Kör bara kör!

Lite uppdatering från GC kommer här. Emma och jag fick en impuls igår och bokade tatueringstid. Så nu sitter vi här med varsin ny tattoo! :) Vi älskert! C´est la vie poå foten fick det bli :) För er som inte vet så betyder det Sånt är livet! Kul grej så där.. 

Vädret är fortfarande toppen och livet leker! Fest igår och det var riktigt kul. Hände FÖR mkt saker men fan va kul Emma och jag hade ända tills vi ramlade in kl sex i morse. Mkt att snacka om idag om jag säger så. kul kul. Hoppade festandet idag men det hinner vi med känner vi ju. 

Vet i fan vad jag ska skriva så ni får la säga till om ni vill veta något så berättar jag det för er ska ni se :) Nu ska vi glassa vidare! Ha det bra!
Kyss och Smek, kom och lek! :)

C'est la vie

Hej hopp Sverige! Allt ar kanon har pa Gran Canaria! Livet leker helt enkelt! Borjar fa farg och allt igen :)
Har kollat lite jobb och det ska nog inte vara sa svart att skaffa men an sa lange har vi bara haft semester! hang vid poolen och sant ni vet! Traffat nagra andra svenskar och sa med vilket ar toppen!

Graderna pa dagarna ligger runt 30-35 grader och natterna kanske 25 :) Vilket vi gillar!!

Idag ska vi festa for forsta gangen denna gang och det ska bli kul att testa utelivet har och se vad det finns. Den glade vinking och systembolaget blir det iaf! Kommer bli great ska ni se! Ska dra oss hemat nnu och fixa oss och borja blanda drinkar! :)

Nu har jag inte tid att skriva mer men nar vi lyckas fa dator som funkar pa omradet vi bor skriver vi mer! Ha det bra alla dar hemma! Vi har det gott!!

C'est la vie!! :))

I Karlskrona

Sitter just nu på Emmas rum i källare. Mkt mysigt :) Väntar på att hon ska ta tag i packningen. Ja, ni hörde rätt hon har inte kommit så långt på den biten än haha. Om 12 timmar sitter vi på en buss in mot stan och sen fortsätter resan :) Längtar massa nu verkligen.

Har precis käkat klyftpotatis, beasås och kött :) Mkt gott! 

Lite uppdatering där inte mkt men haha. Ha det bra.

Gran Canaria nästa..

Gårdagen var great :) Har varit vaken en timma nu och packa och styrt med det sista men ännu är jag inte färdig. Men snart så. Det är fortfarande ingen som har vaknat till liv i huset så har ju inte bråttom kan jag ju inte påstå. Handbagaget måste packas, dusch med skrubbning så färgen försvinner ska ske och sen frukost på det. 

Därefter drar pappa och jag mot Karlskrona där Emma befinner sig :) Stannar över natten och imornbitti tar vi tåget mot Köpenhamn och sedan flyget först till Madrid och sedan vidare mot Gran Canaria :) Så imorn 23:45 är vi framme så antar att vi hörs så fort jag orkar efter det! 

Kommer sakna alla här hemma men kommer hem en snabbis snart igen och vi kan höras på skype och allt :) Ha det nu bra här hemma för det ska jag ha! Pussar och kramar till alla mina vänner! 




Fullt med barn i huset hela dagen .

Har som sagt haft tre barn hos mig idag. Mkt kul :) Hämtade på skolan och fritids och det gick så bra så. Fick med mig alla barn hem hela så det firade vi med kexchoklad. Sedan rullade dagen på och vid sex gick den sista. Då blev det promenad med pappa. Hemma lagom till åtta och Idol. Popcorn till det och lite skönt det var. Har varit helt slut hela dagen typ så nu ska jag packa lite saker igen lite snabbt sen blire sängen. 

Det mesta av kläderna jag lagt fram känner jag nog att jag kan ta med mig men måste lägga så jag ser allt igen och kolla om jag kan plocka bort något. Brukar man alltid kunna så antagligen denna gång med ; ) Sladdar och laddare till alla apparater jag ska ha med mig är inte lite heller. Vet knappt vad som är till vad känner jag haha. 

Nej, nu måste jag hämta resväskan och se om allt ens får plats. Hoppas hoppas hoppas. Godnatt

What a day !

