Poolbad

Torsdag och det känns som måndag. Konstigt men det e bara för att M jobbar som hon brukar göra på måndagar idag ist för i måndags. Rörigt men så är det. 

Jag har idag tvättat och städat och gjort egen glass av vattenmelon, ananas och andra goda frukter :) Mkt gott blev det!

Mulet på morgonen men finare nu på eftermiddagen och värmen ute är galen, herregud. Därför åker vi upp till poolen hos I:s kompis och badar om dryga timmen. M skjutsar oss och hem går vi, långt är de men inga problem för mig inte. Får se de som träning! 

Ska bli skönt att bada i poolen igen, det var ett tag sedan! Vi måste fixa vår snart också! 

Igår testade vi Smöoy yoghurtglassen och de va inte äckligt hörrni! Jag tog bananyoghurt med ananas. Ska dit någon dag och testa smoothie. De såg riktigt gott ut. 

Nu ska jag sova lite siesta några min innan vi ska dra oss så jag orka kvällen för den blir lång.

Smöoy

Har gått förbi detta ställe några ggr och undrat vad det är som lyser rosa där borta och aldrig orkat gå och kolla. Igår satt vi och kollade på finalen av Big brother och i reklamen kom denna om Smöoy som är yoghurtglass. Nyttiga alternativ till glass och då finns de olika yoghurtar man kan välja och så hur många olika sorters topping som helst. Frukter, såser och strössel. 

Måste gå dit någon dag och kolla och smaka :) Känns som de e asgott! Finns även smoothies!

Mer uppdatering om detta när jag prövat. 





Ser mumsigt ut va? :)

Nyttigare liv

Nu jäklar är det slut på godsaker och massa skit, iaf i veckorna. Kan unna sig lite på helgerna. M och jag har bestämt oss nu och det är lättare när man är två. 

Eftersom jag är hemma så mkt om dagarna blir det att man går och småäter hela tiden. Det är ju bara så gott men så himla onödigt! Igår började vi och visst var det jobbigt första dagen men vi klarade oss. Idag känner jag inte lika mkt sug än så länge.

Det går inte dricka öl till maten varje dag och bara ha det gött även om man vill det haha. Så nu är det sagt, ingen alkohol under veckorna bara på helgerna isf, men bara lite. När man väl kommer in i det blir det nog ganska så lätt hoppas jag. 

Vi ska även se till att inte äta för mkt middag. Äter ordentlig lunch runt 14 tiden och sedan till middag som vi äter runt 22 ska de blir mer frukt. Lite lättare alltså. 

Ska bli spännande och se hur detta kommer gå. Men de rullar nog på. Nu ska jag sätta mig ute i skuggan för idag är det varmt ska jag säga er och läsa lite innan det är dags att sätta igång med maten som idag är fläskfilegryta med ris. I grytan ska ja ha massa godsaker som lök, champinjoner, paprika m.m. 

När jag ändå snackar mat kan jag passa på att säga att jag vet vad min favoriträtt är nu. Många kommer bli chockade för den innehåller FISK! Det ser inte så inbjudande ut men det smakar underbart gott. 

En blandning kikärtor tror jag det heter på svenska, någon fisk, spenat och lök typ. Kan inte förklara för jag har inte så stor koll men det är så gott så helt sjukt!! Åt de både till lunch och middag i söndags :) De va grejer det! 

Teater

Måndag igen och denna måndagen ser lite annorlunda ut. Hämtade I som vanligt och nu har jag lämnat henne igen för nu är hon på väg till ett ställe där de ska visa upp sin teater ikväll så vi ska på teater :) Hur kul som helst kommer de bli säkert. De andra har varit roliga att se på så hoppas de blir de denna gång också. 

Har klätt henne nu, hon är kyckling och så här ser hon ut. 



Mys under palmerna

Igår, lördag åkte vi till en strand 15min bort och mös under palmerna. Läste skvallertidningar, pratade, badade, åt och gott drack m.m. Hade en sjukt bra dag helt enkelt :) Efter 6 timmar iväg åkte vi hemåt igen och duschde och åt innan vi intog soffan och Eurovision.

