Kanondagar !

Vet knappt vart jag ska börja! Blev som sagt Örs i onsdags och det var ju superkul :) Träffade några trevliga killar från Hjältevad i bussen ner och umgicks sedan med dem resten av kvällen enda tills vi gick av bussen hemma i Vimmerby igen!  :) Vi spenderade timmarna på dansgolvet och röjjde loss inne i dimman! 

Det började med förfest hos Amanda med Michaela och henne och det blev ölspel och jag tror nog vi alla lyckades bli lite runda under fötterna. Det kändes iaf när man reste sig och skulle gå vidare till bussen. Det regnade och då var Pernilla snäll och skjutsade ner oss till taxi. :) 

Träffade ytterligare lite trevligt folk när vi kom till stan igen och regnet öste nere. Vi var tillslut fyra st under Lovisas poncho (stavning?) Himla trevlig kväll var det iaf :) 


Detta fick bli kvällens outfit


Pepp tjej i glasögon! 


Amanda & Michaela


Vad gör jag? Spänn ut magen lite till gärna! haha.


Amanda, Michaela & Lovisa på dansgolvet.


Håll i gång på dansgolvet! :)

Vaknade av att Pernilla rusade in och tände i taket. Det var alltså dags att gå upp och börja fixa inför kvällen. Vi skar frukt, grönsaker, kött, kyckling, dukade bordet, fixade med hur mkt saker som helst. En heldag på sjukhuset blev det helt enkelt med massa trevligt folk. Började med vattengympa och sedan blev det lite yoga på det! Efter yogan väntade maten som var hur god som helst. Lite spa/fotbad på det och det var underbart. Vidare till efterrätten och sen började folket röra sig hemåt. Malin, Pernilla och jag stannade kvar och satt och snackade och var inte hemma förrän 03.00. Tiden går fort när man har roligt! Himla trevlig kväll!! :) 

Har alltså inte sovit mkt alls nu på tre nätter så känner mej lite sliten just nu men det går väl snart över. Idag blire match mot Torpa och åker runt 4-5 någon gång. Många snackar om utgång ikväll men det finns inte på min karta, inte än iaf.. Zon-läger lördag och söndag vilket inte alls känns lockande i detta pissväder som kommer va. Usch! Men men man får väl göra det bästa av saken. 

Nu är det dags att röra på sej! Ska nog ta och slå en pling till Carro och se vad hon gör. Ha en bra kväll!

Kommentarer
Postat av: Michaela

Vad är det för hemska bilder som det inte finns minne av? Haha. Var en kanon kul kväll!

2010-05-18 @ 11:38:15
URL: http://ewamichaela.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0