Torsdag

Och det är sista juni, shit imorn är de redan juli. Vad händer med tiden??
Idag är jag inne/hemma hela dagen för I har fått feber och är lite dålig. Men vad gör det? Vi har kollat på pippi idag igen och nu ska jag snart laga lite mat tänkte jag. M kommer hem lite efter sex idag sedan åker hon tillbaka till jobbet 22 för då ska de jobba någa timmar med allt inför rean som börjar imorn tydligen. 

Gissa om jag ska till köpcentret på måndag eller haha ;) 

Nehe, hade visst inte så mkt att säga idag inte! Ha en bra dag!


Löpningen tog kol på mig!

Igår sprang jag till poolen ca 40 min kl 17.30, varmast då typ 38 grader om inte mer. Herregud va jag va sleten efter det eller. Hoppade i poolen och gled omkring, imorse ringde kl lite efter åtta då var de upp käka frulle och bege sig till tennisplanen för 1,5 timmes pass med Ulla. Efter de va jag skapligt sliten ska jag säga er.

Vad har jag mer gjort idag då? Jo, legat ute i soffan och vilat/sovit. Gårdagens löpning i värmen tog verkligen kol på mig. Nublire bara löpning på morgonen eller kvällen efter detta. De andra gick precis till stranden, jag orkade inte följa med så tar på mig jobbet att göra en paj tills ikväll som vi blev så sugna på.

Det är riktigt hett här nu och inomhus går de knappt att va, vi har två rum man kan va lite i det är vardagsrummet och Ines rum. Mitt rum och köket är varmast i hela huset där kan man inte va på dagarna och knappt på nätterna heller.

Nu ska jag skala lite äpplen och fixa smuldeg för ikväll är det smulpaj och öl som står på schemat :)


Festivalsugen till tusen

Fan jag blir ju inte lite sugen när alla säger att de ska till P&L nu eller. Fan jag vill också va där, glida omkring i gummistövlar, short och pocho (om det regnar). En öl i handen med underbara vänner. Älskar festivallivet men ist sitter jag i ett kokhett Spanien som tydligen visar över 40 grader på termometern. Får dunka musik nu och tro att jag är på festival.

Kör en slappismorgon med lek här hemma sedan drar vi nog till poolen på eftermiddagen/kvällen sedan MÅSTE jag springa ikväll också. Var över två veckor sedan nu så de suger lite! Kommer va grymt segt. Vakade kl 07 av att kl ringde idag men orkade verkligen inte gå upp så sov til halv tio ist ;)

Ha de bra på alla festivaler i sommar folk!! Njut lite av det livet åt mig också är ni snälla!


Det spökar hemma hos oss...

Ja, vi tror seriöst att det gör det. Ska berätta lite saker som har hänt.

En natt när vi låg och sov typ 03.00 stängdes (SATTES) musiken på datorn på på skithög volym, värsta dunka dunka. R var lite rädd för att gå ut och stänga av det men så var det iaf!

För några dagar sedan när M och jag sitter och kollar på tv i soffan början det låta som att någon byter grader (eller vad man säger) på spisen i köket, det är som ett pip vid varje 1 2 3 4 5 6 7 8 9 och de höll på några ggr och vi gick och tittade direkt och det var ingen där. (barnen sov så de var inte Ines)

Locket på papperskorgen har några ggr flugit i golvet och skärmt ihjäl oss.

Det är det jag kommer på här och nu i skrivandes stund, återkommer om jag kommer på något mer eller om det händer något mer! R tror det är Marilyn Monroe för hon står på en "extra vägg" hemma hos oss haha. 

M:s mamma har ett spöke hemma hos sig i Sverige tydligen fick jag höra för några dagar sedan och hon tror att det är hennes pappa men det är som inget alls. R hade vart inne med I och hunden och så hade de kommit någon in genom dörren, den hade öppnats och sedan hade någon gått upp för trappan, hunden hade börjat skälla och hållt på vid trappen och R hade gått och kollat men såg ingen och antog att det var A (M:s mamma). Efter ett tag kommer hon in och ropar hallå och då frågade R om de inte var hon som kom nyss för någon kom nyss in men hon bara jaha, nej de va bara mitt spöke. Då har ni träffat på honom ;)



Svenskt födelsedagsfirande genom skype

Denna dagen började vi med ett strandbesök och det var skönt att de blåste lite för idag har det vart extra varmt och de ser jag nu när jag tittar på tv:n samtidigt, vissa delar i Spanien har haft över 42 grader så det är inte kallt nu kan jag säga er! Men ska väl inte klaga för de kommer ju inte bli kallare, vi är ju inte inne i juli än så.

Det skönaste och de man längtar mest efter varje dag är att duscha och det gör man så sent som möjligt från typ 20.00 annars hinner man koka upp igen. 

Idag har jag vart med på min syrras "kalas" för släkten ett tag. Ringde upp på skype och när de satte på camen var de massa söta ansikten jag såg. Det var riktigt kul hörrni :) Kändes verkligen som jag var där ska jag säga er! Det gjorde mkt :) Får se om vi ses om någon månad nu kanske! 

