.

Det var lite molnigt pa morgonen men nu skiner solen och antar att det blir en svang till stranden aven idag. Det ar iaf kallare och friskar luft ute, helt underbart! :) Forsta dagen jag inte svettats som fan! 
 
Har hunnit med att god mat och stada idag sa nu ar det rent igen. Nu ska jag skara upp lite melon och forbereda strandvaskan innan lillan vaknar. 

Ha en fortsatt bra dag! 

Ovader

Herregud vilket vader vi har haft inatt. Vaknade runt 02.30 av att det kandes som att nagon stod och glappade med lysknappen. Det blixtrade HELA tiden och askade och mullrare som fan och oste ner regn. Det var nar jag gick upp for att ga ut och kolla hade varit haftigt att se hela himlen lysa upp men det orkade jag ju saklart inte. 
 
Lag dar inne och vaknade till tills det slutade eller iaf avtog lite efter 03.10. Sedan vid 06.30 var det dags igen och i morse nar jag gick upp hur skont var det inte att ga ut da kan ni tro?? Hur skont som helst och man kan andas frisk luft och det ar lite kallt. Sa skont :) Detta behovde vi verkligen.

Idag sitter vi inne och kollar pa film da det annu inte har tittat fram nagon sol men det gor oss absolut inget alls. Alla ar overlyckliga :) Hoppas pa mer regn under dagen.

Annu en natt i vardagsrummet

Torsdag och snart helg. Igar var M ledig och da hade vi besok och det blev god mat och god dryck och poolbad saklart for svalka sig maste man. Blev overnattning sa annu en natt for mig i vardagsrummet men det gor mig inget forutom att inatt har jag inte sovit mkt alls kanns det som. Kunde inte somna och vaknade hela tiden men men. Haller igang idag sa jag inte ska somna ;)

I morse plockade jag och grejade innan jag kladde barnen och vi gick pa jakt efter ett par nya badtofflor till I men antingen var de stora eller sma sa de far bli att leta vidare. Men vi kom hem med bollar, vattenflaskor, bikinisar och grejer ist.
 
Rea pa bikinisarna nu sa hittade sota trosor till barnen sa kopte tva var och sa hittade jag till mig sjalv tva bikinisar saklart. Letat efter ett par svarta trosor igen da de andra blev utnotta. Kom hem med en helsvart bikini (forsta svarta jag ager tror jag) och en med blommor. Redo for turklandet.

Nu ar det packat och klart for att ge sig av mot stranden ska bara vanta pa att lillan vaknar sa ror vi oss nerat for sol och bad resten av kvallen. :) alla med nya bikinisar :)

Tisdag

Tisdag och vi har inte gjort allt for mkt, varit hemma och lekt och jag har aven lagat mat och nu sover lillan men sa fort hon vaknar drar vi oss mot stranden for att va dar hela eftermiddagen och lite in pa kvallen. Det ar inte skont att va har uppe och pa stranden blaser det forhoppningsvis lite. 

Mer idag, tankte att jag skulle springa ikvall ocksa men far se hur de blir med det sedan men hoppas verkligen att jag kommer ivag pa en runda. Kanner att jag maste det. Maste forsoka komma igang pa allvar nu igen, det var ett tag sedan. 
 
Imorn ar M ledig och da ska vi aka till posten med min stora kartong och skicka den mot Sverige. Ska bli skont att bli av med den for den tar upp lite plats i mitt lilla rum. 
 

Vantar pa samtalet

Som jag inte vill ha!! Vill inte aka hem harifran. Det suger och det kommer bli annu jobbigare denna gangen kanner jag, annu fler tarar och annu mer saknande! Men man klarar det ocksa, tur man kan horas via skype och telefon och allt.

Jag hoppas jag bor i Alicante i vinter och att familjen fortfarande bor kvar har for da ska jag aka ner och overraska  dem en helg :) ska bli sa kul! 


Igar kvall fragade M nar jag aker till Turkiet sa snart ar det dags for oss att ha samtalet om hemresan. Funderar mkt gor jag sa far se hur det blir till slut nar jag kommer hem och allt. En vecka kvar av aug sa snart sep och allt va det innebar. 

