Resa bokad

och då är det dags att blogga på andra bloggen. Kul! :)

Sofia där har ni den! 


Spökhus och tacos

En bra tisdag! För det är väl tisdag? 
Sovit dåligt i natt men Louise kom och hämtade mig och vi plockade upp Sara sedan drog till till G-ringen och fikade och pratade. På vägen hem åkte vi förbi ett spökhus och pratade och grejade.

Väl tillbaka i V-by blev det rundvandring på Åbro bland det mesta. Så nu har även jag sett och varit på brygghuset, nu fattas bara att jag ska testa maten och det där. Men det blir snart det också! 

Louise släppte av mig här hemma och jag mötte upp Carro för en promenad bort till Roxx där vi mötte upp Pontus efter jobbet och åkte hem till dem en sväng och käkade tacos och snackade skit :) Papp hämtade mig och vi åkte till AL och tog kort så ja om någon dag är jag med i tidningen. Pinsamt! 

Nu är jag hemma, brasan är tänd, morgonrocken på och jag är redo för Big Brother om några timmar. Nu innan är det 90210 och te som gäller. 



Skakig tjej

Fick till mina knäckebröd imorse och de gick att äta :) Tror nog det blev rätt så goda faktiskt! För att va första gången är jag absolut nöjd. Jättesmidigt också så det kommer jag göra ofta.

Träningen. HERREGUD säger jag bara! Hur jobbigt som helst men kul. Egentligen var det ju ingen jobbig träning direkt men har jag inte tränat så på över ett år så är det inte så konstigt att jag var helt skakig när jag kom hem och skulle ställa mig i duschen. 

Men älskar verkligen känslan efter men imorn kommer det nog inte va lika kul har jag en känsla av. Har inte rört mig från soffan på hur länge som helst men nu är det snart dags att dra sig neråt och lägga sig i sängen med spanskaboken och läsa några sidor. 

Gjorde iaf en god smarrig sallad till middag och skypeade samtidigt med Moa som just nu befinner sig i Frankrike! :)

Imorn är det fettisdagen så Louise, Sara och jag åker till Gullringen för att äta semlor och prata skit. 



Andra veckan

Går idag in på min andra vecka i Sverige. Började morgonen med en promenad med Micka och nu har jag knäckebröd i ugnen, får se hur de blir första gången.

Annars idag ska jag inte göra så mkt, träna fotboll ikväll annars blir det lugnt! Ska fixa med lite tvätt och så har jag tänkt. 

Här kommer bilder från i lördags!


Fina julgranen och några paket


Frusen tjej!






Julafton

riktigt julfirande blev det igår med glögg, julgran, paket, julmat, julmusik och släkten! 

Jag fick mest julklappar måste jag ju skirva också, stolt för det har inte hänt på hur många år som helst! Inte så konstigt heller men haha, fick mig iaf en tryckkokare, parfym, trosor, teburkar, godis, presentkort, berlock och kanske något mer. Men det blev lite saker iaf :) Kul kul!

Det var även mkt gott med julmat lite såhär i mitten av februari och vi fick verkligen till julkänslan med snö och allt. Helene hade en liten julgran som blinkade och var jättefin!

Idag söndag gick vi ner och tittade lite på fotboll sedan hem, slängde ihop lite mat och efter de handlade vi så nu ska jag försöka mig på knäckebröd och lite sånt någon dag i veckan. När pappa och Helene åkt hem fortsatte jag med rensningen och städningen i skåpen och lådorna så nu känns det fräscht i köket och jag vet vart jag har grejerna. Det mesta iaf.

Nu sitter jag bänkad framför Big brother som säkert många andra. Får se hur det är, saknar spanska big brother får kolla om man kan se på internet kanske. 



Fredag

och jag började dagen med att ställa kl på 08.30 för att käka frukost och sedan promenera ner till ica för att köpa bär och glass, väl hemma dammsög jag lite och plockade undan, duschade och slängde på mig lite mascara. Slängde ihop en paj och var redo för grabbarna och Sara. 