Det blir ett till inlägg efter detta idag för jag har en sak att berätta ;) Och SARA akta dej så du inte blir rädd nu, ifall du kommer och hälsar på behöver du inte va orolig ;)


Bröllop, semester, födelsedag m.m.

Igår blev det stranden en sväng på förmiddagen innan de blev mat, svensk mat - köttbullar, potatis och gräddsås. Det var grymt gott :) Blev så himla mätta dock pga grräddsåsen för det äter man inte så mkt i Spanien. 

M och I åkte på cantajuegos och vi andra tre var hemma och kollade på film och jag blev så grymt trött. M tog in mig i köket också när hon gjorde friterade bläckfiskringar till middagen för att prata lite med mej om vad jag har tänkt mig framöver och så. Det var meningen att A skulle börja på dagis 1 september men de vill att jag ska stanna sammanlagt 12 månader alltså till mars någon gång nästa år. Det är bättre för A för hon är ju fortfarande bara 8 månader. Så de undrade om jag kunde tänka mig att stanna ett tag längre än vad vi sagt från början 6-8 månader.

Så idag ska jag säga till dom att det går bra att jag gärna stanna här 8 månader till (har redan vart här lite mer än 4). De vet fortfarande inte helt säkert hur de ska göra med semestern men de kan bli så att de åker till Mallorca i två veckor då kommer jag att följa med och hjälpa till med barnen och så och så har jag en vecka egen semester efter det när jag får göra vad jag vill, typ åka till Sverige, stanna på Mallorca, vara här eller vad jag känner för. 

Känns kul att de vill ha med mej på semester! Älskar Mallorca också och då har jag bara sett Magaluf, nu får jag chansen att se mkt mer och alla de fina platser och allt de har snackat om som finns på Mallis och visst, hoppas jag på att jag kan åka och hälsa på mina vänner i Magaluf några dagar också. Men det återstår att se hur de blir men hoppas på Mallorca :)

Mer, jag blev även tillfrågad om jag kunde tänka mig att följa med till Madrid på bröllop om två helger, R:s syster ska gifta sig. Isf följer jag med och tar hand om barnen (fyra stycken men mest de små). Jag får ett eget hotell rum med barnen och lite så. Följer såklart med, har ju aldrig vart i Madrid ;) Kan nog bli kul! Får se om jag måste ha någon speceill klädsel också! Fick jag en anledning att gå till frisören typ nästa vecka. Vet dock inte va ja ska göra med mitt äckliga ruffs men de återstår att se. Klippa de lite kortare iaf är ett måste. 

Det är alltså lite mkt som händer här just nu! Först om två veckor när vi tar bilen mot Madrid en helg och efter det väntas en veckas jobb sen äre semester! Älskar livet just nu eller vad :)

Tyvärr kommer de inte så mkt bilder nu eftersom att min kamera är sönder men så är det! 






Nu drar vi tre till stranden snart! 

Måste ju även passa på att säga GRATTIS till min lillasyster som fyller 18 år idag. Inte så liten längre. Ikväll hoppas jag att jag kan få vara med på kalaset en stund genom skype :) Julia nu när jag ändå ska vara här så länge till så kommer du väl och hälsa på i höst typ, min present till dej om du vill.


:)


Cantajuegos

Imorn är det dags för cantajuegos här i Aguilas och som Ines har tjatat om de!






Härlig midsommar

Igår firade vi lite midsommar här hemma efter att M kommit hem från jobbet runt 23. Det var så mysigt och trevligt och massa god mat. Snäckor, fisk, sallad och räkor. Gott :) Ja, jag smakade sardiner tror jag det hette. Vad har hänt med mej?? ;) Vi satte iaf ute på terrassen med tänt ljus, åt gott och drack massa gott vin och blev lite lulliga efter några glas. Så trevligt värre var det! :)

Det var länge sedan det var så lugnt på midsommar men va kul vi hade :) 

Nu har jag precis vaknat och käkat lite frulle, får se om jag ska ta mig till stranden snart kanske. Skulle va skönt!


Gilla gilla

Det blåste jäkligt mkt på stranden idag och A va lite gnällig men ingen aning om varför så efter typ två timmar gick vi hemåt igen med ett snabbt stopp i lekparken. I och jag hoppade i badkaret medan A sov en sväng. Nu håller jag på att tvätta lite innan jag ska sätta mig och lugna ner mig i soffan framför Sex and the city kanske. 

R kom hem en snabbis förut med snäckor, vin och lite smått och gott som vi ska käka ikväll när M kommer hem från jobbet. Snacka om god mat ikväll då. Älskar snäckor verkligen! så jäkla gott! Ida och jag funderade på om det fanns hemma i Sverige att köpa?? Någon som vet?? Det blir BBQ ikväll för han köpte fisk också så de blir kanoners! Hoppas vi sitter ute också, så jäkla mysigt!