Idag borjade foraldrarna jobba igen sa nu sitter jag med barnen vid tv:n ska snart ga och handla till maten och sedan blir det slapp och bad i poolen idag da jag har en tjej som ar lite halvfebrig idag. Eftermiddagen kommer nog spenderas pa stranden skulle jag tro. 

Stranden

Sondag och jag ska ha en underbar formiddag pa stranden hade jag tankt. Packat ner frukt, vatten, musik och en bok. Ska dra mig nerat nu och ar hemma till lunch igen sa de blir nagra timmar. 

Passa pa att njuta av ensamheten for nu ar det nog inte mkt mer av den framover skulle jag tro. 

Fikon

Nar M:s mamma var har pa sem i juni kopte hon fikon och skulle gora en efterratt och jag smakade innan hon hade in de i ugnen och hur gott var inte det da?? SKITGOTT!! 

Darfor gick jag idag nar jag va pa vag hem fran posten med en stor kartong in pa en marknad och kopt fikon med mig hem som jag sedan at nagra pa stranden och har fortfarande kvar :) Mumsigt ska ni veta! 

Har aven "fikat" med pappa, Helene och Madde idag genom skype. haha. trevligt ju! ;) 

Nu har jag fyllt kartongen med Saras klader och skor och fyllt upp med lite av mina saker sa nu borde inte mitt vaga for mkt nar jag ska hem men det aterstar att se. Kartongen vager iaf kan jag saga er men skont att bli av med alla pasar. Ska jag bara fa kartongen till posten pa nagot satt ocksa ;)

Nu ska jag ga och slanga en pase med klader ocksa och sedan forbi apoteket och se om det ar oppet. Vet inte hur det ar pa lordagar med tider och sa! 

Nar solen gar ner ar det lopning som star pa schemat sedan myskvall framfor nagon film eller nagot!! Alskar att va ensam hemma :) 

Ang. hemkomst

Jag vet inte / I don´t know / No lo se

Inget den blekaste om nar jag kommer hem till Sverige. Skriver detta for att det ar det enda alla fragar nu varje dag. Ni marker nog nar jag ar pa G hemat eller om inte annat nar jag val befinner mig i Sverige. ;)

Foraldrarna borjar jobba som vanligt pa mandag och skolan borjar igen den 10 september for barnen sa antar att jag kommer stanna till skolstart iaf. Men far se va som hander. Det ar inte langt kvar iaf. Skulle tippa pa allt mellan 1-5 veckor. Sa snart ses vi allihopa.

Ha en bra lordag! 

Silligt varre

Fredag och jag sitter sjalv ytterligare en kvall. Hur skont som helst. Eller det var ett tag sedan men har varit med barnen varje kvall denna vecka. Familjen akte for nagra timmar sedan till La Manga for att spendera helgen dar med R:s foraldrar. Vilket betyder att jag ar ensam :) Tjoho! Imorn blir det posten, apoteket, stranden och traning!

De enda jag har sett M gora denna vecka ar packa upp resvaska, packa ner, packa upp och ner igen. Pa sondag ar det dags att packa upp igen. Men pa mandag ar det allvar igen med jobb och grejer. 

Eftersom jag varit sjalv nu och barnen ater vanligtvis middag innan mig sa har jag tagit lite sill nagra dagar i rad nu for det har varit smidigt att bara lagga upp med lite knackebrod och tomat typ. Idag fjarde dagen i rad jag ater sill. Jag borjar verkligen tycka om fisk nu, vissa iaf! Men sill har varit sadar men nu sedan familjen kom hem fran Sverige och hade med sig fem olika. Tycker om alla utom en. Borjar verkligen bli gott med det ocksa.

Det trodde nog ingen om mig for 1,5 ar sedan men som R sa forsta dagen vi traffades att nar du aker harifran kommer du ata fisk. Stammer stammer! 

Men nu far det racka, ska spara lite till familjen ocksa kanske haha. 

Sangen full med

BARN!! 

A vaknade runt 06 och hade tappat nappen och den var ju omojlig att hitta nar man ar nyvaken och det ar morkt sa hamtade en annan som hon hatar och alltid spottar ut. Men det var den eller ingen som gallde och hon tog den. Jag tog med henne till min sang for att slippa ga upp igen.

Helt plotsligt kommer det fotter i ansiktet och allt men det var mys med henne dar intill mig. Nagra timmar senare kom den stora tjejen och krop ner ocksa innan vi gick upp och at frukost. 