Kom två extra men vad gör väl det, så himla kul att träffa Dogge, Robert och Johannes, var inte igår. Bara Robin som saknades men han kommer hem nästa vecka så då ska jag träffa honom! :)

Pappa ringde sedan och undrade vad jag skulle hitta på ikväll och kunde inte komma på att jag hade något inplanerat så tar en tripp dit ikväll för lite mat och så och så sover jag nog där för vi ska ändå in hit imorn så. Tur att Alex också skulle till hålan så jag kan åka med honom:)

Åker om dryga timmen så nu ska jag städa toaletterna tror jag så det är rent och snyggt när det ska firas julafton imorn ;)



Bokat resa!!

Önskar jag att jag kunde skriva nu för jag är så himla sugen. Hittade massa härliga bilder från massa resor på min gamla dator. Hur gutt är inte det då liksom?! 

Jag vill få ett sms om att mitt pass är klart så fort som möjligt så jag kan hämta det och åka på en semestervecka. Men för vilka pengar? Det är inte lätt detta alltså!


Bad på björkbacken för några år sedan




En dag på Grekland


Magaluf


Magaluf




Sangria


Bergen, Norge





Träning

Har verkligen inte tid med datorn nu om dagarna när jag har så mkt folk jag ska träffa hit och dit hela tiden. Det blir mest att sitta och prata och bara ta det lugnt om dagarna med vännerna. Idag har jag varit ute på en kall promenad med Angelica och efter det kom Allie hit och vi käkade och nu sitter jag och känner att jag vill inte träna för det är så kallt men ska snart byta om. 

Efter träning ska jag hem till Hanna en sväng med Terese :) 

Har fått igång min andra stationära dator som stått på mitt rum i över ett år nu och inte varit igång, den är som ny haha. Inte riktigt men den funkar och jag kan gå in på mailen där också så nu ska här skickas mail och greja. Bäst att jag inte stänger av den så den funkar ett tag nu. Känner mig riktigt nördig som sitter och växlar mellan de båda två här nu. 

Men snart blir det rensning och fix på datorn så det är dags att sätta igång. Hittar massa gamla härliga bilder nu också när jag sitter och kikar igenom. 

Dags att jag röra på mig annars hinner jag inte för snart kommer pappa hem antar jag! 


Fällde nästan en tår

pga ett kort jag fick till min mail igår! Inget snyggt kort och så men gud vad jag saknar dem!


Jag och mina söta extra syskon, hoppas jag får skypea med dem snart!


Snöskottning

Seriöst, kan va det tråkigaste, jobbigaste och ja vet inte vad men usch jag gillar det inte för fem öre. Men det är nog inte så många som gör det förutom min pappa som säkert älskar det för han är ju inte som alla andra ;)

Tänkte att det inte skulle komma mer snö men igår kväll satte det igång och imorse var det ju inte lite snö, det var bara till att klä på sig och ge sig ut men när jag väl sätter igång går det undan, hjälp av farfar också och fem min senare var vi klara. Men kommer väl få göra det en gång till ikväll antar jag men så är det tydligen när man bor här.


Från mitt fönster i morse 


Ösch!!


På med luva och hela köret!

Har iaf vart och fixat ett pass och man lyckas ju alltid bli konstig och det blev även jag och min namnteckning ska vi inte ens snacka om det går ju inte skriva på den där hala brickan med den konstiga skumpennan! Men hur många är det som ska se mitt pass liksom?? 



Det brinner!!

Och jag är ÖVERLYCKLIG!!!! Har verkligen lärt mig att tända på i brasan nu! Hur skönt är inte det då så jag slipper frysa ihjäl när jag är inomhus iaf för utomhus är inget skoj. Det är galet jag har aldrig lyckats med det innan men nu jävlar ska jag elda varje dag! Värsting bäst ju!