Har en känsla av att denna kväll kommer bli bra! Men de va några år sedan man hade en så här lugn midsommarhelg men de ska väl funka de med antar jag! Dags att röra mig igen! Någon som gråter och är hungrig antar jag men de ska jag lösa nu tänkte jag haha.


Midsommar och vi drar till stranden!

Kan verkligen inte fatta att det är midsommar idag. Alla firar och har sig nu har jag läst och hört. Själv har jag inte gjort så mkt idag. Läste ut Stella & Sebastian förut och har nu börjat på en så jäkla kul bok av Martina Haag. Vad jag skrattar! haha. Ätit god mat tillsammans med M här hemma innan hon stack iväg till jobbet så nu har jag börjat jobba för dagen. Nu sitter jag och smaskar på lite djungelvårl som jag har kvar. Fick en stor påse av Ida när hon kom :)

När A vaknar tar jag med mej barnen till stranden för idag är det så himla varmt ute. Så de blir några timmar där nere ikväll också. Skönt! Ska packa med mej lite vattenmelon och körsbär som vi kan mumsa på mellan omgångarna i havet (som inte svalkar längre). 

Måste bara säga också att jag älskar mitt nya röda nagellack. Känns väldigt somrigt med röda naglar. Tummen upp för det! :) Kände mig ganska färgglad på stranden igår med min gula biknin och mina röda naglar och så mina nya bikinitrosor (svarta, men ändå). 



Grease

Nyss hemkommen från min första spanska skolavslutning. Jättesöta barn i åldrarna 3-5 som har vart utklädda och dansat till Grease. Så himla söta verkligen! Kul att se! 

Äckligt varmt ute idag med så antar att de blir stranden om ett tag sedan jobbar jag från halv fyra typ. De blir alltså en lugn midsommar men det ska bli skönt. Hade ju dock velat va på öland men men.

Nu ska jag äta körsbär (: 


Midsommar = Öland

Höll på att koka ihjäl på vägen till köpcentret men så äre. Bara stå ut och tänka att jag förhoppningsvis inte är ensam om det ;) Inga nya storlekar i grejerna jag vill ha men fick med mej en kjol hem iaf! Alltid något! Det bästa är att det är billigt så man kan inte låta bli att köpa :) 

Annars har jag matat A och ätit själv och de blev tacos och de va ju inte helt fel. R kommer snart hem med I och då blir de full rulle så passar på att njuta lite nu innan. Antar att vi lär dra till stranden och kanske poolen också ikväll för det är så varmt. Skönt att svalka sig lite! 

Såg att de hade varit bankrån hemma i Vimmerby i morse också. Herregud, de har väl aldrig hänt hemma i vår lilla håla eller? Vad händer?? 

Tydligen midsommar i helgen också, jag har verkligen inte någon koll på vad det är för månad eller något. Känns fortfarande som det är snö hemma men de har jag ju vart påsk och allt och nu är midsommar här. Herregud!

Exakt denna dag brukar jag dra till Öland för att fira midsommar, de senaste åren med mina underbara vänner och röjja loss totalt och ha hur kul som helst. Känns konstigt att jag nu sitter i Spanien och inte har möjligheten till att göra det men jag ska väl klara mig utan att fira midsommar antar jag ;) Men jag kommer sakna öland, eller det gör jag jämt för det är verkligen så skönt att va där men det är skönt här med och bättre väder ;)


Förra året på midsommar!

Glad midsommar allihopa!!


2 dagar kvar!

Har precis skypeat lite med Yasse borta i Australien samtidigt som jag slängt på mig lite kläder och målat naglarna. Rött blev de denna gång. Svårt att veta vad man ska ta på sig då det är så varmt vaf man än går i men de blev en kjol och ett linne iaf. 

Tänkte ta med mej A till köpcentret en sväng innan vi ska hemåt igen och käka och hämta I för att efter de gå till stranden tror jag. Se om de fått in några nya storlekar och sånt haha ;) Alltid kul att kolla kläder! Blir säkerligen en glass på vägen hem också. 

Nu är de bara två dagar kvar idag och imorn! Imorn slutar I skolan så vi ska på skolavslutning och grejer, de ska tydligen dansa till Grease och massa har jag hört. Så näsa vecka är de jag med båda barnen hela dagarna! :) Kommer bli lite mer fart än vad jag har nu men de blir kul de med antar jag! 

Nu ska jag väcka lillen annars kommer vi aldrig komma iväg! Ha en bra dag alla! Varma kramar från Spanien!


Värmebölja på ingång

Yes, ni läste rätt det är tydligen ytterligare en värmebölja på väg in nu, får se om de stämmer som de gjorde förra gången. Det har iaf vart grymt varmt idag. Ställde kl på tio gick upp käkade frukost bytte om och satte mig på hojjen mot Ulla för lite tennis i solen! Och ja, de va då inte kallt kl 11 på förmiddagen. Madre mia! Men vi klarade oss. Efter en timmes tennis spelade vi även lite paddel.

