Har fredag hela veckan förutom när jag har lördag med dej!

hahahahahahahaha. Konstigaste jag har sagt på länge. Visste inte riktigt vad jag höll på att skriva till Hannah men så här blev det iaf. Jag har ju fredag hela veckan förutom när jag har lördag med dej! Så kan man ju inte säga haha. Kul vare! 

Hanna & Lovisa åkte nyss, blev idol och godis! Nice! Typiskt att bilen inte ville som vi ville när vi var på ica men det löste Lovisa lite snyggt, men var det med mitt tuggummi?? ;) Kommer vi kanske aldrig få veta?! Var iaf varm och gosig när jag kom till ica efter att ha invigt jackan jag lånade idag :) Riktigt gosig en.

Nu ska jag lägga mej och kolla om ja hittar något roligt program att se på. Om inte så blire väl Bartenderskolan igen haha. Älska den tröga tjejen då hahahah. Känner att jag kommer sitta och kolla på det med mina sambosar om några veckor och skratta hur mkt som helst. Längtar! 

Godnatt mina kära vänner! Hörs imorn. 


Näsan rinner 24/7 .

Vilket är svinjobbigt. Men men, skit i det! Har inte tid att inte träffa folk och allt nu så vi kör på. Lite snor har väl ingen dött av?? 

Varit ute och gått med Louise och hunden idag sen blev det lite fika och prat henne hos henne och PG. Därifrån åkte jag vidare ner till stan och hämtade en jacka hos Anton som hade byggarbetar hos sig haha. Så nu har jag en jacka som jag kommer traska runt i fram till nästa helg. Me like! Så om ni ser någon med för stor jacka som nästan drunknar i den så äre jag :) Har även gjort sockerlag idag, får se imorn hur den blev haha. Spännande!

Nu sitter jag och väntar på att maten ska bli klar och hoppas att Patricia tittar förbi här en sväng efter hon varit hos Robin. Vore trevligt. Sen ikväll ska jag glo på idol med Hanna och Lovisa. :) Sen sova och bli helt tipp topp tills imorn!

Ska vara hos Pernilla halv tio och kolla vad som finns i deras bar inför kvällen och sen ska vi åka och handla och efter det tar jag hojjen ner mot Brogatan för en lite träff med Angelica! :) Sen hem och fixa mej lite inför kvällen som kommer spenderas hos bästa Malin med bästa faster :) Matlagning och drinkblandning står på schemat : ) Får se om de hittar sig några nya favoriter! :) Det har jag helt klart gjort efter min Magaluftripp. 

Dags att snyta näsan! Ha en bra kväll!

Onsdag .

Vaknade tidigt idag också, redan vid sju. Försökte somna om men det var inte lätt så lite efter åtta gav jag upp. Gick upp käkade frukost och ner och började fixa lite småsaker. Michaela kom förbi och vi gick en sväng och sen slappade lite. Har hunnit damma lite i huset nu med, dammsugaren åker fram imorn för idag ha jag ingen ork till det. Näsan rinner och rinner! Skitjobbigt! 

Nu ska jag sätta mej och kolla på något bra program och vänta på att pappa kommer hem och lagar någon god mat. Börjar bli lite hungrig, hoppas han kommer snart! 

Btw. så flagnar jag på HELA kroppen nu och det stör mig. Ser fult ut och det är jobbigt. men men så äre!

Ny header !

Kände för att byta ut bilderna men hade dock inte alla jag ville ha på denna dator så får bli så här så länge. Får se o jag orkar byta innan jag åker. Ville ha lite mer bilder från utlandet kände jag och det fixade jag lite snabbt.

Nu ska jag snart springa in till grannen en sväng och va barnvakt. Vore inte helt fel om barnen tyckte om Idol. Hoppas hoppas haha. Annars så klara jag mej ändå men det vore skönt att kolla på det!

Har gått och blivit förkyld idag också och det tycker jag inte om! Hoppas det blir bra fort! 


Fjällar, flagnar, flossar !

Ja, finns några ord för det. Själv säger jag flagnar men har hört många som även säger fjällar men det konstigaste jag har hört är flossar som mina nya vänner från Umeå sa att det hette hahaha. Jag flagnar iaf, jobbigt att man knappt hinner komma hem förrän färgen är på väg att försvinna. Halva ryggen, och armarna ser förjävliga ut å mig just nu. Det gillar jag inte med tanke på att det är ett tag kvar tills jag åker så kommer jag få se ut så här nu. hahah. 

Så nu är jag snart vit igen! Men det löser vi om några veckor :)


Kallt och blåsigt .