Ville bara säga det så alla vet det nu, har blivit erbjuden hjälp från grannarna och allt men nu klarar jag mig själv.

Vin mitt i veckan

men har man inget jobb och har haft helg typ varje dag i ett år så fortsätter jag så här i kylan också. Träffade Sara och Louise på stan idag och vi fikade och pratade om allt, nu har jag precis lyckats komma in på min hotmail och hade fått ett kort från familjen och de skrev att dom sakande mig och då började jag nästan gråta igen. Ska ställa mig i snön och ta ett kort och skicka till dom i helgen och så hoppas jag vi skypear typ imorn! 

Sara kommer snart och vi ska käka planka, dricka vin och kolla Trassel som den så fult heter på svenska mer känd här i bloggen som Enredados och Solsidan! Har fortfarande inte sett ett avsnitt och har ingen aning om vad det är så antar att det kommer bli en rolig kväll och dessutom så är det ju tydligen alla hjärtans dag idag också! Mysigt ju haha!


Imorn far jag till Hultsfred tidigt på morgonen med farfar för att fixa nytt pass så det blir gjort någon gång, så ska jag träffa Micka på kvällen också, har verkligen varje dag helt uppbokad hela veckan men det är kul :)


Myskväll

Hemma efter att ha myst med syrran och hennes pojkvän. Jättefin lägenhet och vi har käkat tacos, godis, chips, dipp och grejer :) Mkt gott men väldigt mätt också. När jag kom hem plockade jag lite mer bland alla mina saker men har fortfarande så mkt kvar men det tar jag i veckan när jag har tid. 

Imorn ska jag till Sara och sedan ska vi åka och hälsa på kusinerna på deras jobb haha ;) Jag måste även till stan och köpa lite saker som jag inte har som borste och lite sådant. 

Nu ska jag sätta mig och titta i H&M katalogen som jag lånade av Julia innan jag kryper ner i sängen. 



Överraskningsfest

Välkommenhemfest! Vet inte ens vart jag ska börja, så lyckad var gårdagen! Men tänker börja med att berätta om mina hemska sista minutrar i Spanien! 

Att säga hejdå till familjen var inte lätt. Det var mkt tårar som rann där kl 15.05 på Alicantes flygplats. Det var verkligen hemskt alltså, kändes så jobbigt när jag lämnade dom och gick in genom säkerhetsgrejen. Usch inget kul men sånt man måste göra. Flygningen gick bra iaf och väl i Gbg stod pappa och Helene och väntade på mig! Åkte hemåt och var hemma runt 00 någon gång. 

Igår lördag började vi dagen med att åka och handla och sedan började jag med min klädrensning, mitt rum är verkligen fullt med saker, man kan inte röra sig där nere. Så nu är de rensning på hög nivå som gäller men det tar jag imorn för är för trött och sliten för det idag. 

Helt inställd på en lugn kväll med familjen igår med mat och melodifestivalen men så blev det inte riktigt. Kl 17 ringde det på dörren och jag gick och öppnade och såg Carina och Sara innan jag tittade riktigt ordentligt och såg halva släkten stå där ute på uppfarten. Överraskad tjej säger jag bara men va kul :) Det blev alltså fullt hus och fest. Matpajer, vin och groggar och massa prat och mys. Slutade såklart med att jag gick ut och åkte taxi hem på natten någon gång.

Vaknade och var grymt trött idag men annars mådde jag bra! Efter en skön dusch och ett glas cola nu är jag hungrig så in i. Därför har jag skrivit till min lillasyster och hoppas att vi ska käka tacos idag, hur gott och suger blev jag inte på det liksom?

Nu orkar jag inte skriva mer men tack alla för igår, det var verkligen en sjukt lyckad kväll och där fick jag för att jag överraskade er när jag kom hem i sep en dag. :)



Frillfix

Har haft en jätteskönt och lugn stund hos frisören. Höll på att somna och det var så skönt att gå utan några barn som ska hålla på att gnälla. 