Är nästan precis hemkommen från Västervik. När jag tittade ut i morse och såg att det regnade kändes det konstigt i kroppen på något sätt. Då tänkte jag efter, när var senaste gången jag var i Sverige och det regnade? Kom inte ens på det, var det så länge sedan? Konstigt kändes det iaf! Så paraply var man ju tvungen att ta med sig med tanke på att jag visste att dagen skulle bestå av mkt gående hit och dit. 

Maria hämtade mig lite innan tio och släppte av mig på jobbet. Därifrån gick jag till mina kusiner och lämnade lite saker och sedan vidare mot stan. Strosade runt i affärerna men tittade inte för noga på kläderna med tanke på att det mesta är höst- och vinterkläder. Vilket jag inte behöver just nu och då är det onödigt att köpa. Sant? 

Lunchade med Hannah vilket var kanon :) Gick hem till kusinerna efter det och hängde lite där för att sedan dra mig ner mot stan igen och möta upp en av kusinerna som slutade praktiken. Gick hem till henne för att checka in lägenheten som va nice :) Spelade lite Guitar Hero och bara hängde. 

Hanna kom och hämtade mig och vi åkte in mot stan för att kolla på bio. Salt fick det bli denna kväll och den var bra den :) Delade på en pizza efter filmen och hade det så mysigt. Tog sedan bilen hem och stötte på 3 små grisar (även kallade vildsvin) och en liten mus på vägen. Massa mys och härligt denna dag :) 


En bild på bästa och Hanna och mig bara för att det har varit dåligt med bilder ett tag nu! Brist på nya ju.

Morgondagen är fullsmockad med saker jag ska hinna med:
  1. Morgonpromenad (vid bra väder)
  2. Städa huset
  3. Hjälpa Hanna E med musik
  4. Barnvakt (12-17.30), hämta barn på skolor och fritids och grejer
  5. Tacomys med familjen + Idol och film
  6. Måste även få in lite PACKNING någonstans under dagen
Nej, dags att sova nu, det har Angelica sagt till mig för jag kommer va helt slut efter morgondagen med barnen ;) Så, godnatt hörrni!! 


Heldag i Västervik !

Ligger i sängen och ska snart sova. Nu börjar det närma sig avresa och det känns toppen :) Det jobbigaste är väl just nu att jag tänker så mkt fram till det att jag verkligen är på väg. Har jag packa i det, jag får inte glömma det, jag måste fixa det och mkt mkt mer. Riktigt jobbigt kan det bli ibland därför kommer morgondagen spenderas i Västervik :)

Åker med Maria och börjar shoppingen direkt. Måste hitta en lite sak till min dator sen går jag hem till mina kusiner och lämnar lite grejer för att sedan fortsätta ner till stan. Kolla i lite affärer och köpa lite bra saker tills jag ska åka. Vid ett blire att luncha med Hannah på Kinan : ) Ska bli riktigt nice! Efter det får jag hitta på något i två timmar till får se vad det blir. Vid fyra ska jag möta upp Louise och gå till hennes lägenhet och se hur hon har det. Sen hem till kusinerna igen för att umgås lite med dom innan Hanna kommer för då äre dags för bio. Känns som det kommer bli en toppendag :)

Nu ska jag försöka somna! Kl ringer ganska tidigt imorn. Godnatt


Har lite att stå i

men vet inte vart jag ska börja. Denna dag började jag iaf med att somna om lite för många ggr. Vaknade lite efter åtta och kvart över skulle jag träffa Pernilla vid ishallen så hon fick komma hit ist! 

Har tvättat och lagt fram lite kläder som jag funderar på att ta med mej. Får se hur mkt av det jag får ner i väskan bara och hur mkt jag måste lämna hemma. Håller på att fixa med musiken nu men det går inte så bra som jag vill att de ska gå men men får se om jag klara det annars får jag lösa det på något annat sätt. Har lite mer än 2000 låtar på min dator som jag ska ta med tänkte jag så har vi nog någon musik som duger till oss alla fyra. : )

Sitter och väntar på pappa och Julia nu, mat hos mormor sen vilket ska bli mkt gott :)


Fruktsallad

Fortfarande inte helt bra från förkylningen och det gör mej seg i kroppen. Drygt. Tänkte sätta mej och skriva klart cv och fixa men datorn vill ju självklart inte som jag. Ska slå en pling till pappa snart och se om han kan säga vad som är fel. Annars får jag väl sätta mej vid någon av de andra datorerna och se om det funkar. 