Paddel är ganska stort här och typ alla spelar de och jag har velat testa och de va väl ganska kul så vi kommer typ ses varje onsdag nu och spela tennis eller paddel har vi sagt. Ska bli kul! :) Så himla kul att spela lite tennis igen. 

Cyklade hem och var helt slut, svetten rann verkligen överallt på hela kroppen, duschade och sedan blev jag så jäkla trött så jag la mig i sängen och lyssnade på musik och somnade. Sov typ två timmar, gick och käkade och sedan somnade jag igen. Herregud, kommer väl inte kunna somna inatt bara för dt. Men va skönt de va. Får ta vara på lediga dagen haha.

De andra gick till stranden för ett tag sedan så nu ska jag traska ner dit jag med ett tag har jag tänkt. Sedan ska jag lägga mig och läsa min bok i soffan och bara ta de lugnt. Snacka om en slappis dag! Men de får man ha ibland tkr jag! 


Konstigt att va själv

Gårdagen kändes tom. Att sova inatt måste jag säga va jävligt skönt då Ida oftast alltid tar upp större delen av sängen men saknade henne iaf haha ;) Försökte fixa min kamera igår också men den vill verkligen inte så får se om de går att ta med den hem och fixa om inte synd för mej haha. Älskade den kameran ju! Vad har hänt med dej??! ;)

Nehe, nu ska jag ut på en morgonpromenad med A för hon börjar nog bli lite trött nu låter det som, hon gnäller lite väl mkt. Sedan får jag se om man kanske drar till stranden en sväng i eftermiddag kanske, kanske till och med blir ett besök i poolen, vem vet! 

I´m off! 

Det blev en promenad på en timma och de va stekvarmt såklart så när jag kom hem hade jag fått lite märken efter linnet men de försvinner snabbt. Har nyss ätit lite mat - kotletter och potatis. Riktigt gott vare! Nu ska jag se om A känner för att sova en stund. Tänkte njuta ner mig i soffan ute på terrassen och läsa min bok - Stella och Sebastian. 

Gick förbi I:s skola förut och tror de blir poolen när M kommer hem från jobbet, de vore grymt skönt iaf! Har tänkt att springa ikväll också, får se hur länge jag måste vänta innan man kan orka ge sig ut säkert till nio eller någe. De e ju lite jobbigt men så äre det. 

Eftersom att min kamera inte funkar försökte jag ta en bild på min biknin och mina rosa shorts idag med min sugiga mobilkamera när jag ändå glider omkring i dom kläderna nu. Reslutatet är ju inte att hurra för men lite iaf;)





Strand, öl, shopping, karatefylla m.m.

Oj oj oj, snacka om dålig uppdatering de senaste 10 dagarna, men jag har faktiskt haft bättre saker för mig. Har ju haft besök och det händer ju inte varje dag. En sammanfattning iaf. Vi har spenderat massa tid på stranden och Ida är stenbrun nu! Vi har haft en öldag och gick runt på massa olika barer och drack öl och avslutade den dagen med en underbart god paella. 

Vi har vart på shoppingcentret nästan varje dag haha. Och jag har alltid lyckats få med mej något hem. Kan tyvärr inte visa er då min kamera har fått ett litet ryck och gått sönder efter våran urspårning i fredagskväll/natt. Men ska försöka fixa den så ska ni få se bilder på mina härliga nya färgglada kläder. Knallgul bikini, rosa shorts, orange shortsdress, gul jacka m.m. Älskert! Synd bara att e inte fanns någon bra storlek i de blommiga byxorna jag ville ha. Men de blev ett par i annan färg bara.

Vi hade planerat utgång i lördags eftersom vi varit ensamma fredag-söndag. I fredags blev vi sugna på öl och köpte massa och de slutade i att vi drack massa öl och gin/tonic och sånt. Slutar också med att ingen av oss kommer ihåg de sista timmarna, jag vaknade i min biknin med typ hela Ida över mig, hennes ben iaf. Någon av oss har ätit yoghurt och druckit mjölk på natten, min kamera funkar inte osv. Vad händer?? De har vi fortfarande ingen aning om men kul hade vi iaf de vi kommer ihåg haha ;) Lyckades iaf spår totalt och de resulterade såklart i att vi va så jäkla slitna i lördags (iaf jag), pratade typ inte med Ida alls haha. Låg ute på soffan och sov/vilade i timmar.

Lagade tacos och paj och kollade på tre filmer och bara njöt den eftermiddagen/kvällen iaf när jag blivit lite piggare. 

Nu är de måndag och Ida åkte med Martina till busstationen i morse efter 10 dagar här. Va fort det har gått men snacka om att det har varit så himla kul :) Verkligen haft massa underbara dagar som bara vart så softiga! Älsker´t! 


Öldagen

Fredagens bravader


Klädprovning! Älska byxorna!


:)



ÄLSKA LIVET !!!!!!!!

Ida och jag går verkligen loss här hemma med allt från Piña Colada till Niña Bonita, allså svenskt till spanskt. Och de enda jag kan säga är att vi älskar det!!!