När jag kom ut och skulle gå hem typ 5 min så slog kylan mot mig och jag skakade så mkt frös jag och då bara tänkte jag tanke på att om två dagar är jag i Sverige och hur mkt kommer jag inte frysa då?

Blev en varm och skön dusch hemma och nu sitter jag och är hungrig, tror föräldrarna ska iväg på bio idag så isf blir det en ensam och lugn kväll hemma med Gossip Girl och Desperate housewives. Hoppas iaf på en lugn kväll, som vanligt så har feber stigit på I nu under kvällen, varför är det så för? Vem vet, kanske inte blir lugnt, kanske bli spyor och grejer igen. Hoppas inte! 

Nu tror jag att jag har det mesta klart inför avresan har ringt och pratat med agenturen, klippt håret, packat klart i stort sätt allt som jag får ner, checkat in och skrivit ut biljetten.

Imorn ska jag måla naglarna, försöka mig på att lägga in lite ny musik på iPoden om programmet vill funka vilket det inte ville idag, gå till posten om jag inte har en sjukling att ta hand om som hindrar mig från att göra saker ;)

Ja, nu känner jag mig nästan redo alltså. Till och med lagt fram kläder jag ska ha på mig när jag åker och det blir svarta jeans, kängor, linne, t-shirt, sjal, två jackor så är jag redo tror jag.









Packning pågår

Kunde inte gå och hämta A på dagiset förut för I mådde för dåligt så fick ringa massa samtal och fix och greja så hämtade henne nu precis ist. Blev en heldag där men det hade gått bra och allt så. Lugn och skön dag för mig med andra ord.

Orkade inte ta tag i packningen i morse kände jag men det var ju bara att börja. Min tanke var, gör jag det idag slipper jag det imorn. Sagt och gjort!

Började med den lilla väskan som får rymma 15kg, tittade på grejerna som låg där i och la ut det jag kände att jag verkligen inte behövde ha med mig hem om jag inte fick med mig allt så som lite sommarskor och sånt. Sedan tog jag den stora (20kg) och gjorde likadant det blev en hel påse med kläder och skor som jag inte vet vad jag ska göra med än. Ska gå till posten imorn, imorn ska jag verkligen göra det, sista chansen så. Annars blir den kvar här på obestämd tid. 

En hel full påse med 4 par skor och kläder som jag ska ge bort eller det finns en sådan container för kläder och sånt jag tänkte lägga de i. Har även en påse med saker som är finns det några kilon/gram över när jag väger väskan ska jag lägga i lite av det. Annars åker den också tillbaka till familjen på obesämd tid. 

Har stängt och öppnat väskorna x antal ggr idag och vägt och grejat. Tror jag har runt 15 och 20 så får nu se hur det går med allt. Väger det när jag kommer till flygplatsen och sedan får jag säkert flytta över och greja lite. Handväskan är också full då jag tryckt i datorn, en jacka, bok och lite småskit.

Ja, så har min dag sett ut iaf och nu slutar M jobba om några minuter och är hemma inom 30 typ ska se om jag ska försöka komma iväg till frisören idag med ist för imorn. Får se hur det blir, vore skönt att ha det gjort iaf. 



Jobbig natt

usch, tror knappt att någon i familjen sovit i natt. Jag har ändå haft det bäst som inte behöver gå upp och hjälpa till med spyor och allt vad det har varit. 

Det började igår kväll I vaknar och har jättehög feber och alltid när hon har feber spyr hon så det var vi inställda på R och jag och precis när vi sagt det var det dags och då hade hon hunnit kissa i sängen så jag bytte lakan lite fort, torkade spyor på golvet och sedan var det så ett tag.