Många skapliga låtar i år tckte vi allt och hur gött var det inte att Sverige vann då?? Helt kanon, vi drack våra gin&tonics och vin och dansade och hade de bra! Två svenskar sitter i Spanien och håller alla tummar för Sverige och efter ett tag kom vi fram till att JA, vi kommer vinna!

Samtal och sms från alla härifrån som grattade oss haha. Sent i sängen och vaknade tidigt pga barnen gråter och skriker och håller på.

Har helt klart vaknat på fel sida idag. Varit arg och irriterad hela dagen, så har hållt mig undan från de andra ;) Har suttit ute och läst och bara varit. 

Promenad och jogging nu på kvällen och nu sitter jag och känner mig lite piggare. Hyrt Twilight filmen idag med som vi ska se på senare ikväll. Härligt härligt! Får jag se den på engelska också. De har jag ju inte gjort än.

Effektiv dag

Herregud jag sitter ner för första gången idag! Helt slut nu då ska jag säga er. Började morgonen med promenad och efter det städade jag och när jag väl hade börjat drog jag u soffan och städade där under vilket var nödvändigt. En hel måltid där under ju plus lite leksaker ;)

Sedan fortsatte jag ut på terrassen och skurade bort all måsskit som man får på köpet av att bo på bottenvåningen. Efter det var de dusch och matlagning innan jag hämtade I och nu sitter vi och äter och slappa. Har testat en grej jag hittade på internet till efterrätt som vi snart ska testa. Banan och så choklad som fryser så de blir som glass. Får se hur de smaka! 

Pratat med en mamma idag i skolan. I och henne barn vill leka hela tiden så hon sa att de är vid deras pool hela eftermiddagarna så jag ska ta med mig barnen dit bort någon gång efter skolan har jag tänkt och de blir nog redan nästa vecka tror jag :) Ett område med stor pool och grejer! Där jag spelar tennis med U är det. Helt fantastiskt! :) Så japp nu har hon bjudit in oss när vi vill och känner för de så dit lär vi gå. Långt är de men det är det värt.

Skulle varit ensam hemma i helgen men M kände att hon hellre va hemma och hade en lugn helg så vi ska åka till någon strand imorn och bara ha de hur bra som helst i helgen :) Mysa massa! Lär bli kanon!

Underbar morgon

Vaknade av gråt och skrik när kl va åtta så kände att jag inte ens behövde lägga energi på att försöka somna om. Gick upp och lekte och fixade barnen sedan bestämde jag mig för en långpromenad bort från Águilas. Sagt och gjort. 

Traskade bortåt, bortåt och ännu längre bort. Gick längst med vägen på cykelbanan till jag kände att nu svänger jag och då va jag på en strand jag varit på en gång och man kan gå hur långt som helst uppe på bergen och allt sånt via massa stränder så hem hittar man. Vände där och gick längst stränderna tillbaka hem och hittade massa små jag inte tänkt på innan.

Svettig och solbränd kom jag hem igen! Detta lär jag göra flera mornar! Måste passa på nu när jag har en månad på mig innan barnen är hemma hela dagarna. 

Dit ska jag ta med barnen i sommar, visst de tar ett tag att gå och det är jobbigt speciellt med en barnvagn och så ska de stora stå på på en fjong som sitter på vagnen ni vet. Men men, vad gör man inte. När man är framme och kan spendera hela dagen där är de rätt nice. Utflykter tkr vi om i denna familj så de blir nog bra.

Ligger några ruttna hus längst stränderna också och det är tråkigt att inga bor där, de skulle man kunna göra så fina och så tillhör de en egen strand också, hur fel liksom? Störigt att de som äger husen låter de ruttna igen. Pappa, flyttar du ner hit och så köper vi huset och bygger om?? :)

Åhh, vilken härlig dag!

Onsdag och jag är ledig till 15.30 typ. Jobbar eftermiddag/kväll idag. Gick upp tidigt och gick ut och gick och joggade och styrka efter det. Hur skönt som helst! 

Åt frukost och sedan slängde jag på mig bikinisen och gick till stranden. Med mig hade jag bok, musik, vattenmelon, melon och vatten. Där låg jag och mös i några timmar innan jag traskade hemåt igen. Kom hem lite innan M och I. Nu kokar maten och snart ska vi sätta oss och äta. Lite energi innan det är dags för jobb. 