Mer ippdaterig kommer när jag har tid nu ska vi dricka mer sprit ur skåpet ;)




Sova på stranden är skönt

Resan till Alicante igår gick bra och de va så kul att träffa Ida efter så många månader :) Väntade fyra timmar på första bussen och sen ytterligare två på andr och sen en så de tog oss bara 12 timmar att komma hem ;) Herregud va vi har vart trötta idag. Gick till stranden och sov när vi kom hem och nu är vi tillbaka och lte kräftor på vissa ställen.

Kvällen blir grymt lugn kan jag säga er, vila upp oss! de e välbehövligt.



Mot Alicantes flygplats

Jag är snart redo att röra mig mot flygplatsen. Båda barnen + jag är nyduschade och fräscha! Dock lär väl inte min fräschhet räcka så länge då jag säkert kommer få gå till busstationen om några timmar och därmed kommer svettas ihjäl. Inte lika fräscht men så äre. 

Har packat en liten väska med bok, musik, pengar och lite sånt man måste ha med sig och sitter och funderar på om man ska slänga i tandborste och lite med ifall de blir en lång natt. Vet ju inte riktigt hur de blir ;) Kan ju hända precis vad som hlest när vi två e tsm, de har vi ju märkt förr iaf ;) Spontana saker är vår grej :)

Aja, nu ska jag plocka och fixa lite med de sista, bestämma vad jag ska ha på mig och lite sånt! Hemma imorn någon gång!


Fiesta i skogen

Åh, vilken mysig dag vi hade igår. Åkte härifrån runt 13 för en kik på golfbanan som R med jobb håller på att bygga och fixa. Därefter var de fiesta time. Vi åkte upp en bit i skogen med fin utsikt över golfbanan och allt där de fanns en bar, uppdukat med tre bord och massa härligheter. Vi började med en underbart god paella och lite smått och gott till de och massa öl. Därefter hängde vi och pratade om allt möjligt. 

De va de som jobbade där med respektive som var bjudna så de va folk från Spanien, Holland och Sverige. De va väl sammanlagt 5 st som kunde prata svenska så de va lite skönt. ;) En av de är Ulla som är gift med en som jobbar här också och hon är äldre, mkt äldre, skulle typ kunna va min mormoräldre men så härlig då! Vi bestämde när vi gick därifrån att vi ska spela tennis någon dag :) Ska bli så kul! 

Till middag senare på kvällen blev de grillat lite korvar, kött och grejer, supergott de med! Drinkar, vin och öl gick ner hela kvällen, fanns det ens vatten undrade vi oss alla när vi kom hem lite innan 22.

Efter många timmar uppe i skogen utan toalett och massa dricka resulterar i kissnödig till max verkligen. Kan inte gå måste sitta stilla hela tiden och inet gå i onödan. Shit och jag som HATAR att kissa ute, gör de verkligen bara om de e panik och de blev de igår innan vi skulle åka hem va jag tvungen att sätta mig och de e så äckligt alltså men va skönt de va! 

Väl hemma var vi alla helt förstörda av trötthet, M och jag placerade oss i soffan och kollade på vår serie Gran Reserva efter de gick vi och la oss. 

När jag blev väckt i morse för ca 45 min sedan gick I inte till skolan idag för vi är alla fortfarande trötta så vi tre är hemma idag. De blir lekparken lite länge bort om några timmar då jag måste kolla busstationen och se vilken tid bussarna går och så. 



Soft onsdag

Snacka om klablå himmel och stekig dag utan strandbesök, när hände de senast liksom? Nej, men jag känner att de lär väl bli mkt tid på stranden när Ida är här så jag klarar mig nog skulle jag tro. Fick värsting rycket och kom in i boken och satt och läste ett bra tag innan och efter maten idag. Vi åt kalkon, något nytt kött som kommit till Mercadona och de var riktigt gott :)

Sedan gav jag mej ut på en långpromenad i solen, jobbigt blev de. Hem, duschade av mig och nu är jag barnvakt sedan några timmar tillbaka då de andra är och fixar lite saker i Lorca och passar på att gå på bio. Tog en öl, popcorn och kollade på en film med I. Gav A mat och efter ett tag kom världens spya därifrån den lilla tjejen, herregud de bara flög ut så jag va tvungen att hålla henne över golvet stackarn men vi fick på oss båda två och hon var nybadad och allt. Men hon somnade efter det iaf.

Blev grymt sugen på paj så bakade lite också så nu lär de va glada när de kommer hem haha ;) Efter att ha läst Bamse och Emma och lillebror böcker för I i 30 min somnade hon äntligen och nu sitter jag och kollar på House. De andra kom nyss hem så de blev inte så himla sen kväll iaf.

Nu ligger jag i sängen och ska sova! Imorn blir de Lorca golf och resort! Mat och lite rundvandring och grejer tydligen. Buenas noches!