Vädret från igår har stannat över natten och det blåser massa ute idag med och det är bara 8 grader. Usch, jag ska inte gå ut om jag verkligen inte måste idag. Ser ut som träden ska falla vilken sekund som helst så mkt blåser det i lilla Vimmerby idag. Gillar jag inte! 

Se till att få lite gjort idag med då. Börjar med att stryka så har jag det gjort så får vi se vad som händer sen. Frosta ur frysen snackar pappa om att jag ska göra så kanske skulle göra det i eftermiddag? Får se! 

Nu ska jag diska, sen springa ner till mitt rum och dra på någon bra musik på hög volym och ha det bra! :))


Brrr... Stanna inne tills man åker?

Ehh, JA! Usch, idag var det inte skönt på ceos i blåsten. Riktigt kallt var det. Kan inte gå ut utan vinterjacka nu typ känner man så det är fråga om jag får sitta inne i två veckor nu och bara gå ut om jag verkligen måste. Låter bra tycker jag själv! haha. Nej, får passa på när solen tittar fram om den gör det! 

Har fått i ordning på mitt rum nu och rensat bort lite kläder jag inte ska ha mer och fixat lite. Nu har jag koll på vad jag ska slänga ner i resväskan om ett tag och lite sånt. Hittade lite norska pengar i ett brev också. Tänk att jag var i Norge med bästaste Deb för ett år sedan :) Saknar Bergen massa!!





Hittade några fler bilder från Teas 20 årsfest idag.









Imorn ska jag stryka högen som ligger i tvättstugan, den växer och växer så nu äre dags att ta tag i den. Sen ska jag va barnvakt ett tag på kvällen också, kul kul! 

Just nu är jag sugen på fredag, då blire mys med Pernilla & Malin. Matlagning och bartender! :)
Nu ska jag lägga mej i sängen och läsa lite Kajsa Ingmarsson :) bäst!


Grå måndag .

Vaknade redan vid halv åtta och kunde inte somna om så varför ens försöka? Det regnade inte så jag slängde på mej kläderna och gick ut på en promenad med bästa musiken på högsta volym!! Riktigt skönt var det faktiskt! Gick förbi Michaela och lämnade en sak och när jag kom hem blev det dusch och nu har jag precis käkat frulle. Har hunnit tvätta en maskin också som jag ska gå och hänga upp efter detta inlägg. 

Har bestämt mej för att rensa och städa ordning på mitt rum i alla lådor, garderoben och det idag så jag har lite koll på vart alla saker är inför nästa packning. Man blir ju inte direkt sugen på att gå ut i detta väder. Grått och regnigt!

Om två veckor vid den här tiden sitter jag på ett tåg med Emma mot Köpenhamn! :) Lite härligt då!! :) Nej, dags att röra på sig och göra lite nytta här hemma i huset! 


Ny vecka på ingång !

Precis hemkommen från Hannah, har kollat på Snabba Cash och ätit kinamat :) mysmys! Nu hamnade jag vid datorn en snabbis men ska krya ner i sängen när som för jag är hur trött som helst verkligen! 

Vad ska man hitta på imorn då när det är dags för en ny vecka? Morgonpromenad om vädret tillåter kanske vore skönt! Tvätta och stryka lite kläder kanske? Städa? Ja, det finns lite så får se vad jag hittar på för "skoj" haha.  Nej, nu ska jag sluta för jag har ingen aning om vad jag ska skriva. Godnatt!


Gran Canaria, Playa Del Ingles

Jag längtar hur mkt som helst efter att få åka nu :) Men det är inte långt kvar, två veckor imorn! Slänger upp tre bilder på stället där vi ska bo! 


Ser inte helt fel ut va? :)






Känns som jag kommer trivas rätt så bra :) Vi hoppas på att några kommer på besök också! 

Igår blev det pumpen som sagt. Förfesten blev väl inte riktigt som planerat men vad kul vi hade :) Avslutade kvällen med rostade mackor hemma hos Hannah sen promenad hem i duggregnet! 

Idag blir det att kolla på fotboll tror jag, beror lite på vädret, är ju så kallt! Antingen i Rumskulla med Emmie eller på Vimarvallen. Kvällen kommer bestå av kinamat, film och massa mys hos Hannah.


Partyhelg !

Ja, denna helg blir det mkt fest och det gillar vi :) Igår var jag på 20 årsfest med massa härliga tjejer och killar, avslutade kvällen på harrys, det var lika "mkt" folk som vanligt ;p Då vet alla hur mkt jag menar!! 











