Kranvattnet i Spanien

Vi kollade på nyheterna igår kväll igen för att se hur det är i Lorca och så nu efter några dagar. Herregud, det är katastrof verkligen. Folket får typ inte komma in i sina hus och de är inget som är öppet och bla bla bla. Madre mia! De har gått omkring folk som kollat igenom husen och så och satt olika färger på husen där en grön prick betyder att man får bo i huset och en gul typ man kan va där men man får inte sova där och en röd att man inte får gå in alls och så svart som är någe annat. Något i den stilen är de tydligen. Skulle vilja åka förbi och bara kolla och se hur det är i verkligenheten. Då jag bor så himla nära nädå! Vi hade bara sådan himla tur att de inte kom mer allvarligt hit än va de blev liksom. 

Och idag för er som tror att man inte kan/får dricka vattnet i kranen här i Spanien. Bluff bluff bluff. Drick hur mkt du vill, du blir inte sjuk. Det är bara så att det är inget gott vatten som kommer ur kranen då de smakar en himla massa klor. Men farligt är de då inte! Idag när vi åt lunch hade vi en tillbringare med kranvatten för vi har bara en flaska vatten kvar så vi sparar lite på den haha. Det funkar men usch va äckligt de är. Fick bli öl ist ;) 

De va lite om hur läget ligger till hörrni! Nu ska jag leta kläder för ikväll. Skönt att man kan gå omkring i klänning, shorts och sånt! Gillert! får nog bli mina nya skor idag också.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0