva är att vi ska ha värsta röjjiga städfesten!! Fyfan vad bra det kommer bli! 

Dags att säga godnatt för om 6,5 timma sitter jag på en cykel runt krön innan jag beger mej till Öland 09:00. Jag är pepp på´t! Får se när jag kommer hem men ha det bra hör hemma!

Midsommar och oplanerad graviditet !

Kom hem från Öland igår eftermiddag ca en timme innan det var dags för samling till matchen som vi vann :) Men det var varmt att spela. Herregud säger jag bara. Öland har varit toppen bra. Låg på stranden onsdag och torsdag innan de andra kom på torsdagskvällen. När de kom var det grillning och fest som stod på schemat några dagar framåt. 

Lite om midsommarhelgen i korta drag kommer här! 
Drog till Rälla första kvällen och hälsade på de andra Vimmerbyfolket och festade där, slutade med att jag och Johannes gick hem till våran husvagn där ifrån och det var inte kort. Blev ingen sömn den natten inte. Musiken drogs igång så fort vi anlände till campingen och grillen tändes hungriga som vi var kl 4 på morgonen. Vissa badade efter det och sen slappnade Sara och jag av lite ute på vägen ner till oss i solen för det var fullt i husvagnen om man säger så!

På fredagen midsommarafton blev det slapp på stranden och så åkte vi in till Borgholm för lite glass och chill i det underbara vädret som har varit med oss hela veckan!! Fest på kvällen och denna gång var det Köpingsvik som skulle få besök av ett gäng Vimmerbybor! Dock kom inte alla dit men det blev en lyckad kväll för alla iaf :) Var tydligen inte så mkt att ha där ändå, inte om man jämförde med förra året så.

Lördagen ville vi hitta på något. Vissa drog hem redan då men annars åkte vi allihop till Ölands djurpark för att titta på djur, åka karuseller och bada i poolerna. En mkt bra eftermiddag blev det där : ) Fortsatte hem till husvagnen för lite dusch och fix och sedan var det dags för ytterligare en förfest i Rälla med folket som var där. Vi drog in till Borgholm senare den kvällen och vissa hade roligare än andra om jag säger så haha. Vissa smet in på Strand när det var slagsmål, vissa satt på en stenmur och spydde under hela vistelsen och vissa var på en båt och mkt mer skoj! 

Jag själv träffade en konstig tjej i Borgholm som började snacka lite med mej och hon var gravid, men kommer dock inte ihåg i vilken vecka hon sa. (Man såg att magen inte var liten). Hon la kommentaren, du undrar säkert varför jag dricker men det är ju bara midsommar en gång om året och det var ju inte så att jag hade planerat att bli med barn. Konstig tjej kände jag! :S

Söndagen = bakisdag så in i.. Det var nog många som inte mådde något vidare då kan jag tänka mej. Men det var värt varje minut för jag har haft den bästa midsommaren ever! :) Ölands djurpark, fest i massor, fylla, chill på stranden, skratt, gråt, mys, grill, musik, kubb, härliga människor och sååå mkt mer! Tack alla som gjorde denna helg så perfekt! Nu laddar vi om batterierna för Hultsfredsfestivalen! :) Hoppas på samma härliga stämning. 

Blev inte så mkt bilder för min del för min kamera lever i sin egna värld. Men får jag tag på några så slänger jag upp de här!

Nej, nu ska jag hoppa in i duschen och åka och möta upp en tjej! Blir Öland imorn igen :) får se hur länge jag stannar men några dagar iaf! Beror på vädret lite!

Ölandet, here I come !

Inte många timmar tills det bär av mot den bästa ön ever! :) Har ännu inte varit där i år så det blir debuten imorn och som jag längtar. Ska bli så himla skönt att åka iväg och bara slappa, festa och ha riktigt kul med goda vänner! Me love! 



Tror jag har lagt ner det mesta som jag behöver nu, det är kudde och lite sånt som packas ner imorn annars är jag nog redo faktiskt. Fick lite tidningar av Lotta idag så har lite att läsa på tåget och bussen iaf! Ny musik är även inlagd på ipoden och några skivor är brända. Redo för midsommarfirande alltså! :) 

Får väl bli en tripp till Ica när jag kommer dit eller på onsdag, måste handla kol och lite så vi kan grilla och lite sånt som behövs. Surt att åka tåg och buss imorn om det kommer va så fint väder som alla säger att det kommer va men hoppas verkligen att det håller i sej veckan ut nu. 

