Ny vecka, nya spanska ord och meningar

Och jag gillert! Tycker verkligen om att gå till skolan nu och det är verkligen något bra:) Började lite smått på kapitel två idag! kul kul. Älskar att man kan gå i lättklädda kläder och converse :) Det bästa! Men skulle inte sitta helt fel att kunna dra på sig shorts snart, får hoppas på det!


Solen har varit framme hela dagen och man har bara velat gå ut så efter skolan gick Yasmine och jag till Mercadona för storhandling inför veckan och efter det satte vi oss ute på balkongen. Läste också ut Magdalena Graafs bok "Det ska bli ett sant nöje att döda dig". Så bra men så hemsk. Får se vad jag börjar på ikväll. Har inte vart så hungrig idag men måste ju äta någe så jag gjorde mej lite sallad bestående av majs, gurka, tomat, ägg, fetaost, paprika och avocado.


mumsigt värre!

Och Sara, ja det är klart det var en levande elefant, den bara stod där, helt lost liksom ;) hahahah. De konstiga är att den stått på samma ställe enda sedan jag kom så jag har börjat fundera lite smått på om den verkligen är riktig. Men jag vet inte?!

NU: dusch, sen sängen med en bra bok!


Sol på en söndag

det kan ju inte bli bättre. Söndagar är alltid så tråkiga men är det sol så kan man fördriva tiden ganska bra ändå. Sov till tio efter det frukost sedan gick jag ut i det fina vädret och jag kunde gå bara i t-shirt :)) me like! Tog en runda, köpte en glass och satte mig vid havet. Finns massa mysiga caféer och grejer som jag ska ta och besöka någon helg när vädret är på topp tänkte jag. Köpte kort som jag nu ska skriva och skicka till typ mormor och så. Vet att hon kommer bli så glad när hon får det :)

Efter promenaden har jag suttit på balkongen och stekt i värmen med min bok. Hur underbart är inte det då? Perfekt! Lugnt resten av dagen, skola imorn igen. 


Shorts och bikini, nu är värmen här några dagar hoppas jag iaf :)


Promenad längst stranden

Efter x antal timmar i solen på balkisen tog jag på mig löpardojjorna och gav mej ut på en promenadslinga längst med stranden. Det var helt underbart, blåste lite och på vägen tillbaka var solen på väg ner :) mysigt! Lovade fler bilder så nu kommer några av de jag klickade av idag. Titta och njut för det är underbart :)


Havet






Stod en elefant på stranden




Lördag

Vaknade tidigt även att jag skulle kunna sovit hur länge som helst men jag gick upp. Käkade god frukost bestående av: två knäckebröd med keso, ett ägg och en avocado. Får ju ta det man har hemma. Men gott vare! Solen lös in på balkongen så har suttit där ute i timmar och börjat läsa en ny bok som jag lånade med mig av Hanna: Det ska bli ett sant nöje att döda dig av Magdalena Graaf. Kan inte sluta, den är bra men så hemsk. Rekommenderas verkligen!

Nu ska jag snart ge mig ut på en promenad i det fina vädret och efter det blir det mat! Sallad sen igår :) 


Bilder på fängelset .

Efter att ha lagt upp en bild på mitt rum fick jag en kommentar från min kära kusin Sara som tkt det såg ut som ett fängelse. Jag som tycker om mitt rum hahah ;) Men men.. Tänkte därför slänga in lite mer bilder på några andra delar av lägenheten. 


Köksbord + vardagsrum




Vårt lilla och trånga kök. Utanför dörren där är det tvättmaskin och torktumlare. 

Det var lite av det stora utrymmet vi har. Har även tre toaletter och så är det väl ca 10 rum skulle jag tro. Det sägs att det ska komma fler hit nu i helgen och att det ska bli fullt här. Får se om det stämmer men om det gör det så lär det va grymt mkt folk här. 

Va ute och gick en sväng förut längst stranden. Det blev bara en bild för det hann mörkna men ska ta en promenad där imorn med och knäppa av lite kort har jag tänkt. 


Stranden
'
Skolan då: Grymt trött idag så det har varit lite jobbigt att hänga med. Men så är det ibland. Idag var det sjukhus som gällde på kulturlektionen. 

Det är fredagskväll och jag kommer snart lägga mig i sängen, känns inte så lockande att somna på toaletten hahah. Hoppas på sol imorn så man kan njuta på balkongen lite. 