Nu sitter vi och invantar Yolanda som kommer och hamtar oss och tar med oss till stranden. Ska bli skont att hoppa i plurret. Hoppas dock inte A ar lika jobbig som hon va igar for nu har jag jobbat i over 24 timmar men men. Det funkar :)
 
Dags att skara lite melon och ta med. Ha en bra dag for det ska vi!! Helg igen!! Pa mandag borjar M & R att jobba sa da ar det som vanligt igen antar jag! 

Heldag

Efter en kvall i centrum pa ferian, barnen har hoppat och grejat och svettats som aldrig forr och vi vuxna har snackat loss och svettats av att sta still typ. A har varit helkonstig idag typ far se hur hon ar imorn hahah ;)

Hemma 22:15 och det ar torsdag det ar hur vanlgit som helst aven nar det ar skola, hur mkt folk som helst ute och allt. Alskar detta verkligen! Val hemma valling till A och direkt i sangen medan den stora fick sig en kalldusch och sedan at jag lite middag medans I och jag kollade pa en film. Hon pallade ca 45 min innan hon somnade sa nu ligger de bada tva i sangarna och sover.

Jag sitter i soffan med ett glas vitt och slappar. Har varit full far hela dagen verkligen! Helt slut med andra ord, ska bli skont att sova snart. 

Foraldrarna sover over i Mabella sa de kommer imorn nagon gang sa hoppas jag vaknar om nagon skulle vakna inatt. Det marks. Men de ska nog ga bra. Far sova med dorren oppen.

Imorn blir vi hamtade och far folja med till stranden igen sa det blir full hall igang imornformiddag igen. Dags att krypa ner i sangen snart med andra ord annars vet jag en som kommer va helt slut imorn. Man blir trott av att tjata pa barn som inte lyssnar. Tro det eller ej men sa ar det! 

Mysig dag har vi haft iaf :) Nu ska jag kolla lite till pa Callajeros viajeros! Sov gott! 

Svettig dag med barnen

Torsdag och jag jobbar heldag da foraldrarna ar i Marbella. Vi akte till stranden i morse nagra timmar hur skont som helst, kom hem lagade mat och slappade. Nu har jag gjort en paj och I har akt till en kompis sa jag ar ensam med lillan nagra timmar innan vi mots upp pa ferian. 

M ringde aven forut och sa att de kanske maste sova over dar sa far se om de kommer hem ikvall eller inte. Om inte blir de mys med barnen ikvall och imorn ocksa :)

Svettats hela dagen idag och vet inte vart jag ska ta vagen. Poolvattnet ar ju inte svalkande direkt men men snart dusch och de ska bli sa javla skont!! Men antar att jag inte ska klaga da jag snart kommer klaga pa att det ar kallt haha ;)

Skolan har borjar 10 september om jag inte sagt det sa antar att jag iaf blir kvar tills dessa, men de aterstar att se. Hor av mig nar jag vet nagot! 
 
Nu Alvin och ganget som ar popularast har just nu!! 

Svettig dag med barnen

Torsdag och jag jobbar heldag da foraldrarna ar i Marbella. Vi akte till stranden i morse nagra timmar hur skont som helst, kom hem lagade mat och slappade. Nu har jag gjort en paj och I har akt till en kompis sa jag ar ensam med lillan nagra timmar innan vi mots upp pa ferian. 

M ringde aven forut och sa att de kanske maste sova over dar sa far se om de kommer hem ikvall eller inte. Om inte blir de mys med barnen ikvall och imorn ocksa :)

Svettats hela dagen idag och vet inte vart jag ska ta vagen. Poolvattnet ar ju inte svalkande direkt men men snart dusch och de ska bli sa javla skont!! Men antar att jag inte ska klaga da jag snart kommer klaga pa att det ar kallt haha ;)

Skolan har borjar 10 september om jag inte sagt det sa antar att jag iaf blir kvar tills dessa, men de aterstar att se. Hor av mig nar jag vet nagot! 
 
Nu Alvin och ganget som ar popularast har just nu!! 

Mys & bus

Igar nar jag satt hos frisoren och nastan var klar ringer M och sager att det ar hemma om 10 min. Jag trodde hon skamtade eftersom de alltid sagt att de ska komma hem 21 alltsa idag men nej da sa fel alla hade. 