Antar att de blir stranden ikväll också med barnen :) Mys! 


Stranden, playan & beachen

Började dagen med att träna. Promenerade och joggade runt lite här och var och det kändes riktigt bra idag! När jag kom hem blev det styrka och lite grejer innan jag hoppade in i en skön kall dusch. På med solkräm och ut i solen med boken och bara ha en slapp dag. 

Efter några timmar hämtade jag I och nu har jag packat och fixat allt för att om dryga timman dra till stranden med I och kanske M och A också. Det är föräldrar möte så vet inte riktigt hur kvällen ser ut men till stranden ska vi iaf. Det var några dagar sedan nu så de ska bli härligt! 



Matlagning

Ny vecka igen och då kommer fina vädret igen såklart. Fortfarande lite blåst men går inte jämföra med gårdagen. Det som är tråkigt efter att det blåst så mkt här är att allt skräp från papperskorgarna flyger omkring precis överallt och det är aldrig någon som plockar bort det så det är så skitigt och äckligt men men. 

Började med en morgonpromenad och styrka på det. Sedan kom Y förbi med croquetas hon hade gjort till I så de får bli middag ikväll tänkte jag. Fortsatte därefter med matlagningen för dagen så jag har det gjort och kan sätta mig ute ett tag och ta det lugnt innan det är håll igång resten av dagen som gäller.

Maten är just nu inne i ugnen och det luktar helt underbart och därför tror jag även det kommer smaka helt fantastiskt därför tänkte jag skriva ner receptet här så ni kan testa också :) Inget avancerat och man bör tycka om pesto. 

Börja med att koka pasta vilken sort ni vill. Medans den kokar skiva paprika och kyckling. Stek kycklingen. Låt pastan rinna av. Blanda ½ dl pesto med 1 dl kycklingbuljong och häll i pastan och rör om så det blir överallt. Häll därefter i paprikan och kycklingen och rör om igen. Smaka av med pesto. 

Smörj in en ungsform med olja och häll i röran och strö ost över och sedan in i i ugnen 175 grader 20-30 min. Tills osten smält och den är färdig :) 

Så lätt var det. Nu ska jag snart smaka också men först en snabbis in i duschen! Smaklig måltid! 


Eurovision song contest 2012

R är helt galen i spanska låten som han bara tycker är sååååå bra. Första gången nej men nu när man har hört den ett par gånger så är den ju inte dålig. Inte som förra året iaf. 

Men det är ändå svenska Loreen som ligger etta på alla listor här också och är en stor favorit. Lyssnade en gång på tv:n och hörde fler jag tkt va ganska så bra men kommer inte ihåg vilka land det var nu. Jag har aldirg varit ett stort fan av melodifestivalen men men blir ändå att man tittar på det om man inte gör något annat. 

Varit ute och gått en promenad nu i blåsten och herregud de va skönt men ändå inte. Det blåste för mkt på vissa ställen. Nu har jag duschat och slappar här. Ska måla naglarna hade jag tänkt, så vet ni liksom ;)

=)

Söndag, 20 maj vilket innebär att det är dags för mig att ha namnsdag igen! Denna gång Carolina. 

Slapp söndag hemma i huset. Blåst och molnigt, nästan så man fryser lite. Men vi tycker bara det är skönt. Ätit paella och paj till efterrätt och efter det slutade de med krig såklart. Inget ovanligt. Jag vann nog nästan haha ;)

Mer idag blir det nog lugnt. får se om man går ut en sväng sedan annars ska jag inte göra mkt alls. Kolla tv och slappa, ladda inför ny jobbvecka. 


Älska stranden

Hur skönt är det inte att gå till stranden sent på eftermiddagen och stanna tills solen försvinner och bara va där, slappna av och mysa? Jag älskar det och det tror jag nog inte jag är ensam om. 

Vi har varit där nere två kvällar i rad nu och barnen är så stora nu så de leker och klara sig själv för det mesta så vi vuxna kan sitta och ta det lugnt. En dag går jag ner ensam med en bok och bara är. Eller på måndag när de andra är i skolan och allt kanske. 