Lugnade ner sig och sedan var det föräldrarnas säng som blev nerspydd och det var bara sätta igång igen, såklart börjar A gråta också i sin säng efter allt liv vi förde. En timma senare gick jag och la mig och då var jag pigg och kunde inte somna så låg vaken till halv tre ungefär och när jag väl somnat vaknade jag en timma senare då var alla uppe, A va hungrig och skulle ha välling, I spydde och jag behövde kissa. Somnade, vaknade och så höll jag på hela natten så har sovit säkert tre timmar sammanlagt så idag är jag inget annat är trött. 

Hemma idag med I och om en timma måste jag gå och hämta A och undrar hur det ska gå för tror inte I mår bra alls hon ligger i sängen än och det har ALDRIG hänt även om hon är sjuk. Får se hur jag löser det men. Kallt ute igen också. Usch!

Jag som har klipptid tills imorn också, funderar på om jag ska byta till ikväll ist för om jag kanske måste va hemma med I imorn med hinner jag ju inte klippa mig och det måste jag ju göra. Aja, nu ska jag iaf städa toaletterna, duscha och eftermiddagen kommer jag sätta barnen framför tv:n och jag själv ska packa upp ochpacka ner igen tänkte jag.



Kul att höra

efter att man stått och lagat mat i lite mer än en timme är det kul när pappan i familjen kommer förbi mitt rum och göra tummen upp och säger att det väldigt gott.

Jag har mina specialiteter har jag fått höra. Han ÄLSKAR mina potatisar jag göra och tycker typ det är de bästa han har smakat och alla mina varianter av sallade jag slänger ihop några ggr i veckan, min linsgryta jag gjorde förra veckan var ju bara SÅ god tkt de allihopa. Den var helt perfekt med andra ord. För att in tala om min äppelpaj som är bästa efterrätten i huset och alla andra jag har ställt mig och bakat och hittat på nya maträtter. 

Kul när de säger att det är gott! Blir ju lika nervös varje gång man ska servera något nytt och det står där på bordet, tänk om det inte går att äta, om det smakar skit om de inte tycker om det men tvingar i sig. 

Ville bara säga det för nu kommer jag ju för det mesta bara laga mat till mig själv kan jag tro! haha. Då blir det storkok och matlådor av linser, lasagne m.m.

Tro det eller ej men har redan skrivit en handlarlista tills jag ska åka och handla på lördag när jag kommit hem. 


.............. HEJ

Bestämde mig för att ha en dag då jag inte gjorde något alls som har med hemresan att göra och så har det blivit än så länge iaf. Har lämnat och hämtat A på dagis, lagat mat och gått en sväng. Kände att jag behövde det för onsdag och torsdag kommer bestå av packning, packning och lite ompackning igen och även vägning av väskor och tänk på vad jag ska ha med mig hem och inte m.m. 

Antar att jag tar med mig A upp till simhallen sen om någon timme för att möta de andra två, får se om det blir promenad/löp därifrån och hem sedan eller inte. 

Nu ska jag läsa ut sista sidorna i boken som är så spännande! Ciao!




Blåst = skräp

Det har blåst väldigt mkt ute i helgen och det har såklart resulterat i att ett redan innan smutsigt Aguilas har blivit ännu smutsigare, som en soptipp rättare sagt. Papperskorgarena har det blåst i så de har vänt på sig och allt flugit ur och hamnat överallt på gatorna. 

Precis utanför vår port in till lägenheten är det hur mkt skit som helst, så himla äckligt och ofräsch men så är det inte heller några som städar upp och så så det kommer ligga här nu till någon som blir trött på det fixar det typ. Det ligger glassplitter från flaskor kvar sedan i mars förra året liksom det är så himla irriterande. 

Ligger även massa från palmerna som typ palmblad och sånt. Vissa är hur långa och stora som helst och kan blockera småvägar.


Störtskönt

så kan man väl säga? Eller säger jag som Ida skulle sagt - Stenskönt! Det låter bättre måste jag säga! 

När jag började jobba igen nu på kvällen runt 18 tog jag med mig barnen ut och vi gick till en lekpark lite längre bort, solen höll på att gå ner och himlen (varför vet jag aldrig hur man stavar till det?) var så fin så tog lite kort eller försökte iaf de kommer upp under veckan. 