Har btw. har klarat mig på 1,20 euro på en dag och nu har jag bara 50 cent kvar. Det känns bra detta  ;) Inte mkt man får för det. En liter vin på Mercadona men får se vad jag ska lägga dom på. haha

Ne, nu ska jag fixa lite till sedan blir det lite spanska sen sängen och Elsas värld! Godnatt Sverige!
Hasta mañana! 



Sooool :)

Efter första lektionen idag var solen framme och värmde oss :) Hela 20 grader! Vad glada alla blev! Man ville bara ut och absolut inte sitta inne. Efter skolan åkte Anine och jag till La Cañada och strosade runt bland alla butiker och avslutade med en glass :) Nu sitter vi på cafét igen och laddar ner filmer. Ska snart hem och göra hamburgare och pommes :) mumma! Sen filmmys!

Slänger in några bilder jag tog idag bara för att det var fint väder!





Hasta mañana!


Rea på Zara

och jag har lyckats hålla mig därifrån sen jag kom, alltså i hela tre dagar. Ganska starkt av mig tkr jag ändå. Men idag när Yasmine kom hem efter skolan med en påse från Zara med massa snygga kläder i kunde jag inte hålla mig längre så jag sprang ner och hittade hur mkt som helst som jag ville ha. Men till slut fick jag med mig en jenasskjorta, en t-shirt och en kort skinnjacka för bara 25 euro. Om jag är glad eller? Oja, mkt! Hoppas på ännu billigare om några dagar så blir det ett besök till. 

Som tjej är det inte så bra att bo över en Zarabutik men så är läget nu och vi älskert :) 


Dålig bild men iaf!

NU: plugg
SEN: öl



Regnet bara öser ner

Dag två avklarad :) kul kul. Fick en ny i våran klass idag så vi är tre nu haha. Det går framåt och det känns toppen :) Efter skolan var jag på jakt efter ett lexikon men hur lätt är det att hitta i en helt ny stad? Inte så lätt så jag gav upp, kommer hem och frågar en här hemma om hon vet vart det finns. Då säger hon att jag kan få låna en av henne då hon har två. Gjorde en sallad till middag som var mkt gott och sedan blev det lite plugg efter det och nu befinner jag mig på toaletten haha. 

Ida ringde förut, såååå kul :)) Var ett tag sedan jag pratade med henne. Hoppas jag att hon kan fixa en mic så vi kan snacka på skype. :)

Sitter här och undrar vad denna kväll kommer bjuda på. plugg, film, chill?? Funderar på att lägga mig i ett varmt bad sen, då det känns väldigt lockande. Märks. Igår gick vi ner till cafet och satt där på internet och drack varm choklad och sedan kom två kompisar till och vi kollade på film, The Town och mös.

Ni vill se bilder hör jag från alla möjliga och jag lovar att det kommer komma bilder när man kan gå ut utan paraply och det inte regnar hur mkt som helst. Har bara vart här i två dagar så har inte hunnit så mkt än. 

Nehe, om man skulle röra sig lite. 
Hasta mañana



Första skoldagen avklarad.


Började med ett test i morse så jag och en till tjej från Norge är i samma klass, får se om det kommer någon mer om någon vecka eller så. Men idag har vi lärt oss lite iaf så nu är det alltså igång. Skola från 9.30-14.30 och vad trött man blir. Shit, det känns att det var ett tag sedan man satt i skolbänken för som man fick tänka och lärarna pratar nästan bara spanska. Men det är bra :) Har max en minut till skolan vilket är underbart då man kan sova länge haha.

Anine och jag tog en sväng till Mercadona efter skolan och sedan ner till stranden och käkade. Blåser och regnar så vädret är inge kul men hoppas det blir bättre som de säger att det ska bli i slutet av veckan. Jag bor med tre killar och två andra tjejer just nu och det funkar jättebra. En av tjejerna är från Sverige. 


Här är mitt rum, har även en garderob.


En stor balkong så nu väntar jag på värmen!


Utsikten från balkongen, detta är alltså lite av Marbella.

Nu har ni fått lite info men mer kommer ni få så småningom. När toaletten är ledig blir det uppdateringar, jag är ju inte ensam om att vilja sitta här kan jag säga. Nu blir det plugg ett tag tror jag. Får se vad denna kväll mer har att erbjuda. 

Hasta luego!


Regn??

