Magaluf, bartender!

Vart ska man börja? Resan dit kanske? Jag fick sitta näst längst bak i planet helt jävla själv och framför mej hade jag massa barnfamiljer och längst fram i planet satt alla andra barskoleelever. Det var inge kul men tur att det inte satt någon bak vid mej så Sara kunde komma och hänga med mej haha. Framme sent på kvällen och vid kl 12 var det välkomstmöte som sedan blev fest på beach cluben. Skoj skoj :) Sara och jag hamnade i samma rum som två tjejer från Gävle som är hur goa som helst :) 

Skolan började på måndagen och det var hur kul som helst, längtade till skolan varje dag :) Sex timmar varje dag antingen från 10-16 eller från 16-22. Blev även lite häng på stranden. Varmt som fan har det varit och det har vi älskat :D Därför jag fryser när jag är hemma nu, det är inte varmt alls här hemma typ haha. 

Vi har festat hur mkt som helst och träffat massa underbara människor som jag bara MÅSTE träffa igen. Därför har jag bestämt mej för att ge mej ut på en Sverigeresa snart och hälsa på lite folk! :) Kommer åka till Skåne, Gävle, Umeå, Larvik, Bergen, Eskilstuna och mkt mkt mer. Pluggat massa har vi också gjort. Proven gick bra och jag lyckades få MVG i båda delarna :) Mkt nöjd med det måste jag ju säga! 

Vi har hunnit med att ha en kräftskiva också och den spårade verkligen men gud vad kul vi hade :) Avslutningsfesten var helt galen och kul den också :) Sånt gillar vi! :)

Vet verkligen inte vad jag ska skriva mer än att jag har haft min tre bästa veckor i mitt liv! Så himla glad att jag åkte :) Är numera bartender :)
Slänger in lite bilder av alla 1000 man har typ! Titta och njut!














Min tid nu består av att leta resor ;) Vill iväg igen och det är snart!  :) 


Update Magaluf !

Lite dålig uppdatering nu ser jag visst. Sitter på balkongen i Magaluf och pluggar/softar! Har varit här i två veckor nu och det är verkligen hur bra som helst :) Träffat så ihmla mkt härligt folk och skolan är hur kul som helst. Dock äre lite mkt plugg nu för på torsdag äre stort prov som gäller och det ser jag inte framemot. Blir mkt plugg tills dess nu och sen massa fest :)

Har haft kräftskiva och massa skojjsigt! Pallar inte skriva mer här nu får se hur det blir när jag kommer hem kanske det kommer en längre uppdatering. 

Här är det iaf bara bra med mej! :) Hoppas allt är bra med alla er där hemma!


Nu äre så himla nära :)

Om två dagar sitter jag och min älskade kusin i Magaluf och har det bra :) Packningen är i full gång här hemma i lilla Vimmerby. Det sista blir imorn när jag ska packa ner i väskan och se till att ha allt under kontroll innan vi beger oss mot huvudstaden på söndagmorgon. 

Nu har jag adress och allt till vår blogg på barskolan. Det är inte så svårt, man kan bara gå in på www.barskolan.net och trycka på blogg som ni hittar i högerhörnet och sedan kommer Sara och jag upp på en bild där. Annars kan ni gå via denna länk: http://www.barskolan.net/blogg/author/kusinerna-sara-och-sofia/
Där kommer det komma uppdateringar ofta om vad vi håller på med om dagarna! En titt där en gång ibland är nog inte helt fel! ;)

Matchen med b-laget i Ormaryd slutade 2-2 idag btw. Nej, nu kallar sängen så jag orkar med en stressig dag imorn också med mkt styr! Godnatt


Jobb & party !

Västervik var great :) Kvällen här hemma har bestått av besök av Micka och sen fixade jag lite och sedan blev det levande ljus och boken som jag läste ut idag också :) Dags att börja på nästa i serien! 

Imorn ska jag jobba typ 5 dagen denna sommaren eller något haha. Björkis blire och städtant blir jag! Men jag giller´t! Städa med härliga brudar hoppas jag på. Det ska jag nog klara en dag för på kvällen vankas det städfest igen :)) Som jag ser fram emot den! Förra blev kanon så imorn får vi se om vi kommer toppa den?! :) I think so! 

Nej, dags att krypa ner i sängen nu! Godnatt!

5 dagar kvar!! :)))

En tripp till Västervik .

Hemkommen från matchen som inte gick någe vidare. Förlorade med 8-0. Har käkat varma mackor och nu sitter jag framför tv:n en sväng och tittar lite på någon film som pappa kollar på. Ska nog gå ner till mej snart och läsa eller något!

Imorn blire en tripp till V-viken för ett besök hos mina kusiner! Blir stan en sväng också! :) Stannar över natten så kommer hem tisdagkväll igen! Kommer bli härligt!


RSS 2.0