Lekte med I och gick loss i rutschkana/rutschbana/rutschebana (vet inte vad det heter?) det är en ny lekpark och ligger lite off så det är inte så många som leker där så det var en himla fart i den iaf och det var kul :) Sedan tog vid svängen förbi Mercadona för att handla lite nödvändiga saker som fattades i hushållet. 

Hemvägen tog vi längst stranden och det var underbart. För att ha varit så himla kallt nu i några dagar kunde man gå i tunn jacka och bara njuta för det var typ ljummet. Älskar det verkligen :)

Väl hemma var det middagsdags för barnen och jag slänge ihop en sallad lite snabbt till oss som vi ska käka om några timmar när M kommer hem från jobbet. Mumsigt värre med mkt gott innehåll! 

Denna dagen har verkligen flugit förbi det går fort nu! 

Nu ska jag bänka mig i soffan framför Gossip girl. 


Måndag och sista veckan

Nu är jag inne på min sista vecka och har jobbat halva månadagen nu. Varmare idag så det är skönt, tog en sväng efter jag hämtat A längst stranden och såg en gubbe som badade faktiskt och så kom det två andra turister i flipflop haha. Skrattade lite när jag såg det faktiskt ;)

Har mkt att göra och fixa denna vecka:
  • Checka in ryanair - check
  • Boka extra väska - check
  • Beställa klipp- och färgtid - check
  • Packa (inte mer än 35 kilo)
  • Intyg
  • Posten
  • Ladda kontantkortet - check
  • Få lön
  • Lägga in mer musik på iPoden
  • Skriva ut boardingpass
Vi har precis checkat in och fixat en till väska men den kunde man tydligen bara ha 15 kg i men ändå det är bättre än en väska så jag klagar inte. Får packa upp en till 20 och den andra till 15. Nu blir det lite mer saker jag inte får ner men vad gör det, det får lösa sig.

Ska gå till posten imorn och snacka med dom tänkte jag. Det jobbiga är att man måste fixa allt "viktigt" på spanska och det är inte det lättaste ska jag lova er men får göra så gott jag kan. Det är inte hela världen om jag får lämna lite saker här heller! 

Snäll som M är också har hon tagit ledigt från jobbet på fredag så hon kan köra mig till flygplatsen :) Snällt! Därför jobbar jag kväll på onsdag men det gör mig absolut inget. 



Det är inte lätt när det kommer till julklappar

Som jag har sagt ska vi fira lite minijulafton helgen efter jag kommit hem med julmat och lite julklappar och så mysigt bara.

Frågade då min lillasyster vad hon önskade sig och fick svaret: potatissticka och ballongvisp. Det första jag tänkte va: Har hon blivit vuxen nu för att hon har flyttat hemifrån och verkligen fattar vad man behöver i "riktiga" livet? Dock känner jag att potatissticka är inte det lite väl? Går väl lika bra med en kniv, gaffel eller vad som? Säkert bara för att hon går hotell och restaurang och ska försöka va "cool" och kunna massa grejer ;) haha. 

Det blev iaf en himla stor sak det med ballongvispen då jag vet iaf två vispar en som har som en telefonsladd och en annan som inte har det. Vilken menar hon då? Tänkte att den med telefonsladd måste va en "vanlig" visp och den andra jag menar en ballong. Därför har jag nu sökt och fått bild på båda två. Så Julia, vilken är det du vill ha?? Den med telefonsladden eller den andra?? Tror hon fattar att hon kommer få en visp av mig i julklapp ;)


Ballongvisp - Vanlig visp (telefonsladdsvisp)

Mer saker hon önskar sig är ett löparband. Jo, men det köper jag till dig för 2500 fixat och klart, bara önska på så får du ;) Nej, inte riktigt hon sa hon ville ha presentkort på intersport så hon kunde köpa sig det förbaskade löparbandet och det är väl klart hon får ett presentkort där då. Därför har jag sponsrat med 500kr så jag får också springa på det iaf! Ibland är jag bara för snäll. Kanske tre julklappar till min lillasyster.