Sverigebesök :)

Ja, ni läser rätt, reda på lördag får jag Sverigebesök och inte av vem som helst utan världens bästa Ida tar flyget och kommer hit till mig och stannar i hela 9 dagar :) Gud fatta vad glad jag är just nu eller?? :)) De bästa är att det bara är några dagar kvar! Wiiie! Är ensamma hemma sista helgen också för då är familjen på möhippa då blir de skojjsigt :)



Ledig nu onsdag och torsdag för imorn är det någon fiestadag då ska vi till Campo del golf eller vad de heter, de va någon invigningsiknande grej eller någe vet inte riktigt men dit ska vi nog då iaf tror jag om jag fattat rätt. Vill bara att de ska gå fort nu dessa dagar! 

Sov länge idag och nu är de fint väder ute också, det är nog inte helt omöjligt att vi går till stranden en stund i eftermiddag, men de märks. Nu ska jag sätta mig ute och läsa lite innan de blir liv i luckan här hemma! 

M fick reda på när hon får semester igår iaf och håll i hatten hörrni 18 juli (JA, pernilla det är vecka 29) till 8 aug. Får se vad de hittar på och får se vad jag hittar på om jag har alla de tre veckorna jag med, de kommer vi nog snacka om så småningom. 



Bilder från dagen

Hade sällskap när jag åt frukost i morse men hon var inte så pigg ;)


Sötan

Nu är jag barnvakt de andra är på golfträningen. Har badat I och A sover. I sitter nu och kollar på Toy Story såklart. Söt tjej!


Brillorna på! haha

Nu har jag bytt om och är redo att ge mig av på en löprunda innan de blir ett besök i duschen! När man ändå måste duscha, varför inte göra någe jobbigt innan liksom?? Hoppas bara inte de blir oväder igen! 

Jag är sååååååååååå här glad nu :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Flygplanens framtid

Kom att tänka på hur flygplanen kommer att se ut om 40 år eller 80? Ingen som vet men om många år iaf! Tunnare vingar och snabbare. De ska försöka göra så snabba att de kan flyga till vilket land i hela världen på max fem timmar. De kommer alltså inte ta längre än fem timmar att flyga, fan va skönt! 

De kommer också bli så de kan ta mer passagerare med tanke på att de platser i världen som inte har så stora landningsbanor kan få mkt folk iaf och så vidare. 


Jag skulle verkligen vilja testa detta plan, fan va häftigt! Då kommer man få sitta som i en cirkel i vingarna. Coolt! 

Ida ringde för ett tag sedan och då va hon på resebyrån :) Va glad jag blir, ska prata med familjen när de kommer hem om någon timme och hoppas de går bra att hon kommer och bor här :))



Tisdag 7 juni

Började dagen med att lämna I i skolan och då va de redan hur varmt och skönt som helst så fortsatte efter det på en promenad med A. Nu har jag lagat mat och precis ätit, spaghetti och köttfärssås med svamp, morötter, lök och vitlök :) Mumsigt! 

Har pratat med Ida nu på morgonen också och har jag tur så får jag Sverigebesök om några dagar :) de hoppas jag verkligen, hur kul vore de inte att träffa henne igen :) va ett tag sedan nu! Hoppas hoppas hoppas, håller alla tummar som går! 


Nu ska jag bädda min säng, vilket betyder att ikväll är de jag som sover i nytvättade sängkläder! Gosigt! 

Har börjat snora och nysa lite nu igen, antar att det är allergin som spökar igen. Hoppas de iaf! Pallar inte förkylning igen alltså. 



Hemfärd eller vad??


Solkrämer jag fått ärva under året haha. Har lite att välja på alltså ;)


Vad händer här?? Packning för hemresa eller vad?? 


Jobbigt att de typ inte ligger några kläder där i! Hur ska allt få plats?? 


Nej nej, storstädning på G! Rensat bland kläder jag inte använder och liknande och nu har äntligen de flesta av skorna fått en plats i garderoben! 

Det är vad jag har hållt på med idag och städningen av lägenheten när jag ändå höll på. Nu ska jag göra frukt till A innan hon vaknar och sen blir de nog en fruktsallad till mig själv också, får se om I också är sugen! 



Lunes

Jag har hållt i gång hela morgonen med städning och plockning och nu är det klart och kl är redan halv tolv. Oj oj! A sover så nu ska jag passa på att duscha också innan hon vaknar och ska ha mat. De har bara blivit så att jag infört städ och tvättdag på måndagar då det är väldigt skitigt efter helgen och så! Passar utmärkt tar ju ingen tid att städa igenom ytan här inte. Har bara föräldrarnas rum och badrum kvar men kan inte gå in där nu när A sover ifall hon skulle vakna. Men de går fort så de tar ag när hon är uppe!

Sliten när jag vaknade i morse det är nog efter all sol som jag fått i helgen, men idag är det lagom väder, soligt men ändå lite moln, vilket är skönt! 

Ne, nu blrie duschen! Ha en bra dag för det ska jag! Lång jobbdag idag! Lite ledig mitt på dagen sen är de jobb till 21-22 ca. Men det är lugna puckar. 


