Älskar känslan

Idag vaknade jag lite efter halv tio gick upp åt frukost och sedan började vi småstäda och plocka lite smått. Jag gick ut med soporna och då kände jag att det var en sådan dag som man känner när man är på semester någonstans. Ni vet när man vaknar ganska tidigt för att hinna med hotellfrukosten, innan kanske man går ut och känner på balkongen och då känner man en sval kyla slår mot en och solen lyser och man vet att om några timmar efter att frukosten är intagen och man är redo för beachen eller poolen så ligger man där och svettas ihjäl och försöker svalka sig i det inte så kalla havet! 

Precis så kände jag det idag när jag va ute max en minut med soporna att det är lite kyligt nu men kommer bli så himla varmt och nu är det nog rätt så varmt och skönt ute. Det som inte kommer stämma in är att jag inte kommer ligga och steka någonstans men ändå. Underbar känsla och jag älskar den! Ville bara säga det! 

Får se vad dagen mer har att erbjuda, antar att Martina ska iväg en sväng nu snart när hon är duschad och klar. Det märks. Passa på att chillal lite nu när det är lugnt i huset. 


En bild från när jag och lillasyster var i Cypern i höstas


En bild från Gran Canaria i höstas/vintras när jag "flyttade" dit i tre månader


Magaluf i somras


Egypten förra våren


Kommentarer
Postat av: Lovisa

Åååååååh! Så himla härligt!

Du har verkligen stekt över hela världen snart ;D



Hopps du har det bra!

2011-04-21 @ 11:39:09
URL: http://lovisaglennfalk.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0