Nej, va? Sitter i receptionen nu och kollar ut och det är massa vatten utanför. Har det regnat eller har de bara spolat av ? Det vet i fan men får se när jag kommer ut sen. Förhoppningsvis är det inte regn. Hur kan jag ha missat det då känner jag?!

Har legat uppe i min säng och läst tidningar och böcker och bara slappat i timmar, så jäkla trött idag. Höll på att somna så det var lika bra att röra på sig kände jag. Men det får snart bli sängen, här kan jag inte sitta och halvsova. Ska bli skönt att krypa ner. Gick till Yumbo föut och skrev ut flygbiljett med så nu är det klart, slipper jag det imorn. 


Saknar vår tid på denna underbara ö







Tre pippis på vift

Jaha, då var man hemkommen från Amadores och vilka dagar :) Gårdagen var riktigt nice! :)) Tre pippisar på vift ;) Pernilla och jag gick upp tidigt och gick ut och gick en sväng imorse också sedan väntade vi på att solen skulle titta fram men det blev inte så länge men lite iaf. Nu hoppas jag bara att solen kommer steka som fan imorn för då är det sista dagen för mej och det känns hemskt. haha. Blev att säga hejdä till Pernilla och Marianne idag med för om några timmar åker dom hemåt och vem vet när vi ses nästa gång? Inte jag iaf!

Lite saker att fixa innan jag drar iväg är naglarna, skriva ut biljett, PACKA! Kommer få trycka ner allt i väskan och det kommer bli så grymt mkt övervikt men bara jag inte behöver ta ut något så får jag ta det. Får testa packa lite idag tror jag. Usch, vill inte ens veta hur mkt som egentligen inte får plats. Varför ska skor ta så himla mkt plats? ösch! Aja, får väl skylla mej själv antar jag. 

På söndag 13.05 lyfter planet mot Málaga, ska bli så spännande. Får nog ta en kvällspromenad och se mej runt lite när jag kommit till rätta skulle jag tro. 

Nehe, om man skulle lägga sig vid poolen sista timme innan solen går ner och bara njuta av värmen lite? Det tycker jag låter väldigt lockande så så får det bli helt enkelt! Hej så länge!


Direkt fran Amadores.

Sitter hos Pernilla och Marianne och har det bra :) Poolhang och hade det bra pa dagen sedan har vi atit och druckit gott! Nu sangen! eller madrass pa golvet for mej men vad gor det!? Ha det bra for det har vi! :))

Skolstart på måndag .

Jaha, då ska man börja skola på måndag! Herregud haha. Ska bli spännande och se hur det går och allt sånt. Det blev alltså bara en kort semestervecka här på Gran Canaria men än så länge har den varit toppen och vädret kan jag absolut inte klaga på. 

På söndag tar jag alltså mitt pick och pack och lämnar denna ö som jag har blivit kär i för att plugga spanska i Marbella. Hoppas jag trivs lika bra på fastlandet ändå att vädret för tillfället är lite kallare men ska nog klara mej och värmen kommer ju dit med om några månader. Börjar med 5 veckors plugg och så får jag se hur mkt jag har lärt mej efter det men har planer långt efter det med ska ni veta ;)

Idag har jag legat vid poolen nästan hela dagen, det har varit grymt varmt och skönt. Tog en paus mitt på dagen sedan la jag mej lite senare på eftermiddagen också och sov lite. Hur skönt är inte det då? När jag låg där blev jag grymt sugen på tacos så jag gick till Faro och handlade så det har jag käkat också :) Mkt mkt gott vare! Kvällen blir lugn, ska glo på någe program på datorn tänkte jag, får se vad jag hittar men något finns det alltid. 

Hasta Luego! 


Första besöket i bungalowen

Efter att ha duschat och fixat ikväll kom Pernilla och Marianne hit och tittade hur jag bodde (Pernillas höjdpunkt med denna resa) och sedan gick vi till Playa del Sol och käkade fläskfilé som var mkt gott :) Sedan traskade vi omkring lite på Yumbo och hade det bra. P & M var alltså de första som var hemma i vår bungalow och har sett hur vi bor :) 


:)


Pernilla och jag i min säng ;)


<3


Marianne och Pernilla på Playa del Sol

Nu sitter jag här och ska leta flygbiljett igen, herregud vad mkt man ska fara hela tiden haha. Sen ska jag hem och läsa Sofies mode och Elsas värld innan jag ska sova. Imorn blir det poolen och sedan åker jag nog bort till Amadores för lite käk och sånt. mys



