Flytta till Spanien?!

Ja, det är något jag är väldigt sugen på att göra. Dock så vill jag ju resa runt lite mer innan det men det återstår att se hur det blir.

När jag va i Marbella åkte vi hem till Marias släktingars hus och det var ett stort mysigt hus med massa rum, fin inredning, härlig trädgård, pool, solstolar och bara helt underbart. I helgen nu när vi va i Madrid och va hemma hos R:s föräldrar var det likadant. Smågator man kör omkring på och sedan kommer man till en rad massa härliga hus med våningar upp och ner och rum hur som helst och så på baksidan är den där underbara trädgården med massa stolar, pool, litet poolhus, solstolar och det igen.


Hittade ingen bra bild men. Gräsmatta och poolen lite längre ifrån huset.

Kan ju inte säga annat än att man blir grymt sugen på ett eget sånt litet hus. Pool är ju iaf nästan ett måste om man ska bo så här iaf. Denna värme och en bit till havet så finns de inget annar alternativ. Vi har själva snackat om att köpa en pool och ställa här hos oss eftersom att vi inte kan gå till stranden på dagarna för att det är så varmt men får se hur de blir. Vi har slangen än så länge iaf. 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0