helgen närmar sig

Helgen närmar sig och känner att den kommer gå så grymt fort för har saker inplanerade varje dag :) Imornkväll lite firande för Sara hemma hos henne och på lördagkväll är det bastukväll här hemma med några brudar och på söndag är det fotboll på dagen innan syrran och jag åker till Skavsta och hämta hem pappa och Helene som åker till Budapest imorn.

Jobbet idag gick bra men jag var trött när kl ringde därför ska jag nu lägga mig och sova lite siesta eller iaf vila i sängen vid brasan. Känner mig frusen så det ska bli så skönt. Imorn är det jobb igen 8-13 så det är skönt att jag får dagarna att gå igen.

Nehe, nu har jag inget mer vettigt att skriva! Ha en bra helg för det ska jag :) Tjingeling!! 

Träningsvärk

Träningsvärk det har jag men mest i rumpan än så länge men vet att morgondagen kommer va värre men det är härligt att nästan inte kunna gå, sitta eller röra sig överhuvudtaget. Då känner man verkligen att man gjort någe.

Denna tisdag började jag med en morgonpromenad men det var halt och jävligt så inge kul inte! Men skönt när man kommer hem och käkar frulle. Lunchade sedan med Sara och Louise på ALV, lax och sallad :) Mumsigt värre men satt och ville verkligen ha raggisar som alla andra men men. Jag var nöjd med mitt val sedan iaf!! 

Nu har jag precis städat klart och ska snart inta soffan ett tag och vila upp mig inför träningen som börjar 20 idag. 

Shoppa i Spanien

Sara min kära kusin är helt galen och älskar att shoppa i Spanien och nu skickade jag lite hemsidor så hon kunde kolla på kläder. Var det kanske ett misstag?? haha. Nu snackas det om en resa till Spanien eller Gran Canaria för att shoppa haha. Då är man udda va eller?? 

Jag ska till Mallis i sommar och jag vet jag kommer få besök av henne för att hon ska shoppa haha. Men det är kul och jag är inte ensam om att älska butikerna där nere!! De känns bra. 

Varmt och skönt

Det är ju nästan sommarvärme idag! Helt sjukt! Det blåste till och med lite varmt när jag var ute och gick förut. Det är helt stört haha. 2,5 grader! Bäst att passa på att va ute för har ju hört att det ska bli iskallt i februari.

Skulle gått ut och gått sju i morse men när kl ringde kände jag för en gångs skull att jag ville ligga kvar så jag stängde av alarmet och somnade om och vaknade vid nio. Det vet jag inte när jag gjorde sist. Skönt iaf, tog då en promenix med Micka och nu har jag precis käkat frulle och duschat. 

Ska ner till stan om 45 min, körlektion på G. Hoppas detta väder håller i sig hela dagen nu så det blir skönt att träna fotboll ikväll. 

Ha en bra dag! 

Helg

Då var det helg igen, i fredags var jag med fam. Ståhl/Hennestig och käkade asgod mat på Sweet chili och efter det åkte vi hem och kollade på film, Skyfall! Igår åkte jag med dem till Lkpg för lite shopping. 

Fick med mig två sköna tröjor hem från Bikbok. :) Annars strosade vi bara omkring och hade de trevligt!! Hem till dem när vi kom till Vimmerby igen och fixaade fruktsallad och pannacotta innan vi intog soffan och kollade Stjärnorna på slottet följt av The impossible. Filmen om tsunamin i Thailand. Hemsk men bra! 

Idag söndag har jag tvättat och grejat på morgonen och nu har jag precis kommit hem från stan. Har varit på royal med Sara och Louise och snackat en himla massa om allt och ingenting. :) Supertrevligt! 

Ska nu slå en pling till Ida och sedan Deb har jag tänkt :) Prata lite till och om 45 min ska jag träffa Micka vi ska ut och promenera en sväng :)

Bra helg med andra ord. Nu laddar jag inför en ny vecka med nya körlektioner och lite jobb. 


Effektiv förmiddag

Kl är ett och herregud vad grejer jag hunnit med denna morgon. Gick upp 05.45 käkade frukost och tog på mig träningskläder. I med musiken i öronen och jag traskade ner till körskolan för att köra en timma. Klar till åtta och då började jag röra mig mot Conny för att gå en promenad med honom. 