Elsas Värld vid poolen

Har legat vid poolen och läst Elsas värld :) Så bra! Det är inte lätt att slita sig. Det är mkt varmt och skönt idag men nu får de räcka för idag. Kommer ju se ut som en kräfta annars. Har legat och väntat på ett mail och nu håller det på att lösa sig med vissa saker. Mer om det senare ikväll eller imorn. Nya planer närmaste veckorna! :))

Blir dusch och fix snart,m men innan det måste jag nog besegra backen för första gången detta år för att handla lite käk. Ikväll blir det som sagt käk med P & M. :) 



Gran Canaria


Jaha, då sitter man i receptionen på Playmar, Gran Canaria igen. Det var några veckor sedan sist. Men fan va jag trivs! När jag gick av bussen idag kände jag nu är jag verkligen hemma. :) 

Resan gick bra, pappa körde mej till Nässjö där jag åkte tåg till Malmö och sedan våldgästade jag Sandra (en brud från Gran Canaria) och spenderade natten där. Himla skönt att slippa flygplatsen den natten. Landade ca halv två idag och när jag kom hem duschade jag och bytte om och satte mej på bussen mot Puerto Rico för att hälsa på faster som är på semester. Mat och mys fik det bli! Hon och Marianne kommer till mej imorn så ska vi gå och käka i Ingles, en vet inte vart. Något gott blire nog iaf :)

Kul att träffa grabbarna igen :) Har bytt plats i bungalowen också, Sam sover numera i soffan och Alex och jag uppe. Det känns lite konstigt att gå upp när man kommer hem haha. Men det ska nog funka bra. Kommer få sova i en säng iaf ;) Ska faktiskt gå hem och krypa ner snart. Det är ju inte så att jag har sovit många timmar de senaste tre dygnen sammanlagt ca 8 timmar. På tre dygn, vad hände där?? Men vad gör det. Imorn ska jag sova och sedan när jag vaknar ska jag lägga mej vid poolen, läsa en bok och steka som aldrig förr. Ska bli så himla skönt! Längtar så. :)) Godnatt Sverige!



Då var det dags att dra igen.

Snabbt och kort inlägg. STENkul kväll igår. Hannah ligger just nu i min säng och kollar på alla filmer från igår och skrattar och har sig :) Bilder får ni se en annan dag. 

Tänkte mest bara säga hejdå Sverige och hej Gran Canaria. Dags att dra från Vimmerby om ca 15 min, tåg från Nässjö till Köpenhamn och så får jag va på flygplatsen hela natten och flyger imornbitti. Bye bye





Walk in closet !


Vore inte helt fel. Fan va sugen jag är på flytt och få ha mina egna saker och fixa och styra som jag vill. Walk in closet är ett måste alltså! Stort ska de va också! Är lite avis på min pappa som håller på att fixa sin egna lilla walk in closet, det är inte stort men man kan gå in och stå där och ha det bra. Här får ni se några bilder, det är inte klart än, ska väl in lite heltäckningsmatta om jag fattat det rätt och lite fler saker.








Det har skett förändringar

i Linköping. Herregud, det kändes som jag var någon annanstans idag när jag gick genom stan lite snabbt. Lagt till Skopunkten, Önska, Hemma hos Emma och flyttat på affärer hit och dit och gjort om och haft sig. Snacka om att jag känner mej efter nu då eller? Men har inte vart där på säkert över ett år.

Hann iaf med att hälsa på Frida en snabbis innan jag skulle försöka ta mej bort till Patricia och Tom. Det gick efter ett tag och efter några samtal med Tom så möttes vi i någon tunnel och gick hem och käkade pizza och godis och hade det bra i soffan. Blev några timmar innan jag var tvungen att åka till tåget som skulle ta mej hem till lilla Vimmerby igen. 

Innan Linköping blev det fika och massa babbel hemma hos faster med henne och Lotta i några timmar. Städningen som jag skulle gjort igår måste jag göra imorn alltså. Får tydligen nattbesök också så då måste det va fint här hemma haha ;) Ska även hinna med att gå och handla lite och så en sväng ner till Brogatan har jag tänkt och sen umgås med Hannah och lite. Måste även börja tänka på packning snart med och hitta flygbiljett kanske vore bra. Börjar känna mej lite smått stressad så nu äre dags att chilla ner lite. Börjar nu, med att gå och lägga mej! Godnatt hörrni!



Sysselsatt heeeela dagen .