Jag hann hem fran frisoren och sedan kom de precis efter mig och A kom springande mot mig med varsting kramen foljt av massa pussar och mys :) Sa gosiga och sa kul att se dem alla igen :) Marker hur mkt man kommer sakna dem nar jag snart ska till Sverige. That's life! 

De tkt det var grymt varmt igar efter att ha haft tva skona veckor i Sverige sa de blev poolbad pa direkten och jag sov i vardagsrummet da R:s mamma och pappa var har och stannade over natten. Inget mig emot, sov som en gud! Idag har vi haft en slappar dag med massa filmer varvat med poolbad. 

Nu ar foraldrarna pa bio och jag hemma med barnen, vi sitter och kollar pa pippi och myser massa!! Nu ska jag vidare! Ha de bra! 

Basta platsen

Jag har verkligen vant mig vid att inte kunna skriva med punkter over de tre sista bokstaverna i alfabetet, hoppas inte det ar jobbigt for er att lasa for for mig ar det inget knepigt alls. Vissa ord blir ju lite val konstiga dock men det far ga nar man ar oteknisk som ag och inte kommer ihag hur man byter till svenskt tangentbord.

Eftermiddagen har jag spenderat pa stranden med ELLE. Hur skont ar det inte att ligga nere vid strandkanten, hora vagorna och lasa en bra tidning. Under tiden kan man aven glo pa folk, bada och ata goda grejer :) Jag alskar det! Basta platsen verkligen! 
 
Skonaste ar pa kvallen nar solen inte ar sa varm ocksa. Ga ner nu ar varsta bra men orkar jag inte nu nar jag precis duschat efter att ha gatt en liten promenad.

Laddar infor morgondagen da det ar fullt os hela dagen! Morgonpromenad om jag orkar ta mig upp, stadning av terrassen (dammsuga soffan, spruta ner golvet och rengora det, bord, stolar och mkt mer) tankte aven putsa av fonstrena (stavningen vet i fan hur det blev dar?) lite da det verkligen ar valbehovligt. Dock lar de ju bli skitiga dagen efter eller nagot men men sa far de bli iaf. 

Vid 17 har jag tid hos frisoren da ska jag satta mig och njuta i nagra timmar med nagon skvallertidning och nagot gott att tugga pa som de bjuder pa ;)

Morgontraning

Sondag och jag stallde kl pa 07.30 for ytterligare ett forsok att ta mig upp pa en loprunda och sagt och gjort. Sa fort alarmet ringde och jag bara kande for att ligga kvar tande jag lampan for att inte kunna somna om. Gick upp ratt sa snart och tog pa mig kladerna.

En kvart senare var jag ute och borjade med att promenera en bit pa strandpromenaden for att komma igang da jag va typ halvt sovande. Satte igang och springa och efter nagra meter var det sa segt och tungt i benen sa jag visste inte vart jag skulle ta vagen. Tankte borja ga men nej jag gav mig fan pa att jag inte fick ga. 

Fortsatte sakta och de gick battre ju langre jag kom och ju mer uppvarmd jag blev till slut ville typ inte benen stanna kandes det som. Detta var helt underbart med tanke pa att solen annu inte hade gatt upp, svettades som fan iaf for det var val typ 32 grader eller nagot men anda. 

Hemma blev det lite styrka, dusch och frulle! Suttit ute lite vid poolen idag och verkligen njuter av tystnaden (okej tyst ar det inte, har musik pa hogsta volym men anda) och ensamhet for pa tisdag kommer familjen hem och da ar det andra bullar som galler.

Aven suttit och raderat vanner pa facebook, gick fran over 700 till typ 250. Kanns bra! 

Mumsigt varre

Lordag och tankte ga till marknaden idag men det var sa varmt sa orkade inte langre an till centrum sa da vande jag och gick hem och satte kottfarssasen pa kokning och herregud va god den blev idag maste jag ju saga ;) Nu ska jag stada och greja pa min toalett innan jag drar en svang till stranden i eftermiddag/kvall.