Hem, in i duschen och slänga i mig ytterligare lite käk och sedan körde jag ut till stugan med farfar. Där släppte jag av honom så han kunde skotta lite och jag åkte fram och tillbaka och backade och hade mig. Kul kul! 

Sedan åkte vi en sväng runt Djursdala och vidare, tog med sängen hem som ska upp till Julias gamla rum men som jag nu har ställt framför brasan för att ha en liten egen myshörna där jag kan sitta och läsa och så. Det har jag velat länge och nu har jag en säng och då bestämde jag att den skulle stå där. Ser ju lite kul ut och så men va fan det är ju typ bara jag som är här iaf så det spelar ju ingen roll. 

Nu är maten klar så jag bara kan käka när jag vill och känner för de. Träningsvärken känner jag lite idag men kommer bli mkt mer imorn det vet jag. Träning ikväll igen 20-21.45. 

Helg

Lördag den 19 januari och jag tog sovmorgon, vaknade 08.15. Helt underbart haha ;) NOT! Lite tidigt men men så är det när man inte kan sova länge. 

Satte mig i soffan och kollade film och bara va. Började duscha och fixa mig lite och var klar lagom när Julia kom och hämtade mig. Då blev det bolaget en snabbis innan vi åkte till Ica för att handla lite och sedan vidare på 18 års kalas. 

Där var det god mat som gällde :) Mätt och belåten nu!! Resten av kvällen vet jag faktiskt inte vad jag ska göra. Soffhäng, har några filmer och så massa böcker! Får se va som känns bäst när jag intar min plats. 

Iskallt ute idag och det resulterade i att det bara var 18 grader inne när jag vaknade imorse. Tänd upp och fick upp de till nästan 20 och när jag kom hem nu var den av och kallare så nu har jag börjat elda igen för att få lite värme här i huset. 



Fredag

Fredagmorgon och jag va som vanligt uppe med tuppen. Ingen sovmorgon här inte. Satt och väntade på att kl skulle bli nio så jag kunde få gå min morgonrunda, denna gång hade jag sällskap av Terese :) Mkt trevligt!! Jag älskar att gå själv men ibland vissa dagar är det kul med sällskap så man kan babbla av sig lite!! 

Efter det satte jag mig och ringde till Ida och sedan slängde jag in en plåt med knäckebröd till mormor och efter det kollade jag på film. Julia kom förbi hämtade bilen och vi åkte bort till mormor en sväng där det väntade käk och goda grejer! Nyss hemkommen och ska fixa och styra lite innan jag intar soffan.

Ha en bra helg hörrni!! :)


Torsdag.

07 gick jag upp, va ute 07:15 och kom hem 08:20. Hur skönt som helst! Det bästa är ju när man kommer hem, duschat och tar på sig mystofflorna och morgonrocken och sätter sig i soffan framför tv:n och käkar frukost och känner att man kan sitta och ta det lugnt ett tag.

Idag har jag körlektion, får se hur det går, det var ju ett tag sedan jag körde och i denna halka känner jag mig lite rädd men det ska väl gå bra det också. Känns som jag har parkering på schemat idag, det ska bli spännande! Efter det är det hem och käka lite innan fotbollsträningen som ikväll äger rum i Odalhallen. 

Får se om jag kanske hinner köra lite med Conny om några timmar också, beror på lite! Nu ska jag iaf röra på mig och få lite gjort. 

Ha en bra dag! 

Effektiv morgon

Hur skönt är det inte när man vid kl 09.15 har gått en timmes lång morgonpromenad i kylan, duschat och käkat god frukost?? Helt underbart säger jag!! Får man ut mkt av dagen! Har varit väldigt duktig med detta sedan jag kom hem och det ska jag försöka fortsätta med så länge som möjligt nu.

Har även hunnit med att tvätta en maskin och andra är på G nu. Har fortfarande lite plock och styr jag ska greja med här hemma idag så får se hur det går. Blir även körkortsplugg. Ska köra imorn och det var nästan en månad sedan sist så får se om jag kör lite idag kanske eller inte. Är ju så himla halt ute så det kan nog gå hur som helst ;)

Idag ska jag göra mig en god sallad till lunch har jag tänkt :) Ser jag fram emot, ska bli sååå gott :) Lite grejer som saknas som jag dock gärna hade haft i men får se om jag orkar gå och handla eller inte. Om inte får de blir till helgen kanske. 