Vad ska jag då önska mig?? En pool eller ett gym kanske?? Värt att tänka på! Lite sponsring kan man kanske få iaf!


Det luktar bajs

Det är sant, i vårt hus stinker det ofta bajs. Väldigt ofta! A:s blöjor är inte att leka med, man måste verkligen andas genom munnen men sedan stinker det i timmar efter i badrummet och i rummen där hon är när hon bajsar. Helt galet men måte typ öppna upp och vädra skitofta. Slänger blöjorna i köket och när man öppnar papperskorgen kommer det en ös och et är fan inte heller kul men man vänjer sig. 

Vet inte varför jag skrev det kanske för att det just nu luktar lite bajs här känner jag. Det var nog en värsting hon gjorde nyss. 

Lördag, kallt och jävligt men tog på mig och satte mig ute och läste lite och det var skönt när det inte blåste och solen var framme. In lekte lite med barnen, käkade mat och nu sitter jag och väntar på att min kära far ska logga in på skype så vi kan snacka lite. Sista gången vi snackar på skype på ett tag nu antar jag! 

Tror jag ska ta på mig träningskläder och ge mig ut på en promenad efter jag snackat med dom, känner att det behövs och kan va skönt, även att det är kallt och jag garanterat kommer frysa om rumpan, men en varm dusch på det så är det löst. 


Igår var jag barnvakt på kvällen då föräldrarna var bortbjudna på middag, de åkte hemifrån runt 21 och då sov båda barnen så jag slängde in en pizza, drack en öl och kollade på Gossip girl. Var ingen bra film sedan och jag var så trött så gick och la mig vid elva typ. Vaknade runt 03 av att de kom hem och sedan sov jag till 10 eller något. Hur skönt som helst och idag känner jag mig utvilad. 




Härligt att klä av sig

Hur härligt är det inte när solen tittar fram och man kan börja klä av sig jeansen och ta på sig tunnare byxor eller till och med kortare och man byter ut jackan mot en kofta eller mindre? Det är underbart! Sådana dagar hade vi i början av denna veckan. Då såg det ut såhär:




Inte dåligt för att va jan/feb



Kan det va så kallt?

Läste på aftonbladet att det hade varit lägsta rekord i någon håla någonstans -42.4 grader. Kan det va så kallt undrar jag då?! Nej, det gör jag inte men herregud och idag klagar jag faktiskt över att det är kallt här och då menar jag verkligen ISKALLT! Himla tur jag köpte tjockare jacka igår för den hade jag på mig när jag hämtade A nyss.

Vi har nog inte över 10 grader idag skulle jag tro men nu har solen börjat lysa och värmer lite iaf så men shit, det ska bli en kall helg säger de och det tror jag nog för usch.

Hade på mig jeans och stövlar och jackan gick ner lite över rumpan men ändå frös jag massa om min lår, ska man behöva ha strumpbyxor under eller? Jag bor ju för tusan i Spanien! Hallå!! I SPANIEN!!

Här kommer iaf bilder på gårdagens köp. Härlig blandning men orkade inte så ni får se sakerna iaf;)


En jacka och de skön brallorna


Ljust rosa jeans och den mörka jackan. Jag vet de är nästan likadana men så är det. 


Inviger jackan, hur skön som helst! :)



1 vecka

EN VECKA!!!

Vi sa det igår, hur konstigt är det inte då? Går verkligen inte att fatta! Ska bli så himla kul att komma hem och träffa alla och allt sånt men det kommer också bli så himla jobbigt att lämna mitt nya hem.