Efter träningen igår fick jag sms om morgonpromenad och de tackar man ju inte nej till så kl ringde 08.30. Stentrött steg jag upp drog på mej kläder och skulle precis äta ett äpple när det ringer på dörren. Sotaren! Vilken chock jag fick då, pappa hade sagt att han skulle komma mellan 11-13 men nej då 08.40 stod han på trappen. Det var bara att släppa in honom och låta honom göra sitt jobb. Jag fixade lite så länge och hoppades att de inte skulle ta för lång tid. Efter att han gått stack jag iväg och mötte upp Pernilla för en långpromenad. Hemma 1,5 timme senare. Då blev det dusch och frulle. 

Började även att städa lite men hann inte med så mkt förrän jag hittade alla saker jag saknat sedan jag kom hem. Så blev fast vid de och rensade och hade mej, vilket var välbehövligt. 


Hittade några parfymer


Och en korg med en massa annat skit, inte konstigt jag tkt det var tomt på mitt badrum!

Därefter åkte jag bort till mormor som skulle bjuda på mat dagen till ära! Satt där ett tag och pratade lite och åt god mat innan Lina kom in till stan och hämtade mej. Då bar det av till Södra Vi för att lira lite innebandy med några grabbar på Ljunghäll AB. Mkt roligt och svettigt :) Vet ju inte när man nästa gång får chansen att spela lite innebandy så det var bra att jag tog den idag iaf. 

Efter det drog pappa och jag till Gullringen en sväng, tv + fika sedan hem efter ett tag. Nu har jag bokat biljett tills imorn också då jag kommer spendera eftermiddagen och kvällen i Linköping hos Patricia och Tom :)) Mys! Men innan det ska jag stressa förbi faster också, litet hejdå. Men denna gång är det inte jag som drar. Hon åker ifrån mej??? What?! Vad händer där?? Nej, förhoppningsvis så ses vi på Gran Canaria nästa vecka :)) 

Nehe, om man skulle gosa ner sig i sängen bland alla kuddar och kolla på något bra program kanske. Låter inte helt fel! Ha det bra! Godnatt!


Mobiltömning på gamla bilder!

Vaknade tidigt idag vilket var skapligt jobbigt för de gick inte somna om heller. Så har vart med en vän hela dagen typ och haft det bra :) Har även hunnit med att tvätta och stryka lite. Prövade träningen förut med och det funkade men det kändes i knät det gjorde det och ännu mer nu men men. C´est la vie! ;) 

Nu ligger jag i soffan och ska snart krypa ner i sängen, ska försöka snacka lite med Ida innan bara. Ringde till henne inatt och babblade om mat och lite haha. Störda tjejer ;) 

Vad händer imorn då? Jo, jag får fint besök av SOTAREN! haha. Ösch, hatert! Sen blir käk hos mormor också och lite smått och gott på kvällen :)


Känner mej redo för lite värme igen! Bild från Magaluf i somras. 

Tömde min mobil på bilder för någon dag sedan så slänger in några av de här nu med.


Lovisa, jag och Terese innan klassfesten i trean. Studentveckan!


HP06


Jag och Amanda på Hultsfredsfestivalen -09


Festivalen -09


Midsommarfirande på Öland -09


Flyttade till Norge, Bergen sep -09


Midsommar Öland -10, Grillade korv 04.25


Tjockt med dimma över Bergen! Häftigt!


Stekte på Öland



Planerar året framför brasan

med datorn och läser om olika skolor och grejer. Nu ska de hända grejer i mitt liv ska ni veta haha. Mer om de någon annan dag. 

Idag har jag varit nere på stan en sväng, handlat lite glas för mitt presentkort och hämtat ett paket på posten och lite sånt. Dags att börja tänka på vad man ska köpa med sig för grejer när man åker snart igen. Dags att börja packa i slutet av veckan med skulle jag tro. Har även hunnit med att tvättat lite och lagat mat. Ska iväg till en vän ikväll tänkte jag. Snacka skit och chilla lite.

Vad händer mer i veckan? Jag ska försöka ta mej upp till Linköping och hälsa på Patricia och Tom, fotbollscup på lördag och fest. Ska även hinna med att träffa lite annat folk jag inte sett än. Så har som vanligt massa att stå i vilket blir kul :)

Vi har fotbollsträning i odal just nu men inte ens chans att jag kan träna med mitt onda knä, så idag blir det vila. Nu ska jag läsa några kapitel i Elsas Värld! :) 





Vilka fall jag lyckades med !