Nu ska jag slappa lite i soffan bara för att jag kan liksom! Ha en bra onsdag! Själv ska jag försöka få till ett skype samtal med Spanien! 

Adios! 

Tisdag

Jag bloggar så lite nu för tiden har jag fått höra men det är för att jag sitter inte så mkt vid datorn och appen funkar ju såklart inte så bra så. Men har inte så mkt kul att berätta iaf! 

Har varit duktig och gått morgonpromand varje dag sedan jag kom hem och imorn är jag på´t igen så nu ska jag lägga mig. Sen träning idag så har lite svårt att komma ner i varv, men träningsvärken den känner jag redan av kan jag lova er. 30 min styrka, 30 min spel och uppvärmning innan det.Efter denna julledighet känns det precis överallt! Men fan va gött det är!! 

Har fått väldigt mkt gjort dessa dagar så det känns bara bra. Har fixa med massa jag skulle göra och idag har jag fått bort alla julsaker, granen och det och fixat och donat. 

Imorn blir det promenad, tvättning, lite besök och så. Skönt när man får dagarna att gå! Nu blir det sängen! Natti natti gott folk!

Bjuder på en bild bara för att jag kan liksom. 





Back in Sweden

efter ca två veckor är jag på svensk mark igen och vad ska jag säga mer än att det är kallt?? Efter n 17 timmar lång resa med buss, flyg och allt var jag inatt 01.35 framme i Jkpg där Micka stod och väntade på mig. Sov där och idag har vi softat runt på stan och bara varit. 

Nu är jag hemma i Vimmerby igen och har parkerat mig i soffan och kommer inte röra mig mer idag, somna snart så det ska bli skönt att sova. 

I Spanien har det varit superbra, varmt och skönt, solen har fått lysa på mig bleka hy och det har bara varit så underbart. Kvällarna och nätterna har dock varit hemska haha. Nej men hur kalla som helst. Men vad kul och trevligt vi har haft det :) denna underbara familj är ju bara för bra!! 

Barnen blev så glada när de hörde mig när jag kom, de kom springande mot mig båda två och det har varit lek och bus under dagarna. Ätit god mat, shoppat, tränat, spelat padel, träffat de andra mammorna och alla de andra. Toppen helt enkelt :)

Behövde sol och semester så nu är jag förhoppningsvis nyladdad med massa krafter inför körkort och jobb och allt som man måste styra med när man är tillbaka i verkligheten! 

Nu ska jag gosa ner mig i soffan med tofflor, morgonrock, brasan tänd och en kopp te! 

torsdag

Sista dagen i solen pa nagra manader och det kanns inte superbra. Hade garna stannat lite langre. Men kanner att jag haft semester och lite sa iaf, utvilad det vet jag inte men nya krafter har jag forhoppningsvis fatt. 

Senaste natterna har varit hemska sa kallt har det varit, jag har sovit med tjocka byxor och tjocktroja, duntacke och en tjock filt over det. Kan inte fatta det men det ar sant. haha.

Idag har vi gattt langpromenad bortat alla mysiga strander, hemma efter 2,5 timme. Underbart! Nu ska jag snart bege mig till frisoren, morkt eller ljust vet jag fortfarande inte sa det aterstar att se hur det blir. Tar med mig boken och slappar loss iaf. 

Ikvall blir det lite utgang med mammorna, avskedsmiddag/utgang. Blir nog trevligt :)

Imorn blir det en lang dag full med resor, buss Aguilas-Murcia 09-10.30 Murcia - Alicante 11-12. Flyg 15.30-19.20. Buss Ggb - Jkpg 23.20-01.35 nagot sadant. Dar overnattar jag hos Micka och sedan vidare mot Vimmerby pa lordag tror jag. 

Kommer inte va en pigg tjej som kommer fram imornnatt men men sa ar det. 


Spanien

Onsdag och fredag morgon börjar jag den långa resan hem mot kylan. Ser jag inte fram emot. Vintern här har varit varm och skön, inte som den brukar så jag kan inte klaga. Tur med vädret.  Mer uppdatering kmr på söndag. Ha de bra!! 

RSS 2.0