Upp och ner i trappor

Har precis duschat och gosat in mig i morgonrocken för att hålla värmen resten av kvällen. Har varit ute 1,5 timme. Började med att promenera bortåt centrum för att göra ett besök upp vid en av väderkvarnarna som är där och det var trappor, trappor och ännu mer trappor. Alltså grymt jobbigt för benen men det gick och väl uppe tog jag lite kort som bevis men hade dock bara kameran så inga höjdar bilder eller så men iaf. 











Efter det gick jag vidare upp mot slottet även att det inte var öppet gick jag upp trapporna och backen dit för att ta lite kort och bara va. Hur skönt som helst.

















När jag kommit ner därifrån gick jag strandvägen bort enda till hotellet och sedan sprang jag vägen tillbaka och gjorde lite styrka när jag kom hem ute på terrassen. Svettig och trött käkade jag en banan och öste i mig vatten och nu ska jag slappa för att invänta morgondagen som kan bli tuff då A har gått och blivit sjuk idag. Feber och snoret bara rinner, hoppas jag INTE blir smittad igen alltså, det pallar jag fan inte! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0