Umeå

Hallå där alla där hemma i lilla Vimmerby!! Hörde ni också fått se solen titta fram lite. Här uppe har vi också haft sol och fint väder. ag njuter av varje sekund och har det så bra!! 

Idag har jag träffat Malin som jag träffade på barskolan, vi har bara snackat en massa och haft de trevligt :) Nu sitter jag hemma hos Deb, hon har skola hela dagen idag så är hemma om någon timme typ och då ska vi äta mat och bara va antar jag!! Sista kvällen för imornbitti åker jag hemåt igen.

Dessa dagar har gått fort men så kul jag har haft och allt :) Detta måste göras om! 

Tänkte bara ge er ett tecken på att jag lever! Hemma imornkväll någon gång eller fredagmorgon! 

Göteborg

Vet inte vart jag ska börja. I onsdagsmorse körde jag upp. Trodde jag skulle va sjukt nervös så det skulle gå dåligt men var typ inte nervös alls och det gick galant :) Körkortet är nu mitt! Hur underbar känsla som helst måste jag säga er! :)

Amanda och jag styrde saaben mot Gbg för en natt på hotell, lite shopping och lunch med M och barnen som är hemma på besök i Sverige. 

Hotell var superfint och hur mysigt som helst :) där trivdes vi så det heter duga! Hotellfrukosten var helt underbart god den också. Shopping blev det både lite inne i Nordstan men mest i Kungsbacka på Kungsmässan :) 

Torsdagen lunchade vi med Spanienfamiljen och hur kul tror ni inte det var att träffa dom igen?? Helt fantastiskt :) Går inte bli annat än glad när man ser de små liven! Martinas mamma var även med så kul att träffa henne igen!! Vi umgicks ungefär i tre timmar och det var inte kul när vi skulle åka därifrån men förhoppningsvis tar det sin semester på Mallorca i sommar så vi kan ses lite. Om inte så ses vi väl inte förrän runt jul om jag åker ner och firar nyår där igen kanske eller vad som kan hända. 

Jag behövde inget speciellt men hittade lite mysiga stickade tröjor, linnen och en typ av jacka på Zara! kul kul. Inte lika kul när jag vet at man bara får ha med sig 20 kg till Mallis och man ska va borta i sju månader. Men det får lösa sig på något sätt haha. 

Toppendagar har vi haft iaf och nu är det helg sedan tar jag mig en tripp igen!! På söndag flyger jag nämligen till Umeå för att hälsa på bästa Deb :) 


Dags för kyla igen

Jaha, då ska det snart bli -15 igen och känns som det är på väg för det snöar och det är redan nere i minus tre. Usch jag vill inte.. Det räcker nu tkr jag faktiskt!

Sitter och har precis tejpat foten, musiken dunkas och jag är redo för fotbollträning. Sen hem, dusch, käk och nervarvning innan sängen ropar. 

Blir lyx med en hotellnatt mitt i veckan också :) Hotellfrukost mumsigt värre! :)

Ne, nu är de bäst att slänga på sig de sista klädesplaggen innan Martina kommer och hämtar mig! Ha en bra kväll! 

Träning träning träning

Herregud, vad blött, halt, kallt och jävligt det var på träningen idag. Två timmar med nästan bara löpning och styrka men överlevde det också men det känns nu. Efter ett tag i soffan är det svårt att resa sig upp kan jag lova men det är en skön känsla.

Fick hoppa in och jobba några timmar på fm idag de ringde och väckte mig men det är gött : ) Har även kört en körlektion som gick bra men vad svårt det är, lite åt sidan i fel spår och det är kört typ, då åker man rätt in i bilarna som står parkerade eller vad som helst.

Precis kollat Top model så nu ska jag krypa ner i sängen. Har hunnit lugna ner mig lite mer än en timma nu så ska nog kunna somna rätt så snart..
 
Godnatt! 

Noll koll

Här sitter jag och har hela helgen varit inställd på att jag börjar måndagmorgonen med n körlektion kl 08. Men nu när jag sitter och skriver in lite jobbtider och andra grejer i almanackan ser jag att så är det inte alls. Och när jag tänker efter så ringde de och vi bytte den tiden så jag kör inte förrän 15.20. Det var ju tur jag såg det idag!! 

Hade planerat in morgonpromenad med Micka också efter det men nu är det så att jag kommer inte ställa min kl utan jag sover tills jag vaknar eller om jobbet ringer och väcker mig. Får se om jag sover lite längre än åtta kanske. Det händer ju inte för ofta alltså. 

Aja, ville typ bara skriva det för er som undrar liksom ;) Hårdträning på kvällen iaf och den är jag redan laddad till! 

-

Har städat huset denna förmiddag och precis när jag var klar med allt tog jag en långpromenad på 1,5 timme med Conny & Pernilla : ) 

Hem och tog en varm dusch och lagade mat. Nu sitter jag och får lite andra småsaker gjorda via datorn. Det är skönt så är det också snart klart. 

Härlig och lugn helg! Nu laddar vi för ny vecka igen! Börjar med körlektion imornbitti och promenad med Micka efter det. 

16 feb.

Barnvakt igår och det gick bara bra, vi käkade tacos, kollade på film och sedan åkte jag hem och sov. Hur trött som helst. Idag har jag tvättat och grejat lite. Pappa och Helene har även sovit här så vi har varit och handlat och bara slappat på fm. 

När de åkte gick jag ut på en promenad och när jag kom hem satte jag på bastun och tränade lite till ute på altanen inna jag hoppade in i en varm och skön bastu. Det är underbart! Då kan man drömma sig bort lite till varmare breddgrader. :)

Nu har jag käkat middag och sitter nu framför datorn och tv:n. Väntar på något bra att se och ska bara sitta här hela kvällen. Så himla skönt!! 