De säger att det ska bli dåligt väder imorn så får se hur det blir. Har varit dåligt två dagar i rad nu och spruckit upp på eftermiddagarna och idag var det riktigt varmt när vi kom till stranden ska jag säga er. Men vi hae de bra och ett dopp blev det :)

Väl hemma blev det bad och mat för barnen och I ville ha tortilla så jag va snäll och ställde mig och gjorde en med potatis och sallad till det så blir det till middag för oss vuxna också när de kommer hem från jobben om någon timme. 

Nu har vi käkat popcorn och myst i soffan, A sover och jag ska när som gå och läsa en bok för I och hon lär somna på direkten ser jag då hon ligger och halvsover i soffan nu.

Nu vet jag

Helg och vi är slöa, som vanligt typ ;) Men om några timmar är det dags att jobba då blir det fart, spricker det upp blir det nog stranden ett tag. 

Igår var det nästan så de var på väg att regna på förmiddagen och det var nästan kallt typ 24 grader bara. Passade på att jogga lite och fixa lite saker. Underbart skön dag med andra ord. 

På eftermiddagen sprack det upp och vi gick till stranden och mös och hade de hur skönt som helst. Barnen somnade tidig och M och jag åt middag och drack vin och babblade på. Hon berättade ännu mer från sin tid i Spanien och allt när hon jobbade som showartist och allt det. 

Hon rekomenderade det verkligen och jag har tänkt på det redan innan så vet nog jag ska ska göra nu efter detta tror jag. Hon sa även att hon kunde höra lite med hennes kompis och så. Hoppas de blir bra med allt! 

Säger inte så mkt mer nu men snart så. Planer på G :) Men först hoppas jag på att min andra familj kommer till Sverige, Vimmerby på semester i augusti så vi kan gå på ALV och ha de kul!! 



Rubrik

Hatar att komma på rubriker verkligen. Det är tråkigt! 

Idag är det iaf torsdag och jag va upp tidigt och gjorde mig redo för en promenad/joggingrunda när alla åkt. Sagt och gjort. Började med att gå hela strandpromenaden som uppvärmning och sedan satte jag igång och joggade sakta men säkert. 

Foten var lite sådär i början innan den blev van vid att löpa så jag joggade ett tag, inte länge för jag orakde inte. har inte sprungit på 1,5 månad så de va tufft och ännu tuffare i denna värme. Men lyckades nog komma upp i iaf 2 km tror jag. 

Får se till att göra detta nu varje morgon och se om det blir bättre. Vill hinna spela lite tennis här nere ju så det är dags att sätta fart.

Hemma väntade en skön dusch och sedan har jag suttit ute i solstolen och läst boken och nu har jag precis ätit lite mat innan jag ska hämta hem I från skolan. 

Idag jobbar jag länge så de blir stranden eller lekparken sedan i eftermiddag. Imorn är det fredag igen och alltså två veckor sedan jag kom hit. Det rullar på!

Effektiv dag

Onsdag och lediga dagen. I va hemma från skolan idag också då lärarna strejkade. Jättetrötta och slöa allihopa på morgonen så vi satt i soffan och glodde innan vi fick ryck. M började tvätta fönstrena och jag satte igång med storstädning/rensning på I:s rum. 

A:s spjälsäng ska snart in i rummet så rensade och slängde hur mkt leksaker som helst så nu ser det mkt bättre ut. Skönt att verkligen ha kastat bort grejerna de aldrig använder. De tog 3 timmar på förmiddag va klar lagom till maten och efter det sov jag siesta en timma innan vi hämtade A på dagis och lämna I på teatern och sedan hämtade vi henne och är nu hemkomna från lekparken där vi har lekt i drygt två timmar. 

Känns lite lite att kl bara är sju så ska fördriva tiden lite här nu innan jag intar soffan. Blir nog några kapitel till ur serien vi började på igår. Riktigt bra faktiskt!

Namnsdag

Va ute med barnen en sväng nu på kvällen vi promenerade bort mot hotellet och ut på en liten klippgrej där och satte oss och mös ett tag och då kände jag att gud va skönt dit ska jag gå någon dag med en bok och bara mysa. Perfekt alltså! 