Idag blir det en sväng ut till Södra Vi för ett besök på pumpen med vännerna :) Kommer säkert bli toppen! Ska alltså röra mej från sängen snart och hoppa in i duschen och börja fixa mej på nytt, det giller jag! Börja leta kläder och allt sånt kul och självklart ska musiken dunka på hög volym.

Just nu vill jag bara att det ska bli 11:e oktober!!! Lääääängtar!


Bokat och klart !

Har suttit och snackat med Emma typ hela dagen och efter några timmars fixande och snack med grabbarna så är det nu bokat och klart. Flyg från Köpenhamn - Madrid och sedan vidare till Gran Canaria. Kommer om några veckor ha 3 nya sambosar och jag älskert =) Flytt är alltså nära nu och det ska bli så himla kul :)

Klockan är mkt och jag orkar inte skriva så mkt mer just nu för nu känns sängen väldigt efterlängtad men lovar att ge er mer info om detta typ imorn eller någon dag i helgen. Nu ska jag sova och ja har en känsla av att jag kommer sova hur bra som helst i natt. Godnatt mina vänner! 


Hemma i kalla Sverige igen

efter en underbar vecka på Cypern! vädret var toppen alla dagar! Sol och bad stod högst upp på schemat så så mkt mer gjorde vi faktiskt inte. Åkte till Paralimni och shoppade lite en kväll annars var det lugnt. Har varit hemma två dagar nu typ och det är kallt! Gillar det verkligen inte. Slänger upp några bilder från resan! 























Hejdå Sverige, hej Cypern !

Gårdagen var hur bra som helst :) Började bra med kalas för hel tjocka släkten, fick massa fina presenter :) Blandade massa drinkar och sen slutade det med att jag åkte till pumpen med Hannah, Amanda, Wendela, Michaela, Becca och några hockeykillar. Himla skojjsigt: ) Dansade hela natten lång och hade hur kul som helst :)

Det var skönt att få sova mer än 1-3 timmar efter en fest, helt underbart var det! Var ett tag sedan om jag säger så. Nu har jag packat klart allt tror jag! Resväskan är inte ens i närheten av full vilket känns bra faktiskt. Nu sitter jag och laddar för match som startar om 3 timmar. Efter det blir det bil till Norrköping och därifrån buss till Arlanda. Imornbitti flyger vi till Cypern och det ska bli skönt : ) Så nu hörs vi inte på en vecka! Kanske uppdatering om vi stöter på en dator men det vet man aldrig. 

Ha en bra vecka för det ska Julia och jag ha :) 


Packning på schemat .

Idag står packning högst upp på schemat! Allt ska va klart idag har jag tänkt så slipper jag tänka på det på söndag. Men det tar inte så lång tid att slänga ner allt man behöver för jag börjar bli van nu känner jag. Inte så svårt att packa för en vecka när jag senaste gången packade för tre. Hoppas på fint väder med så man inte behöver lägga ner så mkt tjocka kläder. 


Snart står jag på Arlanda igen och det känns för jäkla skönt! :)

Denna gång känner jag mej inte ens orolig över att allt inte ska få plats i väskan. Känns ju skönt! Har jag tur så ska Julia ha med handbagage också då slipper jag det med och hur skönt är inte det? Då räcker det med min lilla väska som jag får plats med det viktigaste i: ipod, mobil, kamera, pengar och pass.

Michaela kommer till mig ikväll, vi ska kolla idol och mysa lite. Blir att sova tidigt idag för morgondagen kommer bestå av att fixa mat och allt inför kvällen. 


Fler bilder från Magaluf

Sitter vid den andra datorn nu och har inte samma bilder här så slänger in en omgång bilder till!





















Mys med brudarna !

Hanna, Terese och Lovisa kom hit vid åtta och tittade idol, käkade kolatårta och glass, öppnade presenter och tittade på bildspel från våran resa :) Himla trevligt! Kul att ses alla fyra ibland även att det inte blir så ofta nu men ändå. Jag fick snapsglas och lite sprit av dom och Hanna fick sin parfym av mej. En månad försent dock men vad gör det? haha. 

Nu ligger jag i sängen och ska snart läsa några kapitel ur boken som jag håller på i. Kajsa Ingemarsson - Inte enklare än så. Hon skriver mkt bra böcker hon :) 

Var och handlade inför lördag med förut. Blev bolaget och ica så nu har vi det mesta under kontroll tror jag. Måste testa blanda lite drinkar imorn bara och se om de blir drickbara. Ska även till mormor och käka imorn och så ska jag kolla på fotboll med Lotta. Kusin Rebecca fyller år imorn också. Måste nästan börja packa lite på fredag iaf tror jag så jag slipper det på söndag. 