Igår blev det att sitta i idrottshallen hela dagen med några brudar. KM så grabbarna spelade lite boll och Vimmerby vann så de firade vi med utgång. Blev förkrök hos Hannah där det bjöds på chips, godis och vindruvor. Det blev även spel, lekar, dans och allt vad förfester innebär. kul kul :)

Sofie och jag fick för oss att dansa i soffan och helt plötsligt faller jag rätt ner i bordet med ansiktet före men det gjorde inte ont. Lite skrapsår på armarna och så bara men det gör ju inge. Gick ner till Harrys senare också och det var inte lite halt igår. Shit, vad jag ramlade och slog i knät. Det har varit så ömt idag så jag vet inte riktigt vad. Skönt är det då inte! 

Drog till Johan efter med lite folk och det slutade med taxi så man va hemma till lite i fem i morse. Lagom typ ;) Mkt rolig kväll måste jag ju säga :)) Ser vi fram emot nästa utgång som blir på lördag då Hannah ska ha utflyttningsfest! :)










Nehe, nu ska jag sova. Trött idag ju! Ny vecka imorn, får se vad den har för kul att erbjuda :) Godnatt


Torsdag .

Blev utgång igår med några brudar. :) kul kul! Idag har jag alltså inte gjort så mkt, satt ihop mitt nya bord som jag köpte på ikea igår. Fick även med mej lite kläder och ett par skor hem. Men inga sandaler. Får gå med de gamla ett tag till så får jag leta skor på Gran Canaria ist. För snart är det dags att dra igen. Tröttnat på Sverige och kylan nu! Pratade precis med Lina och det är fint väder varje dag nu och det känns ju inte helt fel det heller. Fotbollscup innan bara sen drar jag :)) 

Några bilder från igår:





Nu har vi precis kollat Salt så nuska ja snart krypa ner i sängen för imorn ska jag säga hejdå till Hanna som åker till Bali och glassar i två veckor så vet inte när vi ses nästa gång. :(

Godnatt! 



2011

Shit, vad fort det har gått. Redan 2011. Nytt år, nya möjligheter. Firade in det nya året hos Ida i Enköping. Har bott där i några dagar nu. :) Inte gjort alltför mkt kan jag ju inte påstå. Kollat film, festat och bara tagit det lugnt. Sånt som vi gillar! 

Nyårsafton började iaf med lite förfestande som bestod av lockning och plattning av hår, klädval, dricka och gamla godingar. Därefter bar det av mot någon fest. Helt plötsligt var klockan 00.00 och då stod vi ute i snön och firade med skumpa. Sedan i en sväng igen för att sedan spendera resten av kvällen på Joar med dans och grejer. Sedan hemåt och då skulle Ida leka kock. Det blev ytterfilé, potatisgratäng och bea. Mkt gott :)) Men vad hände? Trodde Ida att jag var en hund där ett tag eller?? Ingen som vet!! Slänger in lite bilder från kvällen iaf.


Syskonen


Dessa och jag


Tomtebloss


: )


Gott Nytt År!

Nyårsdagen gjorde vi inte mkt alls, sov till fyra. Kollade på film från 16:00-04:30 (oj vad länge det är ser jag nu, hahah), beställde pizza till dörren, bytte plats från sängen till soffan hela dagen. Tog det rätt så lugnt alltså. 

Nu sitter jag hemma i lilla Vimmerby igen och gör absolut ingenting. Sängen snart, men först måste kl slå om till tolv så jag kan ringa en signal till Ida och se om hon svarar. Hon fyller ju år imorn! :))

Vad ska man hitta på detta år då? Jag vet vad jag vill göra. Jag vill bara resa, resa, resa och resa. Jorden runt vore inte fel! Vi kör på det, kanske inte jorden runt men jag ska fortsätta resa runt och kolla lite. Varför inte liksom? Har lite småplaner som jag hoppas blir av. För det första så ska jag till Gran Canaria en sväng igen om några veckor. Ser jag fram emot, det är kallt här hemma och jag är blekare än blekast och har varit hemma 1,5 vecka. Vad är det? Varför försvinner färgen så fort för? Det tycker jag inte om. Men jag kommer nog iaf tycka att det är varmt på ön när jag kommer tillbaka igen och det ska bli skönt för det var inte så varmt innan man åkte hit. 



RSS 2.0