Packning och rensning

Lite mer bilder från dagarna som varit. A har lärt sig ta av sig strumporna och suga på tårna nu haha.





Idag har jag packat och packat upp. La ut alla mina kläder och skor och packade i i resväskorna för att se på ett ungefär hur mkt som inte fick plats. Lite svårt att väga dock när man bara har en vanlig våg men så är det. Fyllde upp väskorna och fick nästan plats med alla kläder, lite som inte gick ner. Utöver kläder är det smycken, böcker, lite annat smått plock men blev förvånad över hur mkt som fick plats iaf.

Har även slängt och rensat ordentligt idag blev både kläder, skor och papper som åkte ner i papperskorgen. La även ner massa kläder i resväskorna igen efter att jag fixat klart och det som jag verkligen bara använder i garderoben så nu är den städad, fin och framför allt tom haha. Men det känns väl bra iaf. 

Nu ska jag se om jag kan skicka en kartong med lite böcker och sånt som väger redan nu i veckan hemåt för att bli av med lite mer saker tänkte jag. 

Det blir att ta på sig det tyngsta av kläderna också när jag åker hemåt så vägde skorna och det var självklart vilka jag skulle åka i hem och så jackan på det också och lite fler saker som väger och tar mkt plats. 

Kan inte förstå hur mkt jag köpt på mig under detta år alltså. Inte mkt av sakerna jag hade från början när jag åkte för snart ett år sedan haha. Det jobbiga är att rean började idag också och jag lär hamna på köpcentret en eller två ggr innan jag åker hem, det vet jag men får se till att tänka lite ;)


De mesta av sakerna





Kommentarer
Postat av: michaela

nu kan man snart räkna ner! boka en biljett och kom hem nu :D

2012-01-08 @ 19:07:49
URL: http://miiichaelapettersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0