Västervik

Har varit i Västervik sedan i tisdagsfm och haft några trevliga dagar här och fått lite saker gjorda :) Träffat och lunchat med lite folk också vilket alltid är trevligt! skönt att byta miljö under några dagar! 

Åker hem idag efter en lunch med Becca, och då är det träning som står på schemat ikväll och imorn körlektion, jobb och barnvakt! Sedan är det helg igen och det kan man säga jag haft hela veckan ju haha! Skönt det med ibland. 

Nu har jag mysat ner mig i soffan med en kopp te och väntar på att kl ska bli lunchdags. Ha en bra dag! 

Måndag

Då var ytterligare en sak med körkortet avklarat, denna gång har jag suttit i tre timmar och lyssnat på en lärare. Riskettan är det nu som är klar. Känns bra!

Precis när jag kom hem kom de och plogade så det blev till att skotta bort snön innan jag gick in. Tungt var det men nu är det gjort iaf. Ska nu sätta mig med teorin lite innan det är dags att laga mat och träna fotboll :)

Kommer bosätta mig i Västervik tisdag-torsdag denna vecka och det ser jag fram emot :) Komma härifrån lite och göra lite kuliga saker!! Har lite folk jag ska träffa och så det sa bli skönt :)

Nu är det dags jag sätter igång så jag får något gjort! Ha de bra!

Nattgäster

Vann tennisen igår :) bara så ni vet liksom, att vi va bäst. haha. Nej, men de va kul att spela och så också! Kalaset höll på väldigt länge, vi va inte hemma förrän 00.40 typ och då slocknade jag direkt. Pappa och Helene har sovit här så har haft nattgäster och det är väl alltid trevligt med lite besök ibland. Vi har varit och handlat och mest suttit i soffan och latat oss, trötta idag!! Men annars har det bara varit bra. 

Vaknade runt 09 idag och satte mig och kollade på Dirty dancing. Har varit borta o ishallen några timmar på eftermiddagen med faster. Kusin har spelat och de vann med 12-1 har jag för mig om.

En varm dusch och nu sitter jag i one piecen, har precis ätit middag och läser på körkortsteorin. Imorn är de riskettan som gäller 9-13. Nu lite mer plugg innan jag ska kolla lite på tv.

Jag har tagit helg

fredag och jag har tagit helg och det är underbart!! Efter en vecka med mkt trötthet och gäspningar är det helg och jag är överlycklig. 

Idag, fredag ska jag köra, handla, städa och lite småsaker som jag känner att jag vill få gjort. Får se hur mkt jag orkar och hinner med.

Imorn, lördag är det tennis på förmiddagen och kalas på eftermiddagen. 

Söndag, ska jag träffa Carro en sväng och så ska jag försöka sätta mig med körkortsteorin lite tänkte jag. 

Ha en bra helg!! 


Drömmer mig bort lite nu när det snöar som mest!! 



Lkpg

Vilket väder de var i morse när jag skulle ut och traska. Tog paraplyet och det är jag glad för kan jag lova annars hade jag varit dyngsur innan jag ens hunnit fram till körskolan. Körningen gick bara bra men det snöade så mkt så såg nästan ingenting men kul iaf :)

Lunchade med Angelica innan vi åkte hemåt igen! Bara uppe i Lkpg såg vi två personbilar och en lastbil som låg i diket. 

Hemma lite innan tre och nu sitter jag med tända ljus och slappar i soffan. Trött tjej!! Matlagning om ett tag så jag är pepp och mätt till träningen 20.00. 

Snart helg igen och det är sinnesjukt vad fort det går! 

Ny vecka

och jag är så himla trött idag!! Gäspat konstant hela dagen. Men helgen har gått i ett och igår åkte jag bil 17.30-22.30 till Skavsta och tillbaka så inte så konstigt kanske. Somnade sent och gick upp tidigt för att traska till jobbet. 07.30-11.30 stod på schemat men när jag kom dit blev det ändrat så jag bytte avdelning efter några timmar och jobbade till 16 ist. 

Gick direkt ner till Julia för idag var det hon som bjöd mig och pappa på mat. Hem och in i duschen och nu har jag hoppat i one piecen och ska sätta mig i soffan och kolla på serier, filmer eller vad som helst resten av kvällen! så länge som jag orkar hålla mig vaken. Helt slutkörd verkligen och då har veckan bara börjat haha! 

Hoppar med andra ord träningen idag men känner att jag har inte någon ork för den ändå så varför gå dit när man känner att man inte kommer orka med den iaf?! Känns onödigt! Bättre att ladda inför morgondagens träning! 

Körlektion 07 imorn och jobb 08-15

Tack och hej leverpastej, nu soffan!


Bastu- och tacokväll

Om ca en timma kommer tre brudar till mig och vi ska basta (ska bli så skönt för jag fryser) och efter det är det tacos som står på schemat och sedan fortsätter kvällen i soffan framför Melodifestivalen! Och så ska jag se premiären av Pluras kök Spanien som jag hoppas är bra! 

Ska bli kul och trevligt att öppna en cider/öl/vin eller något och sätta sig i bastun och bara skvallra och snacka en himla massa!! :) Känner på mig att denna kvällen kommer bli toppengreat! =)

Suttit och kollat på en grymt bra film nu Cocktail. Somnade nästan sista minutrarna så funderar på om jag ska siesta lite nu medans brasan är tänd. Känner mig trött och sliten! Inte sovit så mkt i natt ju! 

Imorn laddar vi fotboll iaf!! VIF- HFK två matcher! 

Random bild!


RSS 2.0