Nej, nu ska jag krypa ner i sängen snart. Uppdatering kommer det nog inte någon förrän nästa vecka om jag inte hittar dator där men jag är INTE beroende av dator när jag är på Öland ska jag säga er. Skönt att va utan! 

Glad midsommar allesammans! Vi höres! Kramar*


Måndag .

Har hunnit med att fixa lite inför morgondagen men nu ska jag sätta igång och packa på riktigt tänkte jag. Måste ju få med mej så mkt saker som möjligt och så få väskor som möjligt. Det är en bit från busshållsplatsen till husvagnen om jag säger så hahah. Rullväska är alltså ett måste! Men det som är skönt är att jag kan lämna lite saker när jag åker därifrån sen. Har bokat biljett så imorn 09:48 åker jag. Kommer fram runt 13. 

Sen ska jag ta en sväng på hojjen eller gå det får jag se. Ska förbi farmor och lämna ett par strumpor och sen åker jag förbi faster när jag ändå håller på. 

Måste komma på något att äta tills idag också. Det är inte lätt!

This is it !

Har nyss käkat grillat och det var inte lite gott! :) Mätt och belåten springer jag nu runt i huset upp och ner för alla trappor och lägger fram saker jag ska ha med mej till Öland. Måste tänka så mkt och det är ju jobbigt. Glömmer jag något så kommer de andra några dagar efter iaf och tur är väl det! Men har lagt fram lite kläder och sånt nu iaf. De har ju sagt att det ska vara fint väder nästan hela veckan så jag litar på det och tar enbart med mej sommarkläder haha. Nej men gummistövlar och lite sånt får faktiskt också glida ner i väskan lite snyggt! Ska ju trots allt strosa omkring i Köpingsvik om några dagar och leva livet! Längtar! 



Bäst att bränna några nya skivor och lite sånt så man har lite att lyssna på när jag ska vara själv och städa och styra med olika saker. Men jag hoppas mest på att jag kommer ligga på stranden och steka men det får man se hur det blir. 

Nu ska jag lägga mej i soffan och se This is it tänkte jag! Har inte sett den än eftersom jag varit i Norge och inte varit riktigt med i utvecklingen här hemma. Men de sägs att den ska va bra så det får jag hoppas. Såg att den gick ikväll så varför inte se den då? Kommer ju inte hända än på länge annars. Någon som har sett den? Vad tyckte ni isf? 

Dags att inta soffan! Ha en fortsatt bra kväll! Ladda inför en ny vecka nu, och det är ju inte vilken vecka som helst utan midsommarveckan!!! :)

Resor hit och dit .

Ja det är mkt som händer nu! Åkte som sagt till Västervik i torsdags avslutade den kvällen ute på en båt på havet. Seglade hem och vad härligt det var! :) Kommer definitivt bli fler ggr denna sommar hoppas jag på : ) I fredags var det student för Alexandra & Mikaela. Match på kvällen och vi vann! Äntligen en seger! 4-1 blev slutresultatet och vi var nöjda med matchen. 

Fortsatte ner till stadshotellet efter det för att spendera de sista timmarna innan alla skulle dra hem därifrån med släkten. Trevligt trevligt! Hemma runt 24.00 då blev det sängen. 

Vaknade med träningsvärk i lår idag efter matchen igår och även en bula i pannan på köpet. Men sånt man får ta för vi vann ju iaf :) Åkte till Eneby med A-laget och några till. Tittade på deras match som de vann :) Härlig seger! Stannade i Åby, Sörsjön eller vad det hette på vägen hem för lite lek i äventyrsbanan. Högt upp i luften skulle man klättra och krypa och ha sej. Läskigt värre och det var nog många som trodde att det skulle dö. Skakiga armar och ben var det under några timmar där bland alla knott som vi blev uppätna av. Jag sitter här helt rödprickig på armarna och i ansiktet nu. Kom hem för inte så länge sedan och nu blir det sängen för jag är skapligt trött. Tackade nej till matchen imorn också. Har spelat 4 matcher på 8 dagar så det var helt okej så imorn ska jag slappa och ta det lugnt. 