Nej usch, tråkigt inlägg så nu ska jag sluta. Godnatt!

Vill tillbaka till paradiset !

Fy fan vad jag saknar Magaluf och alla underbara människor jag träffade där nere! Längtar tillbaka varje sekund. Går inte en dag utan att jag tänker på alla roliga och konstiga saker som hände där nere! Vet inte hur många ggr jag har gått igenom bilderna som alla lägger ut. Här kommer därför ett svep med bilder!











































Det enda positiva är att jag på måndag ligger på stranden, badar, flyter i det salta vattet (dock inte med Jossan), dricker goda drinkar och har det bra med syrran! :)




Numera 20 år !

Ja, då är man 20 år nu då. Det känns... precis som igår haha ;) Dagen började jag med en promenad och fortsatte sedan vidare till mormor för lite fika. Hem och fixa lite och sedan kom farmor och farfar och fikade och Håkan kollade in en sväng på kvällen för lite fotboll vilket Sverige vann väldigt enkelt.

Har alltså inte gjort något speciellt idag. Men det har varit skönt. Snart dags att packa väskan igen så det är skönt att bara va hemma och ta det lugnt lite ibland. 

Tack så jättemkt för alla gratulationer :) På lördag blir det kalas för släkten så imorn blire att handla mat och grejer! Brudarna kommer även förbi en sväng på kvällen och fikar lite! Mys!


En kväll i september...

Har nu varit hemma i Sverige i en vecka och det är helt sjukt vad jag saknar Magaluf. Trodde inte att jag skulle sakna det så himla mkt som jag gör. Det blir absolut inte bättre av att det är svinkallt här hemma. Fryser hela tiden typ. Så fort jag inte har något att göra tänker jag på det och man ser hela tiden bilder och lyssnar på alla låtar som påminner om resan som har varit den bästa i mitt liv. Det är hemskt helt enkelt. Saknar alla underbara människor vi träffade där nere. Alla som är kvar och fortfarande lever det livet jag vill leva. Min kommande sommar är i stort sätt planerad! Och jag tror inte jag behöver säga så mkt mer.



Något mer jag saknar är min underbara vän Debbie som numera är bosatt i Umeå. Ingen jävla aning om vart det ligger men långt härifrån är det iaf så mkt vet jag. Har inte träffat henne på hur länge som helst och det känns konstigt. Det är snart ett år sedan vi tog vårt pick och pack och begav oss till Norge. Hade ingen aning om vad som väntade oss men så bra vi hade det i allt regn. Hamnade i en underbar stad med underbara människor och hade sju fantastiska månader tillsammans. Snart är det jag som kommer upp till Umeå för shopping, utgång, mys och massa prat! Du är saknad vännen det ska du veta! <3





Helg .

Helt sjukt att imorn är det en vecka sedan vi åkte hemåt. Varför ska det gå så sjukt fort? Vad har man gjort denna vecka då? Inte allt för mkt. Träffat lite kompisar, sagt hejdå till Alex som sitter på planet till Magaluf igen, spelat en värdelös fotbollsmatch och inte så himla mkt mer.

Idag ska jag ner på stan med Angelica och sen ska jag nog ta mig upp till vallen och kolla damernas match för det va länge sedan jag såg dom. Ikväll blire bara att ta det lugnt vad jag har planerat än så länge iaf. Inget örs för mej för jag är så himla opepp på att festa.  

På tal om vädret med när jag ändå håller på. Det är svinkallt här hemma. Fryser så fort man går ut jag vet inte hur jag ska klara typ två månader hemma i Sverige. Brr... Vinterjacka och vinterskor är iaf något jag INTE ska inhandla. Får se om jag klarar av det. Det bästa är väl att om lite mer än en vecka ligger jag på en strand och steker med Julia :) Känns inte helt fel måste jag ju säga er. 

Nej, nu vet jag inte vad jag ska skriva mer, ser fram emot Magaluf Reunion också, synd bara att den inte är tidigare så jag kan flytta någon gång. Men efter den sdå bär det av någonstans!!

Resan är bokad !

I morse bokade jag resa till Cypern med Julia! :) Kommer bli nice ska ni se. Åker 13:e september så det är inte långt kvar. Innan det hinner jag fylla år också och det kommer bli bra. Får väl se till att slänga ihop någon fest då kanske, eller vad säger ni? :)

Ikväll blire film med pappa och imorn ska jag jobba igen. Bullerbyn förskola here I come!

RSS 2.0