Sand, sol och bad

Kanondag idag också! :) Efter frukost drog M, I och jag ner till stranden ett par timmar för sol och bad och massa bad och lek i vattnet blev det! Efter några timmar gick vi hem drack öl och baileys och käkde kyckling och sallad. M och jag satt kvar länge i solen och pratade om allt och ingenting! Sedan bestämde vi oss för att gå till stranden en sväng till så de va bara att dra sig neråt igen för ännu mer bad och sol och en Magnus gold på det.

Väl hemma hoppade jag i badkaret med I igen och lekte och hade oss och nu är vi nyduschade och fräscha allihopa! Nu ska jag skypea med Moa en sväng innan det är dags för chill i soffan!

Snacka om underbar helg eller. Toppenbra :) Nu laddas de för en ny jobbvecka!

Vilken lördag :)

Åh, vilken härlig dag, la la la lalalala... 

Eftermiddagen spenderade jag med Ines på stranden, vi hann knappt välja plats förrän de kom fram en lite kille och ville leka med henne så de sysselsatte varandra. Skönt! Efter ett tag ställer sig killen och kissr och I bara, är du en kille eller vad är det där?! haha. Va vi skrattade, pojkens mamma och jag.

På vägen hem stannade vi och åt glass och mös sedan hem och i badkaret på dirren. Där i lekte vi allt från djur till mamma och barn. Det är inte lätt att göra allt hon säger i ett litet badkar när man är stor som jag haha ;) Nu har jag precis målat naglarna med en av de nya färgerna och det är typ som den härlgia rosa färgen som fanns hemma ett tag men inte finns längre ;) Älskar den! Har även blivit lite röd i ansiktet på näsan och kinderna efter denna dag och lite på rumpen också såg jag.

Nu ska jag sätta mig i soffan och va social med de andra lite till innan barnen går och lägger sig sedan är det dags för middag! 



Underbara väder

Legat på stranden i några timmar och haft de underbart skönt, läst i min bok, lyssnat på musik och bara haft de hur bra som helst. Hem och käkade spaghetti med musslor, snäckor och räkor. Mumma! Nu siesta dryga timmen sedan ska jag se om jag I eller någon annan vill följa med till stranden för lite bad och så. De såg skönt ut i havet idag ändå att de blåser ganska mkt. 



Lördag + sol = strandhäng

Vaknade lite innan elva och nu är jag redo för att dra mej mot stranden för lite sol, läsning och chill. Sedan hem en sväng och käka lunch sedan får jag se om de e fint väder fortfarande tar jag nog med mej I till stranden på eftermiddagen också! Kan bli kul! :)

I´m off! 35+ och jag gillert! :))




Sken bara sken!!

Har vart ute och skent en sväng nu! Det var hur jobbigt som helst. När jag kom hem orkade jag typ inte stå upp sä slängde mig på golvet och slappnade av ett tag innan de va dags för lite styrka. Efter det tappade jag upp ett bad och la mig i badkaret och njöt av tystnaden. Underbart! Här får ni se några snygga bilder på någon som är redo att springa! ;)




Fotbollströjan

Nu ligger jag i sängen och slappnar av ett tag till innan de andra kommer hem, då blir de liv i luckan! Hoppas jag har tur och får kolla på Sexo en Nueva York ikväll också. Martina och jag sitter bänkade nästan varje kväll haha ;) Så bra, de har börjat om från början nu med tydligen!

Hoppas på att käka något gott ikväll då jag är grymt hungrig just nu! 

Btw. så har jag jobbiga getingar på mitt rum varje dag typ. Fattar inte varför de ska in i mitt rum hela jävla tiden! De är grymt irriterande då jag är så jäkla rädd. Så fort jag öppnar flyger de omkring utanför och bara ska in. Hatar det! 



Shoppa shoppa shoppa

Jag blev ju absolut inte mindre sugen när jag gick lite i stan idag och bara tittade lite i de få affärer som finns där. Efter att ha ätit en sjuktgod kokoskulglass var jag redo att spendera lite pengar så jag köpte med mig lite nagellack från en affär då mina börjar ta slut och de finns ett väldigt dåligt urval av färger.


På vägen hem gick jag förbi en affär med massa väskor och jag har länge letat efter en ny liten som har dragkedja då det är ett måste för jag lyckas alltis förstöra alla andra. Nu hittade jag några och fick med mej tre väskor hem också haha ;) Hittade en med så himla läcker färg som jag bara va tvungen att ha alltså! Billigt och bra var de också! Älskar att spendera pengar :)


Jag är alltid lite gladare nu haha. Nu har A ätit mat, badat och sover nu så jag ska sätta nig och käka lite jag med innan det är dags att hämta I i skolan! Ikväll är de simhallen som gäller så jag tar löpningen hem därifrån har jag tänkt. 