Har inte varit hemma mkt alls denna vecka och så fortsätter det nu. På tisdag sticker jag till Öland och stannar till söndag kväll eller måndag morgon har jag planerat. Hem för att spela match på måndag och kanske onsdag. 

Nej, det var allt för idag. Nu ska jag krypa ner i sängen efter en mkt lyckad dag med laget! Godnatt!!

Västervik .

Solen skiner och jag är hur pigg som helst. Det är ju inte ens jobbigt att gå upp när man serr hur fint det är ute. Nu har jag precis ätti frukost och ska gå och ta på mej lite kläder och packa väskan klart för sen beger jag mej till Västervik för ett besök där. Blir lite båttur ikväll och slapp bara. 

Imorn äre dags för studenten där och Mikaela och Alexandra slutar så det ska bli kul att se den :) Efter det blire snabbt hem för då är det match som gäller igen! kul kul. 

På lördag blir det en heldag med fotboll också. A-laget har match och nästan alla i laget ska följa med för det blir äventyrsbana efter det i Norrköping! ska bli kul att se vad det är för något. På söndsg kan det bli match också, men det återstår att se.

Ha en bra helg för det ska jag!!

Match och åter match .

Var i Gislaved igår och spelade med B-laget. Förlust men men.. Fick en smäll på foten efter 25 min så det blev inget mer spelande för min del. Slutade med kryckor haha. De ringde från jobbet idag vid halv åtta så jag tog mina kära krycks och åkte till förskolan. Där hade barnen skitkul åt mej och tiden gick fort. Hemma igen och nu har jag precis lagt in kryckorna i matkällaren igen för nu ska de inte användas med. Det är dags att ladda för match igen. Åker till Hultsfred halv sex idag och spelar med F 17. Hoppas jag kan springa och det inte gör så ont när jag skjuter bara så är jag nöjd! 

Btw. så läste jag ut Elsas mode igår och så bra den var! Hoppas verkligen att andra boken kommer ut snart för den ska jag läsa utan tvekan. Nu ska jag gå upp och käka lite frukt tänkte jag! Ha det bra!

Kan väl även passa på att säga grattis till studenten alla som har tagit den! :) Jag ville verkligen ta de igen när jag stod på gräsmattan bakom A-huset och såg speciellt min kusin som var så lycklig!

Uppdatering .

Åkte alltså till Västervik i onsdagsmorse och spenderade dagen och natten där. Härligt härligt! Hann med massa olika saker som jag inte hinner gå in på nu. Åkte direkt hem till Vimmerby för ett stopp med några kusiner och fix och sen ner till Brogatan för att vara barnvakt. Där har det spelats spel och annat skoj :)

Väl hemma var kl runt tio då hade var det dags att fixa nytt lakan, örngott och påslakan till sängen och packa upp väskan och fixa och styra. Har även kollat igen lite kläder som man kanske kan ha imorn. Måste ha lite koll på hur dagen ska se ut imorn för det blir stressigt och det gillar jag inte. Kommer jag ens hinna fixa mitt hår något? haha.

Ska jobba imorn såklart bara för det (leka av mej lite med alla barn). 07:45-13:00 efter det blire snabbaste farten jag kan få upp på hojjen hem, dusch, smink, hårfix m.m. Ska vara nere till stan igen lite innan tre har jag tänkt men när jag skriver detta nu undrar jag hur fan jag ska hinna det!!!! Usch, hatar att stressa! Känner mej stressad när jag skriver detta med så säkert fullt med stavfel och grejer men vad gör det. 

Måste hinna måla min naglar också. Därför kommer jag ställa kl på ca 06:00 imorn så jag hinner det och hinner packa lite saker och fixa så jag bara kan fixa annat när jag kommer hem. Får väl bli ett ombyte hos Sara innan man drar för förfest och röjjer loss lite för det lär väl inte bli så man kan gå i kjol hela dagen kan jag inte tänka mej. Men man kan ju alltid hoppas iaf! 