Vi hann även med att leka i lekparken och på stranden. Där satt man och hörde vågorna och vinden fläktade så skönt. Underbar eftermiddag/kväll. 

Hem och i med barnen i badkaret och nu sitter de och kollar på tecknat då passar jag på att skriv av mig lite och snacka med lite folk.

Har fått ett samtal från pappa idag som grattat på namnsdagen och lite sms :) Det tackar jag för. Men det bästa av allt är att Ida ringde mig förrut :) Då blev jag glad. Skriver även med henne nu! 

Nu gosar jag snart ner mig i soffan med resten av familjen. Antar att de blir några serier idag, såg R hade köpt något nytt som skulle va himla bra sa han. Det återstår att se. 

Jag vet ni säger att ni vill se bilder och jag vet jag är dålig på det men det kommer. I sommar kommer jag spendera varje dag med småttingarna och då ska kameran med varje dag! :) 





Pannkakor

Idag, tisdag och solen skiner och allt är bra :) Idag ska jag göra pannkakor till I tills hon kommer hem från skolan tänkte jag. Själv ska jag göra några stycken åt mig nu för jag är hungrig redan. Ska bli gott med choklad, glass och banan :) Mumsigt!

Mer idag vet jag inte vad som händer, ett besök på stranden kanske eller bara häng här på terrassen och lek med barnen. Får se helt enkelt. 


Hålla igång

Herregud va jag har hållt igång idag. Hela dagen för att vara exakt nästan. När jag vaknade var det ingen hemma och då fattade jag inte riktigt men hade visst lyckats somna om och kl var tio när jag vaknade. Skönt! Tog mej frukost då jag va hur hungrig som helst sedan satte jag igång.

Tvättning och började rensa bland barnens kläder, sommarkläderna skulle fram och vinterkläderna bort. Hittade en hel kartong med massa av I:s gamla kläder som A kanske kunde ha så bildade en stor hög med kläder för att testa på A senare under dagen. 

Efter massa plock och styr var kl redan 13 och det var dags att laga mat kycklig och ris och sedan käkade jag för att en timma senare hämta hem I från skolan och då kom de andra hem på lucnh och jag fortsatte med kläderna. 

Tog en vila och la mig i sängen 30 min innan det var dags att lämna I på teatern och då kom A hem lagom och då lekte jag med henne en timma innan vi gick och hämta I ytterligare en gång och sedan vidare till lekparken. En snabbis där och sedan hem testa massa kläder på A och det gick så bra hon gnällde nästan inget alls och blev förvånad när hon kunde ha nästan allt. Då är det kläder som är från 2-3 år och de satt perfekt och då är hon inte stor. Fast I har ju alltid varit liten med så haha.


En bild för att bryta av lite

Efter att ha testat massa söta små shorts, kjolar, klänningar och linne ser jag fram emot att få klä de små i söta saker i sommar när vi ska iväg på olika saker bara de två och jag :)

I med barnen i badkaret, upp med den lilla fort för att klä och ge mat innan R hämtade henne för att åka till läkaren och efter det upp med den stora bruden och laga middag och greja och sedan städade jag av golvet på I:s rum och tänkte varför bara göra det så körde igenom hela huset när jag ändå höll på och så var det klart också. 

Kokade två ägg och gjorde lite sallad så nu har vi middag sedan också när M kommer hem runt 22.30. Samtidigt som vi kommer att kolla på Gran Hermano 12+1 eller Big Broher som det heter på svenska ;) Hur går det i den svenska? Vilka har åkt ut de senaste två ggr? Jag har ingen koll längre.

Nu har även jag duschat av mig och ska inta soffan efter en dag med fullt ös medvetslös. Imorn förtjänar jag en dag på stranden eller ute på terrassen med en bra bok. I solen eller suggan det spelar ingen roll. 

Jag vet rörigt och lång inlägg men så fick de bli idag. Hoppas ni har det bra där hemma!

Dopp i det blå

Vaknade och mådde mkt bättre idag! Så M och jag tog med oss I till stranden och nu är vi hemkomna efter några dopp och lite sol. Hur skönt som helst och massa folk eftersom att det är söndag. 