Letar, tanker och funderar hur mkt som helst pa framtiden nu! Sitter vid internet hela tiden kanns det som och soker pa allt pa alla sprak nastan. Far se hur det gar! Ser iaf fram emot en vecka i Turkiet med familjen :)

Nu okar jag volymen och satter igang med stadningen! Ha en bra lordag! 

-

Fredag igen och jag stallde kl pa 07 innan jag gick och la mig igar for att hinna med en loprunda innan den riktiga varmen kom men nar kl ringde var jag sa trott eftersom jag inte kunde somna igarkvall och vaknade mitt i natten sa jag stangde av och vaknade 09 ist. 

Far ta en runda ikvall ist. Nu har jag precis atit frukost och ska packa ner lite grejer och ga till stranden :) 

Norge

Precis atit stekta gronsaker och tankte saklart pa Norge da, gar inte att inte gora det sa mkt gronsaker som vi at dar varje dag. Men forut nar jag holl pa att stada blev jag sugen pa det sa gick till frukt- och gronsaksbutiken och handlade :) Ska satta mig i soffan och satta pa en film for antar att det inte ar nagot bra pa tv och ata vindruvor :)

Pa tal om annu mer stadning sa satte jag mig som sagt ute vid poolen forut men pallde inte mer an 30 min och 4 dopp i poolen for det ar sa varmt mitt pa dagen sa in igen och varfor inte gora lite nytta da sa jag slipper det i helgen och kan hitta pa massa kul?! 

Nu ar alla sovrum, foraldrarnas toalett, vardagsrummet, koket och tvattstugan klara. Kanns himla bra. Nu har jag bara min toa kvar och terrassen. Men terrassen ska jag gora pa mandag eller tisdag for annars hinner den bli smutsig igen men kanns for bra maste jag saga :)

Det ar sa rent och frascht over allt. Toppen helt enkelt. Ne, nu intar jag soffan med mina druvor! Ha en fortsatt bra kvall for det ska jag. 

Bye bye

till alla spindelnat, dammrattor, spindlar och andra ackliga kryp som finns har nere. Idag satte jag igang med bokhyllan och fortsatte sedan med att flytta pa soffan och fatoljerna och lyfta pa mattan och vidare mot ingangen for att rensa bland alla jackor och element. Inte riktigt sa att de behovs nu sa de gick aka ner i forradet. 

Nu kanns det tommare och fraschar. Nu ska jag ut till poolen en svnag tankte jag, maste fa lite sol pa min bleka kropp kanner mig inte brun alls nu typ. Ikvall blir det handling och lite mer stadning, far se vilket rum jag satter igang med da! 

Nu springer jag och hoppar i poolen, svettigt ar det! 

Superrent

Har nu ett kok och ett tvattrum som ar sa rent de bara gar bli. Har aldrig varit sa har rent kan jag lova er. Shit, jag har aldrig svettats sa mkt av att stada kan jag lova er. Jag far lon nar jag ar har nu dessa tva veckor och da ska jag hjalp till med stadningen under tiden sa tankte darfor att de far bli storstadning i varje rum idag kande jag for dessa tva rum och nu ar det klart.

Har tagit ur och slangt grejer och dammsugit lador och dragit ut kylskapet och massa grejer. Ser sa frascht ut nu sa vill inte anvanda det haha ;) Men de blev bra iaf! 


Sprungit runt i bikini hela dagen och svetten har bara runnit (frascht, jag vet) men det ar sant och har doppat mig i poolen mellanat. Nu ar det som sagt klart och jag sitter och vantar pa att det ska bli lite senare sa ska jag ut och promenera/jogga lite. Det var alltfor lange sedan sa det ar dags att satta igang nu igen kanner jag. 

Igar var jag som sagt nere pa stranden och dar var verkligen HELA Aguilas. Aldrig sett sa mkt folk pa stranden vi 23 tiden. Men det var kul och mysigt :) Massa fyverkerier som lyste upp himlen. 

Alicante

Rakna med ett lang inlagg!

Allt kan handa i Alicante. Det har jag upplevt pa 3,5 dagar dar! Men va kul vi haft :) I lordags efter jag sagt hejda till Sara och R akte jag in till centrum for att ga omkring och kolla lite och bara va sjalv och gora vad jag kande for. 