Nu ska jag göra mej lite fruktsallad iaf :) Det ska bli mkt gott! 


Remember Me

Vilken bra film! Har velat se den länge men jag är ingen som kollar film i min ensamhet och tar mej tid till det men idag kände jag för det så har myst under min goa filt till den filmen nu. Så himla bra! Sorglig dock.

Blev en promenad med Linda förut som jag inte träffat på jättelänge, mkt trevligt och efter det gick jag förbi Lotta en sväng med! Nu äre snart dags att krypa ner i sängen. Se om man får något gjort imorn! Ska försöka hinna med en promenad med Frida :) Tvätta skulle också behövas så det kommer jag nog se till att göra! 

Nu ska jag lägga mej och läsa några kapitel ur Kajsa Ingemarsson :) Godnatt alla vänner!


Sista veckan i Sverige!

på ett tag och det känns toppen :) 

Tänkte börja morgonen lite soft med att frosta ur frysen som pappa har agt i några veckor att jag ska göra. Så jag gjorde som han sa och det hände inte så jättemkt, visst lossade det lite is men inte i närheten av allt. Trodde att efter 5 min låg all is i bunken som han sa att jag skulle ställa under en grej. Men den var tom och jag väntade och tiden gick. En timme senare och typ inget hade hänt. Jag tar fram en kniv och börjar slå bort all is och det tog tid. Två timmar senare är frysen klar och maten ligger där i igen. Kul att pappa säger att det brukar ta en kvart för honom att göra det och jag har suttit i två timmar på morgonen och hållt på. Det var inte kul så det är något jag aldrig mer ska göra i hela mitt liv. 

När det var klart satte jag me och skrev packlista med Emma :) Så nu har vi koll på det mesta känns det som. Veckan kommer bestå av tvättning, strykning och packning men jag ska även hinna träffa så mkt folk om möjlig. Skulle åkt till O-hamn med Alex idag men då är han ju sjuk såklart så det får vi lösa :) 

Nu ska jag sätta mej och skriva ett cv lite snabbt så har jag snart det gjort också. Sen blire matlagning, ska göra något gott! :) Efter det promme med Linda :) Sen slapp i soffan framför Remember Me :)


Sex and the city

Nu rör jag mej mot Hannah för Sex and the city kväll :) Himla nice! 

Gårdagen var toppen :) Hanna förstörde bara två glas och en garderob så det var ju inte så mkt haha. Tror nog alla hade en riktigt trevlig kväll :) Bilder kommer under veckan! 

Om en vecka sitter jag hos Emma i Karlskrona och inväntar Gran Canaria :) Dags att börja packa snart! 

Nu ska jag hoppa på min rosa hoj och rulla till Hannah! 


Match och lagfest .

Gårdagen med Malin och Pernilla var toppen :) Mkt drinkar och prat och god mat :) Kanoners!! 
Denna dag började med testmatch och det var ju inte igår jag spelade så det var hur jobbigt som helst men kul också :) Får se hur mkt träningsvärk jag kommer ha imorn om inte redan ikväll typ. Men sånt får man ju ta. 

Nu har jag precis fixat håret och ska leta kläder inför kvällens lagfest som äger rum hos Manda :) Kommer bli nice tror jag! Antar att kvällen kommer avslutas på harrys. men det är sånt som märks. 

Nu måste jag kila, har inte tid att sitta här när jag inte har en aning om vad jag ska ha på mej. Börjar få lite smått panik, dags att röra på sej snart med!! Ha en bra kväll alla för det ska jag verkligen ha! 


Fredagsmys

med härligt sällskap bestående av Pernilla och Malin. Pernilla kommer snart och hämtar mej och vi har vidare till Malin för matlagning och sen lite goda drinkar förhoppningsvis. :) myskväll på hög nivå kommer det bli! 

Fortfarande inte helt toppen från förkylningen men men det går funka ändå. Ska tydligen spela lite fotboll imorn också, vilket INTE var igår men men sånt får man ju ställa upp på iaf haha. Lagfest på kvällen och det kommer bli kanoners :D 

Nu ska jag packa ner lite saker som ska med, eller lite? MASSA haha. Men jag giller´t! 


RSS 2.0