Alicante

Rakna med ett lang inlagg!

Allt kan handa i Alicante. Det har jag upplevt pa 3,5 dagar dar! Men va kul vi haft :) I lordags efter jag sagt hejda till Sara och R akte jag in till centrum for att ga omkring och kolla lite och bara va sjalv och gora vad jag kande for. 

Efter att ha kollat runt i lite affarer holl jag pa att koka ihjal da var det bara att rora sig mot stranden. Dar la jag mig med min lilla resvaska ett par timmar. Gick typ inte ligga i solen sa var mest i havet som alla andra. Helt sjukt va mkt folk det var. 
 
Efter jag trottnat pa det och det var for varmt gick jag upp och satte mig pa klipporna i skuggan med utsikt mot havet och dar satt jag i timmar och laste tidningar jag kopt pa flygplatsen. Sedan kom en kompis och hamtade mig och vi akte hemt till honom, duschade, at middag med en av hans kompisar och nar kl visade 02.30 bestamde vi oss for att ha ut och gora Alicante osakert och det kan jag lova er att det lyckades vi med.

Borjade med varsin mojito och sedan vidare forbi en kille med nerdragna brallor (precis som i Sverige tankte jag, killarna tankte WHAT???), vidare till Stereo for dans, tequila och massa snygga killar ;)

Traffade massa folk vi snackade med och umgicks med. Nar kl sedan var runt 08 eller 09 traskade vi hemat och jag var sa trott efter att bara ha sovit en timma natten innan. Sa efter att ha varit vaken i nastan tva dygn var sangen skon och hann knappt lagga mig forran jag somnade. Vaknade och kl visade 15:45. upp, kolla basketfinalen Spanien-USA sedan frukost 18.00. Vidare for en svettig promenad till slottet (har bilder ni far se nar jag ar i Sverige), vidare nerat och runt 20.30 tiden till en strand for ett dopp i havet. Medans killarna snorklade (ni som kanner mig vet att jag inte ar sa bra pa det haha) och jag hade badat klart gick jag och satte mig pa klipporna och njot av solnedgangen och lugnet. Vidare mot en bar for en ol innan kl visade 22.30 och det var dags att aka hem duscha och laga mat. 
 
Runt 01.30 tog vi med oss varsin solstol upp pa takterrassen i hopp om att se stjarnregnet eller hur man sager pa svenska. Lyckades faktiskt se fem styckna det var haftigt. Sangen kallade efter det. 
 
Mandag, lite att gora i staden. Bilaffar, mobelaffar m.m och da passade jag pa att ga in och prata med en jattetrevlig tjej pa skolan jag vill studera pa i host/vinter. Verkade bra och sa! Mer strandbesok vid klipporna denna gang blev det inget bad for mig, lite kallt och jag satt sa bra dar. Jag kan verkligen slappna av och sitta hur lange som helst vid havet och bara va! Alskart! Hem, laga mat och sova. 
 
Idag sov vi lange ocksa sa det var fixa sig och ta bussen hem. Vi skulle bergsklattrat idag men blev inte sa far vi en annan dag. :) 
 
Detta ar mina senaste dagar! Nu ar jag sjalv hemma och det ar underbart eftersom jag fortfarande inte varit sjalv maste jag saga. Ska snart ner mot stranden och se fyverkerierna som ar dar nere idag.
 
Aven haft en valdigt roligt samtal med M haha. De har de bra i Sverige och jag har det bra har! Tack for denna gang ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0