Väl hemma duschade I och jag av oss i slangen här på terrassen och nu sitter jag här med en öl och njuter av ledigheten ;)

Vilken vecka och vilken värme det har varit. Helt fantastiskt! Får se hur de blir nu veckan som kommer. Det är ju som sagt bara vår än och det är sagt att det ska bli vårvärme alltså lite svalare nu. Denna vecka har vi haft värmebölja från Afrika så inte undra på att det varit så varmt. 

När man sätt på vädret på tv:n har det varit uppåt 41 grader på vissa ställen och här har vi haft 37 tror jag det högsta var en dag. 


Nu väntar vi på att vi ska sätta upp poolen så är sommaren räddad

Veckans fundering: I undrar varför vattnet i havet är blått men vattnet i flaskan är genomskinligt! ;)


Golfproffs

Inte varit någon rolig natt och dag för mig inte. Vaknade inatt och hade ont i kroppen och när jag sedan orkade ta mig upp ur sängen i morse runt 10 vilket är väldigt länge för mig då hade jag feber, ont i magen och huvudet och usch mådde inte alls bra. 

Låg i sängen och vilade tills det var dags för mat och efter den sov jag två timmar och var lite piggare när jag vaknade. Då hoppade jag in och duschade av mig innan jag följde med R och barnen till Lorca för att spela lite golf. Vi stod och slog och han lärde mig hur man skulle göra och massa och de gick väldigt bra faktiskt :)

Hoppas vi gör de några fler gånger. Nu är klockan halv tio och jag sitter och väntar på mat är hungrig men de är nog dryga timmen kvar men det går fort. Gosar ner mig lite i soffan så länge och slappar. 

Hoppas jag mår bra imorn så man kan gå till stranden eller något kanske.

Förut undrade I om vi kunde åka till Mallorca imorn. Vi bara va, vi kan inte åka till Mallorca liksom. Hon bara men jag vill ju åka dit och leka och sånt. Vi fattade inte vad hon menade men efter att ha tänkt ett tag kom hon på att hon menade IKEA. Haha, lite skillnad kanske. Men hon uttalar det AJKEA.

1 vecka

Idag är det en vecka sedan jag kom hit. Vid den här tiden 11.30 lyfte planet från Växjö flygplats. Tänk att det redan har gått en hel vecka. Och hur bra har den inte varit då. Klarblå himmel och sommarväder! Badat i havet, lekt på stranden och massa annat kul. 

Nu har jag precis varit ute på en promenad och testat att jogga lite. Ska ta mig en frukt och sätta mig ute och läsa lite nu. Om 2 ½ timme ska jag hämta I och idag ska hon och jag äta croquetas :) mums! När M slutar jobbet och kommer hem med A drar vi fyra ner på stranden med I:s kompis + familj. Lär bli en bra eftermiddag/kväll! 

Har tagit några bilder och här kommer de. Inga roliga och så men men. 


Popcorn, popcorn alla älskar popcorn


Grymt varmt att promenera på morgonen. 

Sommarvärme

Hej och hå! Torsdag och när jag gick till skolan med I idag runt 09 var jag helt slut efter jag kom hem 3 minuter senare och varm. Det är så grymt varmt ute idag. Tog en kort promenad och ska försöka mig på att jogga lite sakta någon dag nästa vecka tror jag. Känns som de kanske skulle kunna funka. 

Annars har jag inte gjort så mkt idag. Legat ute i solen och läst lite men nu börjar de bli för varmt så nu blir jag inne tills jag ska hämta I om dryga timman. Senare i eftermiddag tar jag med mig barnen ner till stranden och badar och myser :)

Kan inte klaga hörrni! Hoppas ni har de lite varmt och skönt hemma i Sverige också. Jag vet jag suger på att ta bilder därför får ni några gamla sedan förra året. 









Födelsedag

Idag, onsdag den 9 maj fyller M år och det ska firas. Hon är ledig och de andra är inte hemma så vi ska ner till stranden ett tag snart hade vi tänkt. Var där nere igår kväll och det var underbart. Gick ner för att leka i lekparken men det var så varmt så vi gick för att doppa fötterna och det slutade med att barnen badade och vi vuxna satt och tittade på precis vid havet.