Under denna vecka ska jag bland annat:
  • Klippa och färga håret
  • Packa, packa och packa
  • Gå till posten
  • Leka massa med barnen
  • Massa promenader längst stranden
  • Va ute nästan varje stund solen lyser

För mkt saker

Jag har för mkt grejer här. När jag testpackade mina väskor för någon månad sedan fick jag inte i allt och idag tog jag en sväng till köpcentret bara för att titta och hittar massa fina jackor på rean och eftersom jag inte har någon tjockare och ska till -15 grader nästa vecka tänkte jag att det är ju inte så att jag inte behöver någon.

Jag testade massor och det var två jag föll för och jag kunde inte välja (vilket jag blivit extremt dålig på under 2011), kunde verkligen inte göra det och de kan va kul att byta lite ibland och så. Så ja, jag köpte båda två och tänkte aja, hade ju redan för mkt packning innan så va fan.

Det var ju som sagt lite tjockare också och alltså tar de mkt plats i en resväska och nu är det ju så att jag vill ha med mig alla mina tre hem men vet inte om det funkar så riktigt, får se. Måste testa packa nästa vecka. Måste verkligen prioritera och kanske får lämna några sommarkläder här och hämta någon gång eller någe. Vill inte lämna något men det kommer bli så för detta funkar inte.


Lite paus från läsandet för det blir mkt!

Tre jackor, 13 par skor, en morgonrock bara det tar ju upp nästan två resväskor liksom ;) haha. Och så många shorts, bikinisar, linne jag har kan jag säkert sortera lite och lämna vissa här men jag måste ha med mig lite somrigt hem också för vem vet vart jag hamnar, kanske åker utomlands. 

Aaa, jag tror ni fattar att detta kommer inte bli lätt. Ska stoppa på mig massa kläder som jag sa åka i också och det blir en av de nya jackorna för det är tjockast och väger mest och under det en tjock tröja bara för att den tar mkt plats i väskan och under det va typ fem linnen eller haha ;) Detta är sjukt!! Uppstoppad björn när jag kommer hem men det kan nog behövas för jag kommer få en chock i kylan. 

Tror nog inte ens att jag vill ta tag i packningen haha. I helgen ska vi iaf checka in och boka en till exta väska har vi tänkt. 

Mer om dagen, ösregnade när jag gick med A till dagiset men jag klagar inte även att jag inte gillar det extremt mkt men det är skönt. Slutade lagom tills jag hämtade henne och sedan gick vi till köpcentret som sagt och det är nästan en timmas promenad och där tittade vi runt lite och sedan lunchade vi med M. Jag gick även in på Stradivarius (notaffären) som Ida och jag säger. Där hittade jag såklart brallor jag ville ha så det blev ett par ljust rosa jeans och ett par av de härliga byxorna med massa mönster. (Bilder kommer)

Nu ska jag sluta plåga er mer för nu kommer det en till bebis som jag ska ta hand om någon timme, kul :) Söta Elia kommer på besök :)





Magen spricker

ja, så känns det nu. Känner mig stor som ett hus och magen bara putar ut ;) Precis käkat mat och tror jag åt lite för mkt, åt fort för jag va så himla hungrig och efteråt kommer mättnaden och nu kan jag typ inte röra mig och har fått värsta matkoman så tror jag måste sova siesta idag. Vore skönt!

Vaknade iaf skapligt och gick för att spela tennis med Ulla och solen värme oss och det tackar jag inte nej till. Det är verkligen toppenväder. Passar verkligen på att va ute de dagarna, som jag fattar det ska de bli lite sämre i helgen men det återstår att se. Svensk sommar känns det lite som nu eller sen vår det är underbart! 

Idag är M och A i Murcia och hälsar på en kompis så jag är ensam hemma, hur skönt som helst. Ska bara gå och hämta I sedan vid 17 och efter det blir dt lekparken men annars är det inte mkt som står på mitt schema idag. Min näst sista lediga onsdag. 

Kan inte fatta att jag åker till Sverige nästa fredag, NÄSTA FREDAG! Hörde ni det? Herregud!! 


RSS 2.0