Efter att ha kollat runt i lite affarer holl jag pa att koka ihjal da var det bara att rora sig mot stranden. Dar la jag mig med min lilla resvaska ett par timmar. Gick typ inte ligga i solen sa var mest i havet som alla andra. Helt sjukt va mkt folk det var. 
 
Efter jag trottnat pa det och det var for varmt gick jag upp och satte mig pa klipporna i skuggan med utsikt mot havet och dar satt jag i timmar och laste tidningar jag kopt pa flygplatsen. Sedan kom en kompis och hamtade mig och vi akte hemt till honom, duschade, at middag med en av hans kompisar och nar kl visade 02.30 bestamde vi oss for att ha ut och gora Alicante osakert och det kan jag lova er att det lyckades vi med.

Borjade med varsin mojito och sedan vidare forbi en kille med nerdragna brallor (precis som i Sverige tankte jag, killarna tankte WHAT???), vidare till Stereo for dans, tequila och massa snygga killar ;)

Traffade massa folk vi snackade med och umgicks med. Nar kl sedan var runt 08 eller 09 traskade vi hemat och jag var sa trott efter att bara ha sovit en timma natten innan. Sa efter att ha varit vaken i nastan tva dygn var sangen skon och hann knappt lagga mig forran jag somnade. Vaknade och kl visade 15:45. upp, kolla basketfinalen Spanien-USA sedan frukost 18.00. Vidare for en svettig promenad till slottet (har bilder ni far se nar jag ar i Sverige), vidare nerat och runt 20.30 tiden till en strand for ett dopp i havet. Medans killarna snorklade (ni som kanner mig vet att jag inte ar sa bra pa det haha) och jag hade badat klart gick jag och satte mig pa klipporna och njot av solnedgangen och lugnet. Vidare mot en bar for en ol innan kl visade 22.30 och det var dags att aka hem duscha och laga mat. 
 
Runt 01.30 tog vi med oss varsin solstol upp pa takterrassen i hopp om att se stjarnregnet eller hur man sager pa svenska. Lyckades faktiskt se fem styckna det var haftigt. Sangen kallade efter det. 
 
Mandag, lite att gora i staden. Bilaffar, mobelaffar m.m och da passade jag pa att ga in och prata med en jattetrevlig tjej pa skolan jag vill studera pa i host/vinter. Verkade bra och sa! Mer strandbesok vid klipporna denna gang blev det inget bad for mig, lite kallt och jag satt sa bra dar. Jag kan verkligen slappna av och sitta hur lange som helst vid havet och bara va! Alskart! Hem, laga mat och sova. 
 
Idag sov vi lange ocksa sa det var fixa sig och ta bussen hem. Vi skulle bergsklattrat idag men blev inte sa far vi en annan dag. :) 
 
Detta ar mina senaste dagar! Nu ar jag sjalv hemma och det ar underbart eftersom jag fortfarande inte varit sjalv maste jag saga. Ska snart ner mot stranden och se fyverkerierna som ar dar nere idag.
 
Aven haft en valdigt roligt samtal med M haha. De har de bra i Sverige och jag har det bra har! Tack for denna gang ;)

50,5 grader

Har har vi det inte kallt. Daligt med uppdatering nu nar jag har kusinen hos mig men da vill jag inte sitta har sa mkt men nu har jag brant mig lite idag efter en galet varm dag sa sitter har lite innan det ar dags att duka fram vin, ost och kex for tredje dagen i rad. Det ar ju gott :)
 
Som ni ser pa rubriken visade termometern riktigt varmt idag. Helt galet med andra ord. Vi tog bilen bort till en strand och dar har vi varit hela dagen! 
 
Annars va har vi gjort, shoppat, badat, solat och bara haft de bra. En dag kvar sedan ar det dags att aka till flygplatsen igen. 
 
Ha de bra! 

Mot flygplatsen

Om nagra timmar sitter jag pa bussen mot flygplatsen dar jag ska mota upp min kusin :) Som jag langtar. Fan va kul vi kommer ha! Vi hyr bil och aker hem hit och sover inatt. Imorn vankas jobb men hon kommer ligga och steka i solen hela dagen antar jag haha. 
 
Nehe, har inte tid att sitta har. Vi har precis kommit hem fran stranden och nu ska jag fixa lite mat, tvatta klart och badda sangen och duscha och massa smaskit. 
 
Ha de bra det ska jag! 

RSS 2.0