Det kändes som en härlig sommarkväll i Sverige mitten av juli när det är som skönast. Man har precis tänt grillen och bara myser med familj och vänner. Det är precis så här som vi har det nu som vi vill ha det. Men oj, räknar med 20 grader till. Juli är den värsta månaden också men det ska nog rulla på iaf. 

Nu ska jag slänga på mig bikini så jag är redo.

Ensam hemma

Tisdag och alla mår bättre idag. R tog med sig I till skolan och M tog med sig A till dagis och jag sitter här ensam. Idag hämtar jag I kl 16 och M hämtar A efter hon slutat jobba så jag är själv i stort sätt hela dagen men det lär väl gå så fort ändå, helt plötsligt är det dags att gå och hämta henne. 

Har städat lite snabbt nu samtidigt som jag håller på att tvätta lite tvätt och ska ge mig ut på en kort promenad nu och kolla runt lite bara. Det har öppnat en ny matbutik precis jämt oss så det är hur bra som helst. Ska kika lite i den också och se för har lite saker jag behöver handla.

Annars ska jag sätta mig ute och njuta av solen innan det är dags att laga mat! 

Måndag

och jag är hemma med en sjuk pappa och en krasslig liten tjej som inte kunde gå till dagis idag. Gick med I till skola förrut och träffade lite gamla ansikten som jag snackade lite med innan jag vände hemåt igen.

Ska nog ge mig ut på en kort promenad med A sedan och se om hon kan somna i vagnen kanske. Men nu ska jag äta en god apelsin ute i solen. :)

Vilken söndag

Den slår de senaste söndagarna med hästlängder. Snacka om att vi har haft en underbar dag eller? Började morgonen med mys i soffan och gemensam frukost, sedan slapp i soffan och efter det gick vi ut i solen och det var så skönt. Soligt, svettigt, varmt och skönt. 

Lekt ute och varit ute hela dagen, suttit ute och solat och njutit. Helt fantastiskt! Grillat och ätit gott. Dusch och bad för hela slanten efter massa timmar ute och det var skönt, nu har vi kollat film och käkat popcorn. Snart intar jag soffan igen resten av kvällen och ikväll kommer jag komma i säng tidigt tror jag för att va i solen tar på krafterna. Snart kommer jag börja sova siesta igen känner jag. Det är välbehövligt! 

Imorn är det första veckan igen och får se hur det går och hur det kommer se ut men som jag har fattat det som utan att riktigt fråga och så ännu så kommer jag hämta I i skolan runt 13 och ta med henne hem och laga mat och äta med henne och sedan efter det på eftermiddagen runt 4 hämtar vi A på dagis. Så får se hur de blir men något sådant tror jag. 

Nu ska jag fortsätta kolla in alla balkort man ser överallt och ingenstans :)


Lördagsmys

Hanna jag ska inte glömma det haha ;) Du är rolig du!

21.30 och båda sov. Herregud va skönt men va mysigt vi har haft de ikväll. Varit i lekparken en sväng där A har sprungit omkring och nu kan hon göra allt, klättra upp och åka ner i rutschkanan själv och greja. Genast roliurgare att gå till parken. 

När vi kom hem blev det middag för I och A och sedan bänkade vi oss i soffan framför en film och käkade popcorn och hur söta var dom inte då de små liven? De satte sig på varsin liten stol och pall och skålen stod mellan dem på golvet och de åt hela tiden och drack vatten och bara mös. Tog kort men de kommer när jag orkar lägga in.

Sedan blev det många sagor för I och sedan somnade hon på dirren och nu sitter jag här. R kommer väl om dryga timmen och jag kollar på spanska BB nu haha. M kommer inte förrän i natt hon slutar jobbet nu vid 22 och efter det ska hon på möhippa och det lär nog ta ett tag för hon som ska gifta sig ska leta efter alla de som är med henne för de ska ha en mask på sig med pojkvännens ansikte på i hela Aguilas. 