På lördag blire Sex and the city 2 med Hanna och Terese och det ska bli så jäkla gutt! :) Lite kul att se den då! Hoppas den är bra för jag har väldigt höga förväntningar på filmen. 

Söndag och måndag äre matchdags. På söndag blire hela dagen i Gislaved och på måndag blire en kort resa till Hultsfred! 

Så nu vet ni vad som händer i mitt liv de närmaste dagarna för uppdatering kommer ni nog inte få på några dagar nu skulle jag tro men man vet aldrig. 

Ha en riktigt bra student alla studenter och njut av dagen för det var den bästa dagen i mitt liv! :)


Västervik .

Alla säger att jag far så mkt hela tiden och nu blire mer. Åker till Viken imorn för ett besök hos farfar som har opererat höften och sen stannar jag kvar över natten hos mina kusiner och myser och har det allmänt trevligt! Kommer bli toppen! Hoppas på lite bättre väder bara. Sitta och njuta vid hamnen är ju aldrig fel. 

Dags att röra mej neråt nu. Måste packa, bussen går halv tio imorn. Efter det ska ag krypa ner i sängen med Elsas mode och läsa några kapitel. 

Ha det bra! : )

-

Här är två andra norska reklamfilmer som är lite skojjsiga! 






Slänger in lite bilder från öltältet och Göteborg också! 





















Från blött träningspass till Elsas mode !

Är hemkommen och nyduschad efter ett blött träningspass på vimarvallen. Regnet öste ner hela träning och man var inte lite blöt. Dyngsur är nog rätta ordet skulle jag tro! Men vad gör lite regn, det är ju bara vatten. Bara springa och vara glad! 

Nu sitter jag och käkar äggmacka och fruktsallad i min grymt sköna soffa och tänkte titta på Norska Hollywoodfruar men nej då. Pappa håller på att fixa med ny boxer eller vad han nu gör så det funkar ju inte. Jobbigt värre. Men jag deppar inte för det. Fram med Elsas mode så är min kväll räddad! Någon som har läst den? Vad tycker ni isf om den? Jag älskar den och har lika svårt att lägga ifrån mej den varje gång.





Regn .

Usch vilket tråkigt väder det är idag. Himla tur att jag var ute på en promenad tidigare för nu öser det ner regn. Har hunnit med att tvätta tre maskiner idag men har fortfarande lika många kvar men de får jag ta om några timmar eller imorn. Har även hunnit med att fixa lite i garderoben så nu har även de nya kläderna som inhandlades i helgen fått en plats. 

Nu dunkar jag Green Day (ja, jag kan inte ge mej, de har ju blivit så mkt bättre efter konserten!) ska snart gå upp och laga mat. Stuvade makaroner och falukorv blire dagen till ära. Mkt gott!! :) Senare ikväll äre träning som gäller! Hoppas vädret ger med sej lite tills dess bara. 

Kanondagar i Götet !

Sitter i skrivandes stund i baksätet i bilen på väg hem till lilla Vimmerby igen. Tråkigt för jag trivs så bra i storstäderna! Innan vi åkte nu var det hur många ungdomar som helst som hade vattenkrig i det varma och sköna vädret. Är det inte underbart? 

Anlände till hotellet runt 11:30 tiden igår och fick vårt rum som låg på 13:e våningen alltså högst upp på hotellet. Härlig utsikt över Ullevi och lite därifrån kan jag säga er! Vi begav oss in till stan och kollade i affärer och shoppade lite och käkade gott! Tillbaka till hotellet för lite fix innan det skulle bli konsert. Vi gick till Ullevi och kom till vår plats då var kl runt 17:30. Vi var inte på hotellet förrån 23:45 sen tror jag. Det blev alltså många timmar inne på Ullevi. Johnossi intog scenen och efter var de Joan Jett och kvart över nio var det dags för Green Day och de var grymt bra! De spelade i 2 och en halv timme och hann nästan med alla låtar de har kändes det som. Många från publiken som fick komma upp på scenen och sjunga hela verser och mkt mkt mer. Tänk att komma upp där. Det lever man nog länge på skulle jag tro!