Glömde säga förresten att igårkväll följde jag med på golfen och jag kan säga att jag frös lite för första gången på vet inte hur länge. Det är kallare i Lorca än vad det är här så shorts var lite kallt igår men jag njöt ska jag säga er! Va skönt att kunna göra något utan att svettas ihjäl. Det var till och med lite svalt och skönt när jag sov i natt och vaknade av att jag rös till lite av kyla så de va gött att kunna krypa ner under påslakanet! 

Nu: Ska jag slå en pling till pappa och se hur de har de på öland och efter det ska jag äta lunch! 


Shoppingsugen

Igår kväll blev jag grymt sugen på tacos, verkligen extremt har inte ätit de på 3,5 månad herregud!! Shit! Och de blev absolut inte bättre när jag såg att Sara lagt upp en bild från Magaluf från en av våra tacokvällar! Saknar!

Något mer jag kände igår va fan va jag är sugen på att shoppa loss! Vill ha nya kläder, har levt med en resväska i snart åtta månader och så mkt kläder och skor en sådan rymmer vet vi väl allihopa, inte mkt alls. Fatta att jag är trött på mina kläder då eller för handlat något speciellt har jag då inte gjort! Någon ledig dag eller någon helg eller något ska jag åka in till Lorca och kolla lite där tänkte jag! 

Idag är de iaf fredag igen och vi är redan inne i juni herregud JUNI!! Vad händer! Varför går de så extremt fort för?? Folk där hemma har visst börjat snacka om att jag kommer hem snart också, de visste jag inte ens själv så haha ;) Så jag kan skriva det här en gång så alla vet hur de ligger till. Ja, jag kommer få semester i sommar men vet inte ännu hur många veckor eller vilka och jag vet inte om jag kommer åka till Sverige, de märks! Mamman i familjen vet fortfarande inte när hon får semester så! 

Nu ska jag köra lite zumba sen vidare till duschen och byta om för idag ska A och jag gå en sväng på stan tänkte jag, käka glass och slappa lite i solen som är framme och här igen :) Tror den håller i sig några dagar nu igen! Så nu måste jag röra på mig så jag hinner med allt innan hon vaknar! 



ABBA på spanska






Kollade på något program eller någon film för några dagar sedan och då började de spela ABBA låtar på spanska. Herregud haha ;)

Torsdag

Då var det torsdag och jobbdags igen! Gick med I till skolan i morse och efter det gick jag ut en sväng med A för att handla lite till maten jag hade tänkt göra idag (moussaka) och nu sitter jag här och har precis ätit och de blev inte supergott men de gick ner. De kan berott på att de inte fanns allt jag ville ha men de får bli bätre nästa gång hoppas jag på.

Hann med ett zumbapass innan också och nu sitter jag och väntar på att A ska vakna så hon kan bli lite hungrig också innan jag måste hämta I i skolan. Måste hämtas innan tre nu alla dagar i juni bara för att det är tydligen sommartid med skolan eller någe. Hon slutar 24 så det är bara några veckor kvar innan det är vi tre hela dagarna! 

Mer idag, det är fotbollsträning men tar nog en löprunda och lite styrka ist, de ger mer än träningen, det är jag säker på! Får se om jag följer med på golfen kanske innan! De märks! Ne, nu ska jag se om lillen vill gå upp. Ha de bra!

Btw. Är avis på pappa och Helene som är på väg till Öland nu! Jag vill med haha ;)


Gårdagen i bilder!

Lilla tjejen här är ju bara för söt när hon äter mat, ibland spills de inget alls och hon är ren som jag vet inte vad och vissa dagar har både hon och jag mat från topp till tå. Igår var en sådan dag! Nyser hon är jag täckt av mat så de gäller att va förberedd haha ;)




Vårt lilla lälger när vi är på stranden!


Brev från mormor :)



Onsdag och jag är ledig!

Igår efter jag hämtat I i skolan gick vi till stranden ett tag men de gick inte bada för de blåste så mkt så de va ganska höga vågor och de kom in så mkt smuts från havet så det var äckligt och inte lätt för henne att gå i så de blev varmt i solen men efter 1,5 timme ringde M och frågade om vi skulle åka till poolen hos en kompis i I:s klass så vi packade ihpo och begav oss dit och badade och hade oss. Kul kul! I är galen när hon badar i pool, simmar under vattnet och hoppar och är inte rädd för någe alls. Det är kul! :)

Efter det gav jag mig ut och sprang men när jag skulle ta de första stegen villl mina ben verkligen inte springa, de tog emot så extremt mkt så de kändes helskumt. De va så otroligt segt men lyckades ändå springa och kör lite styrka på det! Men sen va jag helt slut efter det också så de fixk bli pizza till middag på det och sedan gick jag och la mig typ halv tolv och sov till halv elva så ja, sliten var jag! 

Fick brev av mormor igår också så ska sätta mig och svara på de nu kanske :) hihih. De andra två gick precis när jag vaknade men kommer nog snart igen då ska jag leka och mysa lite med A när M ska färga håret! Får se om de blir stranden eller någe senare idag med! De märks! 



RSS 2.0