Skriver en rad om vädret också för det är ju det alla i Sverige är intresserad av. Vi har haft sol, varmt och skönt ca 22 grader kanske. Helt lagom alltså :)

Första dagen i Spanien

Efter 14 timmars resande igår hämtade Rodrigo mig vid busshållsplatsen i Lorca. Flyget, bussen och allt gick bra och rullade på smidigt. När jag kom ner till Spanien var det varmt och skönt! 

Hemma här sov Astrid så jag myste med Ines som va helt galen och sedan åt vi middag, drack vin och snackade skit. Sedan somnade jag gott ska jag säga er. 

Vaknade idag och mös i soffan med Ines i några timmar innan de andra två vaknade. Vi har varit ute och lekt och bara varit. Nu är föräldrarna och jobbar och jag är ensam med barnen resten av kvällen och det ska bli kul :) 

Astrid har blivit så stor eller hon ser äldre ut och pratar hela tiden typ och går jättebra typ springer och är för go nu alltså. Började nästan gråta när hon kom i morse och jag bara Astrid kom och hon kom springades och kände igen mig så det var kul :))

Aja, orkar inte skriva mer nu ska vi till lekparken. Ha de bra! 

Nu är det nära

Härlig dag med många besök hit och dit! Mys hos Malin på ballen med ett glas rosé, det satt inte fel ska jag säga er! Efter det hem och kollar Let´s dance och New girl med brudsen. Fredagsmys nästan ju! 

Nu har jag slängt ner lite av det sista inför morgondagen och ska nu lägga mig i sängen och hoppas på att kunna sova. Imorn ringer klockan tidigt men det är nog inga problem med tanke på vad som väntar :)

Godnatt Sverige!!

Alltid lika tråkigt/jobbigt

När man ska iväg en längre stund så är det alltid massa hejdåkramar till alla man känner typ och det är alltid lika tråkigt/jobbigt. Inte så konstigt kanske, att säga vi ses om några månader. Inte så länge nu men ändå inte kul. Men så är det.

Snart är jag här igen antar jag! Tiden kommer bara springa iväg.

Imorn - torsdag och mitt schema är fullt. Tur för mig att jag vaknar runt sju så jag hinner med att styra lite. Imorn ska jag:

  • Tvätta
  • Göra knäckabröd
  • Packa ner det sista
  • Fixa boardingkortet
  • Ringa Ida & Deborah
  • Äta mat hos syrran
  • Hälsa på mormor & Malin
  • Gå till apoteket & Önska
  • Ha torsdagsmys med Hanna & Terese framför Let´s dance, New girl och Big Borther
  • Hoppas kunna somna och sova för tidig avfärd på fredagmorgon
Ja, ni fattar! Jag vill hinna med att sitta i solen också men antar att det ligger sist på denna lista. Känner att jag inte behöver det eftersom jag kommer ha sol nu framöver! 

Nu BB! Sov gott!

Spanienväder

Det har jag fått höra mkt idag. Det har verkligen varit en underbart varm och skön dag :) Jag har träffat Michaela, fam. Svensson & Angelica. 

Promenad i värmen på morgonen och det var svettigt, hem och svettas lite till med styrka och efter det satte jag mig ute i solen och läste och hade de bra. Dusch och sedan håll igång ett tag. Nu är jag hemma igen och har lite dötid på ca två timmar och funderar vad jag ska göra.

Tror jag sätter mig ute och njuter lite till. Promenad känns lockande men det blir för mkt idag så får se till att hålla mig still ett tag nu. Slänga ihop en fruktsallad och sätta mig i solen är ett förslag jag kom på nu...... Så blir det! 

Hej så länge!

Sol & värme

Två underbara dagar med sol och värmen har vi haft nu och ytterligare några hoppas jag det blir :) Suttit ute i solen, läst lite i boken och bara haft det skönt. 

Valborg igår i Gullringen var trevligt och grymt god mat. Helt galet vad gott det var! 

Nu är det träffa folk som gäller resten av veckan hela tiden typ men det är kul det också. Två dagar kvar i Sverige innan det bär av till ännu mer sol och värme och det klagar jag inte på för nu känne man hur skönt och vad man har saknat värmen.

Hungrig igen så dags att käka lite till snart antar jag. Hoppas alla hade en bra dag igår! 


RSS 2.0