Har varit på en shoppingrunda idag också. 2 par skor, kjol, klänning, linne och mkt mer har jag inhandlat under helgen och är mer än nöjd! : ) 

Mot Göteborg !

Nyss hemkommen från Håkan och Maria. Har varit och käkat och så efter matchen som slutade 4-4. Bra match vare och vi skulle vunnit. Nu har jag precis packat väskan inför morgondagen för då bär det av till Göteborg : ) Shopping, Green Day och slapp. Hemma på söndagkväll igen! :)

Det är alltså dags att krypa ner i sängen nu och avslutar dagen på ett bra sätt med några kapitel ur Elsas mode! :) Älska boken då!!

Ha en bra helg för det ska jag! Mitt nya motto: If you snooze you lose!

Freeeeedag !

och jag ligger ute i soloen nu också. Älska vädret då!!

Vaknade runt sex och va pigg så gick upp och så satte jag mej ute och väntade på Nippe. Det var dags att göra lite nytta. Åkte till ishallen och sydde lite på förtältet så nu ska det packas ner och sen bär det av till Öland någon dag nästa vecka : ) Me like!! 

Käkade frulle ute i solen och nu blire stek resten av dagen. Fotboll med Terese och några brudar ikväll på vallen efter det käk hos Håkan & Maria.

Nej, nu ska jag börja läsa Elsas Mode! : ) Ha en bra dag!!

Stek i solen .

Härligt väder och jag är ledig. Ligger  solen och det bränner på mkt bra. Här kommer jag finnas nästan hela dagen. Vore hur skönt som helst och man hade kunnat åka till husvagnen på Öland dessa dagar men nej då den är ännu inte uppställd. Hoppas på nästa vecka någon gång. 

Ska rensa lite ogräs i landet sen med åt pappa tror jag. Träning ikväll också.

Ha en bra dag i värmen alla!! : )

Onsdag .

Klarblå himmel, solen lyser och det är varmt ute. Fan va nice alltså men varför idag när jag ska vara inne från 9.30-15.00 och städa på ett hotell???? Aja, får väl hoppas på bra väder imorn också! 

Jag ska jobba själv idag så nu ska jag sätta fart och jobba fort så jag hinner bli klar snabbt och så hoppas jag att det inte är så många rum. 

Nej, nu ska jag röra mej! Ha en bra dag i solen alla! :)

3 poäng !

Hemma från matchen och vi vann med 3-1. Härligt härligt! Blev ett lobbmål för min del och så en assist. En frispark till Carro som nickade in bollen snyggt i mål : ) Tre matcher på 6 dagar och 7 poäng : ) Gött! Match på lördag igen men jag kan inte vara med för då drar jag till Göteborg en sväng! Det blir lugnt med matcher ett tag nu alltså. 

Nej, nu ska jag krypa ner. Imorn väntar en jobbdag på gamla Björkis. Städtant igen! haha. Efter det blire käk hos mormor!

Btw så håller två av mina naglar gå av och det gillar jag inte. Pallar inte ha tre korta. Så jobbigt men måste ju klippa bort dom för dom fastnar i allt och alla nu och det är störigt värre. 

Godnatt folkens!

Ingen Kims, ingen kos !

Jag har lovat er att visa den norska reklamfilmen som ni svenskar känner ingen som Fredagsmys! Nu har jag hittat den och lägger därför ut den här för att ni ska kunna se. Måste ju hålla det man lovar! 




Snart festivaldags !

Nu äre inte långt kvar till midsommar och den kommer jag spendera på den underbara ön Öland tsm med härliga vänner och massa annat kul folk. Åker nog ner i början av veckan och njuter lite i husvagnen för att sedan fortsätta in mot Köpingsvik och festa och ha kul.


Jag och Sara från förra årets midsommarfirande på Öland!

Efter det är det dags för nästa stora händelse Hultsfredsfestivalen vilket det bara är 36 dagar kvar till! :) Hoppas på solsken och en kanonbra festival.

Efter det kan det bli Arvikafestivalen och den startar om 44 dagar. Fick en frågan om det idag! Tätt schema här. Men sånt gillar vi på sommaren! :)

Är det några som ska på festivaler i sommar? Vilken/vilka ska ni isf besöka??

RSS 2.0